#Hailey Bieber

Hailey Bieber: Ένα σακάκι αρκεί για μία sexy & chic εμφάνιση και το απέδειξε με αυτό το look!

tlife.gr
Tο blazer είναι ένα πολύ stylish κομμάτι που λατρεύουν οι fashionistas. Aν τα σακάκι σου θυμίζει To άρθρο Hailey Bieber: Ένα σακάκι αρκεί για μία sexy & chic εμφάνιση και το απέδειξε με αυτό το look! δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 23/04/2024

Στο φεστιβάλ Coachella τα βλέμματα στράφηκαν σε Taylor Swift και Hailey Bieber για δύο λόγους

queen.gr
Το 23ο Φεστιβάλ Μουσικής και Τεχνών Coachella Valley πραγματοποιείται στο Empire Polo Club στο Indio της Καλιφόρνια στις 12–14 και 19–21 Απριλίου 2024.Περισσότερα...
17:10 15/04/2024

Lemon nails: Το παστέλ manicure που αγαπάει η Hailey Bieber - 5 nail arts για να επιλέξεις

queen.gr
Μικρά λεμόνια θα χαρίσουν μία παιχνιδιάρικη πινελιά στο manicure σου.Περισσότερα...
18:09 14/04/2024

Η Hailey Bieber αποκαλύπτει πώς αντιμετωπίζει την περιστοματική δερματίτιδα

instyle.gr
Το διάσημο μοντέλο μοιράστηκε πρόσφατα την καθημερινή της ρουτίνα περιποίησης, θίγοντας το θέμα της περιστοματικής δερματίτιδας. Η Hailey αναφέρθηκε ανοιχτά στη μάχη της με την περιστοματική δερματίτιδα, μια φλεγμονώδη δερματική πάθηση που προκαλεί μικροσκοπικά σπυράκια και εξανθήματα γύρω από το στόμα, τη μύτη και τα μάτια. Η Hailey αποκάλυψε μέσω του TikTok ότι εφαρμόζει ένα […] The post Η Hailey Bieber αποκαλύπτει πώς αντιμετωπίζει την περιστοματική δερματίτιδα appeared first on InStyle.
16:46 14/04/2024

Hailey Bieber: Υιοθέτησε ένα ακόμη μανικιούρ που θα γίνει η επόμενη μεγάλη τάση

tlife.gr
H Hailey Bieber είναι η “Βασίλισσα του μανικιούρ”. Κάθε της nail look γίνεται viral και μην To άρθρο Hailey Bieber: Υιοθέτησε ένα ακόμη μανικιούρ που θα γίνει η επόμενη μεγάλη τάση δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 12/04/2024

Justin και Hailey Bieber: Η αλήθεια πίσω από τις φήμες για διαζύγιο

instyle.gr
Οργιάζουν οι φήμες που θέλουν τον Justin Bieber και τη Hailey Baldwin να παίρνουν διαζύγιο. Ωστόσο, το ζευγάρι φαίνεται πως δεν δίνει καμία σημασία σε όσους αμφισβητούν την κατάσταση της σχέσης τους. Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε το 2018, “τα πηγαίνει πολύ καλά”, είπε πηγή στο PEOPLE. “Δεν υπάρχει διαζύγιο και δεν υπάρχει καμία αλήθεια σε […] The post Justin και Hailey Bieber: Η αλήθεια πίσω από τις φήμες για διαζύγιο appeared first on InStyle.
18:46 04/04/2024

Χέιλι Μπίμπερ: Με φωτογραφία από το μονόπετρο διαψεύδει τις φήμες χωρισμού με τον Τζάστιν Μπίμπερ

koolnews.gr
Η Hailey Bieber αποφάσισε να βάλει τέλος στις φήμες χωρισμού με τον σύζυγό της Justin Bieber. Την Τετάρτη, το μοντέλο της Rhode ανέβασε story στο Instagram όπου επιδεικνύει το εντυπωσιακό δαχτυλίδι αρραβώνα της αξίας των 500.000 δολαρίων και μια φωτογραφία του Justin να κοιμάται στο κρεβάτι με ένα από τα δύο Yorkshire Terriers τους. Παράλληλα, […] The post Χέιλι Μπίμπερ: Με φωτογραφία από το μονόπετρο διαψεύδει τις φήμες χωρισμού με τον Τζάστιν Μπίμπερ appeared first on Koolnews.gr.
10:58 04/04/2024

Glazed donut nails: Το trend δια χειρός Hailey Bieber επιστρέφει και την άνοιξη με ένα twist

queen.gr
Πρόκειται, για ένα γαλακτερό μανικιούρ με λαμπερό φινίρισμα που κάνει τα νύχια να φαίνονται σαν καθρέφτες. Περισσότερα...
21:09 01/04/2024

