#Jeff Bezos

Εlon Musk: Kατακεραυνώνει την πρώην σύζυγο του Jeff Bezos, για τις δωρεές της σε φιλανθρωπικές οργανώσεις

instyle.gr
Με την πρώην σύζυγο του Jeff Bezos, τα «έβαλε» αυτή τη φορά ο Elon Musk. Παρόλο που έχει πλέον διαγράψει την επίμαχη ανάρτηση, πολλοί ήταν όσοι πρόλαβαν να τη δουν. Ο λόγος που στράφηκε εναντίον της MacKenzie Scott, ήταν οι φιλανθρωπικές της δωρεές. Όχι, οπουδήποτε, αλλά σε φιλανθρωπικά ιδρύματα που ασχολούνται με «θέματα φυλής ή/και […] The post Εlon Musk: Kατακεραυνώνει την πρώην σύζυγο του Jeff Bezos, για τις δωρεές της σε φιλανθρωπικές οργανώσεις appeared first on InStyle.
10:46 10/03/2024

Jeff Bezos: Μπορεί να γίνει και πάλι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο

secnews.gr
Ο Jeff Bezos απέχει μόλις περίπου 5 δισεκατομμύρια δολάρια από το να ξεπεράσει τον Elon Musk ως τον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου.
19:09 06/02/2024

Ο πρίγκιπας William ο πιο “σέξι φαλακρός άνδρας στον κόσμο” για το 2023 – Ποιοι ακολουθούν

instyle.gr
O πρίγκιπας William αναδείχτηκε «ο πιο σέξι φαλακρός άντρας του κόσμου για το 2023», σύμφωνα με έρευνα της Reboot. O πρίγκιπας William «εκθρόνισε» τον περσινό νικητή Vin Diesel, ο οποίος φέτος βρίσκεται στην δεύτερη θέση, ενώ ακολουθούν οι διάσημοι ηθοποιοί Jason Statham και Samuel L. Jackson. O μεγιστάνας της Amazon, Jeff Bezos, βρίσκεται στην 5η […] The post Ο πρίγκιπας William ο πιο “σέξι φαλακρός άνδρας στον κόσμο” για το 2023 – Ποιοι ακολουθούν appeared first on InStyle.
17:46 22/11/2023

Jeff Bezos: Το “σφιχτό” προγαμιαίο συμβόλαιο με τη Lauren Sánchez για περιουσία 140 δισ. δολαρίων

instyle.gr
Ο Jeff Bezos και η Lauren Sánchez πλέουν σε πελάγη ευτυχίας ετοιμάζοντας τον γάμο τους μετά τον αρραβώνα τους. Ο Bezos είναι ο πλουσιότερος γαμπρός στην ιστορία, ενώ και η αρραβωνιαστικιά του δεν πάει πίσω. Όπως ανέφερε το Page Six, ο Bezos και η Sánchez αρραβωνιάστηκαν στο νέο του superyacht, το Koru, αξίας 500 εκατομμυρίων […] The post Jeff Bezos: Το “σφιχτό” προγαμιαίο συμβόλαιο με τη Lauren Sánchez για περιουσία 140 δισ. δολαρίων appeared first on InStyle.
12:22 25/05/2023

Ο Jeff Bezos αρραβωνιάστηκε με τη Lauren Sanchez – Δείτε το εντυπωσιακό διαμαντένιο δαχτυλίδι!

govastileto.gr
Ο Jeff Bezos και η Lauren Sanchez ετοιμάζονται να παντρευτούν μετά από πέντε χρόνια σχέσης! Ο 59χρονος ιδρυτής της Amazon αρραβωνιάστηκε την 53χρονη δημοσιογράφο που βραβεύτηκε με Emmy, σύμφωνα με το αμερικανικό People και τώρα οι δυο τους ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Τα ευχάριστα νέα γνωστοποιήθηκαν όταν το ζευγάρι εθεάθη να κάνει […]
10:26 23/05/2023

Jeff Bezos: Γαμήλιες καμπάνες για το αφεντικό της Amazon – Αρραβωνιάστηκε τη Lauren Sánchez

instyle.gr
Γαμήλιες καμπάνες για τον Jeff Bezos και τη Lauren Sánchez. Ο ιδρυτής της Amazon και η δημοσιογράφος αρραβωνιάστηκαν, σύμφωνα με πηγή που μίλησε στο People, και ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Τα ευχάριστα νέα έρχονται ενώ το ζευγάρι κάνει διακοπές στα νότια της Γαλλίας. Στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ο 59χρονος Bezos με την […] The post Jeff Bezos: Γαμήλιες καμπάνες για το αφεντικό της Amazon – Αρραβωνιάστηκε τη Lauren Sánchez appeared first on InStyle.
09:24 23/05/2023

