#Kate Middleton

Πρίγκιπας Louis: Πώς τα γενέθλιά του έχουν ιδιαίτερη σχέση με τον μεγαλύτερο αδελφό του, πρίγκιπα George

instyle.gr
Ο πρίγκιπας Louis έγινε 6 χρόνων, αλλά δεν ήταν ο μόνος που θα γιόρταζε στις 23 Απριλίου. Ο μικρότερος γιος του πρίγκιπα William και της Kate Middleton γεννήθηκε στις 23 Απριλίου 2018, που τυχαίνει να είναι η Ημέρα του Αγίου Γεωργίου: η γιορτή προς τιμήν του προστάτη της Αγγλίας και προστάτη της βασιλικής οικογένειας. Και […] The post Πρίγκιπας Louis: Πώς τα γενέθλιά του έχουν ιδιαίτερη σχέση με τον μεγαλύτερο αδελφό του, πρίγκιπα George appeared first on InStyle.
15:49 24/04/2024

Kate Middleton: Η σπάνια τιμητική διάκριση από τον βασιλιά Κάρολο – Τι τίτλο πήρε ο William

instyle.gr
Η Kate Middleton έλαβε μία τιμητική διάκριση και ιδιαίτερα σπάνια από τον πεθερό της, βασιλιά Κάρολο, ενώ η πριγκίπισσα της Ουαλίας δίνει μάχη με τον καρκίνο, όπως αποκάλυψε βασιλικός εμπειρογνώμονας. Η 23η Απριλίου ήταν ιδιαιτερα ξεχωριστή ημέρα για την Kate, αφού εκτός απο τα γενέθλια του μικρότερου παιδιού της, του πρίγκιπα Louis, που έγινε έξι […] The post Kate Middleton: Η σπάνια τιμητική διάκριση από τον βασιλιά Κάρολο – Τι τίτλο πήρε ο William appeared first on InStyle.
13:48 24/04/2024

Τη νέα φωτογραφία για τα γενέθλια του πρίγκιπα Louis τράβηξε η μαμά του Kate ή μήπως όχι;

queen.gr
Η φωτογραφία που περίμεναν πώς και πώς οι royal fans ήρθε και είναι και πάλι δια χειρός Kate Middleton.Περισσότερα...
15:17 23/04/2024

Η Kate Middleton εύχεται στον πρίγκιπα Louis για τα 6α του γενέθλια – Το νέο κλικ

instyle.gr
Η στιγμή που περιμέναμε ήρθε λίγο μετα τις 12.00 ώρα Ηνωμένου Βασιλείου. Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton έδωσαν στη δημοσιότητα μία αξιολάτρευτη φωτογραφία του πρίγκιπα Louis τιμώντας τα 6α του γενέθλια, χωρίς να σπάνε την οικογενειακή τους παράδοση. Παρά την καθυστέρηση, η οικογένεια χάρισε στους ακολούθους του το νέο εορταστικό πορτρέτο του Louis, […] The post Η Kate Middleton εύχεται στον πρίγκιπα Louis για τα 6α του γενέθλια – Το νέο κλικ appeared first on InStyle.
14:49 23/04/2024

Kate Middleton – Πρίγκιπας William: Πώς απογοήτευσαν τους θαυμαστές του πρίγκιπα Louis

instyle.gr
Τα έκτα του γενέθλια γιορτάζει σήμερα ο πρίγκιπας Louis και οι θαυμαστές του ανυπομονούσαν για ένα εορταστικό πορτρέτοο, όπως μας έχουν συνηθίσει ολα τα χρόνια οι γονείς του. Ωστόσο, φέτος, η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William μας άφησαν στην αναμονή απογοητεύοντας τους ακολούθους τους. Ερώτημα παρέμενε μέχρι την ώρα που γραφόταν το άρθρο αν […] The post Kate Middleton – Πρίγκιπας William: Πώς απογοήτευσαν τους θαυμαστές του πρίγκιπα Louis appeared first on InStyle.
12:48 23/04/2024

Πρίγκιπας William: Η υπόσχεσή του να προσέχει την Kate Middleton ενώ δίνει μάχη με τον καρκίνο

instyle.gr
Ο πρίγκιπας William επέστρεψε στα βασιλικά του καθήκοντα με την πρώτη του δημόσια υποχρέωση από τότε που η Kate Middleton μοιράστηκε τη σοκαριστική διαγνωση του καρκίνου της. O πρίγκιπας της Ουαλίας δέχθηκε με ευγνωμοσύνη ευχές για την Kate Middleton και τον βασιλιά Κάρολο ενώ και οι δυο υποβάλλονται σε θεραπεία για τον καρκίνο. Prince William […] The post Πρίγκιπας William: Η υπόσχεσή του να προσέχει την Kate Middleton ενώ δίνει μάχη με τον καρκίνο appeared first on InStyle.
13:46 19/04/2024

