#Γυναικοκτονία

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Εικόνα ντοκουμέντο – Ο φρουρός κοιτάζει τον 39χρονο να δολοφονεί την Κυριακή

Newsique.gr
Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως σχετικά με την γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους. Μια εικόνα-σοκ έφερε στη δημοσιότητα ο τηλεοπτικός σταθμός STAR, όπου φαίνεται ξεκάθαρα ο φρουρός του ΑΤ Αγίων Αναργύρων να κοιτάζει στην κυριολεξία τον 39χρονο φονιά της Κυριακής να την σφάζει και να κάθεται άπραγος! Η εικόνα δείχνει τον φρουρό έξω […] Το άρθρο Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Εικόνα ντοκουμέντο – Ο φρουρός κοιτάζει τον 39χρονο να δολοφονεί την Κυριακή εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
21:58 12/04/2024

Γυναικοκτονία 27χρονης στο Χάιντ Παρκ

eleftherostypos.gr
Οι συνθήκες γύρω από τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής στο τμήμα των Αγίων Αναργύρων έχουν αποσαφηνιστεί σε βάθος. Εγκλημα (ψυχο)πάθους, σε μια μισοδιαλυμένη χώρα της Νότιας Βαλκανικής… Αντιθέτως, πέπλο μυστηρίου καλύπτει τη σχεδόν ταυτόχρονη δολοφονία μιας 27χρονης γυναίκας σε μια από τις πιο αριστοκρατικές συνοικίες του Λονδίνου. Το γεγονός έχει τρομοκρατήσει πολλά κορίτσια της ηλικίας […] Το άρθρο Γυναικοκτονία 27χρονης στο Χάιντ Παρκ εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
12:00 12/04/2024

Γυναικοκτονία: Mετά την αναγνώριση, τι;

documentonews.gr
Η στυγερή δολοφονία της 28άχρονης Κυριακής έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων επανέφερε στον δηµόσιο διάλογο το ζήτηµα της νοµικής… Το άρθρο Γυναικοκτονία: Mετά την αναγνώριση, τι; εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
06:09 09/04/2024

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: «Το έγκλημα ήταν προμελετημένο»

Newsique.gr
Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο με τις εξελίξεις γύρω από την γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους. Η συνήγορος του πατέρας της Κυριακής που δολοφονήθηκε την περασμένη Δευτέρα, έξω από το Α.Τ των Αγίων Αναργύρων, Ελένη Μαζαράκη, μίλησε στον ΑΝΤ1 και ττην πρωινή εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» για τη στυγερή δολοφονία αλλά και τον 39χρονο δράστη που προσπάθησε να […] Το άρθρο Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: «Το έγκλημα ήταν προμελετημένο» εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
11:58 08/04/2024

Γυναικοκτονία στους Αγ. Αναργύρους: Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει ο δράστης, λέει η ΕΛΑΣ

aek1924.gr
Ο 39χρονος προφυλακισμένος δράστης αποπειράθηκε τα ξημερώματα να αυτοκτονήσει και εντοπίστηκε αναίσθητος από τον σωφρονιστικό υπάλληλο που τον παρακολουθούσε. Στη ΜΕΘ του Αττικού Νοσοκομείου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ο 39χρονος προφυλακισμένος δράστης για την άγρια δολοφονία της 28χρονης πρώην συντρόφου του, Κυριακής Γρίβα, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, μετά από μία νέα απόπειρα αυτοκτονίας. Αναμένεται να υποβληθεί […] The post Γυναικοκτονία στους Αγ. Αναργύρους: Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει ο δράστης, λέει η ΕΛΑΣ appeared first on AEK1924.gr.
13:37 07/04/2024

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: «Μακάρι να ήταν εδώ, να χαμογελάσει σε όλους»

Newsique.gr
Συγκλονίζει ο πατέρας της 28χρονης η οποία δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της. Σε κατάσταση σοκ είναι προφανώς ο πατέρας της 28χρονης Κυριακής που δολοφονήθηκε έξω από το ΑΤ των Αγίων Αναργύρων από τον πρώην σύντροφό της, όταν πήγε να ζητήσει βοήθεια. Μιλώντας στο MEGA, ο πατέρας της Κυριακής για μια ακόμη φορά συγκλονίζει με […] Το άρθρο Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: «Μακάρι να ήταν εδώ, να χαμογελάσει σε όλους» εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
19:58 05/04/2024

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: «Δεν μας προσδιόρισε το είδος της ενόχλησης» λέει η υποδιοικήτρια του ΑΤ

naftemporiki.gr
« Όταν την ρωτήσαμε εάν την απειλεί ή κάτι άλλο μας είπε πως την ενοχλεί χωρίς να προσδιορίσει όμως το είδος της ενόχλησης» ανέφερε στην κατάθεσή της η υποδιοικήτρια του… Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: «Δεν μας προσδιόρισε το είδος της ενόχλησης» λέει η υποδιοικήτρια του ΑΤ - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
20:00 04/04/2024

