#Γουάντα Νάρα

Γουάντα Νάρα: Στο γήπεδο με αθλητική φόρμα adidas, τσάντα Hermès και γόβες Christian Louboutin

koolnews.gr
Η Γουάντα Νάρα, γνωστή influencer και σύζυγος του ποδοσφαιριστή Μάουρο Ικάρντι, τράβηξε για άλλη μια φορά τα βλέμματα με την εντυπωσιακή της εμφάνιση. Η Νάρα βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον αγώνα της ομάδας του συζύγου της, Γαλατάσαράι, φορώντας φόρμες adidas, τσάντα Hermès και γόβες Christian Louboutin. Η επιλογή της Νάρα να συνδυάσει αθλητικά […] The post Γουάντα Νάρα: Στο γήπεδο με αθλητική φόρμα adidas, τσάντα Hermès και γόβες Christian Louboutin appeared first on Koolnews.gr.
22:58 21/04/2024

Γουάντα Νάρα: Οι ημέρες της στην Τουρκια έχουν selfie και…

koolnews.gr
Η Γουάντα Νάρα, γνωστή influencer και σύζυγος του ποδοσφαιριστή Μαουρο Ικάρντι, μοιράζεται με τους followers της στο Instagram στιγμές από την καθημερινότητά της στην Τουρκία, όπου μετακόμισε πρόσφατα με την οικογένειά της. Σε ανάρτησή της, η Νάρα πόζαρε χαμογελαστή σε selfie φωτογραφία, σχολιάζοντας: “Η ζωή στην Τουρκία” Ενώ λίγο παλαιότερα είχε σχολιάσει οτι τα παιδιά […] The post Γουάντα Νάρα: Οι ημέρες της στην Τουρκια έχουν selfie και… appeared first on Koolnews.gr.
10:58 28/03/2024

Ζάιρα Νάρα: Η αδερφή της Γουάντα Νάρα είναι η… νάρα της οικογένειας

koolnews.gr
Wanda Nara & Zaira Nara: Δύο αδερφές, δύο διαφορετικά στυλ με παράλληλη επιτυχία στα social media Η Wanda Nara και η Zaira Nara, αδερφές από την Αργεντινή, έχουν κατακτήσει τον κόσμο των social media με τις εντυπωσιακές τους εμφανίσεις και τα εκατομμύρια followers. Η Wanda, 36 ετών, είναι γνωστή για το εκρηκτικό της ταπεραμέντο, τις […] The post Ζάιρα Νάρα: Η αδερφή της Γουάντα Νάρα είναι η… νάρα της οικογένειας appeared first on Koolnews.gr.
14:58 27/03/2024

Ζάιρα Νάρα: Με κόκκινα εσώρουχα πόζαρε για τον Άγιο Βαλεντίνο. Τρελάθηκε και η Γουάντα Νάρα

koolnews.gr
Η Ζάιρα Νάρα, η λαμπερή αδερφή της γνωστής Γουάντα Νάρα, κατάφερε για ακόμη μία φορά να κλέψει την παράσταση στο Instagram, εορτάζοντας τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική και σέξι φωτογράφηση. Μοντέλο, επιχειρηματίας και influencer με καταγωγή από την Αργεντινή, η Ζάιρα έχει κατακτήσει ένα σημαντικό μέρος του ψηφιακού κόσμου χάρη στην εκθαμβωτική ομορφιά […] The post Ζάιρα Νάρα: Με κόκκινα εσώρουχα πόζαρε για τον Άγιο Βαλεντίνο. Τρελάθηκε και η Γουάντα Νάρα appeared first on Koolnews.gr.
17:58 14/02/2024

Μαρία Δαρσινού: Ίδια η Γουάντα Νάρα – Η απίστευτη ομοιότητα της γυναίκας του Κώστα Σλούκα με αυτή του Μάουρο Ικάρντι

koolnews.gr
Αριστερά η Wanda Nara δεξιά η Μαρία Δαρσινού. Στην εποχή των social media, οι ομοιότητες ανάμεσα σε δημοσιεύσεις και πρόσωπα γίνονται συχνά αντικείμενο συζήτησης και θαυμασμού. Ένα παράδειγμα είναι η Μαρία Δαρσινού, σύζυγος του διάσημου μπασκετμπολίστα Κώστα Σλούκα, και η Γουάντα Νάρα, σύζυγος του ποδοσφαιριστή Μάουρο Ικάρντι, οι οποίες μοιράζονται μια εκπληκτική εξωτερική ομοιότητα που […] The post Μαρία Δαρσινού: Ίδια η Γουάντα Νάρα – Η απίστευτη ομοιότητα της γυναίκας του Κώστα Σλούκα με αυτή του Μάουρο Ικάρντι appeared first on Koolnews.gr.
12:58 12/01/2024

Έτοιμη για το κόλπο γκρόσο η Γουάντα Νάρα: Η Ρεάλ γλυκοκοιτάζει τον σύζυγο και πελάτη της, Μάουρο Ικάρντι

ProtoThema.gr
Ο Μάουρο Ικάρντι είναι ψηλά στη λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Βινίσιους στην επίθεση της Ρεάλ Μαδρίτης 
17:00 24/11/2023

