#Αλεξία Μουστάκα

Αλεξία Μουστάκα: Ξέσπασε για τον πατέρα της – «Είχα νευριάσει πάρα πολύ»

irafina.gr
Με αφορμή την παράσταση στην οποία και συμμετέχει στο θέατρο Μεταξουργείο, η Αλεξία Μουστάκα έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν. Σε αυτήν, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός αναφέρθηκε στον αείμνηστο πατέρα της, Σωτήρη Μουστάκα, αλλά και σε ένα δημοσίευμα που τόνιζε ότι έχασε στο καζίνο την περιουσία του. Ακούστηκε πρόσφατα ότι ο μπαμπάς σου δεν σας άφησε […]
21:46 19/11/2023

Αλεξία Μουστάκα: «Ήταν δύσκολο για εμάς που το ζούσαμε, βλέπαμε μπροστά μας έναν άλλον άνθρωπο»

zappit.gr
Η Αλεξία Μουστάκα παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Μέσα σε όλα, […] The post Αλεξία Μουστάκα: «Ήταν δύσκολο για εμάς που το ζούσαμε, βλέπαμε μπροστά μας έναν άλλον άνθρωπο» appeared first on Zappit.
00:00 18/11/2023

Σωτήρης Μουστάκας: Συγκινεί η εξομολόγηση της κόρης του – “Τον βλέπω πολύ συχνά στον ύπνο μου”

instyle.gr
Η Αλεξία Μουστάκα παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Ελένη”. Η κόρη των αείμνηστων ηθοποιών Σωτήρη Μουστάκα και Μαρίας Μπονέλου μίλησε για την απώλειά τους και μοιράστηκε αναμνήσεις της. Αρχικά μίλησε για την απώλεια του πατέρα της, Σωτήρη Μουστάκα: «Δεν νομίζω ότι έχει υπάρξει ημέρα που να μην έχω καλέσει στο μυαλό μου τον πάτερά μου αυτά τα 16 […] The post Σωτήρης Μουστάκας: Συγκινεί η εξομολόγηση της κόρης του – “Τον βλέπω πολύ συχνά στον ύπνο μου” appeared first on InStyle.
20:46 31/05/2023

Αλεξία Μουστάκα: «Μέχρι να γίνει το MeToo έλεγα ότι έχω βιαστεί ψυχολογικά»

neolaia.gr
Η Αλεξία Μουστάκα σε μία συγκινητική συνέντευξη στο «The 2night Show».
13:54 03/03/2022

Αλεξία Μουστάκα: Έχω κάνει μήνυση για κακουργηματική αγωγή, είναι πολύ σοβαρό

Newsit
Όσα είπε η κόρη του αείμνηστου ηθοποιού Σωτήρη Μουστάκα, Αλεξία Μουστάκα στον ΑΝΤ1. Στο πλατό του The 2night Show βρέθηκε καλεσμένη η Αλεξία Μουστάκα όπου και μίλησε τόσο για το Me Too όσο αποκάλυψε ότι έχει και η ίδια υποστεί ψυχολογική βία κι έχει καταθέσει μήνυση για αυτό. «Πριν από κάποια χρόνια μου είχε συμβεί ... Περισσότερα To άρθρο Αλεξία Μουστάκα: Έχω κάνει μήνυση για κακουργηματική αγωγή, είναι πολύ σοβαρό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:20 03/03/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load