#Φαμπιάνο Λέισμαν

Με κεντρικό πρόσωπο τον Φαμπιάνο η αφίσα του αγώνα Άρης – Ολυμπιακός (photo)

pressaris.gr
Με κεντρικό πρόσωπο τον Φαμπιάνο Λέισμαν αναρτήθηκε η αφίσα του αυριανού αγώνα Άρης - Ολυμπιακός στο "Κλεάνθης Βικελίδης". The post Με κεντρικό πρόσωπο τον Φαμπιάνο η αφίσα του αγώνα Άρης – Ολυμπιακός (photo) appeared first on pressaris.gr.
12:10 23/04/2024

Ατομικό για τρεις, εκτός προπόνησης ξανά ο Σουλεϊμάνοφ

pressaris.gr
Με ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν οι Φαμπιάνο, Φεράρι και Βέλεθ, ενώ δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ. Η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει: “Στο Κλεάνθης Βικελίδης προπονήθηκαν το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ (ενεργοποίηση, rondo game, παιχνίδια κατοχής μπάλας και το πρόγραμμα της Πέμπτης ολοκληρώθηκε με τακτική). Οι Φαμπιάνο Λέισμαν, Φράνκο Φεράρι και Φραν Βέλεθ συνέχισαν […] The post Ατομικό για τρεις, εκτός προπόνησης ξανά ο Σουλεϊμάνοφ appeared first on pressaris.gr.
16:09 18/04/2024

Ο τραυματισμός του Φαμπιάνο αλλάζει το πλάνο

thessports.gr
Ο Φαμπιάνο Λέισμαν έβγαλε ενοχλήσεις στον προσαγωγό -“αναμνηστικό από το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό- και αυτόματα έγινε αμφίβολος για την αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ. Ο προσαγωγός είναι ιδιαίτερος για τον Φαμπιάνο, αντιμετωπίζοντας πάγιο ζήτημα μέχρι και πριν 1-2 χρόνια. Οπότε απαιτείται ακόμα περισσότερη προσοχή και μηδενικό ρίσκο στην περίπτωση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού. […]
10:53 12/04/2024

Επιστρέφει και παίρνει χρόνο συμμετοχής ο Φαμπιάνο

pressaris.gr
Ο Φαμπιάνο Λέισμαν είναι έτοιμος να επιστρέψει και πάλι με τον Άκη Μάντζιο να του δίνει χρόνο συμμετοχής στο αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. The post Επιστρέφει και παίρνει χρόνο συμμετοχής ο Φαμπιάνο appeared first on pressaris.gr.
09:09 02/03/2024

Με Μοντόγια, αλλά χωρίς Σαβέριο και Φαμπιάνο κόντρα στον Παναθηναϊκό

pressaris.gr
Ο Άκης Μάντζιος, συμπεριέλαβε τον Μαρτίν Μοντόγια στην αποστολή του Άρη για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όχι όμως και τους Κίκε Σαβέριο και Φαμπιάνο Λέισμαν που είναι τιμωρημένοι και ανέτοιμοι. Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης: Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των […] The post Με Μοντόγια, αλλά χωρίς Σαβέριο και Φαμπιάνο κόντρα στον Παναθηναϊκό appeared first on pressaris.gr.
17:09 27/02/2024

Χωρίς Φαμπιάνο-Μοντόγια η αποστολή του Άρη για Βόλο

pressaris.gr
Εκτός αποστολής του αγώνα με τον Βόλο έμεινε ο Φαμπιάνο Λέισμαν, ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος, ενώ ο Άκης Μάντζιος δεν συμπεριέλαβε σε αυτή και τον Μάρτιν Μοντόγια για λόγους αποφόρτισης. Η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει: “Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του […] The post Χωρίς Φαμπιάνο-Μοντόγια η αποστολή του Άρη για Βόλο appeared first on pressaris.gr.
21:09 24/02/2024

Άρης: Ολοκληρώνει την προετοιμασία του ενόψει Βόλου

thessports.gr
Την προετοιμασία τους ενόψει της αυριανής (25/2, 19:30) αναμέτρησης εναντίον του Βόλου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ολοκληρώνουν οι ποδοσφαιριστές του Άρη. Ειδικότερα, μετά το απογευματινό πρόγραμμα στο Δασυγένειο, ο Άκης Μάντζιος θ’ ανακοινώσει την «κιτρινόμαυρη» αποστολή για το ματς απέναντι στους Θεσσαλούς. Σημειώνεται πως κατά το χθεσινό πρόγραμμα, ο Φαμπιάνο Λέισμαν συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα και […]
09:53 24/02/2024