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Το μεσημέρι στην ανακρίτρια ο 39χρονος

naftemporiki.gr
Σήμερα στις 13:00 πρόκειται να παρουσιαστεί ενώπιον της 25ης ανακρίτριας ο 39χρονος, ο οποίος δολοφόνησε την 28χρονη πρώην σύντροφό του έξω από το Αστυνομικό Τμήμα στους Αγίους Αναργύρους. Στις 12:00… Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Το μεσημέρι στην ανακρίτρια ο 39χρονος - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
09:00 04/04/2024

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: «Και η αδερφή μου είχε ζητήσει περιπολικό και δεν υπήρχε»

empisteutiko.gr
«Tα ζούμε και τα ξαναζούμε», τονίζει η αδερφή της Γεωργίας και καταγγέλλει ότι δεν αρκεί η χρήση του κόκκινου κουμπιού για να προστατευτούν τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας Σοκαρισμένο παραμένει το πανελλήνιο από τη νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 1 Απριλίου. Αυτή τη φορά έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, με θύμα μία 28χρονη και δράστη τον πρώην σύντροφό της. […] The post Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: «Και η αδερφή μου είχε ζητήσει περιπολικό και δεν υπήρχε» appeared first on Empisteutiko.gr.
14:58 03/04/2024

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους 100 μ. από το Αστυνομικό Τμήμα – Έσφαξε τη σύντροφό του με μαχαίρι

olympia.gr
Άγρια δολοφονία σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 1 Απριλίου στους Αγίους Αναργύρους. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ένας άνδρας φέρεται να μαχαίρωσε την σύντροφό του, ηλικίας 28 ετών, πολύ κοντά στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της. Στη συνέχεια ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης, αυτοτραυματίστηκε με το μαχαίρι και μεταφέρθηκε […] Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους 100 μ. από το Αστυνομικό Τμήμα – Έσφαξε τη σύντροφό του με μαχαίρι - olympia
01:28 02/04/2024

Γυναικοκτονία: Σκότωσε την 28χρονη σύντροφό του γιατί πήγε στο αστυνομικό τμήμα, για να καταγγείλει

koolnews.gr
Μία νέα γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους αποτελεί μια τραγωδία που συγκλονίζει την κοινωνία. Μία 28χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της άδικα, θύμα της οργής του συντρόφου της που δεν σεβάστηκε ούτε τη ζωή ούτε την αξιοπρέπειά της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα, πρώην σύντροφος του δράστη, είχε πάει στο τμήμα και, φεύγοντας από εκεί, σε […] The post Γυναικοκτονία: Σκότωσε την 28χρονη σύντροφό του γιατί πήγε στο αστυνομικό τμήμα, για να καταγγείλει appeared first on Koolnews.gr.
00:58 02/04/2024

Γυναικοκτονία στο Ηράκλειο: Υπό την επήρεια αλκοόλ φέρεται να ήταν ο 39χρονος

logiastarata.gr
Σοκ έχει προκαλέσει στην Κρήτη ακόμη μία γυναικοκτονία. Το πρωί της Παρασκευής ένας 39χρονος πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ, με περίστροφο, την 29χρονη σύντροφό του στα Καμίνια Ηρακλείου. Προηγήθηκε τσακωμός Πληροφορίες τοπικών ΜΜΕ αναφέρουν πως ο δράστης και το θύμα τσακώθηκαν και ο 39χρονος για άγνωστη αιτία έβγαλε ένα πιστόλι πυροβολώντας τη σύντροφό του από […] The post Γυναικοκτονία στο Ηράκλειο: Υπό την επήρεια αλκοόλ φέρεται να ήταν ο 39χρονος appeared first on Λόγια-Σταράτα.
11:00 16/02/2024

Γυναικοκτονία στο Ηράκλειο: Άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε τη σύντροφό του

naftemporiki.gr
Ένας 39χρονος άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε την σύντροφό του σήμερα το πρωί στην περιοχή των Καμινίων στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ο άνδρας, αλβανικής καταγωγής φέρεται να πυροβόλησε τη… Γυναικοκτονία στο Ηράκλειο: Άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε τη σύντροφό του - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
09:00 16/02/2024

Νέα Γυναικοκτονία! Ηλικιωμένος σκότωσε τη γυναίκα του με πυροβόλο όπλο!

irafina.gr
Συναγερμός στις αστυνομικές αρχές στο Ηράκλειο για μια νέα γυναικοκτονία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι συνελήφθη ένας άνδρας Αλβανικής καταγωγής. Ο άνδρας φέρεται να πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του στην περιοχή των Καμινίων στο Ηράκλειο και οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του, σύμφωνα με το neakriti.gr Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν 85χρονο Αλβανό που σκότωσε […]
08:46 16/02/2024

