#Εριέττα Κούρκουλου

Εριέττα Κούρκουλου για τη μαιευτική βία: «Το πρόβλημα είναι συστημικό»

govastileto.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή «Εξελίξεις Τώρα» η Εριέττα Κούρκουλου το Σάββατο 19/10. Σε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με την Αναστασία Γιάμαλη, η Εριέττα Κούρκουλου αναφέρθηκε στη μαιευτική βία, την οποία περιέγραψε ως ψυχική, συναισθηματική και σωματική βία, καθώς και στην έλλειψη σεβασμού, απέναντι στις γυναίκες την ώρα του τοκετού. «Το να φωνάζουμε σε μία […]
20:03 20/10/2024

Εριέττα Κούρκουλου για τη μαιευτική βία – «Είναι η έλλειψη σεβασμού προς τις γυναίκες και στην Ελλάδα συμβαίνει στις περισσότερες περιπτώσεις»

tlife.gr
Η Εριέττα Κούρκουλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Εξελίξεις Τώρα» το Σάββατο 19/10. Σε μια συζήτηση εφ’ To άρθρο Εριέττα Κούρκουλου για τη μαιευτική βία – «Είναι η έλλειψη σεβασμού προς τις γυναίκες και στην Ελλάδα συμβαίνει στις περισσότερες περιπτώσεις» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:53 19/10/2024

Εριέττα Κούρκουλου: Συγκλονίζει με την ανάρτηση για το μωρό που έχασε – «Αυτή ήταν η μικρούλα που δεν καταφέραμε να γνωρίσουμε»

tlife.gr
Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε η Εριέττα Κούρκουλου το απόγευμα της Τρίτης 15/10 στο Instagram. Συγκεκριμένα, η To άρθρο Εριέττα Κούρκουλου: Συγκλονίζει με την ανάρτηση για το μωρό που έχασε – «Αυτή ήταν η μικρούλα που δεν καταφέραμε να γνωρίσουμε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:17 15/10/2024

Εριέττα Κούρκουλου: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης της

govastileto.gr
Η Εριέττα Κούρκουλου πραγματοποίησε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μαζί με το σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη, περίπου ένα μήνα μετά την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης της. Η ίδια και ο Βύρων Βασιλειάδης βρέθηκαν στο Ηρώδειο για να παρακολουθήσουν τη μεγάλη συναυλία της Μαρινέλλας, η οποία δυστυχώς δεν ολοκληρώθηκε, αφού η σπουδαία ερμηνεύτρια στο τρίτο τραγούδι […]
20:57 26/09/2024

Επένδυση της Εριέττας Κούρκουλου-Λάτση στο Project Parenting

ProtoThema.gr
«Είμαστε ειλικρινά χαρούμενοι που θα μπορέσουμε να συνεισφέρουμε στην εξέλιξη του Project Parenting, μιας σύγχρονης πλατφόρμας ενημέρωσης και διάδρασης που έλειπε από την ελληνική οικογένεια» δήλωσε η Εριέττα Κούρκουλου
15:54 25/09/2024

Εριέττα Κούρκουλου: Η ανάρτηση με φουσκωμένη κοιλίτσα αγκαλιά με τον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη

Newsit
Για δεύτερη φορά μανούλα θα γίνει σύντομα η Εριέττα Κούρκουλου, η οποία φρόντισε να «καλωσορίσει» τον Σεπτέμβρη μέσω Instagram. H ιδρύτρια του Save a Greek Stray και ο σύζυγός της Βύρωνας Βασιλειάδης περιμένουν τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους μετά τις δύσκολες ώρες που πέρασαν με την αποβολή που είχε η Εριέττα Κούρκουλου πριν από ... Περισσότερα To άρθρο Εριέττα Κούρκουλου: Η ανάρτηση με φουσκωμένη κοιλίτσα αγκαλιά με τον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
07:45 08/09/2024

Εριέττα Κούρκουλου: "Όταν ήμουν μικρή αυτό ήταν ο εφιάλτης μου, ήταν δραματικό"

Παραπολιτικά
Η Εριέττα Κούρκουλου αποκάλυψε πως ως παιδί ήταν ιδιαιτέρως ντροπαλή, ενώ ο γιος της είναι το ακριβώς αντίθετο, υποστιρίζει - Δείτε το βίντεο
09:27 04/09/2024

Έγκυος ξανά η Εριέττα Κούρκουλου: Ανέβασε φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα στο Instagram

Newsit
Το δεύτερο παιδί της περιμένει η Εριέττα Κούρκουλου, η οποία ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της με μια φωτογραφία στο Instagram. Η Εριέττα Κούρκουλου σε ανάρτησή της για τα γενέθλιά της, ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες στο Instagram, όπου φαίνεται να ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα στο πλευρό του συζύγου της. Όπως αποκάλυψε και αυτή τη φορά περιμένει ... Περισσότερα To άρθρο Έγκυος ξανά η Εριέττα Κούρκουλου: Ανέβασε φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα στο Instagram δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:37 08/08/2024

