#Alexander Wang

Naomi Campbell: Ποζάρει γυμνή καλυμμένη με καρφιά για τη νέα καμπάνια του Alexander Wang

instyle.gr
Η Naomi Campbell αποδεικνύει ότι είναι το απόλυτο supermodel στα 53 της. Η γαζέλα της μόδας βγαίνει από τα ρούχα της για τη νέα καμπάνια του Alexander Wang και κόβει την ανάσα. Και μπορεί να είναι πασίγνωστη μόνο με το μικρό της όνομα, αλλά η Naomi ελάχιστα μοιάζει με τον εαυτό της στη νέα καμπάνια […] The post Naomi Campbell: Ποζάρει γυμνή καλυμμένη με καρφιά για τη νέα καμπάνια του Alexander Wang appeared first on InStyle.
21:46 09/11/2023

Βίκυ Καγιά: Με μίνι lingerie φόρεμα Alexander Wang στο Φεστιβάλ Βενετίας – Πόσο κοστίζει;

okmag.gr
Ένα διάλειμμα από τις διακοπές τη έκανε η Βίκυ Καγιά. Η παρουσιάστρια επανήλθε δριμύτερη στα σsociel media με αφορμή το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. Η σημαντική διοργάνωση ξεκίνησε την Τετάρτη 30 Αυγούστου και θα αποκληρωθεί στις 9 Σεπτεμβρίου. Εντυπωσιακή όπως πάντα, η Βίκυ Καγιά έχει μπει στο κλίμα της γειτονικής χώρας. Οι αναρτήσεις της μαυλίσατε […] The post Βίκυ Καγιά: Με μίνι lingerie φόρεμα Alexander Wang στο Φεστιβάλ Βενετίας – Πόσο κοστίζει; appeared first on OK! Magazine.
08:58 31/08/2023

O Alexander Wang επιστρέφει στις πασαρέλες της Νέας Υόρκης μετά το σεξουαλικό σκάνδαλο

tlife.gr
O Αμερικάνος σχεδιαστής Alexander Wang επέστρεψε στις πασαρέλες της Νέας Υόρκης  μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια. To άρθρο O Alexander Wang επιστρέφει στις πασαρέλες της Νέας Υόρκης μετά το σεξουαλικό σκάνδαλο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:40 09/02/2023

Μπεχάτι Πρίνσλου: Η παράξενη φωτογράφιση εγκυμοσύνης πριν αποκτήσει το τρίτο της παιδί

okmag.gr
Η Μπεχάτι Πρίνσλου έκανε μια από τις πιο παράξενες φωτογραφίσεις μητρότητας πριν από τη γέννηση του τρίτου παιδιού της με τον σύζυγό της συζύγου της Άνταν Λεβίν. Στις εικόνες σε στυλ polaroid, το 34χρονο σουπερμόντελ μας έδειξε τη φουσκωμένη της κοιλιά φορώντας εσώρουχα μεταξύ των οποίων και ένα ιδιαίτερο κορμάκι του αμφιλεγόμενου σχεδιαστή Alexander Wang. […] The post Μπεχάτι Πρίνσλου: Η παράξενη φωτογράφιση εγκυμοσύνης πριν αποκτήσει το τρίτο της παιδί appeared first on OK.
10:30 23/11/2022

H εγκυμονούσα Adriana Lima κλέβει τις εντυπώσεις με φουσκωμένη κοιλίτσα στο show του Alexander Wang

govastileto.gr
  Πιο ευτυχισμένη από ποτέ είναι η Adriana Lima, καθώς σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της το τρίτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον...
13:30 26/04/2022

Ο Alexander Wang επέστρεψε στις πασαρέλες με ένα αμφιλεγόμενο show

instyle.gr
Κι όχι μόνο επέστρεψε, αλλά ο κόσμος της μόδας τον υποδέχτηκε σαν να είχε διαγράψει τις κατηγορίες από το νου του. Μάλιστα, η Andriana Lima, η οποία εγκυμονεί στο τρίτο της παιδί, περπάτησε για τον σχεδιαστή σε μία πασαρέλα, η οποία προκάλεσε αντιδράσεις και δίχασε τις απόψεις του κοινού. Ύστερα από ένα διάλειμμα μερικών ετών, […] The post Ο Alexander Wang επέστρεψε στις πασαρέλες με ένα αμφιλεγόμενο show appeared first on InStyle.
15:00 22/04/2022

Η Andriana Lima περπάτησε με φουσκωμένη κοιλίτσα στο νέο show του Alexander Wang

queen.gr
Η πιο sexy mama περπάτησε στο catwalk-επιστροφή του Alexander Wang.Περισσότερα...
17:48 21/04/2022

Alexander Wang: Έκανε το πρώτο show μετά το «σκάνδαλο» του 2019

tlife.gr
O Alexander Wang έκανε γνωστό μέσω του Instagram του ότι επιστρέφει στην πασαρέλα με την πρώτη To άρθρο Alexander Wang: Έκανε το πρώτο show μετά το «σκάνδαλο» του 2019 δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:20 20/04/2022

Alexander Wang: Επιστρέφει στην πασαρέλα για πρώτη φορά μετά το «ταραχώδες» 2019

Newsit
Ο Alexander Wang επιστρέφει στην πασαρέλα με την πρώτη του επίδειξη μόδας με φυσική παρουσία από το 2019. Ο σχεδιαστής μόδας με έδρα τη Νέα Υόρκη ανακοίνωσε την είδηση σε ανάρτηση στον λογαριασμό του brand στο Instagram, προσκαλώντας τους χρήστες στο Fortune City σε εκδήλωση και επίδειξη μόδας που θα εξυμνεί τον πολιτισμό, το φαγητό ... Περισσότερα To άρθρο Alexander Wang: Επιστρέφει στην πασαρέλα για πρώτη φορά μετά το «ταραχώδες» 2019 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:04 08/04/2022

Ο Alexander Wang αρνείται τα περί σεξουαλικής επίθεσης: «Δεν εκμεταλλεύτηκα ποτέ κανέναν»

lifo.gr
Αρνήθηκε τις κατηγορίες σε βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση, ενώ απάντησε επίσης για τα «πάρτι με ναρκωτικά»
12:33 06/01/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load