Γουάντα Νάρα: Κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι – Κάνει αναφορές στον Μάουρο Ικάρντι

neolaia.gr
Η Γουάντα Νάρα η οποία συχνά αρέσκεται στο να προκαλεί την κοινή γνώμη, επέλεξε να κυκλοφορήσει το «Bad Bitch».
16:46 09/11/2023

Η Γουάντα Νάρα έχει… φροντίσει για το μέλλον του Ικάρντι

eleftherostypos.gr
Ο Μάουρο Ικάρντι «αναγεννήθηκε» ποδοσφαιρικά στην Γαλατασαράϊ, καθώς είναι ο ηγέτης της τουρκικής ομάδας, που εντυπωσιάζει στο πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας, με επτά νίκες και μία ισοπαλία, μετά από οκτώ αγωνιστικές. Ο 30χρονος Αργεντινός άσος, έχει σημειώσει 12 γκολ σε 14 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά γνωρίζει καλά ότι η καριέρα του… οδεύει προς […] Το άρθρο Η Γουάντα Νάρα έχει… φροντίσει για το μέλλον του Ικάρντι εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
11:00 15/10/2023

Γουάντα Νάρα: Φόβοι για την έκβαση των εξετάσεών της

aek1924.gr
Η Γούντα Νάρα ανέβασε ένα story που αφορά τη λευχαιμία και τον φόβο που νιώθει, καθώς περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεών της. Όπως έκανε γνωστό ο Αργεντινός δημοσιογράφος, Χόρχε Λανάτα, η Γουάντα Νάρα πάσχει από λευχαιμία και δίνει τη δική της «μάχη» με την ασθένεια. Το διάσημο μοντέλο από την Αργεντινή εξακολουθεί να απασχολεί τους πάντες για την πορεία της […] The post Γουάντα Νάρα: Φόβοι για την έκβαση των εξετάσεών της appeared first on AEK1924.gr.
21:37 29/09/2023

Η Ζάιρα Νάρα, η Γουάντα Νάρα, το Onlyfans και η αποστομωτική απάντηση. Τι ακριβώς συνέβη;

koolnews.gr
Στην εποχή των social media, οι διασημότητες βρίσκονται συχνά στο στόχαστρο των ανθρώπων που κάνουν ακατάλληλα ή ανεπιθύμητα σχόλια. Η Ζάιρα Νάρα, γνωστή τηλεοπτική παρουσιάστρια και μοντέλο, δεν αποτελεί εξαίρεση. Όταν ένας follower πρότεινε στη Ζάιρα και στην αδερφή της, Γουάντα Νάρα, να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό στη συνδρομητική πλατφόρμα OnlyFans – όπου οι χρήστες δημοσιεύουν […] The post Η Ζάιρα Νάρα, η Γουάντα Νάρα, το Onlyfans και η αποστομωτική απάντηση. Τι ακριβώς συνέβη; appeared first on Koolnews.gr.
07:58 11/09/2023

Ζάιρα Νάρα: Έχει σβήσει τελείως την αδερφή της Γουάντα Νάρα. Σχεδόν γυμνή στο instagram

koolnews.gr
Η Γουάντα Νάρα έχει να αντιμετωπίσει ένα σοβαρό θέμα υγείας για το οποίο ακόμα οι γιατροί δεν έχουν καταλήξει οριστικά! Οι φήμες αναφέρουν ότι η wanda nara βρίσκεται αντιμέτωπη με τη λευχαιμία και θα λέγαμε ότι το τελευταίο διάστημα έχει κατεβάσει λίγο ρυθμούς! Προσπαθεί περισσότερο να απολαμβάνει τις καθημερινές και οικογενειακές στιγμές και ασχολείται περισσότερο […] The post Ζάιρα Νάρα: Έχει σβήσει τελείως την αδερφή της Γουάντα Νάρα. Σχεδόν γυμνή στο instagram appeared first on Koolnews.gr.
23:58 23/08/2023

ΒΙΝΤΕΟ: Χαμός στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης για Ικάρντι

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ: Χαμός στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης για Ικάρντι 29/07/2023 Το βράδυ της Παρασκευής (28/7) ο Μάουρο Ικάρντι έφτασε στην Κωνσταντινούπολη και στο αεροδρόμιο "Atatürk" εκατοντάδες οπαδοί της Γαλατασαράι τον περίμεναν για να τον αποθεώσουν. Μάλιστα, υπήρχαν και μηνύματα στήριξης προς τη σύζυγό του, Γουάντα Νάρα, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρό θέμα με την υγεία της. Μετά την περσινή σεζόν, όπου αγωνίστηκε ως δανεικός από την Παρί, ο Αργεντινός επιθετικός θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο στη Γαλατά, με τη διοίκηση να τον επιβραβεύει, διότι ο Ικάρντι είχε καθοριστική συμβολή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχοντας 23 γκολ και 8 ασίστ σε 25 παιχνίδια
10:46 29/07/2023

Γουάντα Νάρα: «Τα παιδιά μου έμαθαν από τους δημοσιογράφους πως έχω λευχαιμία»