Hailey Bieber: Μας δείχνει βήμα-βήμα πώς να κάνουμε το sunkissed μακιγιάζ που θα κυριαρχήσει αυτήν την περίοδο

real.gr
Αντιγράψτε το αψεγάδιαστο sunkissed μακιγιάζ της Hailey Bieber με μόνο 4 προϊόντα.
23:09 30/03/2024

Hailey Bieber: Mας δίνει τα πρώτα styling tips για το φετινό στιλ παραλίας

tlife.gr
Είναι ακόμη άνοιξη αλλά ο καιρός ζεσταίνει και το μυαλό μας σιγά σιγά τρέχει στο γλυκό To άρθρο Hailey Bieber: Mας δίνει τα πρώτα styling tips για το φετινό στιλ παραλίας δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:09 25/03/2024

Hailey Bieber: Το trick που κάνει με το cream blush για να χαρίζει χρώμα υγείας στο πρόσωπό της

govastileto.gr
H Hailey Bieber στο νέο βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο TikTok, έδειξε τον τρόπο με τον οποίο εφαρμόζει το κρεμώδες ρουζ της αυτή την περίοδο. Σύμφωνα με τις θεωρίες των θαυμαστών της, όμως, εικάζεται ότι ταυτόχρονα θέλει να προετοιμάσει το κοινό της για κάτι πολύ «μεγαλύτερο». Η Hailey Bieber ξεκινάει το βίντεο προβάλλοντας […]
15:00 18/03/2024

Το slick bun είναι το επόμενο it hairstyle

Newsbeast.gr
Ένα καλό hairstyle πρέπει να έχει 3 πράγματα: να είναι εύκολο, να κολακεύει και να πετυχαίνει ακόμα και αν τα μαλλιά δεν είναι φρεσκολουσμένα. Αν θεωρείτε πως αυτό το χτένισμα δεν υπάρχει, τότε ήρθε η ώρα να μάθετε για τον κότσο που κάνουν πλέον όλες οι celebrities: το slick bun. Sofia Richie και Hailey Bieber ήταν από τις πρώτες που υιοθέτησαν το hairstyle και αμέσως όλα τα κορίτσια του TikTok ξεκίνησαν να κάνουν τα μαλλιά τους κότσο, με τα tutorials για το πώς θα πετύχουμε το τέλειο slick bun να κατακλύζουν τα social media. Οι παρακάτω celebrities θα σας πείσουν πόσο κολακευτικό είναι το slick bun. Jennifer Lopez Selena Gomez Hailey Bieber Olivia Culpo Sofia Richie Grainge Rosie Hunting
13:00 05/03/2024

Νέος πονοκέφαλος για τη Hailey Bieber – Η αδελφή της συνελήφθη για επίθεση σε μπαργούμαν

instyle.gr
Η μεγαλύτερη αδελφή της Hailey Bieber, Alaia Baldwin Aronow, συνελήφθη έπειτα από περιστατικό σε κλαμπ της Τζόρτζια. Η Baldwin Aronow, 31 ετών, συνελήφθη με την κατηγορία της απλής επίθεσης, της απλής σωματικής βλάβης, της σωματικής βλάβης και της εγκληματικής καταπάτησης, σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, που περιήλθε στην κατοχή του Page Six. Hailey Bieber’s […] The post Νέος πονοκέφαλος για τη Hailey Bieber – Η αδελφή της συνελήφθη για επίθεση σε μπαργούμαν appeared first on InStyle.
14:46 02/03/2024

Justin Bieber: Oι τρυφερές ευχές της Hailey για τα 30ά του γενέθλια εν μέσω γαμήλιας κρίσης

instyle.gr
Τη στιγμή που πυκνώνουν τα σύννεφα στον γαμήλιο παράδεισό τους, η Hailey Bieber έσπευσε να τα διαλύσει με την πιο τρυφερή αφιέρωση για τα 30ά γενεθλια του Justin. Το μοντέλο ανέβασε σειρά φωτογραφιών με τον συζυγό της όπου οι δυο τους ποζάρουν στις πιο τρυφερές στιγμές τους. Συνόδευσε την ανάρτησή της με το πιο γλυκό […] The post Justin Bieber: Oι τρυφερές ευχές της Hailey για τα 30ά του γενέθλια εν μέσω γαμήλιας κρίσης appeared first on InStyle.
11:46 02/03/2024

