#Coachella

Grimes: Ούρλιαζε στη σκηνή του Coachella και προκάλεσε «πανικό» στα social media

neolaia.gr
Η Grimes, εμφανώς ενοχλημένη, άρχισε να ουρλιάζει στο μικρόφωνο και είπε στους fans ότι πρόκειται για τεχνικά προβλήματα.
15:47 24/04/2024

Coachella: Η Lana Del Ray και άλλες 7 celebrities με τα ωραιότερα beauty looks από την πρώτη εβδομάδα του φεστιβάλ

instyle.gr
Αυτές είναι οι ωραιότερες και πιο προχωρημένες εμφανίσεις των influencers από την πρώτη εβδομάδα του Coachella. Παρακολουθούμε χρόνια το φεστιβάλ Coachella που πλέον είναι ένας από τους σημαντικότερους –αν όχι ο σημαντικότερος- συναυλιακός θεσμός στην Αμερική. Αν το έχετε κι εσείς υπόψη σας, τότε θα έχετε αντιληφθεί ότι το Coachella δεν είναι μόνο μια γιορτή […] The post Coachella: Η Lana Del Ray και άλλες 7 celebrities με τα ωραιότερα beauty looks από την πρώτη εβδομάδα του φεστιβάλ appeared first on InStyle.
14:49 23/04/2024

Το μακιγιάζ της συναυλίας: Αυτά είναι τα ωραιότερα makeup looks για τα μουσικά φεστιβάλ

instyle.gr
Γιατί μία μοναδική συναυλία επιτάσσει και ένα μοναδικό μακιγιάζ. Το καλοκαίρι πλησιάζει και μαζί με αυτό έρχονται αγαπημένοι μας καλλιτέχνες και συγκροτήματα που ανυπομονούμε να τους δούμε στη σκηνή. Με αφορμή ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ που γίνονται στην Αμερική (με κυριότερο φυσικά το Coachella), συγκεντρώσαμε μερικά από τα ωραιότερα μακιγιάζ για να αντιγράψουμε κι εμείς. […] The post Το μακιγιάζ της συναυλίας: Αυτά είναι τα ωραιότερα makeup looks για τα μουσικά φεστιβάλ appeared first on InStyle.
17:46 21/04/2024

Megan Fox: Δίχασε τους θαυμαστές της με τη makeup-free selfie – “Ποια είναι αυτή;”

instyle.gr
Η Μegan Fox προκάλεσε απορία στους θαυμαστές της, καθώς επέλεξε να ανεβάσει μια selfie οπου πόζαρε χωρίς μακιγιάζ, επιδεικνύοντας τη φυσική της ομορφιά. Η σταρ ανέβασε τη φωτογραφία στο Instagram, θέλοντας να μοιραστεί τη διαδικασία που ακολουθούσε για τη θεραπεία των μαλλιών της και των extensions της μετά το Coachella. Φορούσε μόνο λιπγκλος στα χείλη […] The post Megan Fox: Δίχασε τους θαυμαστές της με τη makeup-free selfie – “Ποια είναι αυτή;” appeared first on InStyle.
18:46 18/04/2024

Μπίλι Άιλις: Φιλήθηκε με μια Youtuber στο Coachella

neolaia.gr
Πρόσφατα η Μπίλι Άιλις κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι που ονομάζεται «Lunch» και στο οποίο μιλάει για τα συναισθήματά της για μια γυναίκα.
22:46 15/04/2024

Nelly Furtado: Επική πτώση στη σκηνή του Coachella

instyle.gr
Η Nelly Furtado είχε μια επική πτώση καθώς ανέβηκε στη σκηνή του Coachella το Σαββατοκύριακο, στην πρώτη της εμφάνιση στο θρυλικό Φεστιβάλ. Η 45χρονη σταρ ήταν μία από τις καλλιτέχνιδες στο Coachella, το οποίο διαρκεί δύο Σαββατοκύριακα, ωστόσο η εμφάνισή της, όπου ήταν καλεσμένη του παραγωγού και τραγουδοποιού Dim Dolla, σημαδεύτηκε από την πτώση. Nelly […] The post Nelly Furtado: Επική πτώση στη σκηνή του Coachella appeared first on InStyle.
19:46 15/04/2024

