#Barack Obama

Malia Obama: Έκανε το ντεμπούτο της στο κόκκινο χαλί στο Sundance

instyle.gr
Η Malia Obama έκανε το ντεμπούτο της στο κόκκινο χαλί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Sundance. Εκεί θα κάνει πρεμιέρα η νέα μικρού μήκους ταινία της, “The Heart”. Η μεγαλύτερη κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Barack Obama και της πρώτης κυρίας Michelle Obama αψήφησε το κρύο στο Park City της Γιούτα την Πέμπτη με ένα […] The post Malia Obama: Έκανε το ντεμπούτο της στο κόκκινο χαλί στο Sundance appeared first on InStyle.
18:46 19/01/2024

Καθηγητης Ιωαννης Μαζης: Διεθνές Δίκαιο και Γεωπολιτική για σχεδιαστές Εξωτερικής Πολιτικής

olympia.gr
υπό Ι. Θ. Μάζη, Ομ. Καθηγητού Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικής, ΕΚΠΑ (FRSA-UK, AMOPA-FR) ΕΣΤΙΑ, Κυριακή 13 αυγούστου 2023 Στις 24 Μαΐου 2012, ο –τότε- πρόεδρος των ΗΠΑ, Barack Obama προσεκλήθη ως τιμώμενον πρόσωπο και ενεφανίσθη διαδικτυακώς στον ετήσιο εθνικό (Αμερικανικό) μαθητικό διαγωνισμό (The National Geographic GeoBee) που διοργάνωσε η Εθνική γεωγραφική Εταιρία (National Geographic Society) […] Καθηγητης Ιωαννης Μαζης: Διεθνές Δίκαιο και Γεωπολιτική για σχεδιαστές Εξωτερικής Πολιτικής - olympia
13:28 19/08/2023

Στο φως της δημοσιότητας άγνωστη επιστολή του Μπαράκ Ομπάμα σε πρώην σύντροφό του: «Κάνω έρωτα με άνδρες καθημερινά αλλά στη φαντασία μου»

okmag.gr
Μια ερωτική επιστολή του Μπαράκ Ομπάμα τον Νοέμβριο του 1982 στην τότε σύντροφό του Alex McNear έρχεται σήμερα στο φως της δημοσιότητας από τη New York Post. Σύμφωνα με τον ιστορικό David Garrow, που έχει γράψει τη βιογραφία του πρώην προέδρου των ΗΠΑ με τίτλο «Rising Star: The Making of Barack Obama», οι επιστολές αναφέρονται […] The post Στο φως της δημοσιότητας άγνωστη επιστολή του Μπαράκ Ομπάμα σε πρώην σύντροφό του: «Κάνω έρωτα με άνδρες καθημερινά αλλά στη φαντασία μου» appeared first on OK! Magazine.
23:58 12/08/2023

Νέα βιογραφία> H ομοφυλοφιλία του Barack Obama και ο πολύ προσωπικός του Chef που βρέθηκε νεκρός κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες

kourdistoportocali.com
Breaking News The post Νέα βιογραφία> H ομοφυλοφιλία του Barack Obama και ο πολύ προσωπικός του Chef που βρέθηκε νεκρός κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
20:37 12/08/2023

Πυκνό μυστήριο καλύπτει τον θάνατο του προσωπικού Chef του Barack Obama σε μια λίμνη κοντά στη κατοικία των Obama στο Martha’s Vineyard [EIKONEΣ]

kourdistoportocali.com
Breaking News The post Πυκνό μυστήριο καλύπτει τον θάνατο του προσωπικού Chef του Barack Obama σε μια λίμνη κοντά στη κατοικία των Obama στο Martha’s Vineyard [EIKONEΣ] appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
01:37 31/07/2023

Barack Obama – Michelle Obama: Το πρώτο πράγμα που έκαναν όταν έφτασαν στην Αντίπαρο

govastileto.gr
Ο Barack Obama και η Michelle Obama όπως αποκάλυψε πρώτα το zougla.gr, βρέθηκαν στην Πάρο με το επιβλητικό σκάφος «Χριστίνα» που ανήκε στην οικογένεια του Ωνάση. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ θέλησε να περάσει «αθόρυβα» τις διακοπές του στην Ελλάδα, ενώ ζήτησε να γευματίσει σε εστιατόριο της Πάρου. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ θέλησε να […]
12:00 19/06/2023