Έξαλλη με τον πατέρα της η Hailey Bieber – “Ιδιωτικό το ζήτημα” με τον Justin

instyle.gr
Η Hailey Bieber φέρεται να είναι έξαλλη με τον πατέρα της, μετά την ανάρτησή του με την οποία προέτρεπε τους ακολούθους του να προσευχηθούν για εκείνη και τον σύζυγό της, Justin Bieber. Πηγές κοντά στη Hailey δήλωσαν στο TMZ ότι το νεαρό ζευγάρι περνά αυτήν τη στιγμή ένα “ιδιωτικό” οικογενειακό θέμα, το οποίο γνώριζε ο […] The post Έξαλλη με τον πατέρα της η Hailey Bieber – “Ιδιωτικό το ζήτημα” με τον Justin appeared first on InStyle.
10:46 01/03/2024

Hailey Bieber: Το νέο χρώμα μαλλιών που είναι ήδη viral

instyle.gr
Νέο χρώμα και νέο μήκος μαλλιών για τη Hailey Bieber. Μήπως έτυχε να δείτε το Super Bowl; Αν ναι, θα παρατηρήσατε τους αμέτρητους celebrities και φυσικά την Taylor Swift η οποία εκτός του ότι τραγούδησε, πανηγύρισε και για τη νίκη της ομάδας του αγαπημένου της, Travis Kelce. Ωστόσο για εμάς τις beauty junkies, το Super […] The post Hailey Bieber: Το νέο χρώμα μαλλιών που είναι ήδη viral appeared first on InStyle.
13:47 18/02/2024

7 συμβουλές για άψογη επιδερμίδα από τη facialist της Jennifer Aniston

Newsbeast.gr
Η Joanna Czech είναι αισθητικός από τη Νέα Υόρκη και είναι διάσημη για τη μοναδική θεραπεία προσώπου που κάνει και στην οποία υποκλίνονται οι celebrities, ειδικά κατά την περίοδο των βραβείων. «Η πρώτη μου δασκάλα ομορφιάς στην Πολωνία μού είπε να μεταχειρίζομαι το δέρμα σαν σφουγγάρι και τους μυς σαν ζυμάρι», λέει η ίδια και για να κάνει την επιδερμίδα των διάσημων πελατών της να δείχνει σαν καινούργια, αφιερώνει μια ολόκληρη ώρα «σφυροκοπώντας» με μασάζ το πρόσωπό τους. Η ατζέντα της Czech είναι γεμάτη με… αστέρια. Στους πελάτες της περιλαμβάνονται η Jennifer Aniston, η Bella Hadid, η Hailey Bieber και η Kim Kardashian, και όλες απευθύνονται σε αυτήν για έναν λόγο: θέλουν καλύτερη
13:00 18/02/2024

Hailey Bieber: Δεν κρύβει τον έρωτά της για τον Βαλεντίνο της Justin

instyle.gr
Η Hailey Bieber θέλησε να εκφράσει τον έρωτά της στον σύζυγό της Justin Bieber την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Το μοντέλο μοιράστηκε στο Instagram διάφορα στιγμιότυπα για να γιορτάσει την ημέρα. Η Hailey φόρεσε μια κόκκινη μίνι φούστα και μια ασορτί cropped ζακέτα για την περίσταση, ενώ μοιράστηκε διάφορες φωτογραφίες στο Instagram, ενώ στη λεζάντα […] The post Hailey Bieber: Δεν κρύβει τον έρωτά της για τον Βαλεντίνο της Justin appeared first on InStyle.
17:46 15/02/2024

Hailey Bieber: Επιστρέφει στο παλιό καλό και αγαπημένο της hair look και είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα

tlife.gr
Όταν η Hailey Bieber έκοψε τα μαλλιά της σε bob έγινε viral με αποτέλεσμα celebrities και To άρθρο Hailey Bieber: Επιστρέφει στο παλιό καλό και αγαπημένο της hair look και είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:09 15/02/2024

Αυτή είναι η τάση που επιλέγουν οι celebrities για το μανικιούρ

Newsbeast.gr
Το τελευταίο διάστημα βλέπουμε όλο και περισσότερες celebrities να επιλέγουν τα φυσικά νύχια, χωρίς gel ή ακρυλικά, υιοθετώντας πιστά την τάση του clean girl aesthetic. Kim Kardashian, Chiara Ferragni και Shay Mitchell είναι μερικές μόνο από τις διάσημες κυρίες που αφήνουν πίσω τους τα έξαλλα σχέδια και προτιμούν το φυσικό χρώμα στα νύχια. Στο παιχνίδι μπαίνουν οι nude ή γαλακτώδεις αποχρώσεις, ακόμα και τα εντελώς άβαφα νύχια (με ένα διάφανο γυαλιστικό βερνίκι). Το μυστικό εδώ είναι να φροντίζετε τα πετσάκια και τα χέρια, αλλά και το σχήμα των νυχιών ώστε να φαίνονται περιποιημένα μεν, ανεπιτήδευτα δε. Αν έχετε κουραστεί κι εσείς από τα έντονα χρώματα στα νύχια, δείτε παρακάτω τις σταρ π
13:00 05/02/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load