Εκτός πάλι Φαμπιάνο και Ζουλ στον Άρη

filathlos.gr
Εκτός πάλι Φαμπιάνο και Ζουλ στον Άρη 07/02/2024 Χωρίς του Φαμπιάνο και Ζαν Ζουλ συνεχίζεται η προετοιμασία του Άρη ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αναλυτικά όσα αναφέρει η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ: "Οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ προπονήθηκαν σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (10/02, 19:00), στο πλαίσιο της 22ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League». Το πρόγραμμα της Τετάρτης περιλάμβανε ενεργοποίηση, ασκήσεις ταχυδύναμης και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων. Οι Φαμπιάνο Λέισμαν και Ζαν Ζουλ Εμβοντό ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Αύριο, Πέμ
14:46 07/02/2024

Με Ρόουζ και Κουέστα κόντρα στον Πανσερραϊκό ο Άρης

filathlos.gr
Με Ρόουζ και Κουέστα κόντρα στον Πανσερραϊκό ο Άρης 02/02/2024 Η συμμετοχή του Λίντσεϊ Ρόουζ στο μεγαλύτερο μέρος της χθεσινής προπόνησης μάλλον υποδηλώνει και την παρουσία του στην αποστολή του Αρη για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό, δίχως αυτό να σημαίνει ότι υπολογίζεται για το αρχικό σχήμα. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός δεν είναι ακόμη απόλυτα έτοιμος οπότε το πιθανότερο σενάριο είναι να παραμείνει το δίδυμο των Βέλεθ - Μπράμπετς. Εξάλλου, είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ο Φαμπιάνο Λέισμαν δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή καθώς συνεχίζει να ακολουθεί πρόγραμμα θεραπειών λόγω της διάτασης στον προσαγωγό και προς αποφυγή διόγκωσης του τραυματισμού το
15:46 02/02/2024

Φαμπιάνο στο PRESSARIS: “Χαρά και ευθύνη να είμαι αρχηγός, το μυαλό μου μόνο στον Άρη, δίνω το 100%”!

pressaris.gr
Ο Φαμπιάνο Λέισμαν δεν χρειάζεται… συστάσεις! Διανύει τον τρίτο του χρόνο στην ομάδα του Άρη, δείχνει… βιονικός με τη συνεχή του παρουσία και προσφορά, χωρίς να είναι τυχαίο ότι αποτελεί έναν από τους βασικούς ποδοσφαιριστές των κιτρινόμαυρων! Και το κυριότερο; Αποτελεί έναν από τους πιο αγαπητούς της ομάδας στον κόσμο του Άρη! Ο Βραζιλιάνος στόπερ μίλησε […] The post Φαμπιάνο στο PRESSARIS: “Χαρά και ευθύνη να είμαι αρχηγός, το μυαλό μου μόνο στον Άρη, δίνω το 100%”! appeared first on pressaris.gr.
08:09 29/01/2024

Άρης: Χωρίς Φαμπιάνο κόντρα στο Βόλο

aek1924.gr
Τις υπηρεσίες του Φαμπιάνο Λέισμαν στον αγώνα με τον Βόλο στο “Πανθεσσαλικό” θα στερηθεί ο Άκης Μάντζιος, με τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό να εκτίει ποινή μιας αγωνιστικής για τη συμπλήρωση τριών καρτών στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League. Χωρίς τον Φαμπιάνο θα πρέπει να καταστρώσει τα πλάνα του ο Άκης Μάντζιος, καθώς ο κεντρικός αμυντικός του Άρη δέχθηκε κίτρινη […] The post Άρης: Χωρίς Φαμπιάνο κόντρα στο Βόλο appeared first on AEK1924.gr.
19:37 31/10/2023

Εκτίει με Βόλο ο Φαμπιάνο

filathlos.gr
Εκτίει με Βόλο ο Φαμπιάνο 31/10/2023 Μετά το ρεπό της Δευτέρας, επιστροφή σήμερα (Τρίτη 31/10) στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Αρη. Η προπόνηση, που έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, σηματοδότησε ουσιαστικά την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (Κυριακή 05/11, 20:15), στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Ο Άκης Μάντζιος είδε με ικανοποίηση τους Ζαν Ζουλ Εμβοντό και Κίκε Σαβέριο να ακολουθούν μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια να κάνουν ατομικό. Δεν αποκλείεται να είναι διαθέσιμοι για το ματς με τους Περιστεριώτες, λύνοντας εν μ
16:46 31/10/2023

Με Βόλο εκτίει ο Φαμπιάνο, πρέπει να καλυφτεί το κενό εκ των έσω

pressaris.gr
Στον αγώνα με τον Βόλο θα εκτίσει ο Φαμπιάνο Λέισμαν την τιμωρία της μίας αγωνιστικής μετά τις τρεις κίτρινες που συμπλήρωσε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. The post Με Βόλο εκτίει ο Φαμπιάνο, πρέπει να καλυφτεί το κενό εκ των έσω appeared first on pressaris.gr.
16:09 31/10/2023

