#Kristen Stewart

Kristen Stewart: Με τολμηρό και φρέσκο look στο Late Night show

govastileto.gr
Η Kristen Stewart είναι γνωστή για τις ανατρεπτικές ενδυματολογικές επιλογές της. Η πρόσφατη ωστόσο εμφάνισή της στο show Late Night with Seth Meyers, όπου βρέθηκε για να μιλήσει για τη νέα της ταινία Love Lies Bleeding εμφανίστηκε με ένα τολμηρό και εντελώς φρέσκο look. Η ηθοποιός συνδύασε ένα δερμάτινο μαύρο blazer με ένα μικροσκοπικό, strappy […]
09:00 15/03/2024

Ματωμένος Δεσμός: Η Kristen Stewart ερωτεύεται μια μπόντι-μπίλντερ σ’ ένα αιματηρό queer ρομάντζο

monopoli.gr
Ο «Ματωμένος Δεσμός» της Rose Glass έρχεται στις 14 Μαρτίου στους κινηματογράφους από την Tanweer. Ακολουθούν όλα όσα θέλετε να ξέρετε πριν τη δείτε.
10:53 13/03/2024

Kristen Stewart: Eίναι «τρελά ερωτευμένη» με την αρραβωνιαστικιά της, Dylan Meyer

instyle.gr
Τον απόλυτο έρωτα φαίνεται πως ζει η Kristen Stewart στο πλευρό της αρραβωνιαστικιάς της, Dylan Meyer. «Είναι ευτυχισμένη στη σχέση της. Είναι άλλωστε αρραβωνιασμένη εδώ και αρκετό καιρό» λέει άνθρωπος από το περιβάλλον της στο περιοδικό People. «Της αρέσει να είναι στο σπίτι και να κάνει όλες τις δουλειές» συνέχισε. Θυμίζουμε ότι και οι δύο […] The post Kristen Stewart: Eίναι «τρελά ερωτευμένη» με την αρραβωνιαστικιά της, Dylan Meyer appeared first on InStyle.
21:46 09/03/2024

Kristen Stewart: Σχεδόν γυμνή στο κόκκινο χαλί – Έπαθε… Bianca Censori

instyle.gr
Η Kristen Stewart έκανε την πιο αποκαλυπτική εμφάνιση της στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα του Love Lies Bleeding στο Μπέβερλι Χιλς. Η 33χρονη σταρ άφησε τους παριστάμενους με ανοικτό το στόμα καθώς για την πρεμιέρα της επέλεξε ένα μαύρο κορμάκι που με το ζόρι έκρυβε τα επιμαχα, θυμίζοντας αρκετά μία από τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις της […] The post Kristen Stewart: Σχεδόν γυμνή στο κόκκινο χαλί – Έπαθε… Bianca Censori appeared first on InStyle.
14:46 06/03/2024

Kristen Stewart vs Bianca Cersoni: Με αυτές τις εμφανίσεις πάνε το red carpet style (πλέον) σε άλλο επίπεδο!

tlife.gr
H Kristen Stewart εμφανίστηκε χθες με ένα eye-catching look καθώς συνεχίζει να κάνει promo την νέα To άρθρο Kristen Stewart vs Bianca Cersoni: Με αυτές τις εμφανίσεις πάνε το red carpet style (πλέον) σε άλλο επίπεδο! δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 06/03/2024

Η Kristen Stewart στο πιο προκλητικό εξώφυλλο της καριέρας της

instyle.gr
Η Kristen Stewart στέλνει μήνυμα και ανατρέπει το “σενάριο του φύλου” στο πιο τολμηρό εξώφυλλο που έχει κάνει μέχρι σήμερα. Η σταρ ποζάρει ημίγυμνη για το εξώφυλλο του Rolling Stone και λέει ότι θέλει να κάνει “το πιο γκέι πράγμα που έχετε δει ποτέ στη ζωή σας”. Η πρώην πρωταγωνίστρια του “Twilight” ποζάροντας με το […] The post Η Kristen Stewart στο πιο προκλητικό εξώφυλλο της καριέρας της appeared first on InStyle.
21:46 15/02/2024

Kristen Stewart: Μόλις υιοθέτησε τις πιο cool αφέλειες της χρονιάς

tlife.gr
Η Kristen Stewart αγαπάει πολύ τα ανατρεπτικά hair looks. Και ο προσωπικός της hairstylist και στενός To άρθρο Kristen Stewart: Μόλις υιοθέτησε τις πιο cool αφέλειες της χρονιάς δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:09 11/01/2024

Η Kristen Stewart πήγε ακάλεστη στο πάρτι γενεθλίων του Robert Pattinson και έχουμε vibes Twilight

queen.gr
Οι θαυμαστές του «Twilight» θα χαρούν μαθαίνοντας ότι η Stewart και ο Pattinson έχουν κρατήσει επαφή, παρά το γεγονός ότι η σχέση τους έληξε άδοξα.  Περισσότερα...
17:17 22/11/2023

Kristen Stewart: Στο κόκκινο χαλί με bed hair look

tlife.gr
Η Kristen Stweart είναι πρόεδρος της επιτροπής στο 73rd Berlinale International Film Festival  στο Βερολίνο και To άρθρο Kristen Stewart: Στο κόκκινο χαλί με bed hair look δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:10 17/02/2023

