#viral

Η Μάργκοτ Ρόμπι «μιλά» στη νοηματική και γίνεται viral

in.gr
Η λαμπερή ηθοποιός Μάργκοτ Ρόμπι αποκάλυψε ένα ακόμα ταλέντο της, αυτό της γνώσης της νοηματικής γλώσσας. Η αλληλεπίδραση με κωφό θαυμαστή της.
22:03 24/04/2024

Το βίντεο της ημέρας: μαμά σέρνει το νηπιάκι της με λουρί στο αεροδρόμιο!

euro2day.gr
<p>Το βίντεο συγκέντρωσε πάνω από 2,9 εκατομμύρια προβολές, έκανε τον γύρο του διαδικτύου και έγινε αμέσως viral</p>
18:12 24/04/2024

Ο κομμωτής που έγινε viral – Σχεδίασε τον Μυστικό Δείπνο σε… μούσι 

in.gr
Σχεδίασε σε μούσι τους μαθητές και τον Ιησού στον Μυστικό Δείπνο.
15:01 24/04/2024

Μπαμπάς δίνει από μωρό στον γιο του βιβλία αντί για tablet, και να το αποτέλεσμα… – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea.gr
Μερικές φορές, το κινητό ή το Tablet είναι η εύκολη λύση για όλους εμάς που χρειαζόμαστε λίγα λεπτά… ησυχίας να κάνουμε τις δουλειές μας. Ωστόσο, υπάρχουν κι άλλες λύσεις! Ένας μπαμπάς, που έχει γίνει Viral, μας συστήνει αντί για κινητά και Tablet να δίνουμε στα παιδιά βιβλία από νωρίς! Έτσι,...
14:09 24/04/2024

Ηλίας Βρεττός, Μαρία Iορδάνοβα και Μαρίνα Μπομπέτσι απόψε στο 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Newsit
Ο Ηλίας Βρεττός και οι Μαρία Iορδάνοβα και Μαρίνα Μπομπέτσι που έγιναν… viral κάθονται απόε (24.04.2024, 24:00) στην… καρέκλα απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο νέο επεισόδιο του 2Night Show.   Πρώτος καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι ο αγαπημένος τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός, που φέτος έκανε τα πρώτα του βήματα στην παρουσίαση με «Το Πιο Μεγάλο ... Περισσότερα To άρθρο Ηλίας Βρεττός, Μαρία Iορδάνοβα και Μαρίνα Μπομπέτσι απόψε στο 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:01 24/04/2024

Ελένη Τσολάκη: Απαντά για το tweet του Έλον Μασκ – «Έχει γίνει χαμός από χθες»

tlife.gr
Η Ελένη Τσολάκη έγινε viral τις τελευταίες ημέρα μετά το tweet του Έλον Μασκ, με απόσπασμα To άρθρο Ελένη Τσολάκη: Απαντά για το tweet του Έλον Μασκ – «Έχει γίνει χαμός από χθες» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 24/04/2024

Μουτάφη και Τρικαλιώτη έγιναν viral με την ανακωχή τους στο Προξενιό της Ιουλίας: Ο νέος πόλεμος

queen.gr
«Ηθοποιάρες» χαρακτήρισε το κοινό τις δύο χήρες και αντίζηλες στο Προξενιό της Ιουλίας στη σπάνια στιγμή της συμφιλίωσής τους.  Περισσότερα...
07:17 24/04/2024

Το τερμάτισε νεαρός στην Καλαμάτα – Κυκλοφορούσε με κελεμπία λόγω της αφρικανικής σκόνης

