#Βαλέρια Χοψονίδου

Βαλέρια Χοψονίδου – Αντώνης Βλωτιδέλλης: Κάτω από την ίδια στέγη

instyle.gr
Η Βαλέρια Χοψονίδου και ο Αντώνης Βλωτιδέλλης από τότε που γνωρίστηκαν είναι αχώριστοι. Η σχέση τους συμπληρώνει έναν χρόνο γεμάτο από ρομαντισμό και έρωτα και οι δυο τους, λίγο πριν γιορτάσουν την πρώτη τους επέτειο, θα κάνουν το επόμενο βήμα και θα μείνουν κάτω από την ίδια στέγη. Από τους πρώτους μήνες του ειδυλλίου τους, […] The post Βαλέρια Χοψονίδου – Αντώνης Βλωτιδέλλης: Κάτω από την ίδια στέγη appeared first on InStyle.
11:46 02/10/2023

Βαλέρια Χοψονίδου – Αντώνης Βλωτιδέλλης: Η πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση για το ζευγάρι – Φωτογραφίες

tlife.gr
Ερωτευμένη είναι τους τελευταίους περίπου 10 μήνες η Βαλέρια Χοψονίδου. Η γνωστή σχεδιάστρια και αδελφή της Ολυμπίας Χοψονίδου βρίσκεται To άρθρο Βαλέρια Χοψονίδου – Αντώνης Βλωτιδέλλης: Η πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση για το ζευγάρι – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 22/07/2023

Βαλέρια Χοψονίδου: Mε τσάντα Βalenciaga στη βόλτα της με τη Νεσχάν Μουλαζίμ – Πόσο κοστίζει

okmag.gr
Σε μία βόλτα τους στη Γλυφάδα απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τη Βαλέρια Χοψονίδου με τη Νεσχάν Μουλαζίμ. Οι δύο φίλες βρέθηκαν για shopping κι καφέ στα νότια προάστια. Το casual look τους Άνετα και stylish ντυμένες και οι δυο έδειχναν χαλαρές. Η Βαλέρια Χοψονίδου επέλεξε ένα τζιν combo με παντελόνι και τζάκετ σε light blue […] The post Βαλέρια Χοψονίδου: Mε τσάντα Βalenciaga στη βόλτα της με τη Νεσχάν Μουλαζίμ – Πόσο κοστίζει appeared first on OK! Magazine.
09:36 18/04/2023

Ερωτευμένη μετά από καιρό η Βαλέρια Χοψονίδου

govastileto.gr
Ερωτευμένη εδώ και επτά μήνες είναι η Βαλέρια Χοψονίδου. Η γνωστή σχεδιάστρια και αδελφή της Ολυμπίας Χοψονίδου βρίσκεται σε σχέση με γνωστό θεατρικό παραγωγό. Σύμφωνα με τον Νίκο Γεωργιάδη στο «Πρωινό μας», η Βαλέρια Χοψονίδου είναι σε σχέση με τον Αντώνη Βλωτιδέλλη. «Είναι πάρα πολύ ερωτευμένοι. Μαθαίνω ότι η σχέση είναι πάρα πολύ σοβαρή και […]
23:06 06/04/2023

Βαλέρια Χοψονίδου: Είναι σε νέα σχέση – Ποιος είναι ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά

tlife.gr
Ερωτευμένη εδώ και επτά μήνες είναι η Βαλέρια Χοψονίδου. Η γνωστή σχεδιάστρια και αδελφή της Ολυμπίας To άρθρο Βαλέρια Χοψονίδου: Είναι σε νέα σχέση – Ποιος είναι ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:08 06/04/2023

Ολυμπία Χοψονίδου: Οι ευχές στην αδελφή της Βαλέρια Χοψονίδου και οι φωτογραφίες από τις πιο έντονες στιγμές τους

tlife.gr
Τα γενέθλιά της έχει σήμερα, Τρίτη 4 Απριλίου η Βαλέρια Χοψονίδου. Η αδελφή της, Ολυμπία Χοψονίδου To άρθρο Ολυμπία Χοψονίδου: Οι ευχές στην αδελφή της Βαλέρια Χοψονίδου και οι φωτογραφίες από τις πιο έντονες στιγμές τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:00 04/04/2023

