#Μέγκα

Η μυστική τρίωρη επίσκεψη της Μέγκαν Μαρκλ στο Ηνωμένο Βασίλειο

in.gr
Κι όμως η Μέγκαν Μαρκλ έχει βρεθεί υπό άκρα μυστικότητα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη σύντομη επίσκεψή της.
22:55 26/07/2024

Πρίγκιπας Χάρι για επιστροφή της Μέγκαν στη Βρετανία: "Είναι ακόμα επικίνδυνο"

Παραπολιτικά
Ο πρίγκιπας Χάρι εξηγεί γιατί δεν μπορεί να τον συνοδεύσει ακόμη η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ στο Ηνωμένο Βασίλειο
16:28 26/07/2024

Πρίγκιπας Χάρι: «Είναι επικίνδυνο να επιστρέψει η Μέγκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο»

NewsBomb
Ο πρίγκιπας Χάρι εξηγεί γιατί δεν μπορεί να τον συνοδεύσει ακόμη η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ στο Ηνωμένο Βασίλειο: «Είναι…Περισσότερα...
14:56 26/07/2024

Γιατί η Μέγκαν Μαρκλ δε θα επιστρέψει σύντομα στο Λονδίνο; - 'Είναι ακόμη πολύ επικίνδυνο' εξηγεί ο πρίγκιπας Χάρι

Παραπολιτικά
Τις ανησυχίες του για την ασφάλεια της οικογένειάς του μοιράστηκε μεταξύ άλλων ο πρίγκιπας Χάρι κατά τη διάρκεια συνέντευξής του
13:18 26/07/2024

«Είναι ακόμα επικίνδυνο» – Ο πρίγκιπας Χάρι δεν θα πάει τη Μέγκαν Μαρκλ πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο

in.gr
Ο Δούκας του Σάσεξ δήλωσε σε νέα συνέντευξή του: «Το μόνο που χρειάζεται είναι ένας μοναχικός δράστης... είτε πρόκειται με μαχαίρι είτε με οξύ, ό,τι κι αν είναι αυτό».
09:10 26/07/2024

Η περιγραφή του πρίγκιπα Γουίλιαμ για τη Μέγκαν Μαρκλ που εξόργισε τον πρίγκιπα Χάρι

in.gr
Οι χαρακτηρισμοί του πρίγκιπα Γουίλιαμ για τη Μέγκαν Μαρκλ εξόργισαν τον πρίγκιπα Χάρι, με τα δύο αδέρφια να καταλήγουν να πιάνονται στα χέρια. Η περιγραφή από τον δούκα του Σάσεξ για το περιστατικό.
20:10 25/07/2024

Ο πρίγκιπας Χάρι νοσταλγεί απεγνωσμένα το Ηνωμένο Βασίλειο – Βρήκε την τέλεια δικαιολογία για επιστροφή

in.gr
Μπορεί ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ να έχουν φτιάξει τη ζωή τους στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας, αλλά ο δούκας του Σάσεξ φαίνεται να νοσταλγεί τα χρόνια του στο Ηνωμένο Βασίλειο.
15:28 25/07/2024

Η Μέγκαν Μαρκλ αφήνει μόνο τον πρίγκιπα Χάρι για το Ηνωμένο Βασίλειο

in.gr
Η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα συνοδεύσει τον πρίγκιπα Χάρι στο μεγάλο του ταξίδι στο Ηνωμένο Βασίλειο για να τα ξαναβρεί με την οικογένειά του.
21:37 24/07/2024

Πέφτει η δημοτικότητα της Μέγκαν Μαρκλ και στις ΗΠΑ - «Τρώει» τη σκόνη της Κέιτ Μίντλετον

Newsit
Στα… τάρταρα βρίσκεται η δημοτικότητα της Μέγκαν Μαρκλ με την ίδια να μην μπορεί να το χωνέψει, ενώ ο πρίγκιπας Χάρι αδιαφορεί για τις αρνητικές δημοσκοπήσεις. Σε αυτό συνέλαβε και η νέα εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον στον τελικό του Wimbledon, η δεύτερη μέσα στο 2024 ενώ συνεχίζει την θεραπεία της για τον καρκίνο. Ο 39χρονος ... Περισσότερα To άρθρο Πέφτει η δημοτικότητα της Μέγκαν Μαρκλ και στις ΗΠΑ - «Τρώει» τη σκόνη της Κέιτ Μίντλετον δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:19 23/07/2024

Η Μέγκαν Μαρκλ δεν μπορεί να χωνέψει πως δεν είναι αρεστή στο κοινό – Αδιάφορος ο πρίγκιπας Χάρι

in.gr
Η Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται πως δυσκολεύεται να αποδεχτεί το γεγονός ότι δεν έχει την εύνοια του κοινού, σε αντίθεση με τον πρίγκιπα Χάρι που του είναι αδιάφορο.
14:46 22/07/2024

