#Γιώργος Σαμαράς

Νέα αγωγή κατά της Ασημακοπούλου -ΥΠΕΣ: «Τίθεται θέμα χειραγώγησης και πολιτικής υπευθυνότητας», αναφέρει καθηγητής του King’s College

eretikos.gr
Ασημακοπούλου: Ο Γιώργος Σαμαράς κατέθεσε αγωγή κατά της ευρωβουλευτή, όπως και άλλοι απόδημοι, την οποία κατηγόρησαν για πολιτική χειραγώγηση αλλά και κατά του υπουργείου Εσωτερικών. Είχαν υποβάλλει τα στοιχεία τους, προκειμένου να ψηφίσουν στις εκλογές του 2023, αλλά και για την διαδικασίας της επιστολικής ψήφου. Λίγες ώρες μετά την πρώτη αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
08:58 19/03/2024

Κωνσταντίνα Κομμάτα & Γιώργος Σαμαράς: Οικογενειακό ταξίδι στην Ιταλία

govastileto.gr
Η Κωνσταντίνα Κομμάτα έγινε 31 και γιόρτασε τα φετινά της γενέθλια με ένα ταξίδι στην Ιταλία μαζί με τον Γιώργο Σαμαρά και την κόρη τους. Η Κωνσταντίνα Κομμάτα πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές, τις οποίες και θέλησε να μοιραστεί μέσα από φωτογραφίες και βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «27.10 More life more blessings. […]
00:00 01/11/2023

«Στην λίστα της Σαμσουνσπόρ ο Πέλκας»

tromaktiko.gr
Το όνομα του Δημήτρη Πέλκα ακούγεται έντονα στην Τουρκία καθώς η Σαμσουνσπόρ ενδιαφέρεται για τον διεθνή Έλληνα μεσοεπιθετικό. Στην Σαμσουνσπόρ αγωνίστηκαν στο παρελθόν άλλοι δύο Έλληνες παίκτες οι Θεοφάνης Γκέκας και Γιώργος Σαμαράς. Εκτός όμως από την Σαμσουνσπόρ το ενδιαφέρον για τον 30χρονο παίκτη απασχολεί και την Τράμπζονσπορ η οποία έχει δηλώσει και στο παρελθόν […] The post «Στην λίστα της Σαμσουνσπόρ ο Πέλκας» appeared first on Tromaktiko.gr.
03:03 28/05/2023

«Σειρήνες» από Τουρκία για Πέλκα

thessports.gr
Αυξάνονται και πληθύνονται οι μνηστήρες του Δημήτρη Πέλκα από την Τουρκία.   Μετά την Τράμπζονσπορ στο παιχνίδι της απόκτησής του μπήκε ακόμη μία τουρκική ομάδα. Πρόκειται για την Σαμσουνσπόρ, όπου μάλιστα αναφέρεται σχετικά πως εκεί στο παρελθόν έπαιξαν και οι Θεοφάνης Γκέκας, Γιώργος Σαμαράς.   Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός είναι γνώριμός του ποδοσφαίρου της γειτονικής χώρας […] The post «Σειρήνες» από Τουρκία για Πέλκα first appeared on ThesSports.
19:04 27/05/2023

Γιώργος Σαμαράς – Κωνσταντίνα Κομμάτα: Πρωινή βόλτα στα νότια προάστια με την 2 ετών κόρη τους

tlife.gr
Επτά χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που ο Γιώργος Σαμαράς και η Κωνσταντίνα Κομμάτα συναντήθηκαν To άρθρο Γιώργος Σαμαράς – Κωνσταντίνα Κομμάτα: Πρωινή βόλτα στα νότια προάστια με την 2 ετών κόρη τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:44 18/05/2023

Γιώργος Σαμαράς – Κωνσταντίνα Κομμάτα: Πασχαλινές αγορές με την μονάκριβη κόρη τους – Σπάνια οικογενειακή εμφάνιση

tlife.gr
Ο Γιώργος Σαμαράς και η Κωνσταντίνα Κομμάτα είναι μαζί σχεδόν επτά χρόνια και ζουν διακριτικά την To άρθρο Γιώργος Σαμαράς – Κωνσταντίνα Κομμάτα: Πασχαλινές αγορές με την μονάκριβη κόρη τους – Σπάνια οικογενειακή εμφάνιση δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:26 14/04/2023

Μανατζερικές συμμαχίες – Στο προσκήνιο και ο Γιώργος Σαμαράς

sportime.gr
Διεργασίες στον ελληνικό μανατζερικό χώρο τους τελευταίους μήνες. Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr.
21:18 30/03/2023