Ολυμπία και Βαλέρια Χοψονίδου: Φορούν το λευκό πουκάμισο με εντελώς διαφορετικό τρόπο

okmag.gr
Σε μια βόλτα τους στην Αθήνα εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τις αδερφές Ολυμπία και Βαλέρια Χοψονίδου. Οι αδερφές μάλιστα επέλεξαν casual looks για την εμφάνισή τους. Oι δυο τους παρέδωσαν μαθήματα στυλ, ενώ δημιούργησαν τα σύνολά τους με βάση ένα λευκό πουκάμισο. Πιο συγκεκριμένα, η Oλυμπία επέλεξε ένα οverised λευκό πουκάμισο. Το συνδύασε με μαύρο […] The post Ολυμπία και Βαλέρια Χοψονίδου: Φορούν το λευκό πουκάμισο με εντελώς διαφορετικό τρόπο appeared first on OK.
10:04 17/11/2022

Ολυμπία - Βαλέρια Χοψονίδου: Αυτή είναι η μητέρα τους και τους μοιάζει εκπληκτικά

queen.gr
Η Ολυμπία Χοψονίδου είναι μία από τις πιο ωραίες γυναίκες της Ελλάδας και η αδερφή της, Βαλέρια, δεν πάει πίσω!Περισσότερα...
15:36 27/08/2022

Μάνος Ιωάννου-Βαλέρια Χοψονίδου: Βραδινή έξοδος έξι χρόνια μετά τον χωρισμό τους

Zougla
Στο νυχτερινό κέντρο όπου και εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος...
12:06 13/07/2022

Μάνος Ιωάννου – Βαλέρια Χοψονίδου: Ξανά μαζί; Οι φωτογραφίες που πυροδοτούν τις φήμες για επανασύνδεση

tlife.gr
Η Βαλέρια Χοψονίδου και ο Μάνος Ιωάννου αποτελούσαν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας To άρθρο Μάνος Ιωάννου – Βαλέρια Χοψονίδου: Ξανά μαζί; Οι φωτογραφίες που πυροδοτούν τις φήμες για επανασύνδεση δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:48 13/07/2022

Βαλέρια Χοψονίδου: Βόλτα στη Γλυφάδα με τσάντα Gucci – Πόσο κοστίζει

okmag.gr
Σε μία casual αλλά και κομψή εμφάνιση έκανε η Βαλέρια Χοψονίδου στη Γλυφάδα. Την αδερφή της Ολυμπίας Χοψονίδου απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός στα νότια προάστια την ώρα που έκανε βόλτα. Η πρώην παίκτρια του Survivor, γνωρίζει καλά από θέματα που αφορούν στο στυλ, αφού είναι σχεδιάστρια ρούχων. Μάλιστα η ίδια έχει πει σε συνέντευξή της […] The post Βαλέρια Χοψονίδου: Βόλτα στη Γλυφάδα με τσάντα Gucci – Πόσο κοστίζει appeared first on OK.
13:28 17/03/2022

Θύμα ληστείας και η Βαλέρια Χοψονίδου – «Δεν έχω συνέλθει ακόμα»

irafina.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή «Love It» βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (19/11) η Βαλέρια Χοψονίδου. Η πρώην παίκτρια του Survivor αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως είχε πέσει και εκείνη θύμα ληστείας, με αφορμή τα όλα όσα συνέβησαν χθες (18/11) στη Διονυσία Κουκίου. Η αποκάλυψη της Βαλέριας Χοψονίδου για την ληστεία… «Πριν από τέσσερα χρόνια με είχαν κλέψει […]
22:52 19/11/2021

Βαλέρια Χοψονίδου: Έπεσα θύμα ληστείας, μου πήραν ό,τι είχα στο σπίτι, έφαγαν και έφυγαν, δεν έχω συνέλθει

spoilers
Καλεσμένη στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου ήταν σήμερα η Βαλέρια Χοψονίδου η οποία μίλησε για μία τραυματική της εμπειρία. Καλεσμένη στην εκπομπή «Love It» βρέθηκε... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Βαλέρια Χοψονίδου: Έπεσα θύμα ληστείας, μου πήραν ό,τι είχα στο σπίτι, έφαγαν και έφυγαν, δεν έχω συνέλθει
14:38 19/11/2021

