#Στάθης Σχίζας

Στάθης Σχίζας: «Είναι λογικό να είναι η Τραϊάνα Ανανία σε σοκ, είχε τον Δημήτρη Κόκοτα στα πόδια της»

zappit.gr
Ο Στάθης Σχίζας και η Μαλού μίλησαν στην εκπομπή «I Love Σου Κου» και τον Αλέξανδρο Ρούτα για την περιπέτεια […] The post Στάθης Σχίζας: «Είναι λογικό να είναι η Τραϊάνα Ανανία σε σοκ, είχε τον Δημήτρη Κόκοτα στα πόδια της» appeared first on Zappit.
11:00 31/03/2024

Στάθης Σχίζας: «Συμφωνώ με τον Αντώνη Σρόιτερ που είπε ότι θα κλείσει τις κόρες του σε μοναστήρι»

govastileto.gr
Ο Στάθης Σχίζας έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μίλησε μεταξύ άλλων για τα αρνητικά σχόλια για τη φωνή του, την σχέση με την κόρη του, αλλά και την επιθυμία του να κάνει οικογένεια. Αρχικά, ο Στάθης Σχίζας είπε: «Η κόρη μου με παρακολουθεί στο J2US. Στο πρώτο live μου λέει, “άντε, για πρώτο […]
12:00 18/03/2024

J2US: «Ωραία η φωνή της Μαλού και τα μπράτσα του Στάθη» «Του πάει του Στάθη το τραγούδι»

happytv.gr
«Η Γυναίκα η Μουρμούρα» είχαν τραγουδήσει την προηγούμενο εβδομάδα ο Στάθης Σχίζας και η Μαλού, ενώ σήμερα είπαν «Μάτια Βουρκωμένα».  Διαβάστε τη συνέχεια εδώ J2US: «Ωραία η φωνή της Μαλού και τα μπράτσα του Στάθη» «Του πάει του Στάθη το τραγούδι»
23:37 16/03/2024

Σχίζας για Παναγιώταρου: «Δεν είναι κλεμμένα τα χρήματα, είναι δουλεμένα»

thecaller.gr
Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε ο Στάθης Σχίζας.Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε ο Στάθης Σχίζας.Ο επιχειρηματίας και νικητής του Survivor αναφέρθηκε τόσο στην αποκάλυψη της πρώην συντρόφου του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πως προχωράει σε κατάψυξη ωαρίων όσο και στον ντόρο που έχει προκληθεί για τις οικονομικές της απολαβές. «Αρχικά είναι πολύ ωραίο αυτό που κάνει (σ.σ. κατάψυξη ωαρίων). Νομίζω, μιας και […]
21:00 06/03/2024

Στάθης Σχίζας: «Είμαι έτοιμος να μπω σε μια νέα σχέση»

tlife.gr
Ο Στάθης Σχίζας έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, κατά τη διάρκεια βραδινής εξόδου του. Ο νικητής To άρθρο Στάθης Σχίζας: «Είμαι έτοιμος να μπω σε μια νέα σχέση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 06/03/2024

Στάθης Σχίζας για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Τη δίκασαν άδικα, δεν εννοούσε αυτό ακριβώς»

thecaller.gr
Στην εκπομπή «I Love Σου Κου» και τον Αλέξανδρο Ρούτα έκανε δ Δηλώσεις στην εκπομπή «I Love Σου Κου» και τον Αλέξανδρο Ρούτα έκανε ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος απάντησε για ακόμα μία φορά για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.Στην εκπομπή «I Love Σου Κου» και τον Αλέξανδρο Ρούτα έκανε δ Δηλώσεις στην εκπομπή «I Love Σου Κου» και τον Αλέξανδρο Ρούτα έκανε ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος απάντησε για ακόμα μία φορά για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.«Όταν ανεβαίνω στη σκηνή, σίγουρα δεν αισθάνομαι Σάκης Ρουβάς. Η Βίκυ Σταυροπούλου είναι φοβερή, δεν υπάρχει, έχει δείξει […]
11:00 25/02/2024

Στάθης Σχίζας για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Γιατί να στενοχωρηθώ; Δεν θα αναλύσω πώς εννοούσε αυτό που είπε»

tlife.gr
Σε βραδινή έξοδο σε γνωστό μαγαζί συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες τον Στάθη Σχίζα. Για ακόμη μία To άρθρο Στάθης Σχίζας για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Γιατί να στενοχωρηθώ; Δεν θα αναλύσω πώς εννοούσε αυτό που είπε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 21/02/2024

Σχίζας: Έτσι απάντησε στην Παναγιώταρου, που είπε ότι τον έκανε γνωστό

onsports.gr
Το Πρωινό: Ο Στάθης Σχίζας που φέτος συμμετέχει στο J2US…
08:17 21/02/2024

J2US – Βίκυ Σταυροπούλου σε Στάθη Σχίζα: «Δεν είχες μυαλό και πήγες και παντρεύτηκες»

zappit.gr
Ντεμπούτο στο νέο κύκλο του J2US έκανε ο Στάθης Σχίζας, τη νύχτα του Σαββάτου, έχοντας σαν παρτενέρ την Μαλού. Οι δυο […] The post J2US – Βίκυ Σταυροπούλου σε Στάθη Σχίζα: «Δεν είχες μυαλό και πήγες και παντρεύτηκες» appeared first on Zappit.
23:00 17/02/2024

Στάθης Σχίζας: «Την ηθική και τις αξίες μου δεν τις πουλάω για 5.000 ευρώ, χάρισμά σας»

zappit.gr
Ο Στάθης Σχίζας έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη Μυρσίνη Κοντού. Ο επιχειρηματίας απάντησε, μεταξύ άλλων, για το Survivor. […] The post Στάθης Σχίζας: «Την ηθική και τις αξίες μου δεν τις πουλάω για 5.000 ευρώ, χάρισμά σας» appeared first on Zappit.
13:00 05/02/2024

