#Γιώργος Κατσαρός

Κατσαρός για "Ζari"και Eurovision: Το συγκεκριμένο τραγούδι δεν θα το έστελνα να εκπροσωπήσει τη χώρα μου

Παραπολιτικά
Ο σημαντικός μουσικοσυνθέτης Γιώργος Κατσαρός σχολίασε το τραγούδι "Zari" της Μαρίνας Σάττι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision
00:00 16/03/2024

«Σπίτι με το MEGA»: Γιώργος Κατσαρός και Κώστας Χατζής ταξιδεύουν στα χρόνια της αθωότητας

tovima
Μια σπουδαία συνάντηση στο «Σπίτι με το MEGA» το Σάββατο 9/12 στις 22:00 - Γιώργος Κατσαρός και Κώστας Χατζής ταξιδεύουν στα χρόνια της αθωότητας και των ατμοσφαιρικών μπουάτ.
14:00 08/12/2023

Κάθε λιμάνι και καημός: Ο Κατσαρός απέρριψε τον Βοσκόπουλο γιατί τραγουδούσε με... κλειστή μύτη

fosonline.gr
Ο Γιώργος Κατσαρός και ο Κώστας Χατζής βρέθηκαν καλεσμένοι σε πρόσφατη εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο πασίγνωστος συνθέτης και μαέστρος αναφέρθηκε και στον Τόλη Βοσκόπουλο.
11:46 07/11/2023

Γιώργος Κατσαρός: Η αποκάλυψη για τη Μαρινέλλα – “Μετά τον χωρισμό από τον Καζαντζίδη, δεν είχε λεφτά να πάει σπίτι της”

instyle.gr
Ο Γιώργος Κατσαρός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” το απόγευμα της Παρασκευής. Ο γνωστός συνθέτης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συνεργασία του με τον Στέλιο Καζαντζίδη και τη Μαρινέλλα και αποκάλυψε ότι όταν χώρισαν η αγαπημένη τραγουδίστρια δεν είχε καθόλου χρήματα. “Τους πήρα εγώ στο θέατρο, τότε ο Στέλιος Καζαντζίδης ήταν ήδη γνωστός και τραγουδούσαν […] The post Γιώργος Κατσαρός: Η αποκάλυψη για τη Μαρινέλλα – “Μετά τον χωρισμό από τον Καζαντζίδη, δεν είχε λεφτά να πάει σπίτι της” appeared first on InStyle.
20:46 27/10/2023

Γιώργος Κατσαρός: Γυρίζω και βλέπω την Μαρινέλλα να με αγκαλιάζει και να κλαίει

Newsit
«Η Μαρινέλλα δεν είχε τίποτα, ούτε λεφτά να πάει στο σπίτι της», αποκάλυψε ο Γιώργος Κατσαρός. O σπουδαίος μουσικοσυνθέτης κάθισε στον καναπέ «Στούντιο 4» με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεων μαζί με τον Κώστα Χατζή σε μουσική σκηνή της Αθήνας. Στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Κατσαρός, στο «Στούντιο 4», ο ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Κατσαρός: Γυρίζω και βλέπω την Μαρινέλλα να με αγκαλιάζει και να κλαίει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:00 27/10/2023

Γιώργος Κατσαρός-Κώστας Χατζής Έγραψαν ιστορία με την πρεμιέρα τους στην Οδό Λυσίου

happytv.gr
Εντυπωσιακή ήταν η πρεμιέρα των δύο σπουδαίων καλλιτεχνών στην Οδό Λυσίου. Ο Γιώργος Κατσαρός και ο Κώστας Χατζής, επέστρεψαν στην ιστορική γειτονιά της Πλάκας από όπου ξεκίνησαν τις λαμπρές τους καριέρες και οι τυχεροί που βρέθηκαν εκεί έζησαν μία μοναδική βραδιά. Οι δύο εμβληματικοί καλλιτέχνες παρέσυραν το κοινό σε ένα ταξίδι στην ατμόσφαιρα των θρυλικών […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Γιώργος Κατσαρός-Κώστας Χατζής Έγραψαν ιστορία με την πρεμιέρα τους στην Οδό Λυσίου
15:37 27/10/2023

Κώστας Χατζής: «Με παρουσίαζαν ως ξένο, πότε ήμουν Βραζιλιάνος και πότε Σπανιόλος»

zappit.gr
Ο Κώστας Χατζής και ο Γιώργος Κατσαρός βρέθηκαν καλεσμένοι στο The 2night Show το βράδυ της Τρίτης και αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων […] The post Κώστας Χατζής: «Με παρουσίαζαν ως ξένο, πότε ήμουν Βραζιλιάνος και πότε Σπανιόλος» appeared first on Zappit.
02:00 25/10/2023

Γιώργος Κατσαρός – Κώστας Χατζής: «Δυο μύθοι στην Οδό Λυσίου»

okmag.gr
Δύο εμβληματικοί καλλιτέχνες, Γιώργος Κατσαρός και Κώστας Χατζής που η μουσική συνάντηση αποτελεί το καλλιτεχνικό γεγονός της χρονιάς. Ο Γιώργος Κατσαρός και ο Κώστας Χατζής, δύο τεράστια κεφάλαια της μουσικής μας ιστορίας επιστρέφουν στην ιστορική γειτονιά της Πλάκας από όπου ξεκίνησαν τις λαμπρές τους καριέρες, από το Σάββατο 21 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο. Στην επιβλητική […] The post Γιώργος Κατσαρός – Κώστας Χατζής: «Δυο μύθοι στην Οδό Λυσίου» appeared first on OK! Magazine.
19:58 13/10/2023