Η απάντηση του Μιχάλη Μπούση στην κριτική που δέχεται, τι είπε για το γήπεδο και τις μεταγραφές στον ΟΦΗ

filathlos.gr
Η απάντηση του Μιχάλη Μπούση στην κριτική που δέχεται, τι είπε για το γήπεδο και τις μεταγραφές στον ΟΦΗ 15/11/2022 Για την πορεία του ΟΦΗ στον πρώτο γύρο της σεζόν αλλά και το γηπεδικό, μίλησε ο Μιχάλης Μπούσης σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό. Ο ισχυρός άνδρας των Κρητικών εξέφρασε εκ νέου την πρόθεση να «τρέξει» τις διαδικασίες ώστε η ομάδα να αποκτήσει νέο «σπίτι». «Πιστεύω θα είμαστε πολύ καλύτερα μετά τη διακοπή. Δεν ήμασταν έτοιμοι 100%, είχαμε και τραυματίες. Ήταν σαν να μας χτύπησε τυφώνας, έγιναν όλα μαζί. Ευτυχώς τα ξεπεράσαμε. Υπήρξαν και αλλαγές προσώπων, δυστυχώς έτσι είναι ο αθλητισμός, πρέπει να προχωράμε μπροστά. Όλοι προσέφεραν, δεν ήταν ό
18:34 15/11/2022

Κωνσταντίνα Κομμάτα: Ο Γιώργος Σαμαράς, το μωράκι τους και η μητρότητα

zappit.gr
Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό μας» ήταν σήμερα η Κωνσταντίνα Κομμάτα, η οποία μίλησε για τον σύζυγό της, Γιώργο […] The post Κωνσταντίνα Κομμάτα: Ο Γιώργος Σαμαράς, το μωράκι τους και η μητρότητα appeared first on Zappit.
12:46 03/11/2022

Αναζητά… στρατηγό για το ποδοσφαιρικό τμήμα ο ΟΦΗ

aek1924.gr
Τον επόμενο υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος, ώστε να καλυφθεί η «τρύπα» που έχει δημιουργηθεί μετά το «διαζύγιο» με τους Γιάννη και Γιώργο Σαμαρά ψάχνει ο ΟΦΗ. Το επόμενο αφεντικό του ποδοσφαιρικού τμήματος αναζητά ο ΟΦΗ. Οι Γιάννης (Διευθυντής Ποδοσφαίρου) και Γιώργος Σαμαράς (β’ Αντιπρόεδρος), ως γνωστόν, αποτελούν από το κλαμπ από τις 11 Σεπτεμβρίου, όταν και υπέβαλλαν […] The post Αναζητά… στρατηγό για το ποδοσφαιρικό τμήμα ο ΟΦΗ appeared first on AEK1924.gr.
23:52 24/09/2022

ΟΦΗ: «Τέλος» Γιάννης και Γιώργος Σαμαράς

Gazzetta
Η ήττα του ΟΦΗ από τον Παναιτωλικό και ευρύτερα το όλο ξεκίνημα της ομάδας στη σεζόν έφεραν εξελίξεις στο club, από όπου αποτελούν πια παρελθόν ο Γιάννης και ο Γιώργος Σαμαράς.
01:22 11/09/2022

Σαμαράς: «Να ελαχιστοποιήσουμε το ρίσκο των επιλογών»

Gazzetta
Ο Γιώργος Σαμαράς αναφέρθηκε στο μεταγραφικό πλάνο του ΟΦΗ και τον τρόπο λειτουργίας των Κρητικών στην αγορά.
18:36 26/08/2022

Χούμελς: Με γαλανόλευκη φανέλα του Γιώργου Σαμαρά στο γυμναστήριο (pic)

thessports.gr
Με τη φανέλα που φορούσε ο Γιώργος Σαμαράς στον προημιτελικό του Euro 2012 με τη Γερμανία πήγε στο γυμναστήριο ο άσος της Ντόρτμουντ, Ματς Χούμελς. Ο 34χρονος άσος, λοιπόν, ντύθηκε στα χρώματα της Εθνικής μας για να κάνει την προπόνησή του και μοιράστηκε τη στιγμή με μία selfie στα stories στο Instagram, αποδεικνύοντας ότι έχει […]
20:02 06/06/2022

O hair stylist της Κωνσταντίνας Κομμάτα αποκαλύπτει στο okmag τα μυστικά πίσω από το χτένισμα που έκανε στη βάφτιση της κόρης της

okmag.gr
Από τις πιο εντυπωσιακές μαμάδες που έχουμε δει σε βάφτιση ήταν εκείνη της Κωνσταντίνας Κομμάτα. Το πρώην μοντέλο και ηθοποιός και ο σύντροφός της Γιώργος Σαμαράς βάφτισαν τη μοναχοκόρη τους πριν από λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη. Το αγαπημένο ζευγάρι ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες από το ιερό μυστήριο, αλλά και από τη δεξίωση που ακολούθησε. Στα […] The post O hair stylist της Κωνσταντίνας Κομμάτα αποκαλύπτει στο okmag τα μυστικά πίσω από το χτένισμα που έκανε στη βάφτιση της κόρης της appeared first on OK.
16:48 27/05/2022

