#Zodiac Killer

Μετά από 50 χρόνια αποκρυπτογραφήθηκε μήνυμα του «Zodiac Killer»

empisteutiko.gr
Μετά από προσπάθειες μισού αιώνα, και σύμφωνα με το IFLScience οι Αρχές έφτασαν στο «σπάσιμο» του κώδικα, με το μήνυμα του serial killer Zodiac να αναφέρει «Ελπίζω να διασκεδάζετε πολύ προσπαθώντας να με πιάσετε. Δεν ήμουν εγώ στην τηλεοπτική εκπομπή. Κάτι που αναδεικνύει ένα θέμα για εμένα. Δεν φοβάμαι τον θάλαμο αερίων. Γιατί θα με στείλει στον παράδεισο πολύ […] The post Μετά από 50 χρόνια αποκρυπτογραφήθηκε μήνυμα του «Zodiac Killer» appeared first on Empisteutiko.gr.
23:58 16/04/2024

Αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του Zodiac Killer; Νέα στοιχεία από ερευνητές

Cnn.gr
Μια ομάδα ανεξάρτητων ερευνητών, που εδώ και καιρό αναζητά την πραγματική ταυτότητα του Zodiac Killer, υποστηρίζει ότι το FBI έχει καταχωρήσει κρυφά έναν ύποπτο από το 2016.Περισσότερα...
12:02 18/05/2023

Zodiac: Ο ασύλληπτος serial killer, η ανεξιχνίαστη υπόθεση, το βιβλίο, η ταινία

fosonline.gr
Το Zodiac Killer είναι το ψευδώνυμο ενός κατά συρροή δολοφόνου που δρούσε στη Βόρεια Καλιφόρνια στα τέλη της δεκαετίας του 1960 και παραμένει ως η πιο διάσημη ανεξιχνίαστη υπόθεση δολοφονίας στην αμερικανική ιστορία.
14:00 20/01/2022

Zodiac Killer: Ομάδα ερευνητών ισχυρίζεται πως βρήκε το δολοφόνο που έσπειρε τον τρόμο

Newsit
Μια ομάδα ερευνητών από τις ΗΠΑ φαίνεται να βάζει τέλος στην υπόθεση του Zodiac Killer, του κατά συρροή δολοφόνου που έσπειρε τον τρόμο στο Σαν Φρανσίσκο τη δεκαετία του 1960 και δεν συνελήφθη ποτέ. Χρησιμοποιώντας νέα φυσικά και ιατροδικαστικά στοιχεία αλλά και πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες, οι ερευνητές «Case Breakers», ισχυρίζεται πως αναγνώρισε τον άνδρα ... Περισσότερα To άρθρο Zodiac Killer: Ομάδα ερευνητών ισχυρίζεται πως βρήκε το δολοφόνο που έσπειρε τον τρόμο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:40 07/10/2021

Zodiac killer: Βρέθηκε ο διαβόητος κατά συρροή δολοφόνος; Ερευνητές λένε ότι έλυσαν το μυστήριο

el.gr
Ο «Zodiac Killer» πιστεύεται πως είναι υπεύθυνος για τουλάχιστον πέντε δολοφονίες στη Βόρεια Καλιφόρνια από το 1968 έως το 1969. Το άρθρο Zodiac killer: Βρέθηκε ο διαβόητος κατά συρροή δολοφόνος; Ερευνητές λένε ότι έλυσαν το μυστήριο εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
10:36 07/10/2021

«Monster: The Jeffrey Dahmer Story»: Η αληθινή ιστορία του πιο φριχτού κατά συρροή δολοφόνου

Gazzetta
Το κοινό πάντα γοητευόταν από ιστορίες για κατά συρροή δολοφόνους. Ο Jack the Ripper, ο Ted Bundy, ο Zodiac Killer, είναι μόνο μερικοί από αυτούς που απέκτησαν τη δική τους σειρά και έκαναν τους θεατές να λατρεύουν να τους μισούν.
11:08 13/05/2021

Αποκρυπτογραφήθηκε κωδικοποιημένο μήνυμα του «Zodiac Killer» μισό αιώνα μετά - Τι έγραφε

onsports.gr
Μια ομάδα ανθρώπων παθιασμένων με την κρυπτογραφία μπόρεσε να αποκρυπτογραφήσει…
04:04 13/12/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load