SNF Nostos 2023: Ενημέρωση, διάλογος και ψυχαγωγία σε ένα τετραήμερο για την ψυχική υγεία

monopoli.gr
Το SNF Nostos 2023 έρχεται, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, για να αναλύσει κάθε πτυχή της ψυχικής υγείας, με το καθιερωμένο SNF Nostos Conference και τους Διαλόγους του ΙΣΝ, συζήτηση με τον Barack Obama, μεγάλα ονόματα της μουσικής σε συνεργασία με το Release Athens, αθλητικές και άλλες δράσεις.
17:26 08/05/2023

Barack Obama: Στη Βαρκελώνη με τη Michelle, τον Bruce Springsteen και τον Steven Spielberg

instyle.gr
Ο Barack και η Michelle Obama κατέφθασαν στη Βαρκελώνη, το βράδυ της Πέμπτης, ενόψει της συναυλίας του Bruce Springsteen στην καταλανική πρωτεύουσα το βράδυ της Παρασκευής. Ο πρώην πρόεδρος εθεάθη με τον “Boss” και τον σκηνοθέτη Steven Spielberg σε δείπνο στο εστιατόριο Amar στο κέντρο της πόλης με τις συζύγους τους. Η El Pais ανέφερε […] The post Barack Obama: Στη Βαρκελώνη με τη Michelle, τον Bruce Springsteen και τον Steven Spielberg appeared first on InStyle.
18:04 28/04/2023

Barack Obama: Συμμετέχει στο SNF Nostos Conference 2023 του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ)

neolaia.gr
Στο φετινό SNF Nostos Conference, ο Barack Obama θα συζητήσει τους τρόπους ενίσχυσης της δημοκρατικής κουλτούρας και τη σημασία στήριξης της επόμενης γενιάς ηγετών.
15:16 22/02/2023

Barack Obama: Οι… ρομαντικές ευχές του στη Michelle για τα γενέθλιά της

instyle.gr
Γενέθλια έχει η Michelle Obama και ο σύζυγός της, Barack, στέλνει τις πιο γλυκές ευχές του. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ευχήθηκε στη Michelle για τα 59α γενέθλιά της μένα πολύ ρομαντικό στιγμιότυπο. Ο Barack Obama ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία έχει τυλίξει τα χέρια του γύρω από τη σύζυγό του, ενώ κοιτάζουν το ηλιοβασίλεμα […] The post Barack Obama: Οι… ρομαντικές ευχές του στη Michelle για τα γενέθλιά της appeared first on InStyle.
09:38 18/01/2023

Ο Barack Obama μοιράστηκε τις αγαπημένες του ταινίες, βιβλία και τραγούδια για το 2022

neolaia.gr
Ο Barack Obama αποκαλύπτει τις ταινίες, τα βιβλία και τα τραγούδια που ξεχώρισε μέσα στο 2022.
16:00 25/12/2022

Η Michelle Obama αποκάλυψε το μυστικό του επιτυχημένου γάμου της με τον Barack Obama

queen.gr
Το νέο βιβλίο της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ καταρρίπτει τον μύθο του τέλειου γάμου και φέρνει στο φως άγνωστες λεπτομέρειες για την ζωή τους.Περισσότερα...
23:02 10/11/2022

Bono: Όταν τα έπινε με τον Barack Obama – “Ο Πρόεδρος φτιάχνει δυνατά κοκτέιλ”

instyle.gr
Ο frontman των U2, Bono, αποκάλυψε ότι κάποτε, ενώ επισκεπτόταν τον Λευκό Οίκο, ξύπνησε στην κρεβατοκάμαρα του Αβραάμ Λίνκολν αφού ήπιε πολλά και δυνατά κοκτέιλ με τον τότε Πρόεδρο, Barack Obama. Όπως αποκάλυψε ο Bono, επισκεπτόταν τον Λευκό Οίκο με τη σύζυγό του Ali Hewson, όταν λιποθύμησε από το αλκοόλ. “Ο 44ος πρόεδρος των ΗΠΑ […] The post Bono: Όταν τα έπινε με τον Barack Obama – “Ο Πρόεδρος φτιάχνει δυνατά κοκτέιλ” appeared first on InStyle.
13:00 02/11/2022