Στάθης Σχίζας: Το πάρτι γενεθλίων του είχε άρωμα… Survivor – Δες φωτογραφίες

tlife.gr
Τα γενέθλιά του γιόρτασε το βράδυ της Κυριακής 21/1 ο Στάθης Σχίζας στο μαγαζί που άνοιξε To άρθρο Στάθης Σχίζας: Το πάρτι γενεθλίων του είχε άρωμα… Survivor – Δες φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 22/01/2024

The Break με τη Βάσω Λασκαράκη: Ο Άρης Καβατζίκης αποκαλύπτει το παρασκήνιο της συμφιλίωσης με την Ελένη Μενεγάκη

Skai.gr
O Στάθης Σχίζας, ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Νίκος Γιάννης και η Στέλλα Ανδρεάδου μιλούν για όσα δεν περίμεναν ποτέ ότι θα συμβούν στο Survivor
16:37 19/01/2024

Survivor: Ο Στάθης Σχίζας απάντησε στην οικογένεια της Δαλάκα – Αβάσιμη η ανακοίνωση

sportime.gr
Ο Στάθης Σχίζας απαντά στην οικογένεια της Κατερίνας Δαλάκα-Αβάσιμη η ανακοίνωση για το Survivor Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
22:46 12/01/2024

Στάθης Σχίζας για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Όλα καλά, οι άνθρωποι κάποια στιγμή χωρίζουν»

zappit.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε το πρωινό της Παρασκευής (12/1) ο Στάθης Σχίζας. Ο νικητής του Survivor 2022 […] The post Στάθης Σχίζας για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Όλα καλά, οι άνθρωποι κάποια στιγμή χωρίζουν» appeared first on Zappit.
22:00 12/01/2024

Στάθης Σχίζας: «Δεν πέταξα σπόντες για Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου, ευθέως μίλησα»

tlife.gr
Στις τηλεοπτικές κάμερες των εκπομπών έκανε δηλώσεις ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης To άρθρο Στάθης Σχίζας: «Δεν πέταξα σπόντες για Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου, ευθέως μίλησα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 11/01/2024

Τριαντάφυλλος: Έτσι είδε την πρεμιέρα του Survivor λίγο πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο

koolnews.gr
Το βράδυ της πρεμιέρας του Survivor ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή για τους πρώην παίκτες του πιο δημοφιλούς επιβίωσης ριάλιτι στην Ελλάδα. Μεταξύ αυτών, ο γνωστός τραγουδιστής Τριαντάφυλλος, ο νικητής Στάθης Σχίζας, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Σπύρος Μαρτίκας συνοδευόμενος από την Βρισηίδα Ανδριώτου, βρέθηκαν μαζί για να παρακολουθήσουν την έναρξη της νέας σεζόν. Σε μια […] The post Τριαντάφυλλος: Έτσι είδε την πρεμιέρα του Survivor λίγο πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο appeared first on Koolnews.gr.
06:58 08/01/2024

Στάθης Σχίζας: Μιλάει για την περιπέτεια με την υγεία του – «Πέρασα πολύ πρωτόγνωρες γιορτές»

neolaia.gr
Ο Στάθης Σχίζας για την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε και το Survivor (ΒΙΝΤΕΟ)
12:46 05/01/2024

Στάθης Σχίζας: «Με απωθεί να με φλερτάρουν οι γυναίκες»

thecaller.gr
Ο Στάθης Σχίζας μίλησε στο «MEGA Καλημέρα».Ο Στάθης Σχίζας μίλησε στο «MEGA Καλημέρα».Ειδικότερα, ο επιχειρηματίας και πρώην παίκτης ριάλιτι μίλησε για την αναγνωρισιμότητα που έχει λάβει. «Έχω τσακωθεί στον δρόμο με έναν άνθρωπο που δεν ήξερα και μου απάντησε λόγω αναγνωρισιμότητας «τι να σου πω ρε Στάθη; Έχω κάτσει να πιω καφέ με άγνωστη κυρία στο Κολωνάκι, τα είπαμε σαν φίλοι, […]
11:00 03/01/2024

Στο νοσοκομείο ο Στάθης Σχίζας

instyle.gr
Στο νοσοκομείο βρέθηκε την Πρωτοχρονιά ο Στάθης Σχίζας με τον νέο χρόνο να ξεκινά περίεργα για τον επιχειρηματία. Ο ίδιος έκανε μια δημοσίευση το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς αποκαλύπτοντας ότι είναι στο νοσοκομείο. Ωστόσο δεν ανέφερε περισσότερες λεπτομέρειες με αποτέλεσμα οι διαδικτυακοί του φίλοι να ανησυχήσουν. Συγκεκριμένα, ο Στάθης Σχίζας ανέβασε μια φωτογραφία από γνωστό ιδιωτικό […] The post Στο νοσοκομείο ο Στάθης Σχίζας appeared first on InStyle.
09:46 02/01/2024

Στάθης Σχίζας: «Είχαμε κάνει ένα ταξίδι με την Αλεξάνδρα και όταν επιστρέψαμε οι γείτονες μου φώναζαν από τα μπαλκόνια…»

tlife.gr
Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Πάνο Τσουκαρά παραχώρησε ο Στάθης Σχίζας. Ο νικητής του To άρθρο Στάθης Σχίζας: «Είχαμε κάνει ένα ταξίδι με την Αλεξάνδρα και όταν επιστρέψαμε οι γείτονες μου φώναζαν από τα μπαλκόνια…» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:09 18/12/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load