#Γεωργία Μπίκα

Υποψήφια ευρωβουλευτής η Γεωργία Μπίκα

e-daily.gr
Με ποια κόμμα θα είναι υποψήφια
10:09 14/03/2024

Ελεύθερη αφέθηκε η Γεωργία Μπίκα και άλλοι τρεις για υπόθεση αρπαγής

news.gr
Η υπόθεση αφορά σε μεταγενέστερο χρόνο του καταγγελλόμενου από την 26χρονη βιασμού
15:37 11/01/2024

Γεωργία Μπίκα: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε η 25χρονη – Τι απαντά στο Tlive

tlife.gr
Την πόρτα της 6ης τακτικής ανακρίτριας πέρασε σήμερα η Γεωργία Μπίκα. Η 25χρονη σήμερα κοπέλα είχε To άρθρο Γεωργία Μπίκα: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε η 25χρονη – Τι απαντά στο Tlive δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 30/11/2023

Στον ανακριτή η Γεωργία Μπίκα για την υπόθεση αρπαγής που κατηγορείται – «Βρέθηκε την λάθος ώρα, σε λάθος τόπο», λέει ο δικηγόρος της

empisteutiko.gr
Η 26χρονη έλαβε νέα προθεσμία για να απολογηθεί – Για τι κατηγορείται Το «κατώφλι» της 6ης τακτικής ανακρίτριας πέρασε σήμερα η Γεωργία Μπίκα, η οποία κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε αρπαγή. Η 26χρονη, η οποία είχε καταγγείλει ότι έπεσε θύμα βιασμού σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια πρωτοχρονιάτικου πάρτι το 2022- υπόθεση που απασχόλησε την κοινή […] The post Στον ανακριτή η Γεωργία Μπίκα για την υπόθεση αρπαγής που κατηγορείται – «Βρέθηκε την λάθος ώρα, σε λάθος τόπο», λέει ο δικηγόρος της appeared first on Empisteutiko.gr.
12:58 30/11/2023

Γεωργία Μπίκα: «Δεν υπάρχει καταγγελία για αρπαγή που να αφορά εμένα»

e-daily.gr
Η Γεωργία Μπίκα διαψεύδει πως υπάρχει καταγγελία εις βάρος της και πως είναι κατηγορούμενη σε για ηθική αυτουργία σε αρπαγή
15:09 16/11/2023

Θεσσαλονίκη: Από θύμα βιασμού, κατηγορούμενη για ηθική αυτουργία σε αρπαγή η Γεωργία Μπίκα

lamianow.gr
Κατηγορούμενη για ηθική αυτουργία σε αρπαγή είναι η Γεωργία Μπίκα που είχε καταγγείλει ότι υπέστη βιασμό σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια πρωτοχρονιάτικου πάρτι το 2022- υπόθεση που απασχόλησε την κοινή γνώμη και έκλεισε με βούλευμα του αρμόδιου Συμβουλίου Πλημμελειοδικών το οποίο απήλλαξε το εμπλεκόμενο πρόσωπο. Η 26χρονη, σήμερα, γυναίκα κατέστη κατηγορούμενη - μαζί με τέσσερα ακόμη άτομα και μεταξύ αυτών ο τότε εργοδότης της - έπειτα από μήνυση για αρπαγή και ξυλοδαρμό που είχε υποβάλει ο φερόμενος ως διοργανωτής του επίμαχου πάρτι. Το κατηγορητήριο περιλαμβάνει εκτός από την πράξη της αρπαγής σε βαθμό κακουργήματος, αδικήματα όπως σωματικές βλάβες και εξύβριση. Η καταγγ
15:37 15/11/2023

Γεωργία Μπίκα: η θυμάσαι; Έτσι είναι σήμερα η κοπέλα που που κατήγγειλε το περιστατικό φερόμενου βιασμού σε πολυτελές ξενοδοχείο Θεσσαλονίκης

koolnews.gr
Η υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα, μιας νεαρής γυναίκας που κατήγγειλε βιασμό σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης την παραμονή του 2023, έχει απασχολήσει σημαντικά την κοινή γνώμη και τα ΜΜΕ της Ελλάδας. Σύμφωνα με τις δηλώσεις της ίδιας, πήγε σε ένα πάρτι στο εν λόγω ξενοδοχείο, όπου, χωρίς τη θέλησή της και αδύναμη να αντιδράσει λόγω […] The post Γεωργία Μπίκα: η θυμάσαι; Έτσι είναι σήμερα η κοπέλα που που κατήγγειλε το περιστατικό φερόμενου βιασμού σε πολυτελές ξενοδοχείο Θεσσαλονίκης appeared first on Koolnews.gr.
16:58 06/08/2023