Heidi Klum: Σπάνια κοινή εμφάνιση με τη 14χρονη κόρη της Lou στο Coachella

instyle.gr
Η Heidi Klum επέδειξε άλλη μια φορά τη σέξι πλευρά της και το εκκεντρικό στιλ της δίνοντας δυναμικό “παρών” στο φεστιβάλ της Coachella. Πάντα αποκαλυπτική η 50χρονη Klum επέλεξε σέξι και διαφανή σύνολα που αναδείκνυαν την άψογη σιλουέτα της. Ωστόσο, αυτήν τη φορά είχε στο πλευρό της και τη 14χρονη κόρη της Lou, σε μια […] The post Heidi Klum: Σπάνια κοινή εμφάνιση με τη 14χρονη κόρη της Lou στο Coachella appeared first on InStyle.
17:46 15/04/2024

Στο φεστιβάλ Coachella τα βλέμματα στράφηκαν σε Taylor Swift και Hailey Bieber για δύο λόγους

queen.gr
Το 23ο Φεστιβάλ Μουσικής και Τεχνών Coachella Valley πραγματοποιείται στο Empire Polo Club στο Indio της Καλιφόρνια στις 12–14 και 19–21 Απριλίου 2024.Περισσότερα...
17:10 15/04/2024

Taylor Swift-Travis Kelce: Καυτά φιλιά στο Coachella

instyle.gr
Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται. Και στην περίπτωση της Taylor Swift και του Travis Kelce μόνο ο έρωτας, καθώς το ζευγάρι δεν μπορεί να κρατήσει χέρια… και χείλη μακριά. Η Swift και ο Kelce έδωσαν το “παρών” στο μουσικό φεστιβάλ της Coachella το βράδυ του Σαββάτου, όπου απόλαυσαν τη μουσική, τον χορό, τις […] The post Taylor Swift-Travis Kelce: Καυτά φιλιά στο Coachella appeared first on InStyle.
16:46 15/04/2024

Suki Waterhouse: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού της με τον Robert Pattinson

instyle.gr
Η Suki Waterhouse αποκάλυψε για πρώτη φορά, το φύλο του μωρού που απέκτησαν πρόσφατα με τον Robert Pattinson. Η 32χρονη ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή του Coachella Music And Arts Festival φορώντας ένα λευκό παλτό με φτερά. Κατά τη διάρκεια του σόου της τραγούδησε μια διασκευή της επιτυχίας των Oasis, «Don’t Look Back In Anger».  Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. […] The post Suki Waterhouse: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού της με τον Robert Pattinson appeared first on InStyle.
08:46 15/04/2024

Paris Hilton: Εξηγεί γιατί το Coachella θα είναι πολύ διαφορετικό για εκείνη φέτος

instyle.gr
Το Φεστιβάλ Coachella είναι συνυφασμένο με ορισμένους celebrities που δεν λείπουν ποτέ. Μεταξύ αυτών και η Paris Hilton. «Πήγαινα πριν από χρόνια, όταν ακόμη δεν το ήξερε σχεδόν κανείς» δήλωσε στο People. «Πήγαινα εκεί από το γυμνάσιο. Οπότε το παρακολουθώ πολλά, πολλά χρόνια» είπε η 43χρονη star. Το μουσικό φεστιβάλ Coachella Valley θα πραγματοποιηθεί στο […] The post Paris Hilton: Εξηγεί γιατί το Coachella θα είναι πολύ διαφορετικό για εκείνη φέτος appeared first on InStyle.
12:46 14/04/2024

Σακίρα: Ξεκινά παγκόσμια περιοδεία – Το ανακοίνωσε στο Coachella 2024

Παραπολιτικά
Η τελευταία περιοδεία της τραγουδίστριας ήταν το 2018, μετά την κυκλοφορία του 11ου άλμπουμ της 'El Dorado'
13:00 13/04/2024

Taylor Swift: Θα πάει στο Coachella με τoν Travis Kelce;

real.gr
Το δημοφιλές φεστιβάλ Coachella είναι προ των πυλών και φυσικά όλοι αναμένουν τις διάσημες εμφανίσεις.
16:09 06/04/2024

Η Camila Cabello και ο Shawn Mendes χώρισαν για δεύτερη φορά

koolnews.gr
Η Camila Cabello και ο Shawn Mendes χώρισαν για δεύτερη φορά, μετά από μια σύντομη επανασύνδεση. Το ζευγάρι, που ήταν μαζί για δύο χρόνια, χώρισε αρχικά τον Νοέμβριο του 2021, αλλά φάνηκε να τα ξαναβρήκε τον Απρίλιο του 2023, όταν εθεάθησαν μαζί στο Coachella. Ωστόσο, σύμφωνα με πηγές του Hola! USA, η Camila και ο […] The post Η Camila Cabello και ο Shawn Mendes χώρισαν για δεύτερη φορά appeared first on Koolnews.gr.
07:58 13/03/2024