Elon Musk: O τρίχρονος γιος του έκλεψε τις εντυπώσεις στο Γκραν Πρι του Μαϊάμι

instyle.gr
Πλήθος διασήμων προσήλκυσε το Γκραν Πρι του Μαϊάμι, όπως άλλωστε αναμενόταν και οι δύο πλουσιότεροι άνθρωποι του κόσμου ήταν ανάμεσα στους θεατές. Ο Jeff Bezos της Αmazon εθεάθη στα γκαράζ της McLaren, το Σάββατο, ενώ ο Elon Musk επέλεξε να βρεθεί στο γκαράζ της Red Bull με τον τριών ετών γιο του, X Æ A-12, […] The post Elon Musk: O τρίχρονος γιος του έκλεψε τις εντυπώσεις στο Γκραν Πρι του Μαϊάμι appeared first on InStyle.
20:36 07/05/2023

Jeff Bezos: “Θα δώσω σχεδόν όλα μου τα χρήματα σε φιλανθρωπίες”

secnews.gr
Ο Jeff Bezos δήλωσε ότι ελπίζει να γίνει γνωστός για τη φιλανθρωπία του. Σε συνέντευξή του στο CNN, δήλωσε ότι σκοπεύει να δώσει το μεγαλύτερο μέρος της καθαρής του περιουσίας (η οποία σήμερα ανέρχεται σε 124 δισεκατομμύρια δολάρια) σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Το μεγαλύτερο μέρος της θα διατεθεί για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής ή για […] The post Jeff Bezos: “Θα δώσω σχεδόν όλα μου τα χρήματα σε φιλανθρωπίες” appeared first on SecNews.gr.
17:58 14/11/2022

Jeff Bezos: Γιατί έδωσε 100 εκατ. δολάρια στην Dolly Parton

instyle.gr
Ο Jeff Bezos τίμησε την Dolly Parton. Ο ιδρυτής της Amazon και η σύντροφός του Lauren Sanchez απένειμαν στη θρυλική καλλιτέχνιδα της Country μουσικής το Bezos Courage and Civility Award, ενώ παράλληλα της έδωσαν 100 εκατ. δολάρια για να ενισχύσουν το φιλανθρωπικό έργο της. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το […] The post Jeff Bezos: Γιατί έδωσε 100 εκατ. δολάρια στην Dolly Parton appeared first on InStyle.
17:40 14/11/2022

Jeff Bezos: Τον μήνυσε η οικονόμος του για “ανθυγιεινές συνθήκες”

instyle.gr
Ο Jeff Bezos δέχθηκε μήνυση από οικονόμο, την οποία απέλυσε. Η πρώην υπάλληλος κατηγορεί το αφεντικό της Amazon για φυλετικές διακρίσεις και κακές συνθήκες εργασίας, αφού ισχυρίστηκε ότι αναγκαζόταν να εργάζεται 14 ώρες χωρίς διάλειμμα σε “ανθυγιεινές συνθήκες”. Η Mercedes Wedaa εργαζόταν στην οικία του δισεκατομμυριούχου στο Σιάτλ για τρία χρόνια, στη διάρκεια των οποίων […] The post Jeff Bezos: Τον μήνυσε η οικονόμος του για “ανθυγιεινές συνθήκες” appeared first on InStyle.
23:19 03/11/2022

Πρώην οικιακή βοηθός μηνύει τον Jeff Bezos για φυλετικές διακρίσεις

secnews.gr
Μια πρώην οικονόμος του Jeff Bezos μηνύει τον ιδρυτή της Amazon, λέγοντας ότι κάνει φυλετικές διακρίσεις. Η οικονόμος υποστηρίζει ότι συχνά αναγκαζόταν να σκαρφαλώνει από το παράθυρο του laundry room μόνο και μόνο για να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα, επειδή δεν της δινόταν άδεια να εισέλθει στο κυρίως σπίτι, εκτός αν επρόκειτο να καθαρίσει. Δείτε επίσης: […] The post Πρώην οικιακή βοηθός μηνύει τον Jeff Bezos για φυλετικές διακρίσεις appeared first on SecNews.gr.
16:28 03/11/2022