Στον στίβο της αυτοδιοίκησης η Γεωργία Μπίκα

agrinionews.gr
Υποψήφια στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι η Γεωργία Μπίκα, πρόσωπο που είχε απασχολήσει προ καιρού με τη σοβαρή καταγγελία για βιασμό σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με το GRtimes, η Γεωργία Μπίκα θα βρεθεί στο πλευρό του φίλου της Βασίλη Ρόκου ο οποίος είναι επικεφαλής της παράταξης Συνεργασία για την Κεντρική Μακεδονία και θα κατέλθει διεκδικώντας την ψήφο των πολιτών στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου ως υποψήφιος Περιφερειάρχης. Γεωργία Μπίκα: Είναι ένας νέος δρόμος για εμένα "Ο Βασίλης είναι για εμένα φίλος καρδιάς γνωριζόμαστε τα τελευταία χρόνια και εκτιμώ την ποιότητά του ως άνθρωπο πάνω από όλα. Είναι κοντά σε ανθρώπους που χρειάζονται βοήθε
10:46 27/07/2023

Η κυρία Γεωργία Μπίκα λεχρίτες των ΜΜΕ…

Zougla
Περίμενα να περάσουν μερικά εικοσιτετράωρα από την εξέλιξη  στην υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα προκειμένου...
10:40 20/03/2023

Γεωργία Μπίκα: «Μου πρότειναν αποζημίωση αλλά δεν δέχτηκα» – Τι λέει για τον βιασμό που καταγγέλλει

Newsit
Η Γεωργία Μπίκα στέλνει νέα μηνύματα και υποστηρίζει ότι θα προσπαθήσει με όσες δυνάμεις διαθέτει, να αποδείξει ότι έπεσε θύμα βιασμού σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη… Η Γεωργία Μπίκα υποστηρίζει πως η αλήθεια θα λάμψει. Δηλώνει αποφασισμένη να επιμείνει και να κάνει όσες κινήσεις χρειαστούν για να αποδείξει ότι δεν έλεγε ψέματα για τα όσα έγιναν ... Περισσότερα To άρθρο Γεωργία Μπίκα: «Μου πρότειναν αποζημίωση αλλά δεν δέχτηκα» – Τι λέει για τον βιασμό που καταγγέλλει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:00 18/03/2023

Γεωργία Μπίκα: Η πρώτη δήλωση-αντίδραση μετα τη νέα απόφαση

Newsique.gr
Σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσής της από την στιγμή που το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο έκρινε παραδεκτή, σε πρώτο στάδιο την προσφυγή της, μίλησε σήμερα η Γεωργία Μπίκα. Μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» για την προσφυγή της στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, την οποία είχε κάνει στις 22 Σεπτεμβρίου, σχετικά με την υπόθεση βιασμού που […] Το άρθρο Γεωργία Μπίκα: Η πρώτη δήλωση-αντίδραση μετα τη νέα απόφαση εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
17:08 18/03/2023

Γεωργία Μπίκα: Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο έκανε παραδεκτή την προσφυγή της για την υπόθεση βιασμού

Newsique.gr
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου έκανε παραδεκτή σε πρώτο στάδιο την προσφυγή της Γεωργίας Μπίκα για την υπόθεση βιασμού. Πλέον η υπόθεση με την καταγγελία του βιασμού στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με το thesstoday.gr, παίρνει νέα τροπή καθώς το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο προτείνει στην Γεωργία Μπίκα και την ελληνική κυβέρνηση να προχωρήσουν σε διακανονισμό ώστε να […] Το άρθρο Γεωργία Μπίκα: Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο έκανε παραδεκτή την προσφυγή της για την υπόθεση βιασμού εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
19:22 16/03/2023

Παραδεκτή η προσφυγή της Γεωργίας Μπίκα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για την υπόθεση βιασμού - Πρόταση για διακανονισμό

Newsit
Η προσφυγή που έκανε η Γεωργία Μπίκα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για την υπόθεση του βιασμού της έγινε παραδεκτή από τις ευρωπαϊκές δικαστικές Αρχές και έτσι οδηγείται και επίσημα στα ένδικα μέσα του εξωτερικού. Η Γεωργία Μπίκα είχε κάνει την προσφυγή στις 22 Σεπτεμβρίου για την υπόθεση του βιασμού της και, όπως αναφέρει το ... Περισσότερα To άρθρο Παραδεκτή η προσφυγή της Γεωργίας Μπίκα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για την υπόθεση βιασμού - Πρόταση για διακανονισμό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:08 16/03/2023

