#Γιολάντα Μπαλαούρα

Γιολάντα Μπαλαούρα – Το Ναυάγιο: «Είχα την ευλογία να ζήσω πολλούς έρωτες αλλά και τον μοναδικό έρωτα – Είμαι πλήρης»

tlife.gr
Η Γιολάντα Μπαλαούρα μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και στην Κάλλια Καστάνη για την πορεία To άρθρο Γιολάντα Μπαλαούρα – Το Ναυάγιο: «Είχα την ευλογία να ζήσω πολλούς έρωτες αλλά και τον μοναδικό έρωτα – Είμαι πλήρης» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 29/03/2024

Το Ναυάγιο: «Η Πολυξένη δεν θα παραμείνει καλή ως το τέλος»

youfly.com
Η ηθοποιός Γιολάντα Μπαλαούρα μίλησε στην εκπομπή "Ελένη" για τον ρόλο της Πολυξένης στη σειρά "Ναυάγιο" και την εξέλιξη του ρόλου της. The post Το Ναυάγιο: «Η Πολυξένη δεν θα παραμείνει καλή ως το τέλος» appeared first on Youfly.
16:58 29/03/2024

Γιολάντα Μπαλαούρα: «Αν δεν ήμουν ηθοποιός, θα είχα τρελαθεί»

zappit.gr
Η Γιολάντα Μπαλαούρα βρέθηκε καλεσμένη του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ. […] The post Γιολάντα Μπαλαούρα: «Αν δεν ήμουν ηθοποιός, θα είχα τρελαθεί» appeared first on Zappit.
22:00 08/03/2024

Ναυάγιο – Μπαλαούρα: «Η πιο δύσκολη σκηνή ήταν όταν…»

youfly.com
Στην κάμερα της εκπομπής "Πάμε Δανάη" και τον Αλέξη Μίχα μίλησε η Γιολάντα Μπαλαούρα και μίλησε για τη συμμετοχή της στο Ναυάγιο. The post Ναυάγιο – Μπαλαούρα: «Η πιο δύσκολη σκηνή ήταν όταν…» appeared first on Youfly.
18:58 30/01/2024

Η Γιολάντα Μπαλαούρα περιγράφει την πιο δύσκολη σκήνη στο «Ναυάγιο»

in.gr
H πρόταση για να συμμετέχει στην σειρά ήρθε από την Μιράντα Ρωσταντή.
15:00 29/01/2024

Γιολάντα Μπαλαούρα: Η ηθοποιός από το «Ναυάγιο» απαντά αποκλειστικά για το απειλητικό μήνυμα στη Ρούλα Πισπιρίγκου

tlife.gr
Η απρόσμενη αναφορά στην ηθοποιό Γιολάντα Μπαλαούρα σημειώθηκε κατά την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου, το πρωί της Δευτέρας 8 To άρθρο Γιολάντα Μπαλαούρα: Η ηθοποιός από το «Ναυάγιο» απαντά αποκλειστικά για το απειλητικό μήνυμα στη Ρούλα Πισπιρίγκου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 08/01/2024

Γιολάντα Μπαλαούρα για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν έχω στείλει ποτέ μήνυμα στη συγκεκριμένη γυναίκα»

zappit.gr
Η Γιολάντα Μπαλαούρα απάντησε στο TL!fe για την απρόσμενη αναφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου στην απολογία της στις 8 Ιανουαρίου στη […] The post Γιολάντα Μπαλαούρα για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν έχω στείλει ποτέ μήνυμα στη συγκεκριμένη γυναίκα» appeared first on Zappit.
22:00 08/01/2024

Λεωνίδας Κακούρης: Τι λέει αποκλειστικά στο TLIFE η συμπρωταγωνίστρια του στο Ναυάγιο, Γιολάντα Μπαλαούρα

tlife.gr
Στο επίκεντρο της δημοσιότητας έχει βρεθεί τα τελευταία 24ωρα ο Λεωνίδας Κακούρης. Ο γνωστός και πολύ To άρθρο Λεωνίδας Κακούρης: Τι λέει αποκλειστικά στο TLIFE η συμπρωταγωνίστρια του στο Ναυάγιο, Γιολάντα Μπαλαούρα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 04/01/2024

Γιολάντα Μπαλαούρα: Ο ρόλος στο “Ναυάγιο”, ο σύντροφο της και οι δυσκολίες στη δουλειά

happytv.gr
Η Γιολάντα Μπαλαούρα στο Mega Καλημέρα Στην εκπομπή Mega Καλημέρα, μίλησε το πρωί της Δευτέρας η Γιολάντα Μπαλαούρα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρόλο της Πολυξένης, που υποδύεται στη σειρά «Το Ναυάγιο». Για το Ναυάγιο «Είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετέχω στο «Ναυάγιο», είναι μία σειρά που την αγαπώ πάρα πολύ, το κοινό, ο κόσμος, οι […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Γιολάντα Μπαλαούρα: Ο ρόλος στο “Ναυάγιο”, ο σύντροφο της και οι δυσκολίες στη δουλειά
10:37 06/11/2023