Barack Obama: Το κοπλιμέντο από θαυμάστρια που τον ξετρέλανε – “Δεν θα πω στη Michelle ότι το είπες αυτό”

instyle.gr
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Barack Obama έχει πέσει στη μάχη των ενδιάμεσων εκλογών, στηρίζοντας την εκστρατεία των Δημοκρατικών. Αυτήν τη φορά ο Obama μίλησε σε προεκλογική ομιλία στο Ντιτρόιτ και φάνηκε ότι η… μπογιά του περνά ακόμη στις γυναίκες ψηφοφόρους. Όπως έλεγε ο Barck Obama στην ομιλία του, πλέον είναι πιο δύσκολο να αντεπεξέρχεται […] The post Barack Obama: Το κοπλιμέντο από θαυμάστρια που τον ξετρέλανε – “Δεν θα πω στη Michelle ότι το είπες αυτό” appeared first on InStyle.
11:50 31/10/2022

Michelle και Barack Obama: Γιορτάζουν 30 χρόνια γάμου και ανταλλάσσουν τις πιο τρυφερές ευχές

real.gr
Την 30ή επέτειο γάμου τους γιορτάζουν ο Barack και η Michelle Obama και το ζευγάρι έσπευσε να ευχηθεί ο ένας στον άλλον για την ξεχωριστή αυτή ημέρα της ζωής του.
19:10 03/10/2022

Michelle Obama: Μοιράστηκε αναμνήσεις της από τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’

instyle.gr
Η πρώην πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών, Michelle Obama μοιράστηκε την εμπειρία της από τη συνάντηση της με την βασίλισσα Ελισάβετ Β’ για πρώτη φορά. Ήταν το πρώτο ταξίδι της ίδιας και του προέδρου Barack Obama στο εξωτερικό. Αν και ήταν νευρική επειδή «δεν είχε ξανασυναντήσει τους βασιλιάδες», η αείμνηστη μονάρχης την έκανε αμέσως να […] The post Michelle Obama: Μοιράστηκε αναμνήσεις της από τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’ appeared first on InStyle.
14:04 20/09/2022

Ο Barack Obama κέρδισε βραβείο Emmy και ετοιμάζεται για ένα ακόμη ρεκόρ

queen.gr
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ τιμήθηκε με ένα ακόμη βραβείο το οποίο θα παραλάβει στις 13 Σεπτεμβρίου.Περισσότερα...
21:16 05/09/2022

Malia Obama: Νέα σχέση στη ζωή της; Αγκαλιές στη μέση του δρόμου

instyle.gr
H Malia Obama φέρεται να χώρισε από τον σύντροφό της, με τον οποίον γνωρίστηκαν το 2017 ενώ φοιτούσαν και οι δύο στο Χάρβαρντ, και να έχει νέο άνδρα στη ζωή της. Τελευταία η κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Barack Obama, έχει θεαθεί στο Λος Άντζελες στο πλευρό του μουσικού παραγωγού Dawit Eklund. Την Πέμπτη […] The post Malia Obama: Νέα σχέση στη ζωή της; Αγκαλιές στη μέση του δρόμου appeared first on InStyle.
11:12 05/08/2022

Rosalia: Σε παραλία της Μαγιόρκα για τα γυρίσματα του νέο της μουσικού βίντεο

instyle.gr
Η Rosalia ξέρει πώς να κάνει ένα αξέχαστο βίντεο. H Ισπανίδα τραγουδίστρια με τους 21,1 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram, που ανήκει και στις αγαπημένες του Barack Obama γι’ αυτό το καλοκαίρι, φωτογραφήθηκε με κόκκινο μπικίνι στις παραλίες της Μαγιόρκα, καθώς γύριζε το νέο της βίντεο κλιπ. Οι φωτογραφίες τη δείχνουν να περπατά στην παραλία, περιτριγυρισμένη […] The post Rosalia: Σε παραλία της Μαγιόρκα για τα γυρίσματα του νέο της μουσικού βίντεο appeared first on InStyle.
12:48 02/08/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load