Η Γεωργία Μπίκα δικαιώνεται από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο

Zougla
Μία πρώτη σημαντική νίκη πέτυχε η Γεωργία Μπίκα στην διμέτωπη μάχη που δίνει για τον βιασμό που υπέστη...
14:26 16/03/2023

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο προσέφυγε για τον βιασμό της η Γεωργία Μπίκα

Zougla
Την προσφυγή της στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, κατά του σχετικού Βουλεύματος της Ελληνικής Δικαιοσύνης που αθωώνει τους βιαστές της, κατέθεσε δια του...
15:26 19/01/2023

«Τα έχασα όλα…»: Η 1η αντίδραση της Γεωργίας Μπίκα, μετά την πρόταση της εισαγγελέως για ψευδή καταγγελία

empisteutiko.gr
Η Γεωργία Μπίκα προχώρησε σε νέα ανάρτηση στα social media, μετά την απόφαση του εισαγγελέα για την απαλλαγή του 27χρονου κατηγορουμένου για την υπόθεση βιασμού. Ειδικότερα, η 24χρονη κοπέλα δημοσίευσε ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναφορικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού, στο οποίο υπογραμμίζει πως «δεν έχει τίποτα άλλο για […] The post «Τα έχασα όλα…»: Η 1η αντίδραση της Γεωργίας Μπίκα, μετά την πρόταση της εισαγγελέως για ψευδή καταγγελία appeared first on Empisteutiko.gr.
22:34 16/01/2023

Γεωργία Μπίκα: Έρευνα της εισαγγελίας για τυχόν λάθη και παραλείψεις – Κατέθεσε υπόμνημα με 30 αποδεικτικά στοιχεία

eleftherostypos.gr
Στην Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων εκλήθη το μεσημέρι της Τρίτης η 24χρονη Γεωργία Μπίκα, όπου και κατέθεσε ένα πολυσέλιδο υπόμνημα, το οποίο συνοδεύεται από περίπου 30 αποδεικτικά στοιχεία σχετικά με τα λάθη και τις παραλείψεις, που σύμφωνα με την ίδια, έγιναν από συγκεκριμένα κρατικά όργανα που ασχολήθηκαν με την υπόθεσή της. Στο «μικροσκόπιο» της δικαιοσύνης μπαίνει […] Το άρθρο Γεωργία Μπίκα: Έρευνα της εισαγγελίας για τυχόν λάθη και παραλείψεις – Κατέθεσε υπόμνημα με 30 αποδεικτικά στοιχεία εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
17:24 25/10/2022

Η ελληνική Δικαιοσύνη μπορεί να ντρέπεται

Zougla
Ένα νέο κορίτσι, η Γεωργία Μπίκα, ανήμερα της περασμένης Πρωτοχρονιάς, προσήλθε στην Ελληνική Αστυνομία της...
07:56 23/09/2022

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο προσφεύγει η Γεωργία Μπίκα – «Το πανηγύρι τώρα αρχίζει» λέει ο δικηγόρος της

Newsit
Η Γεωργία Μπίκα προσφεύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, έπειτα από την απόφαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να θέσει στο αρχείο την αίτηση για την άσκηση αναίρεσης κατά του βουλεύματος, το οποίο απαλλάσσει τον 27χρονο από την κατηγορία βιασμού. Ο δικηγόρος της Γεωργίας, Νίκος Διαλυνάς, είπε στο ThessToday.gr πως η υπόθεση, μετά την ... Περισσότερα To άρθρο Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο προσφεύγει η Γεωργία Μπίκα – «Το πανηγύρι τώρα αρχίζει» λέει ο δικηγόρος της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:12 22/09/2022

Άρειος Πάγος για Γεωργία Μπίκα: Σωστό το βούλευμα – Στο αρχείο η καταγγελία για βιασμό σε ξενοδοχείο

Newsit
Η Γεωργία Μπίκα είχε καταγγείλλει τον βιασμό της, σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη. Ο Άρειος Πάγος μελέτησε τα στοιχεία και έθεσε την υπόθεση στο αρχείο… Απορρίφθηκε από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου το αίτημα αναίρεσης του βουλεύματος με το οποίο απηλλάγη 27χρονος για την υπόθεση με τον βιασμό που κατήγγειλε ότι υπέστη 24χρονη Γεωργία Μπίκα, ... Περισσότερα To άρθρο Άρειος Πάγος για Γεωργία Μπίκα: Σωστό το βούλευμα – Στο αρχείο η καταγγελία για βιασμό σε ξενοδοχείο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:26 22/09/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load