Άρης: Ο Φαμπιάνο θα εκτίσει με τον Βόλο την ποινή της μιας αγωνιστικής

Gazzetta
Χωρίς τον Φαμπιάνο Λέισμαν θα αντιμετωπίσει ο Άρης τον Βόλο στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος καθώς ο Βραζιλιάνος συμπλήρωσε κάρτες και θα πρέπει να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής.
16:00 31/10/2023

Η αξία της νίκης και η νοοτροπία μη παραίτησης

pressaris.gr
Ο Άρης έπαιξε με το αίσθημα της αυτοσυντήρησης, κυνήγησε κάθε πιθανότητα, η μπάλα έδειχνε να επιβεβαιώνει την ρήση του Όσιμ επί 96 λεπτά, περί πόρνης, μέχρι που έφυγε από το πόδι του Σάπι Σουλεϊμάνοφ και το κεφάλι του Φαμπιάνο Λέισμαν την έστειλε στην κάτω δεξιά γωνία του γκολκίπερ του Πανσερραϊκού. Ο “θυμόσοφος λαός” (sic!) αναφέρει […] The post Η αξία της νίκης και η νοοτροπία μη παραίτησης appeared first on pressaris.gr.
08:09 25/10/2023

Η τρίτη σεζόν του Φαμπιάνο στον Άρη είναι η πιο παραγωγική

pressaris.gr
Την πιο παραγωγική του σεζόν με τον Άρη διανύει ο Φαμπιάνο Λέισμαν ο οποίος έφτασε τα 4 γκολ (3 στο πρωτάθλημα, 1 στην Ευρώπη) και έχει δώσει σημαντικές λύσεις σε κρίσιμα παιχνίδια. The post Η τρίτη σεζόν του Φαμπιάνο στον Άρη είναι η πιο παραγωγική appeared first on pressaris.gr.
10:09 24/10/2023

Φαμπιάνο: “Απίστευτο συναίσθημα…” (photo)

pressaris.gr
Ο Φαμπιάνο Λέισμαν ήταν ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής για τον Άρη στον σαββατιάτικο αγώνα με τον Πανσερραϊκό, σκοράροντας το νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις.   Το γκολ του Βραζιλιάνου αμυντικού προσέφερε μία έκρηξη συναισθημάτων σε όσους ήταν στο γήπεδο και φυσικά στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, όπως φαίνεται και από την ανάρτησή του στα social media μετά […] The post Φαμπιάνο: “Απίστευτο συναίσθημα…” (photo) appeared first on pressaris.gr.
15:09 23/10/2023

Με Πάρντο η πρώτη αποστολή του Μάντζιου στον Άρη για τον Αστέρα

filathlos.gr
Με Πάρντο η πρώτη αποστολή του Μάντζιου στον Άρη για τον Αστέρα 02/09/2023 Η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης ολοκληρώθηκε, με τον Άκη Μάντζιο να ανακοινώνει την αποστολή των «Κιτρινόμαυρων» για το συγκεκριμένο παιχνίδι, στην οποία συμπεριλαμβάνεται ο Ρουμπέν Πάρντο. Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης:  Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (03/09), στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.  Η αποστο
20:46 02/09/2023

Φαμπιάνο: «Στη ζωή τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως τα θέλεις»

filathlos.gr
Φαμπιάνο: «Στη ζωή τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως τα θέλεις» 19/08/2023 Ο Άρης στάθηκε άτυχος στο Βουκουρέστι και στη διαδικασία των πέναλτι αποκλείστηκε από τη Ντινάμο Κιέβου, μένοντας εκτός για μια ακόμη χρονιά από τα προκριματικά του Conference League. Ο κεντρικός αμυντικός των «κίτρινων», Φαμπιάνο Λέισμαν, παραχώρησε δηλώσεις στα κανάλια Novasports τονίζοντας ότι δεν άξιζε η ομάδα του τον αποκλεισμό, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν και είναι αναγκαίο ο Άρης να ανασυνταχθεί και να συγκεντρωθεί για την πρεμιέρα με τον ΟΦΗ: «Δεν μας άξιζε ο αποκλεισμός αλλά η πρόκριση. Αυτό είναι ποδόσφαιρο, όλα μπορούν να συμβούν και είμαι λυπημένος για τ
15:46 19/08/2023

Άρης – Αραράτ 1-0: Δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα

blueskytv.gr
Χάρη σε μία κεφαλιά του Φαμπιάνο Λέισμαν στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Άρης επιβλήθηκε με 1-0 της Αραράτ-Αρμενία στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Άρης – Αραράτ 1-0: Δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα on BLUE SKY.
16:46 05/08/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load