Newsbeast.gr
Μια ιδιαίτερη έμπνευση είχε ένας νεαρός στην Καλαμάτα, καθώς μόλις είδε την πόλη να «πνίγεται» από την αφρικανική σκόνη, βγήκε στους δρόμους με… κελεμπία. Πρωτόγνωρες και απόκοσμες εικόνες αντιμετωπίζουν αρκετές περιοχές της χώρας μεταξύ των οποίων και η Καλαμάτα, με ένα πορτοκαλί νέφος να έχει «καταπιεί» τα πάντα και το σκηνικό να παραπέμπει σε έρημο. Το γεγονός αυτό «ενέπνευσε» έναν 14χρονο, ο οποίος θέλοντας να προσαρμοστεί στις συνθήκες, φόρεσε μια κελεμπία είτε με δόση χιούμορ, είτε για να προστατευτεί από το φαινόμενο και βγήκε στους δρόμους, με αποτέλεσμα να γίνει viral. Δείτε το βίντεο:
01:03 24/04/2024

Καλαμάτα: Πιτσιρικάς βγήκε στον δρόμο με κελεμπία λόγω αφρικανικής σκόνης και έγινε viral

in.gr
Με την αφρικανική σκόνη να «καταπίνει» τα πάντα, δεν έλειψαν αυτοί που μπήκαν στο κλίμα αμέσως με έναν 14χρονο στην Καλαμάτα να κλέβει τις εντυπώσεις.
22:01 23/04/2024

Γιάννης Καπετάνιος στα Παραπολιτικά: "Ο κύκλος µου µε τον Μάρκο Σεφερλή έκλεισε" - Τι αναφέρει για το J2US

Παραπολιτικά
Ο Γιάννης Καπετάνιος μιλάει για τις viral εμφανίσεις του στο «j2us», για τη σχέση αγάπης με την σύζυγό του και τη… συνταξιοδότηση του, που του ανοίγει το δρόμο για πιο ελεύθερες και ξεκούραστες συνεργασίες
21:01 23/04/2024

Χίτλερ: Είχε τελικά Πάρκινσον – Τι αποκαλύπτει ιστορικό βίντεο

tovima
Σε ένα ιστορικό βίντεο που έγινε viral ο Χίτλερ κρύβει το χέρι του, που τρέμει πιθανότατα, από το Πάρκινσον
20:03 23/04/2024

Georgina Rodríguez και Cristiano Ronaldο: Ξανά σε πολυτελείς διακοπές – Τα viral στιγμιότυπά τους

in.gr
«Bendecida», έγραψε στην ανάρτηση της η Georgina Rodríguez που σημαίνει «Ευλογημένη» στα ισπανικά.
17:01 23/04/2024

Δεν είναι ψέμα: Ο Elon Musk αποθεώνει την… Ελένη Τσολάκη

instyle.gr
Ακούγεται σαν ψέμα όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό: Ο Elon Musk αποθέωσε στο Twitter/X την… Ελένη Τσολάκη! Ο μεγιστάνας είδε ένα βίντεο που έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες, από την εποχή που η Ελένη Τσολάκη συμμετείχε στην εκπομπή “Happy Day” κι έλεγε την πρόγνωση του καιρού τραγουδώντας και χορεύοντας. Στο βίντεο που κάνει […] The post Δεν είναι ψέμα: Ο Elon Musk αποθεώνει την… Ελένη Τσολάκη appeared first on InStyle.
11:50 23/04/2024

Θεσπέσιαλ έκπληξη στον LamiaPolis 87,7 – Ο Τίγρης εισέβαλε στο στούντιο με τούρτα και…Κάλας! – ΒΙΝΤΕΟ

lamianow.gr
Δράστης: Τίγρης - Λουκάς Κωτσούλας, ο viral ταβερνιάρης του Πολύδροσου και πάσης Ελλάδος Συνεργοί: Οι συνεργάτες του LamiaPolis 87,7 Αφορμή: Tα γενέθλια του Πάνου Κατσώνη Δευτέρα 22 Απριλίου. Ωρα 9.10 το πρωί. Οι "αεράτοι" Πάνος Κατσώνης και Λίλιαν Χαχοπούλου μπροστά στα μικρόφωνα σχολιάζουν την επικαιρότητα, όταν ξαφνικά…. η πόρτα του στούντιο ανοίγει και εισβάλλει ο Λουκάς Κωτσούλας με τούρτα, αναμένα κεράκια και έναν κουβά…Κάλας! https://youtu.be/SuwVnjShTj4 Η έκπληξη που οργανώθηκε με κάθε μυστικότητα, άφησε πράγματι έκπληκτο τον εορτάζοντα, που κοίταζε άφωνος τον Τίγρη να μοιράζει ευχές, αλάτι και Μπραλιώτικια.Για το υπόλοιπο της εκπομπής, ο Λουκάς φιλοξενήθηκε στους "αερ
08:38 23/04/2024