Γιολάντα Μπαλαούρα: Έκανα βιντεοκασέτες και για τα χρήματα και για το μεράκι

Newsit
“Έκανα βιντεοκασέτα και καταλαβαίνεις τι έγινε. Έτρεξε όλη η Ζωοδόχου Πηγής” εξομολογήθηκε η Γιολάντα Μπαλαούρα. Η Γιολάντα Μπαλαούρα φιλοξενήθηκε στο Στούντιο 4 με τον Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μίλησε για την περίοδο που έκανε βιντεοκασέτες και τα σχόλια που είχε δεχτεί από τον δάσκαλο της σχολής της. «Βιντεοκασέτες έκανα όταν ήμουν στη ... Περισσότερα To άρθρο Γιολάντα Μπαλαούρα: Έκανα βιντεοκασέτες και για τα χρήματα και για το μεράκι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
08:30 28/09/2022

Γιολάντα Μπαλαούρα: «Ήμουν 20 χρόνια σε σχέση και δεν το ήξερε κανείς»

tlife.gr
Η Γιολάντα Μπαλαούρα που τα τελευταία χρόνια μοιράζει τη ζωή της μεταξύ Αθήνας – Θεσσαλονίκης συμμετέχει To άρθρο Γιολάντα Μπαλαούρα: «Ήμουν 20 χρόνια σε σχέση και δεν το ήξερε κανείς» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:40 27/09/2022

Γιολάντα Μπαλαούρα: «Όταν έκανα βιντεοκασέτα, έτρεξε όλη η Ζωοδόχου Πηγής»

zappit.gr
Η Γιολάντα Μπαλαούρα ήταν αλεσμένη στο Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μίλησε για τις […] The post Γιολάντα Μπαλαούρα: «Όταν έκανα βιντεοκασέτα, έτρεξε όλη η Ζωοδόχου Πηγής» appeared first on Zappit.
19:04 27/09/2022

Γιολάντα Μπαλαούρα: Η Πηγή στη σειρά Στοργή, τα ηχηρά μηνύματα και η συγκίνηση

youfly.com
Η Γιολάντα Μπαλαούρα έρχεται στη νέα σειρά του ΣΚΑΙ με τίτλο "ΣτΟργή", ενσαρκώνοντας έναν ιδιαίτερο ρόλο. Ποια είναι η Πηγή και τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια; The post Γιολάντα Μπαλαούρα: Η Πηγή στη σειρά Στοργή, τα ηχηρά μηνύματα και η συγκίνηση appeared first on Youfly.
12:00 26/09/2022

Γιολάντα Μπαλαούρα: “Μίλησαν μόνο αθλητές και ηθοποιοί για τους άλλους χώρους τα έχουν κουκουλώσει»

Newsit
Για το ελληνικό #MeToo μίλησε η Γιολάντα Μπαλαούρα στην κάμερα της ΕΡΤ. Με αφορμή τη δεύτερη σεζόν στη σειρά “Τα καλύτερα μας χρόνια” μίλησε η γνωστή ηθοποιός στο “Στούντιο 4” της ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, η Γιολάντα Μπαλαούρα αναφέρθηκε στις καταγγελίες που ήρθαν στο φως για τον καλλιτεχνικό χώρο. «Είναι καλό που μιλήσαμε. Βέβαια από ότι ... Περισσότερα To άρθρο Γιολάντα Μπαλαούρα: “Μίλησαν μόνο αθλητές και ηθοποιοί για τους άλλους χώρους τα έχουν κουκουλώσει» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
23:28 04/10/2021

Γιολάντα Μπαλαούρα: «Αντιμετώπισα αμφισβήτηση και δυσπιστία στο θέατρο»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Γιολάντα Μπαλαούρα στην κάμερα της εκπομπής «Στούντιο 4» στην ΕΡΤ. Η ηθοποιός […] The post Γιολάντα Μπαλαούρα: «Αντιμετώπισα αμφισβήτηση και δυσπιστία στο θέατρο» appeared first on Zappit.
19:46 04/10/2021

Σοκάρει η Γιολάντα Μπαλαούρα: Με παρενόχλησε, τον χαστούκισα και με έκοψε από τη σειρά!

thecaller.gr
“Εγώ τον χαστούκισα. Ήμουν πάρα πολύ μικρή, ήταν από τις πρώτες μου δουλειές στον χώρο και είδα μια περίεργη κίνηση που αν δεν αντιδρούσα με το χαστούκι και το άφηνα μπορεί να εξελισσόταν σε κάτι πάρα πολύ άσχημο. Ήταν φόβος. Κάτι μου είπε πει μια συνάδελφός μου, σπουδαία πρωταγωνίστρια, να έχω τον νου μου” είπε […] The post Σοκάρει η Γιολάντα Μπαλαούρα: Με παρενόχλησε, τον χαστούκισα και με έκοψε από τη σειρά! appeared first on TheCaller.
16:45 03/02/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load