Ο William πίσω στη δουλειά: Ποιοι στηρίζουν την Kate Middleton όσο κάνει θεραπείες για τον καρκίνο

queen.gr
Η Κate Middleton συνεχίζει να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όσο δίνει τη μάχη της με τον καρκίνο και ο William επέστρεψε στα καθήκοντά του.Περισσότερα...
10:09 19/04/2024

Πρίγκιπας William: Επιστρέφει στα καθήκοντά του μετά τη διάγνωση του καρκίνου της Kate

instyle.gr
Ο πρίγκιπας William ανακοίνωσε τις πρώτες δημόσιες υποχρεώσεις του μετά την είδηση της διάγνωσης του καρκίνου της Kate Middleton, πριν από σχεδόν τέσσερις εβδομάδες. Ο πρίγκιπας της Ουαλίας, ο οποίος πέρασε τις τελευταίες τρεισήμισι εβδομάδες με την Kate και τα παιδιά τους κατά τη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα, θα επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά του […] The post Πρίγκιπας William: Επιστρέφει στα καθήκοντά του μετά τη διάγνωση του καρκίνου της Kate appeared first on InStyle.
10:46 17/04/2024

Kate Middleton: Ετοιμάζεται να γιορτάσει τέσσερα ορόσημα καθώς δίνει μάχη με τον καρκίνο

instyle.gr
Η Kate Middleton ετοιμάζεται να γιορτάσει τέσσερα σημαντικά ορόσημα καθώς συνεχίζει τη θεραπεία της για τον καρκίνο. Η Kate αποκάλυψε ότι υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία για μια αδιευκρίνιστη μορφή καρκίνου τον περασμένο μήνα, με τη διάγνωσή της να σοκάρει όλους γύρω της. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει μπροστά της μερικά ορόσημα που σίγουρα θα τη χαροποιήσουν […] The post Kate Middleton: Ετοιμάζεται να γιορτάσει τέσσερα ορόσημα καθώς δίνει μάχη με τον καρκίνο appeared first on InStyle.
16:46 16/04/2024

Γενέθλια για τον αδερφό της Kate Middleton: Η τρυφερή πόζα με τον γιο του και τα σχόλια

queen.gr
Τα πρώτα του γενέθλια με τον γιο του αγκαλιά γιόρτασε ο μικρός αδερφός της Kate Middleton.Περισσότερα...
15:09 16/04/2024

Η έξοδος του πρίγκιπα William με την Carole Middleton σε παμπ που σχολιάστηκε

queen.gr
Ο πρίγκιπας William εμφανίστηκε με τη μαμά της Kate Middleton μέσα στις διακοπές του Καθολικού Πάσχα σε pub στο Norfolk.Περισσότερα...
20:09 14/04/2024

Επανεμφάνιση της Kate Middleton στα sociαl media – Ο θλιβερός λόγος

instyle.gr
Σοκ προκάλεσε η επίθεση σε εμπορικό κέντρο του Σίδνεϊ όπου ο δράστης σκόρπισε τον τρόμο σκοτώνοντας με μαχαίρι τουλάχιστον έξι ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους επτά. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης έπεσε νεκρός από τα πυρά αξιωματικών που έσπευσαν στο σημείο, καθώς εκατοντάδες άνθρωποι έτρεχαν για να φύγουν από το σημείο. Η επίθεση έγινε σε […] The post Επανεμφάνιση της Kate Middleton στα sociαl media – Ο θλιβερός λόγος appeared first on InStyle.
19:46 13/04/2024

Πρίγκιπας William: Η έξοδος του με τη μητέρα της Kate Middleton, σε παμπ

instyle.gr
Σε μια έξοδο με την πεθερά του απαθανάτισαν οι paparazzi τον πρίγκιπα William. Συγκεκριμένα, εθεάθη σε παμπ με την Carole Middleton, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. «Ο πρίγκιπας William πέρασε από μια παμπ στο Βόρειο Norfolk το Σαββατοκύριακο με την πεθερά του. Λέγεται πως η Carole Middleton έμεινε με τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας για […] The post Πρίγκιπας William: Η έξοδος του με τη μητέρα της Kate Middleton, σε παμπ appeared first on InStyle.
11:46 13/04/2024