Jeff Bezos και Elon Musk συμφωνούν μόνο σε ένα πράγμα> “Δεστε τις ζώνες σας, έρχεται ύφεση”

kourdistoportocali.com
Γράφει η Allison Morrow/CNN Business The post Jeff Bezos και Elon Musk συμφωνούν μόνο σε ένα πράγμα> “Δεστε τις ζώνες σας, έρχεται ύφεση” appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
11:44 21/10/2022

MacKenzie Scott: Νέο διαζύγιο για την πρώην σύζυγο του Jeff Bezos

instyle.gr
Η δεύτερη φορά δεν της βγήκε σε καλό. Η MacKenzie Scott κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον δεύτερο σύζυγό της, Dan Jewett, έπειτα από περίπου δύο χρόνια γάμου. Σύμφωνα με τα έγγραφα που έχουν στη διάθεσή τους οι New York Times, ο Jewett δεν έφερε κάποια διαφωνία σχετικά με το διαζύγιο καιανε ένσταση για το διαζύγιο […] The post MacKenzie Scott: Νέο διαζύγιο για την πρώην σύζυγο του Jeff Bezos appeared first on InStyle.
10:24 29/09/2022

Gautam Adani> Ποιος είναι ο Ινδός μεγιστάνας που κατατρόπωσε τον Jeff Bezos στη λίστα των κροίσων του Bloomberg

kourdistoportocali.com
Δημοσίευμα Bloomberg The post Gautam Adani> Ποιος είναι ο Ινδός μεγιστάνας που κατατρόπωσε τον Jeff Bezos στη λίστα των κροίσων του Bloomberg appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
09:58 17/09/2022

Elon Musk: Δεν του άρεσε το «The Rings of Power» – Το tweet που αναζοπυρώνει την κόντρα του με τον Jeff Bezos

neolaia.gr
Ο Elon Musk κατακεραυνώνει με ένα του tweet το «The Rings of Power» και πολλοί θεωρούν ότι το κάνει για να «πικάρει» τον Jeff Bezos.
10:46 07/09/2022

Gautam Adani: Ποιος είναι ο μεγιστάνας που συναγωνίζεται σε πλούτο τους Jeff Bezos και Elon Musk 

mononews.gr
Ο πλούτος του Ινδού μεγιστάνα Gautam Adani συναγωνίζεται πλέον την περιουσία του Jeff Bezos και του Elon Musk.
09:22 06/09/2022

Έξυπνες επενδύσεις σε νέα καύσιμα

naftemporiki.gr
Σε projects εναλλακτικών καυσίμων για τα εμπορικά πλοία επενδύουν δισεκατομμυριούχοι, όπως ο Bill Gates και ο Jeff Bezos, την ώρα που η απανθρακοποίηση αναδεικνύεται σήμερα στην κορυφαία προτεραιότητα για την παγκόσμια ναυτιλιακή βιομηχανία.
20:42 04/09/2022

Ο άγνωστος Ινδός δισεκατομμυριούχος που έγινε ο τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο

thetoc.gr
Με περιουσία 137,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ο Gautam Adani ξεπέρασε τον Γάλλο Bernard Arnault και πλέον ακολουθεί στην κατάταξη μόνο τον Elon Musk και τον Jeff Bezos από τις ΗΠΑ.
12:16 31/08/2022

Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών για τον Bezos είναι κάτι περισσότερο από πηγή εσόδων

youfly.com
Ο Jeff Bezos, δεν βλέπει τη σειρά «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Τα Δαχτυλίδια της Δύναμης» ως πηγή περισσότερων χρημάτων. Διαβάστε περισσότερα. The post Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών για τον Bezos είναι κάτι περισσότερο από πηγή εσόδων appeared first on Youfly.
22:02 17/08/2022

Blue Origin: Το New Shepard μετέφερε άλλα 6 άτομα στο διάστημα!

secnews.gr
Η Blue Origin, η αεροδιαστημική εταιρεία του δισεκατομμυριούχου Jeff Bezos, η οποία τον τελευταίο καιρό έχει δώσει έμφαση στα ταξίδια στο διάστημα, εκτόξευσε με επιτυχία την πέμπτη αποστολή με πλήρωμα το πρωί του Σαββάτου, μεταφέροντας έξι νέους τουρίστες πάνω από τη Γη με το διαστημικό σκάφος New Shepard. Το πλήρωμα μεταφέρθηκε πάνω από 60 μίλια […] The post Blue Origin: Το New Shepard μετέφερε άλλα 6 άτομα στο διάστημα! appeared first on SecNews.gr.
10:12 06/06/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load