#Μέλπω Ζαρόκωστα

Μέλπω Ζαρόκωστα: «Είμαι πια κοντά στο να πω ότι νίκησα τον καρκίνο»

zappit.gr
Τη σπουδαία Μέλπω Ζαρόκωστα συνάντησε ο δημοσιογράφος Ανδρέας Θεοδώρου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν, ανοίγοντας την καρδιά της […] The post Μέλπω Ζαρόκωστα: «Είμαι πια κοντά στο να πω ότι νίκησα τον καρκίνο» appeared first on Zappit.
00:00 21/03/2024

Μέλπω Ζαρόκωστα: «Ήρθε απότομα το φινάλε του, είχε έναν καρκίναρο τεράστιο με φρικτούς πόνους»

zappit.gr
Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Γιώργο Μουλά έδωσε η Μέλπω Ζαρόκωστα. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε και για τον σύζυγό […] The post Μέλπω Ζαρόκωστα: «Ήρθε απότομα το φινάλε του, είχε έναν καρκίναρο τεράστιο με φρικτούς πόνους» appeared first on Zappit.
14:04 02/12/2022

Μέλπω Ζαρόκωστα για Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Πήγε κι έγινε ρεζίλι, δεν μπορείς να παίζεις τέτοιους ρόλους»

zappit.gr
Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μουλά παραχώρησε η Μέλπω Ζαρόκωστα. Η σπουδαία ηθοποιός μίλησε για τις δύσκολες […] The post Μέλπω Ζαρόκωστα για Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Πήγε κι έγινε ρεζίλι, δεν μπορείς να παίζεις τέτοιους ρόλους» appeared first on Zappit.
20:54 01/12/2022

Μέλπω Ζαρόκωστα: «Η Βουγιουκλάκη πήγε στην Επίδαυρο και έγινε ρεζίλι»

NewsBomb
Η Μέλπω Ζαρόκωστα πέρασε από κόσκινο για ακόμα μια φορά την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη Μελίνα ΜερκούρηΠερισσότερα...
12:12 30/11/2022

Βουγιουκλάκη: «Μία κυρία της τσίμπησε το μάγουλο λέγοντας αχ, Αλίκη μου, τι όμορφη που είσαι… και εκείνη έπαθε υστερία»

thecaller.gr
Με αφορμή ένα αφιέρωμα για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν και ήρθαν πιο κοντά με την ηθοποιοί μίλησαν για εκείνη. Με αφορμή ένα αφιέρωμα για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν και ήρθαν πιο κοντά με την ηθοποιοί μίλησαν για εκείνη. Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του Mega ο Μάκης Δελαπόρτας, ο Κώστας Αρζόγλου, η Μέλπω Ζαρόκωστα, ο Σωτήρης Αδαμίδης, ο Γιώργος Λιάνης και η Άννα Φόνσου μίλησαν για την «Εθνική σταρ» της Ελλάδας, όπως τη […]
19:56 22/11/2022

Μέλπω Ζαρόκωστα: «Παντρεύτηκα με τον άντρα μου για να γλιτώσω από τον πατέρα μου»

tlife.gr
Καλεσμένη στο “Στούντιο 4” βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι η Μέλπω Ζαρόκωστα. Η σπουδαία ηθοποιός, μίλησε για To άρθρο Μέλπω Ζαρόκωστα: «Παντρεύτηκα με τον άντρα μου για να γλιτώσω από τον πατέρα μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:00 17/05/2022

Μέλπω Ζαρόκωστα: «Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν καταθλιπτικό άτομο»

zappit.gr
Στον καναπέ του Στούντιο 4 κάθισε η Μέλπω Ζαρόκωστα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Λάμπρο Κωνσταντάρα αλλά και τον Ντίνο […] The post Μέλπω Ζαρόκωστα: «Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν καταθλιπτικό άτομο» appeared first on Zappit.
17:54 17/05/2022

Μέλπω Ζαρόκωστα: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν θα είχε αυτό το τέλος, σχεδόν δολοφόνησε τον εαυτό της»

govastileto.gr
  Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» παραχώρησε συνέντευξη η Μέλπω Ζαρόκωστα, η οποία έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν και θυμήθηκε άγνωστες ιστορίες από...
20:10 04/05/2022

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν θα είχε αυτό το τέλος, σχεδόν δολοφόνησε τον εαυτό της»

zappit.gr
Η Μέλπω Ζαρόκωστα γύρισε τον χρόνο πίσω και θυμήθηκε άγνωστες ιστορίες από μεγάλους μας ηθοποιούς, στην εκπομπή Πάμε Δανάη. Αλίκη […] The post «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν θα είχε αυτό το τέλος, σχεδόν δολοφόνησε τον εαυτό της» appeared first on Zappit.
15:26 03/05/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load