Festival Looks: Τα πιο εμπνευσμένα outfits για να ξεφαντώσετε με άποψη

instyle.gr
Τα μουσικά φεστιβάλ όπως το Coachella και το προσεχές Glastonbury δεν είναι μόνο μια γιορτή μουσικής, αλλά και μια ενδιαφέρουσα πασαρέλα με τον πιο εκκεντρικό χαρακτήρα. Γι’ αυτό άλλωστε και τα “festival looks” έχουν κατακλύσει τις κοινωνικές πλατφόρμες και παρέχουν έμπνευση για μοναδικά και εκρηκτικά outfits. Σύνολα που ενώνουν την άνεση, τον bohemian αέρα των […] The post Festival Looks: Τα πιο εμπνευσμένα outfits για να ξεφαντώσετε με άποψη appeared first on InStyle.
00:48 21/06/2023

Leonardo DiCaprio: Πολιορκεί την 37χρονη Irina Shayk-Νέα συνάντηση στις Κάννες

instyle.gr
O Leonardo DiCaprio φέρεται να περιτριγυρίζει την Irina Shayk, ενώ βρίσκονται και οι δύο στις Κάννες. Ο Di Caprio δέχθηκε διθυραμβικές κριτικές για την ερμηνεία του στην ταινία του Martin Scorsese, “Killers Of The Flower Moon”, ενώ οι φήμες τον θέλουν να στοχεύει στην Irina Shayk, καθώς οι δυο τους, μετά το Φεστιβάλ της Coachella, […] The post Leonardo DiCaprio: Πολιορκεί την 37χρονη Irina Shayk-Νέα συνάντηση στις Κάννες appeared first on InStyle.
15:26 26/05/2023

Με Ροναλντίνιο το νέο βίντεο κλιπ του Bad Bunny

Newsbeast.gr
Ο καλλιτέχνης της reggeaton, Bad Bunny, είναι το πιο… hot όνομα στη μουσική σκηνή αυτή την εποχή και μετά την εντυπωσιακή του συναυλία στο φεστιβάλ Coachella στις ΗΠΑ, παρουσίασε το βίντεο κλιπ για το νέο του τραγούδι «Where She Goes», το οποίο έχει ήδη γίνει δημοφιλές. Σε αυτό συμμετέχουν πολλοί διάσημοι, αλλά ξεχωρίζει η παρουσία του θρύλου του ποδοσφαίρου, Ροναλντίνιο. Ο Bad Bunny έχει αναφέρει πολλές φορές πως ήταν ένας από τους αγαπημένους του ποδοσφαιριστές και αγαπούσε πολύ να τον βλέπει να φορά τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, στο διάστημα που έπαιξε με τους «μπλαουγκράνα» από το 2003 ως το 2008, όταν και πήρε μεταγραφή στη Μίλαν. Στο βίντεο κλιπ εμφανίζονται και οι συνάδελφοι του
23:30 19/05/2023

Boho Chic: Πώς θα την υιοθετήσουμε;

instyle.gr
Λίγο η Coachella, λίγο ο ερχομός της άνοιξης, λίγο οι γήινοι τόνοι που πάντοτε μας γοητεύουν κι ο boho αέρας δεν άργησε να φυσήξει και προς τα μέρη μας, ξυπνώντας νοσταλγικές διαθέσεις από τα στιλάτα 70s. Τότε που τα παιδιά των λουλουδιών ξεκίνησαν το δικό τους κίνημα, μοιράζοντας στον κόσμο ειρήνη, αγάπη και στιλ! Σήμερα, […] The post Boho Chic: Πώς θα την υιοθετήσουμε; appeared first on InStyle.
21:20 01/05/2023

Το ωραιότερο ανοιξιάτικο χτένισμα 2023 σύμφωνα με τα it girls

govastileto.gr
Πολλά it girls που έδωσαν το παρών στο φετινό μουσικό φεστιβάλ Coachella υιοθέτησαν boho outfits, άλλα προτίμησαν western looks, ενώ άλλα ακολούθησαν την glam οδό. Ωστόσο τα περισσότερα από αυτά τα κορίτσια έδειξαν μία συγκεκριμένη προτίμηση όσον αφορά το χτένισμα: beach waves και δύο πλεξουδάκια στο μπροστινό μέρος, δίπλα από τη χωρίστρα. Το εν λόγω […]
15:02 01/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load