Η Μέγκαν Μαρκλ απειλεί με νέες εκρηκτικές αποκαλύψεις τη βασιλική οικογένεια

in.gr
Μπορεί ένα νέο ντοκιμαντέρ για τη δούκισσα του Σάσεξ να μπαίνει στον πάγο, ωστόσο η Μέγκαν Μαρκλ σχεδιάζει το νέο χτύπημα στη βασιλική οικογένεια με τα απομνημονεύματά της.
11:02 22/07/2024

«Αυτό δεν θα το κάνεις στα παιδιά μας!»: Ο αυστηρός κανόνας που επέβαλε ο Χάρι στη Μέγκαν και η απαγόρευση – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

newsitamea.gr
Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, που ζουν στην Αμερική, μακριά από τη βασιλική οικογένεια, προσπαθούν να κρατούν τα παιδιά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, όπως φαίνεται, η Μέγκαν Μαρκλ έκανε μια εξαίρεση, προκειμένου να προωθήσει το νέο της επαγγελματικό project. Ειδικότερα, ήθελε να συμπεριλάβει τα...
22:09 24/04/2024

Ο πρίγκιπας Φίλιππος είχε προειδοποιήσει την Ελισάβετ για τη Μέγκαν Μαρκλ – Το παρατσούκλι που της είχε βγάλει

in.gr
Ο πρίγκιπας Φίλιππος ήταν από τους λίγους που δεν είχαν υποκύψει στη γοητεία της Μέγκαν Μαρκλ. Είχε μάλιστα προειδοποιήσει την αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ για την Αμερικανίδα ηθοποιό.
19:02 23/04/2024

Ο πρίγκιπας Χάρι έβαλε βέτο: Τι επέβαλε στη Μέγκαν Μαρκλ - Η απαγόρευση για τον Άρτσι και τη Λίλιμπετ

thetoc.gr
Η μεγάλη απόφαση που αφορά τον πρίγκιπα Άρτσι και την πριγκίπισσα Λίλιμπετ - Τι απαγόρευσε στη Μέγκαν ο πρίγκιπας Χάρι.
07:10 23/04/2024

Πρίγκιπας Χάρι: Έτσι έκοψε τις «γέφυρες» με το Παλάτι- Οριστικό τέλος στην οικογένεια;

eleftherostypos.gr
Ο πρίγκιπας Χάρι «έκοψε τις γέφυρες του» με το παλάτι για τα καλά αφού παραιτήθηκε εντυπωσιακά από τη βρετανική κατοικία του, σύμφωνα με βασιλικό φωτογράφο. Ο Δούκας του Σάσεξ, 39 ετών, αποφάσισε ότι οι ΗΠΑ γίνονται χώρα μόνιμης διαμονής του, τέσσερα χρόνια αφότου εγκατέλειψε το Λονδίνο μαζί με τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ. Τώρα, ο […] Το άρθρο Πρίγκιπας Χάρι: Έτσι έκοψε τις «γέφυρες» με το Παλάτι- Οριστικό τέλος στην οικογένεια; εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
18:00 19/04/2024

Μέγκαν Φοξ: Διχάζει τους θαυμαστές της με selfie χωρίς μακιγιάζ

koolnews.gr
Η Μέγκαν Φοξ έκανε τους θαυμαστές της να κάνουν διπλή σκέψη, καθώς αγκάλιασε τη φυσική της ομορφιά σε μια selfie χωρίς μακιγιάζ. Η πρωταγωνίστρια του “Transformers” έδειξε το γυμνό της πρόσωπο στο Instagram την Τετάρτη, ενώ ετοιμαζόταν να εφαρμόσει θεραπεία μαλλιών Wella Professionals στις βαμμένες μπλε μπούκλες της και τα 26 ιντσών extensions μετά το […] The post Μέγκαν Φοξ: Διχάζει τους θαυμαστές της με selfie χωρίς μακιγιάζ appeared first on Koolnews.gr.
11:58 18/04/2024

H αποκάλυψη έγινε! Αυτός είναι τελικά ο λόγος που η Μέγκαν ζηλεύει την Κέιτ – Πώς εμπλέκεται ο Χάρι;

gossip-tv.gr
Δεν είναι τα δημοσιεύματα που κατά καιρούς κυκλοφορούν και σχετίζονται με τις πραγματικές αιτίες που ποτέ Κέιτ και Μέγκαν δεν είχαν καλές επαφές.Περισσότερα...
05:37 18/04/2024

Μέγκαν Μαρκλ: Γιατί φοβάται ότι θα την κατηγορήσουν τα παιδιά της

thebest.gr
Η Μέγκαν Μαρκλ ανησυχεί ότι τα δύο παιδιά της μπορεί να θυμώσουν μαζί της αν στερηθούν τους παππούδες, βασιλιά Κάρολο και Καμίλα, και τα ξαδέρφια τους, πρίγκιπα Τζορτζ, πριγκίπισσα Σάρλοτ και πρίγκιπα Λούις, στο Ηνωμένο Βασίλειο και χάσουν τους βασιλικούς τους ρόλους εξαιτίας της, σύμφωνα με βασιλικό ειδικό.
16:00 17/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load