#Sugar babies

Έρευνα: Υπάρχουν Sugar daddies στην Ελλάδα; 9.855 sugar babies τους αναζητούν

koolnews.gr
Ναι, υπάρχουν sugar daddies στην Ελλάδα. Η ύπαρξη αυτού του φαινομένου δεν είναι άγνωστη, όντας παρούσα σε διάφορες χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. Στοιχεία: Έρευνα: Μία έρευνα του 2020 από το SeekingArrangement, μια δημοφιλή πλατφόρμα γνωριμιών για sugar daddies και sugar babies, έδειξε ότι υπάρχουν περίπου 9.855 sugar babies στην Ελλάδα. Πλατφόρμες: Πέρα από το […] The post Έρευνα: Υπάρχουν Sugar daddies στην Ελλάδα; 9.855 sugar babies τους αναζητούν appeared first on Koolnews.gr.
18:58 09/03/2024

Τι είναι οι «sugar daddies» (video)

sportstonoto.gr
Τι είναι οι «sugar daddies», «sugar babies» και «sugar mamys», που κατήγγειλε συη βουλή ο Δημήτρης Κουτσούμπας…
09:46 09/03/2024

Διάσημη Tik Toker «συνάντησε» τον μπαμπά της σε site για «sugar daddies»

Newsit
Διάσημη Tik Toker βίωσε την πιο αμήχανη στιγμή της ζωή της, όταν συνειδητοποίησε ότι καθώς βρισκόταν σε site γνωριμιών έπεσε πάνω στον… μπαμπάς της! Το παράδοξο είναι ότι του έστειλε και μήνυμα… Η 22χρονη Ava Louise, γνωστή influencer στο Tik Tok, δυσκολεύτηκε στην αρχή να πιστέψει ότι στο site γνωριμιών για… «sugar babies» και «sugar ... Περισσότερα To άρθρο Διάσημη Tik Toker «συνάντησε» τον μπαμπά της σε site για «sugar daddies» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:34 24/10/2021

Άβολη στιγμή: Πατέρας και κόρη συναντήθηκαν τυχαία σε... σάιτ γνωριμιών (βίντεο-φωτο)

pronews.gr
Μια άβολη στιγμή έζησαν ένα πατέρας και η κόρη του όταν ξαφνικά έπεσαν ο ένας πάνω στον άλλον σε ηλεκτρονικό site γνωριμιών για... «sugar babies» και «sugar daddies», ωστόσο ο μπαμπάς της αποφάσισε να την μπλοκάρει και φυσικά δεν μίλησαν ποτέ για αυτό. Η 22χρονη Άβα Λούις εμφανώς σοκαρισμένη μοιράστηκε μέσω ενός βίντεο την εξαιρετικά άβολη στιγμή με τους διαδικτυακούς της φίλους στο TikTok. «Του έστειλα και μήνυμα "γεια σου μπαμπά", αλλά εκείνος με έκανε μπλοκ και δεν μίλησε ποτέ για αυτό», αποκάλυψε. @avalouiiselol I messaged him hi dad, he blocked me and we never spoke of it LOL #SoFiMoneyMoves #123PandoraME #TakeTheDayOffChallenge #fyp ♬ Sound from thereal mikehancho - 10Dimes Όπως ήτ
14:58 24/10/2021

Πατέρας και κόρη έπεσαν πάνω στον άλλον σε site για «sugar babies» και «sugar daddies»

ProtoThema.gr
«Με έκανε μπλοκ και δεν μίλησε ποτέ για αυτό» ισχυρίζεται η 22χρονη Άβα
14:38 24/10/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load