H Kristen Stewart με Chanel σύνολο στην έναρξη του Φεστιβάλ Βερολίνου

tlife.gr
Η ηθοποιός Kristen Stewart είναι φέτος Πρόεδρος στην κριτική επιτροπή στο Φεστιβάλ του Βερολίνου και για To άρθρο H Kristen Stewart με Chanel σύνολο στην έναρξη του Φεστιβάλ Βερολίνου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:04 17/02/2023

O hairstylist της Kristen Stewart αποκαλύπτει με ένα video πώς δημιούργησε το ασύμμετρο punk look της

tlife.gr
Η Kristen Stewart τολμά να υιοθετεί τα πιο μεταμοντέρνα και ανατρεπτικά beauty looks. Πειραματίζεται τόσο με To άρθρο O hairstylist της Kristen Stewart αποκαλύπτει με ένα video πώς δημιούργησε το ασύμμετρο punk look της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:14 11/12/2022

Η Kristen Stewart με νέο τολμηρό κούρεμα στην καμπάνια του οίκου Chanel

govastileto.gr
  Η Kristen Stewart μας έχει αποδείξει ότι δεν φοβάται να πειραματιστεί με το στυλ της και κατά καιρούς έχει δοκιμάσει ακραίες beauty τάσεις. Για...
11:32 09/10/2022

Kristen Stewart: Το νέο της κούρεμα είναι ανατρεπτικό και grunge

tlife.gr
Η Kristen Stewart τολμά να υιοθετεί ακόμη και τις πιο ακραίες beauty τάσεις και ειδικά όσο To άρθρο Kristen Stewart: Το νέο της κούρεμα είναι ανατρεπτικό και grunge δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:14 06/10/2022

H Kristen Stewart έκανε το πιο cool mullet της σεζόν, στο πιο φθινοπωρινό χρώμα

monopoli.gr
Το mullet είναι άμεσα συνδεδεμένο με την Kristen Stewart και πλέον μας έχει κάνει να το σκεφτόμαστε σοβαρά κι εμείς.
15:00 05/10/2022

Kristen Stewart: «Ήρθα τη χειρότερη περίοδο στην Ελλάδα – Δεν ήταν εύκολο για τους ανθρώπους»

neolaia.gr
Η Kristen Stewart βρέθηκε στη χώρα μας για τα γυρίσματα της ταινίας «Τα εγκλήματα του μέλλοντος».
18:10 14/09/2022

Από 14 Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους τα «Εγκλήματα του μέλλοντος»

dete.gr
Σε ένα όχι και τόσο μακρινό μέλλον, καθώς η ανθρωπότητα μαθαίνει να προσαρμόζεται στο συνθετικό περιβάλλον, το ανθρώπινο σώμα υφίσταται νέους μετασχηματισμούς και μεταλλάξεις. Με την σύντροφό του Caprice (Lea Seydoux), o Saul Tenser (Viggo Mortensen), διάσημος καλλιτέχνης και περφόρμερ, παρουσιάζει δημόσια την μεταμόρφωση των οργάνων του, σε avant-garde παραστάσεις. H Timlin (Kristen Stewart), μια […]
09:44 12/09/2022

Kristen Stewart: Με ανατρεπτικό κούρεμα και νέο χρώμα που την κάνουν να μοιάζει με έφηβη

tlife.gr
Τα τελευταία χρόνια η Kristen Stewart εξελίχθηκε στο πιο ανατρεπτικό beauty icon. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο To άρθρο Kristen Stewart: Με ανατρεπτικό κούρεμα και νέο χρώμα που την κάνουν να μοιάζει με έφηβη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:04 28/08/2022

Kristen Stewart: Με updo κατάλληλο ακόμη και για την παραλία

tlife.gr
Τα hair looks της Kristen Stewart, τα τελευταία χρόνια, επιμελείται ο super ταλαντούχος Adir Abergel που To άρθρο Kristen Stewart: Με updo κατάλληλο ακόμη και για την παραλία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:14 06/08/2022

Από την Πέμπτη 21/7 στις Ελληνικές αίθουσες η ταινία "Spencer" με την Κρίστεν Στιούαρτ

thebest.gr
Σε διανομή της Σπέντζος Φιλμ βγαίνει αυτή την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022 στις Ελληνικές αίθουσες η κοινωνική ταινία σε σκηνοθεσία του Pablo Larrain, «Spencer» με την 32χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός Kristen Stewart στον ρόλο της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταιάνα.
21:06 19/07/2022

Spencer: Επιτέλους έρχεται η ταινία για την πριγκίπισσα Νταϊάνα – Η πρεμιέρα

youfly.com
Η νέα ταινία για την Πριγκίπισσα Νταϊάνα, Spencer, με την υποψήφια για Όσκαρ Kristen Stewart έρχεται επιτέλους στα σινεμά. Πότε κάνει πρεμιέρα; The post Spencer: Επιτέλους έρχεται η ταινία για την πριγκίπισσα Νταϊάνα – Η πρεμιέρα appeared first on Youfly.
16:50 15/07/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load