Πρίγκιπας William: Έσπασε τη διαδικτυακή του σιωπή

instyle.gr
Ο πρίγκιπας William έσπασε τη διαδικτυακή του σιωπή αφού έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά το βίντεο της Kate Middleton, η οποία ανακοίνωσε τη σοκαριστική διάγνωσή της με καρκίνο. Ο πρίγκιπας της Ουαλίας, με Insta Story ευχαρίστησε την ποδοσφαιρίστρια της Εθνικής Αγγλίας, Rachel Daly, για την “αξέχαστη” καριέρα στη διεθνή σκηνή. Thank you for so […] The post Πρίγκιπας William: Έσπασε τη διαδικτυακή του σιωπή appeared first on InStyle.
17:46 11/04/2024

«Ο William έχει κορίτσι»! Πριν 20 χρόνια ακριβώς, ο πλανήτης γνώρισε την Kate Middleton

queen.gr
Πρωταπριλιά του 2004 και ο πλανήτης ολόκληρος γνωρίζει την Kate Middleton, το κορίτσι του πρίγκιπα William που εξελίχθηκε σε γυναίκα της ζωής του.Περισσότερα...
16:09 09/04/2024

Kate Middleton: Έλιωσε καρδιές με την έκπληξη που έκανε στους ακολούθους της

instyle.gr
Η Kate Middleton επεφύλασσε μια έκπληξη σε ακολούθους της, κάνοντας τις καρδιές τους να λιώσουν. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, η οποία έχει αποσυρθεί από τα πριγκιπικά της καθήκοντα, καθώς υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία, εξέπλησε μια θαυμάστριά της που της είχε στείλει μήνυμα για “ταχεία ανάρρωση”. Η Kate θέλησε να ανταποδώσει τις ευχές στέλνοντας ευχαριστήρια κάρτα […] The post Kate Middleton: Έλιωσε καρδιές με την έκπληξη που έκανε στους ακολούθους της appeared first on InStyle.
21:46 08/04/2024

Απελπισμένος ο πρίγκιπας Harry – Η έκκληση 7 λέξεων στη Meghan Markle

instyle.gr
Ο πρίγκιπας Harry είναι σε δύσκολη θέση και απευθύνει απελπισμένη έκκληση στη σύζυγό του, ενώ ετοιμάζεται να επιστρέψει στην πατρίδα του. Το κλίμα σίγουρα είναι βαρύ στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά την ανακοίνωση της διάγνωσης με καρκίνο τόσο του βασιλιά όσο και της Kate Middleton. Επίσης, η κοινή γνώμη έχει στραφεί εναντίον του Harry και της […] The post Απελπισμένος ο πρίγκιπας Harry – Η έκκληση 7 λέξεων στη Meghan Markle appeared first on InStyle.
18:46 08/04/2024

Γιατί το BBC αναγκάστηκε να υπερασπιστεί το ρεπορτάζ του για τον καρκίνο της Kate Middleton

queen.gr
Μετά τα δεκάδες παράπονα του κοινού, το BBC αναγκάστηκε να δημοσιεύσει μια απάντηση για τον τρόπο πυο χειρίστηκε το ρεπορτάζ για την υγεία της Kate Middleton.Περισσότερα...
20:09 07/04/2024

Οι δύσκολες στιγμές της μαμάς της Kate Middleton τη στιγμή που προτεραιότητά της είναι η κόρη της

queen.gr
Τέλος το πάρτυ οριστικά για την μαμά της Kate Middleton, Carole και το σίριαλ με την εταιρία Party Pieces της οικογένειας.Περισσότερα...
15:17 05/04/2024

Kate Middleton: Προειδοποίηση για το βίντεο με την ανακοίνωση της διάγνωσης του καρκίνου – Ποιος είναι ο λόγος

instyle.gr
Το βίντεο όπου η Kate Middleton ανακοίνωσε τη σοκαριστική διάγνωση του καρκίνου της επισημάνθηκε με “σημείωση του συντάκτη” (editor’s note) στo Getty Images. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ανακοίνωσε ότι υποβάλλεται σε θεραπεία για καρκίνο σε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα που ηχογραφήθηκε από τα στούντιο του BBC στις 20 Μαρτίου και δόθηκε στη δημοσιότητα από το Παλάτι […] The post Kate Middleton: Προειδοποίηση για το βίντεο με την ανακοίνωση της διάγνωσης του καρκίνου – Ποιος είναι ο λόγος appeared first on InStyle.
11:46 04/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load