Γιατί η νέα γενιά γερνάει πιο γρήγορα και κινδυνεύει από ασθένειες; Οι παράγοντες που το πυροδοτούν

real.gr
Είναι ένα παράπονο που έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Η νέα γενιά γερνά πιο γρήγορα.
08:10 23/04/2024

Η Uber αποκαλύπτει τα 10 πιο περίεργα πράγματα που έχουν ξεχάσει οι πελάτες της στα ταξί της

in.gr
Η εταιρεία μοιράστηκε το ετήσιο «Lost & Found Index» με λεπτομέρειες για τα συνηθισμένα - και ασυνήθιστα - πράγματα που έχουν ξεχάσει οι επιβάτες και έγινε viral.
21:01 22/04/2024

Ζαφείρης Μελάς: «Ο Γονίδης δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε, viral γίναμε»

Newsit
Τους πάντες είχε ξαφνιάσει πριν από λίγες ημέρες ο Σταμάτης Γονίδης για το αυθόρμητο φιλί στο στόμα που έδωσε στο Ζαφείρη Μελά. Το στιγμιότυπο καταγράφηκε σε βίντεο και έκανε το γύρο του διαδικτύου με τον Ζαφείρη Μελά να σχολιάζει μιλώντας στον ΑΝΤ1 την κίνηση του Σταμάτη Γονίδη. «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Ήταν ένα αυθόρμητο φιλί, ... Περισσότερα To άρθρο Ζαφείρης Μελάς: «Ο Γονίδης δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε, viral γίναμε» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:01 22/04/2024

Σκύλος κυριολεκτικά κοιμάται… όρθιος – Δείτε το ξεκαρδιστικό ΒΙΝΤΕΟ

el.gr
Δείτε το viral video που σίγουρα θα σας κάνει να χαμογελάσετε Το άρθρο Σκύλος κυριολεκτικά κοιμάται… όρθιος – Δείτε το ξεκαρδιστικό ΒΙΝΤΕΟ εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
13:12 22/04/2024

Ψεύτικα βίντεο με σταρ του Μπόλιγουντ προκαλούν ανησυχίες για τον ρόλο της τεχνητής νοημοσύνης στις ινδικές εκλογές

matrix24.gr
Σε ψεύτικα βίντεο που έχουν γίνει viral στο Ίντερνετ, δύο από τους κορυφαίους ηθοποιούς του Μπόλιγουντ εικονίζονται να επικρίνουν τον πρωθυπουργό Ναρέντρα Μόντι και να ζητούν από τον κόσμο να ψηφίσει το αντιπολιτευόμενο κόμμα του Κογκρέσου στις γενικές εκλογές που [...]
12:47 22/04/2024

Viral «μαϊμού» βίντεο με αστέρες του Bollywood να αποδοκιμάζουν τον πρωθυπουργό της Ινδίας, Ναρέντρα Μόντι

Newsit
Viral στα social media της Ινδίας έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα «μαϊμού» βίντεο από αστέρες του Bollywood που εμφανίζονται να αποδοκιμάζουν τον πρωθυπουργό Ναρέντρα Μόντι. Οι δυο ηθοποιοί του Bollywood φέρονται να ζητούν από τον κόσμο να ψηφίσει το αντιπολιτευόμενο κόμμα του Κογκρέσου στις γενικές εκλογές που διεξάγονται στην Ινδία. Σε ένα βίντεο 30 δευτερολέπτων, ... Περισσότερα To άρθρο Viral «μαϊμού» βίντεο με αστέρες του Bollywood να αποδοκιμάζουν τον πρωθυπουργό της Ινδίας, Ναρέντρα Μόντι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:01 22/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load