Κωνσταντίνα Κομμάτα: Τι λέει ο hair stylist της για το χτένισμα της βάφτισης

okmag.gr
Από τις πιο εντυπωσιακές μαμάδες που έχουμε δει σε βάφτιση ήταν εκείνη της Κωνσταντίνας Κομμάτα. Το πρώην μοντέλο και ηθοποιός και ο σύντροφός της Γιώργος Σαμαράς βάφτισαν τη μοναχοκόρη τους πριν από λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη. Το αγαπημένο ζευγάρι ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες από το ιερό μυστήριο, αλλά και από τη δεξίωση που ακολούθησε. Στα […] The post Κωνσταντίνα Κομμάτα: Τι λέει ο hair stylist της για το χτένισμα της βάφτισης appeared first on OK.
16:40 27/05/2022

Κωνσταντίνα Κομμάτα – Γιώργος Σαμαράς: Το φωτογραφικό άλμπουμ της βάφτισης της κόρης τους

tlife.gr
Μια πολύ ξεχωριστή στιγμή έζησαν την Πέμπτη 19/5 η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο σύζυγός της, Γιώργος To άρθρο Κωνσταντίνα Κομμάτα – Γιώργος Σαμαράς: Το φωτογραφικό άλμπουμ της βάφτισης της κόρης τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:16 23/05/2022

Γιώργος Σαμαράς – Κωνσταντίνα Κομμάτα: Το φωτογραφικό άλμπουμ της βάφτισης της κόρης τους

okmag.gr
Την Πέμπτη 19 του μήνα, ανήμερα των γενεθλίων της κόρης τους Ιωάννας, ο Γιώργος Σαμαράς και η Κωνσταντίνα Κομμάτα βάφτισαν τη μικρή τους πριγκίπισσα. Η βάφτιση πραγματοποιήθηκε στο κτήμα Δέδα στη Θεσσαλονίκη που είχε στολιστεί με ροζ τριαντάφυλλα και παιώνιες για τη νεοφώτιστη. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο με λίγους καλούς φίλους του ζευγαριού. Ανάμεσά τους και ο παρουσιαστής Χρήστος Ανθόπουλος […] The post Γιώργος Σαμαράς – Κωνσταντίνα Κομμάτα: Το φωτογραφικό άλμπουμ της βάφτισης της κόρης τους appeared first on OK.
22:50 21/05/2022

Χρήστος Ανθόπουλος: Μιλά στο okmag για τη βάφτιση της κόρης του Γιώργου Σαμαρά και της Κωνσταντίνας Κομμάτα και αποκαλύπτει τον ρόλο που έπαιξε στη γνωριμία του ζευγαριού

okmag.gr
Ανήμερα των γενεθλίων της κόρης τους Ιωάννας, ο Γιώργος Σαμαράς και η Κωνσταντίνα Κομμάτα βάφτισαν τη μικρή τους πριγκίπισσα. Η βάφτιση πραγματοποιήθηκε στο κτήμα Δέδα που είχε στολιστεί με ροζ τριαντάφυλλα και παιώνιες για τη νεοφώτιστη. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο με λίγους καλούς φίλους του ζευγαριού. Ανάμεσά τους και ο παρουσιαστής Χρήστος […] The post Χρήστος Ανθόπουλος: Μιλά στο okmag για τη βάφτιση της κόρης του Γιώργου Σαμαρά και της Κωνσταντίνας Κομμάτα και αποκαλύπτει τον ρόλο που έπαιξε στη γνωριμία του ζευγαριού appeared first on OK.
22:24 19/05/2022

Γιώργος Σαμαράς – Κωνσταντίνα Κομμάτα: Βάφτισαν την κόρη τους!

okmag.gr
Μία από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής τους πέρασαν ο Γιώργος Σαμαράς και η Κωνσταντίνα Κομμάτα. Ο ποδοσφαιριστής και η ηθοποιός βάφτισαν την κόρη τους. Η μικρή, που πήρε το όνομα Ιωάννα, ήρθε στον κόσμο στις 19 Μαΐου 2021. The post Γιώργος Σαμαράς – Κωνσταντίνα Κομμάτα: Βάφτισαν την κόρη τους! appeared first on OK.
16:10 19/05/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load