«Όλα για τη ζωή μας»: Με καλεσμένους τη Βαλέρια Χοψονίδου και τον Γιώργο Χρυσόστομου

Παραπολιτικά
Κάθε Σαββατοκύριακο στις 08:50, στο MEGA, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης μάς δείχνει το δρόμο για μια καλύτερη ζωή.
19:12 05/11/2021

Ολα για τη Ζωή μας – Με καλεσμένους τη Βαλέρια Χοψονίδου και τον Γιώργο Χρυσόστομου

tanea.gr
Κάθε Σαββατοκύριακο στις 08:50, στο MEGA, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης μάς δείχνει το δρόμο για μια καλύτερη ζωή.
12:50 04/11/2021

Ολυμπία και Βαλέρια Χοψονίδου: Βόλτα με casual εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας

okmag.gr
Στο κέντρο της Aθήνας και συγκεκριμένα στο Κολωνάκι βρέθηκε η Ολυμπία Χοψονίδου με την αδελφή της, Βαλέρια. Οι δύο γυναίκες έκαναν τη βόλτα τους στα μαγαζιά, παραδίδοντας μαθήματα στυλ με τα εντυπωσιακά outfits που επέλεξαν. Στην βόλτα τους μάλιστα συναντήθηκαν με τον Βασίλη Σπανούλη και την μητέρα του Γεωργία. Η Ολυμπία Χοψονίδου επέλεξε ένα παντελόνι Louis […] The post Ολυμπία και Βαλέρια Χοψονίδου: Βόλτα με casual εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας appeared first on OK.
12:30 30/10/2021

Εντυπωσιακή εμφάνιση για τις αδερφές Χοψονίδου - Στο Κολωνάκι με Σπανούλη και... πεθερά (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Εντυπωσιακή εμφάνιση για τις αδερφές Χοψονίδου - Στο Κολωνάκι με Σπανούλη και... πεθερά (ΦΩΤΟ) 29/10/2021 Στο κέντρο της Αθήνας απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τις αδερφές Χοψονίδου, Ολυμπία και Βαλέρια, να περπατούν αμέριμνες κατά την διάρκεια βόλτας τους. Οι δυο αδερφές είναι πολύ δεμένες μεταξύ τους ενώ στηρίζει η μία την άλλη σε κάθε βήμα της. Η Ολυμπία και η Βαλέρια μαγνήτισαν τα βλέμματα με τις στυλιστικές τους επιλογές.  Συγκεκριμένα η Βαλέρια Χοψονίδου φορούσε αθλητικό σύνολο, το οποίο είχε συνδυάσει με sneakers, ενώ η Ολυμπία Χοψονίδου φορούσε παντελόνι επώνυμης μάρκας, μαύρο τοπ, μαύρες φλατ μπαλαρίνες ενώ στη μέση της είχε ένα κόκκινο καπιτο
18:22 29/10/2021

Ολυμπία Χοψονίδου: Βρέθηκε στο γήπεδο Καραϊσκάκη για τη βράβευση του Βασίλη Σπανούλη

okmag.gr
Στο γήπεδο Καραϊσκάκη με την οικογένειά του βρέθηκε χθες ο Βασίλης Σπανούλης. Ο μέχρι πρότινος αρχηγός του Ολυμπιακού που αποφάσισε να αποχωρήσει από το μπάσκετ, παρακολούθησε τον αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός ως θεατής μαζί με τη σύζυγό του Ολυμπία Χοψονίδου, την κουνιάδα του Βαλέρια Χοψονίδου και τα παιδιά του. Ο λόγος όμως που βρέθηκε στο […] The post Ολυμπία Χοψονίδου: Βρέθηκε στο γήπεδο Καραϊσκάκη για τη βράβευση του Βασίλη Σπανούλη appeared first on OK.
08:56 04/10/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load