Γιώργος Κατσαρός για Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Είχε αυτό το δικαίωμα λόγω του μεγάλου ταλέντου της»

zappit.gr
Ο Γιώργος Κατσαρός βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» του Action24. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μίλησε στην […] The post Γιώργος Κατσαρός για Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Είχε αυτό το δικαίωμα λόγω του μεγάλου ταλέντου της» appeared first on Zappit.
11:02 04/02/2023

Γιώργος Κατσαρός: «Ανατριχιάζω κάθε φορά που ακούω αυτό το τραγούδι»

zappit.gr
Συνέντευξη στην «Ελένη» και τη Φωτεινή Λάσπα έδωσε ο Γιώργος Κατσαρός. Ο γνωστός συνθέτης θυμάται σταθμούς της επιτυχημένης πορείας του […] The post Γιώργος Κατσαρός: «Ανατριχιάζω κάθε φορά που ακούω αυτό το τραγούδι» appeared first on Zappit.
15:38 26/01/2023

Γιώργος Κατσαρός: «Τα παιδιά μου τα μεγάλωσε σίγουρα η μάνα»

zappit.gr
Ο Γιώργος Κατσαρός και ο γιος του, Αντώνης Κατσαρός, μοιράστηκαν οικογενειακές αναμνήσεις και συναντήσεις με σημαντικές προσωπικότητες του καλλιτεχνικού στερεώματος. […] The post Γιώργος Κατσαρός: «Τα παιδιά μου τα μεγάλωσε σίγουρα η μάνα» appeared first on Zappit.
19:50 09/01/2023

Ο Γιώργος Κατσαρός έρχεται στην Πτολεμαΐδα – Μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα από την Φιλαρμονική του Δ. Εορδαίας στον συνθέτη

e-ptolemeos.gr
Η εορταστική περίοδος της Φιλαρμονικής του Δ. Εορδαίας κλείνει, ενώ η νέα χρονιά ξεκινά, με μια μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα στον συνθέτη Γιώργο Κατσαρό, την οποία θα τιμήσει με την παρουσία του ο ίδιος ο συνθέτης. Τραγούδια από το “Να η ευκαιρία” και τον Ελληνικό κινηματογράφο, που όλοι μας έχουμε σιγοτραγουδήσει, θα τα ξαναθυμηθούμε και […]
08:40 20/12/2022

Συγκινεί ο Γιώργος Κατσαρός: «Έφυγε» από πάθηση σχετική µε το αναπνευστικό»

zappit.gr
Ο πασίγνωστος µουσικοσυνθέτης και βιρτουόζος του σαξοφώνου Γιώργος Κατσαρός έχει καταγράψει µια τεράστια διαδροµή στο πεντάγραµµο, δηµιουργώντας µελωδίες για πολλά […] The post Συγκινεί ο Γιώργος Κατσαρός: «Έφυγε» από πάθηση σχετική µε το αναπνευστικό» appeared first on Zappit.
20:16 01/11/2022

Γιώργος Κατσαρός: «Δεν είχα ανταγωνισμό με τον Μίμη Πλέσσα»

zappit.gr
Ο Γιώργος Κατσαρός αποκάλυψε στο «MEGA Καλημέρα» τις άγνωστες ιστορίες πίσω από τα θρυλικά τραγούδια του. Ο μεγάλος συνθέτης αποκάλυψε […] The post Γιώργος Κατσαρός: «Δεν είχα ανταγωνισμό με τον Μίμη Πλέσσα» appeared first on Zappit.
14:54 28/10/2022

Λευτέρης Πανταζής για Σταμάτη Κόκοτα: «Και τι δεν έχει τραγουδήσει αυτός ο άνθρωπος»

ProtoThema.gr
Ο τραγουδιστής και ο συνθέτης, Γιώργος Κατσαρός, μίλησαν για τον αείμνηστο ερμηνευτή
13:58 01/10/2022

Ο Γιώργος Κατσαρός στο gossip-tv: «Ο Σταμάτης Κόκοτας δεν ξεχνιέται και θα συνεχίσει να υπάρχει»

queen.gr
Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 85 ετών άφησε ο σπουδαίος Σταμάτης Κόκοτας, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στο Ασκληπιείο Βούλας καθώς είχε μεταφερθεί μετά από έντονη αδιαθεσία.Περισσότερα...
13:06 01/10/2022

Σπίτι με το MEGA – Δείτε πρώτοι μουσικό απόσπασμα από την σημερινή εκπομπή

in.gr
Ο Γιώργος Κατσαρός έρχεται απόψε στις 21:40 στο «Σπίτι με το MEGA» για μία βραδιά γεμάτη αναμνήσεις και αγαπημένα τραγούδια
12:16 15/01/2022

Σπίτι με το MEGA: Ο Γιώργος Κατσαρός μας ταξιδεύει με αξέχαστα τραγούδια

youfly.com
Ο μεγάλος μαέστρος Γιώργος Κατσαρός, αυτό το Σάββατο στο «Σπίτι με το MEGA», σε ένα νοσταλγικό, μελωδικό ταξίδι. The post Σπίτι με το MEGA: Ο Γιώργος Κατσαρός μας ταξιδεύει με αξέχαστα τραγούδια appeared first on Youfly.
15:14 12/01/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load