#Χίλντα Ηλιοπούλου

H Χίλντα Ηλιοπούλου για τον αξέχαστο Ντίνο Ηλιόπουλο: «Ήθελε να φοράμε όλοι λευκά στην κηδεία του»

Newsit
Για τον πατέρα της, τον αείμνηστο Ντίνο Ηλιόπουλο μίλησε η Χίλντα Ηλιοπούλου. Η κόρη του κορυφαίου  ηθοποιού βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής της ΕΡΤ, «Στούντιο 4», από όπου αποκάλυψε άγνωστες, μέχρι στιγμής, λεπτομέρειες για τον πατέρα της. Μιλώντας για την απαίτηση του πατέρα της, Ντίνου Ηλιόπουλου, για την επιγραφή στον τάφο του και τις επιθυμίες ... Περισσότερα To άρθρο H Χίλντα Ηλιοπούλου για τον αξέχαστο Ντίνο Ηλιόπουλο: «Ήθελε να φοράμε όλοι λευκά στην κηδεία του» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
23:00 15/09/2023

Προβολή ταινίας «Λέιντι μπαγκ και Κατ Νουαρ: Το ξεκίνημα» στο Cine Κάστρο

patrasevents.gr
Cine Kastro Rio ( Σινέ Κάστρο Ρίο)Σάββατο, 16 Σεπ 2023 19:45AΠΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 16/9 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 17/9ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 19:45«ΛΕΙΝΤΙ ΜΠΑΓΚ ΚΑΙ ΚΑΤ ΝΟΥΑΡ ΤΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ»Διάρκεια:105 λεπτάΚατηγορία:ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΗΣκηνοθεσία:Ζερεμί ΖαγκΗθοποιοί:Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται: Θεοδώρα Παπαϊωάννου, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Χίλντα Ηλιοπούλου, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Αλεξάνδρα Λέρτα, Τάνια Παλαιολόγου, Βασίλης Μήλιος, Μιχάλης Κοιλάκος, Δανάη ΧριστοπούλουΌταν η ντροπαλή Μαρινέτ σώζει τη ζωή του μυστηριώδους Μάστερ Φου, εκείνος τη μεταμορφώνει στη σούπερ ηρωίδα Λέιντι Μπαγκ. Ε...
09:53 14/09/2023

Χίλντα Ηλιοπούλου: «Οι «Άγριες Μέλισσες» μάς άνοιξαν την πόρτα»

neolaia.gr
Τόσο στον αείμνηστο πατέρα της, Ντίνο Ηλιόπουλο όσο και στη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες» αναφέρθηκε η Χίλντα Ηλιοπούλου.
23:46 29/08/2023

Χίλντα Ηλιοπούλου – Συγκινημένη η κόρη του αείμνηστου ηθοποιού: «Ποιος γονέας δεν λείπει;»

zappit.gr
Με αφορμή τη μεταγλώττιση νέας ταινίας κινουμένων σχεδίων, η κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» συνάντησε την Χίλντα Ηλιοπούλου. Η κόρη […] The post Χίλντα Ηλιοπούλου – Συγκινημένη η κόρη του αείμνηστου ηθοποιού: «Ποιος γονέας δεν λείπει;» appeared first on Zappit.
20:00 29/08/2023

Χίλντα Ηλιοπούλου: Μου ούρλιαζε πως δεν θα γίνω ποτέ σαν τον πάτερα μου

dete.gr
Σην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη η Χίλντα Ηλιοπούλου. Η ηθοποιός, η οποία τη φετινή σεζόν συμμετέχει στην σειρά «Άγριες Μέλισσες», μίλησε για τους γονείς της, τα παιδιά της, αλλά και το bullying που είχε βιώσει λόγω του ότι ήταν η κόρη του Ντίνου Ηλιόπουλου . «Διάλεξα να μείνω έκτος τηλεόρασης και θεάτρου […]
20:12 12/05/2022

Η Χίλντα Ηλιοπούλου εξομολογείται: «Δεχόμουν bullying λόγω του πατέρα μου»

Zougla
Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε η Χίλντα Ηλιοπούλου, η οποία αναφέρθηκε στην καριέρα της, στην απόφασή της...
03:16 12/05/2022

Χίλντα Ηλιοπούλου: «Ούρλιαζε και μου έλεγε ότι δεν θα γίνω ποτέ σαν τον πατέρα μου»

zappit.gr
Η Χίλντα Ηλιοπούλου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και τη Χριστίνα Πατσιώκα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τους γονείς […] The post Χίλντα Ηλιοπούλου: «Ούρλιαζε και μου έλεγε ότι δεν θα γίνω ποτέ σαν τον πατέρα μου» appeared first on Zappit.
11:06 11/05/2022

Χίλντα Ηλιοπούλου: «Δεχόμουν bullying λόγω του πάτερα μου – Ηθοποιός ούρλιαζε ότι δεν θα γίνω ποτέ σαν εκείνον»

tlife.gr
Μία εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε η Χίλντα Ηλιοπούλου στην εκπομπή Mega Καλημέρα. Με αφορμή την τηλεοπτική To άρθρο Χίλντα Ηλιοπούλου: «Δεχόμουν bullying λόγω του πάτερα μου – Ηθοποιός ούρλιαζε ότι δεν θα γίνω ποτέ σαν εκείνον» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:50 11/05/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load