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: «Ομολόγησε!» φωνάζει η μητέρα του συντρόφου της Γεωργίας

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: 10 λεπτά Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Σε λίγες ώρες, ο σύντροφος της Γεωργίας θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη για να δώσει εξηγήσεις για τον φόνο της, αλλά και τη δολοφονία του εμβρύου που κυοφορούσε η άτυχη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη. Η μητέρα του, μέσω του Star, του έστειλε ένα μήνυμα: Να ομολογήσει. Ο 39χρονος σύντροφος της Γεωργίας που κατηγορείται […] Το άρθρο Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: «Ομολόγησε!» φωνάζει η μητέρα του συντρόφου της Γεωργίας εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
22:00 12/01/2024

Γυναικοκτονία: Το «όχι» της κυβέρνησης στην επίσημη αναγνώριση του όρου και η παρέμβαση Αχτσιόγλου

naftemporiki.gr
Τη ρητή θεσμική αποτύπωση του όρου γυναικοκτονία ζήτησε από την κυβέρνηση η Έφη Αχτσιόγλου ενώ η χώρα μετρά ήδη ένα αποτρόπαιο έγκλημα με θύμα γυναίκα στο πρώτο δεκαήμερο του έτους… Γυναικοκτονία: Το «όχι» της κυβέρνησης στην επίσημη αναγνώριση του όρου και η παρέμβαση Αχτσιόγλου - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
10:00 09/01/2024

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: «Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω, αλλά μύρισα το μπαρούτι και ανακατεύτηκα» λέει ο δράστης – Όλη η δικογραφία

empisteutiko.gr
Η μαρτυρική ζωή της 43χρονης Γεωργίας από τη Σαλαμίνα συγκλονίζει. Ο δράστης έδερνε το παιδί της από 10 ετών και αποκάλυψε πως έκανε πρόβες – θανάτου σε βουνό. Ο Γολγοθάς που ανέβαινε η άτυχη γυναίκα που κατάληξε στην άγρια δολοφονία της, ξεδιπλώνεται μέσα από τη δικογραφία που παρουσιάζει το newsit.gr. Η κυνική ομολογία του 71χρονου σοκάρει. Ο πιστολέρο της […] The post Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: «Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω, αλλά μύρισα το μπαρούτι και ανακατεύτηκα» λέει ο δράστης – Όλη η δικογραφία appeared first on Empisteutiko.gr.
11:58 14/12/2023

Γυναικοκτονία στο Βέλγιο: 36χρονη δολοφονήθηκε με 200 μαχαιριές από τον πρώην σύντροφό της

logiastarata.gr
Νέα υπόθεση γυναικοκτονίας συγκλονίζει το Βέλγιο. Η 36χρονη Βερονίκ βρέθηκε νεκρή σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι της στο Κνοκ. Η νοσηλεύτρια έφερε στο σώμα της 200 μαχαιριές. Για την υπόθεση συνελήφθη ο 41 ετών πρώην σύντροφος του θύματος. Όπως αναφέρουν τα βελγικά μέσα ενημέρωσης, η Βερονίκ διατηρούσε σχέση με τον δράστη περίπου δύο χρόνια. […] The post Γυναικοκτονία στο Βέλγιο: 36χρονη δολοφονήθηκε με 200 μαχαιριές από τον πρώην σύντροφό της appeared first on Λόγια-Σταράτα.
16:00 11/12/2023

Ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ για τη γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα – “Κυβέρνηση θεατής σε προαναγγελθέν έγκλημα”

thebest.gr
Ερώτηση με θέμα «Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Η κυβέρνηση σε ρόλο θεατή για ένα προαναγγελθέν έγκλημα», κατέθεσαν προς τους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης, 24 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με πρωτοβουλία της Έλενας Ακρίτα.
21:00 08/12/2023

Γυναικοκτονία στο Πήλιο: Την σκότωσε πισώπλατα – Τι αναφέρει η ιατροδικαστική εξέταση

Newsique.gr
Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως σχετικά με τη δολοφονία Γερμανίδας τουρίστριας στη Μηλίνα Πηλίου. Αρχικά ο θάνατός της είχε αποδοθεί σε αιφνίδιο αίτιο, όμως η ιατροδικαστική εξέταση ανέτρεψε την αρχική εικόνα. Σύμφωνα με το gegonotanews.gr η ιατροδικαστής Λάρισας, Χρυσαυγή Κούση στο πόρισμά της αναφέρει πως κατά την ιατροδικαστική εξέταση διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα έφερε τραύμα […] Το άρθρο Γυναικοκτονία στο Πήλιο: Την σκότωσε πισώπλατα – Τι αναφέρει η ιατροδικαστική εξέταση εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
18:58 02/08/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load