Εριέττα Κούρκουλου: Το επικριτικό σχόλιο που δέχτηκε στην ανάρτηση για την επέτειο γάμου της - "Αλίμονο αν κάναμε εμείς τέτοιο πράγμα"

Παραπολιτικά
"Τέσσερα χρόνια γάμου. Χαρές, λύπες, δυσκολίες και μια αγάπη που τα ξεπερνάει όλα", έγραψε, μεταξύ άλλων, η Εριέττα Κούρκουλου, στην ανάρτηση για την επέτειο γάμου της
09:09 29/07/2024

Εριέττα Κούρκουλου: Η επέτειος γάμου και τα λόγια αγάπης – «Θα σε επιλέγω κάθε μέρα για το υπόλοιπο της ζωής μου»

Newsit
Απόλυτα ερωτευμένη είναι η Εριέττα Κούρκουλου με τον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη, απόδειξη, τα συγκινητικά λόγια αγάπης προς το πρόσωπό του. Η Εριέττα Κούρκουλου, κόρη του αείμνηστου ηθοποιού Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση, δημοσίευσε σήμερα (28.07.2024) στο προφίλ της στο Instagram ένα post με αφορμή την επέτειο γάμου τους. Οι δυο νέοι, ένωσαν τις ... Περισσότερα To άρθρο Εριέττα Κούρκουλου: Η επέτειος γάμου και τα λόγια αγάπης – «Θα σε επιλέγω κάθε μέρα για το υπόλοιπο της ζωής μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:54 28/07/2024

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Εριέττα Κούρκουλου: «Όλες οι γυναίκες που ζούμε το πένθος της αποβολής κάνουμε τις ίδιες σκέψεις»

tlife.gr
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε το πρωί της Πέμπτης μέσα από το Happy Day τη συγκλονιστική εξομολόγηση To άρθρο Σταματίνα Τσιμτσιλή για Εριέττα Κούρκουλου: «Όλες οι γυναίκες που ζούμε το πένθος της αποβολής κάνουμε τις ίδιες σκέψεις» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 18/04/2024

Εριέττα Κούρκουλου: Η σπαρακτική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε – «Ήταν κοριτσάκι, είχε σύνδρομο Turner»

tlife.gr
Πιο εξομολογητική από ποτέ ήταν η Εριέττα Κούρκουλου στο νέο της podcast με τίτλο Kind Talks, To άρθρο Εριέττα Κούρκουλου: Η σπαρακτική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε – «Ήταν κοριτσάκι, είχε σύνδρομο Turner» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:09 17/04/2024

Εριέττα Κούρκουλου: Συγκινημένη με τα μηνύματα στήριξης μετά την εξομολόγησή της για την αποβολή – «Είμαι συγκλονισμένη»

tlife.gr
Με μια μακροσκελή ανάρτηση το απόγευμα της Κυριακής 24 Μαρτίου η Εριέττα Κούρκουλου αποκάλυψε πως απέβαλε To άρθρο Εριέττα Κούρκουλου: Συγκινημένη με τα μηνύματα στήριξης μετά την εξομολόγησή της για την αποβολή – «Είμαι συγκλονισμένη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 24/03/2024

Εριέττα Κούρκουλου: Απέβαλε στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της – Η συγκλονιστική εξομολόγηση

tlife.gr
Με μια συγκλονιστική ανάρτηση η Εριέττα Κούρκουλου το απόγευμα της Κυριακής 24 Μαρτίου ενημέρωσε για την To άρθρο Εριέττα Κούρκουλου: Απέβαλε στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της – Η συγκλονιστική εξομολόγηση δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 24/03/2024

Εριέττα Κούρκουλου: Η φωτογραφία με το παθιασμένο φιλί στο στόμα στον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη

govastileto.gr
Η Εριέττα Κούρκουλου πλέον έχει αποφασίσει να μοιράζεται στα social media τόσο τις απόψεις της πάνω σε θέματα που την απασχολούν αλλά και στιγμές από την προσωπική της ζωή. Η Εριέττα Κούρκουλου από την ημέρα που έφερε στον κόσμο τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον Βύρωνα Βασιλειάδη, η ζωή της έχει αλλάξει […]
15:00 13/03/2024

Εριέττα Κούρκουλου: Η αποστομωτική απάντηση σε μήνυμα που δέχτηκε μετά την ανάρτησή της για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών

tlife.gr
Αντιδράσεις φαίνεται πως προκάλεσε η ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου λίγο μετά την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για To άρθρο Εριέττα Κούρκουλου: Η αποστομωτική απάντηση σε μήνυμα που δέχτηκε μετά την ανάρτησή της για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 17/02/2024

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών: Για πρώτη φορά εδώ και χρόνια αισθάνομαι περήφανη για τη χώρα μου

real.gr
Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση μέσω Insta Story εξέφρασε την ικανοποίηση της για την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.
18:09 16/02/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load