Gazzetta
Η Γουάντα Νάρα με ανάρτηση της στα Social Media επιβεβαίωσε πως οι εξετάσεις της έχουν δείξει κάτι ανησυχητικό χωρίς ακόμα να διευκρινιστεί τι και τα έβαλε με τους δημοσιογράφους που έγραψαν πως πάσχει από λευχαιμία.
00:00 19/07/2023

Η Αλ Σαμπάμπ δίνει 80 εκατ. ευρώ στον Ικάρντι για δύο χρόνια

aek1924.gr
Η εξαιρετική περυσινή παρουσία του Μάουρο Ικάρντι στην Γαλατάσαραϊ έχει φέρει μία ασύλληπτη πρόταση στα πόδια του, με την Αλ Σαμπάμπ να του προσφέρει το μυθικό ποσό των 80 εκατομμυρίων ευρώ για να αγωνιστεί σε αυτήν τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Μάουρο Ικάρντι αλλά και η σύντροφός του, Γουάντα Νάρα, στέλνουν διαρκώς μηνύματα τις τελευταίες […] The post Η Αλ Σαμπάμπ δίνει 80 εκατ. ευρώ στον Ικάρντι για δύο χρόνια appeared first on AEK1924.gr.
20:37 03/07/2023

Γουάντα Νάρα: Με πράσινα νύχια και ασορτί μαγιό, σελφάρει βίντεο και σου δείχνει τη μπουστοχαράδρα

koolnews.gr
Η Γουάντα Νάρα, το εντυπωσιακό μοντέλο του Instagram και τηλεοπτική παρουσιάστρια, αλλά και γυναίκα του διάσημου ποδοσφαιριστή Μάουρο Ικάρντι, πρόσφατα κατέκτησε τα social media με ένα εκθαμβωτικό βίντεο. Νωρίς το πρωί, η Γουάντα δημοσίευσε ένα βίντεο όπου πόζαρε φορώντας ένα έντονο πράσινο νέον μαγιό, με τα νύχια της βαμμένα με το ίδιο τολμηρό χρώμα. Η […] The post Γουάντα Νάρα: Με πράσινα νύχια και ασορτί μαγιό, σελφάρει βίντεο και σου δείχνει τη μπουστοχαράδρα appeared first on Koolnews.gr.
17:58 26/06/2023

Ζάιρα Νάρα – Κόπιαρε την Ιρίνα Σάικ χωρίς σουτιέν και διέλυσε τις Κάννες

koolnews.gr
Η Ζάιρα Νάρα, μοντέλο, παρουσιάστρια, influencer και επιχειρηματίας από την Αργεντινή, κατάφερε να αναστατώσει τις Κέννες στο φεστιβάλ κινηματογράφου του 2023. Η Ζάιρα, αδερφή της Γουάντα Νάρα, αποφάσισε να αντιγράψει την εμφάνιση που είχε κάνει η Irina Shayk, βγαίνοντας στους δρόμους μόνο με τα εσώρουχα και ένα σιθρού πάνω της. Η τολμηρή αυτή κίνηση της […] The post Ζάιρα Νάρα – Κόπιαρε την Ιρίνα Σάικ χωρίς σουτιέν και διέλυσε τις Κάννες appeared first on Koolnews.gr.
11:04 28/05/2023

Γουάντα Νάρα: Λίγο πριν το μαγιό – Ουρλιάζουν οι καμπύλες που δεν μπορεί να κρύψει το σακάκι

koolnews.gr
Η Γουάντα Νάρα σε υπέροχη φόρμα και πάντα σούπερ σαγηνευτική, τρελαίνει με τις καμπύλες της στο instagram! Ως συνήθως, η Wanda Nara επιβεβαιώνει τον εαυτό της με κάθε ανάρτηση που κάνει στο instagram ως μια από τις πιο σέξι καλλονές των κοινωνικών δικτύων. Τα τελευταία χρόνια, η Αργεντίνα μοντέλο, επιχειρηματίας και influencer έχει ξεπεράσει κατά […]
13:18 03/05/2023

Μάουρο Ικάρντι: Η αισθησιακή πόζα με τη Γουάντα Νάρα στο Instagram

Παραπολιτικά
«Δεν φταίω που μου αρέσεις, το λάθος είναι δικό σου που έχεις ό,τι αγαπώ» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο ποδοσφαιριστής
23:12 27/04/2023

Ζάιρα Νάρα: Η τοπλες φωτογραφία με το φιδέ παντελόνι ζάλισε και τη Γουάντα Νάρα

koolnews.gr
Η Ζάιρα Νάρα είναι μοντέλο και αδερφή της Γουάντα Νάρα από την Αργεντινή. Είναι παράλληλα μητέρα σύζυγος και επιχειρηματίας, αφού εκτός από το σύζυγο και τα παιδιά, έχει τη δική της σειρά με αξεσουάρ, αρώματα και ρούχα! Έχει δουλέψει ως μοντέλο και το τελευταίο διάστημα οι followers αυξάνονται με εντυπωσιακό ρυθμό και όχι άδικα! Ξέρει […]
11:48 22/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load