#Crypto

Νέα επίθεση GoFetch σε Apple Silicon chips κλέβει crypto keys

secnews.gr
Μια νέα επίθεση πλευρικού καναλιού με το όνομα "GoFetch" μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κλοπή μυστικών crypto keys.
19:09 22/03/2024

Η Lazarus χρησιμοποιεί ξανά το Tornado Cash παρά τις κυρώσεις

secnews.gr
Η εταιρεία Elliptic, αποκάλυψε ότι η ομάδα χάκερ της Βόρειας Κορέας Lazarus χρησιμοποιεί ξανά το crypto mixer Tornado Cash.
14:09 15/03/2024

Γιατί επέστρεψε η φρενίτιδα των cryptos – Πόσο ψηλά μπορεί να φθάσει το Bitcoin;

tanea.gr
Το bitcoin βρίσκεται πλέον πάνω από τα 68.000 δολάρια για πρώτη φορά μετά από σχεδόν τρία χρόνια
00:00 06/03/2024

Στο στόχαστρο της Εφορίας τα crypto – Συστήνεται επιτροπή για τα «αόρατα» νομίσματα

empisteutiko.gr
Με την τιμή του Bitcoin να έχει κάνει την επιστροφή πάνω από τα 60.000 δολάρια και το Ethereum να επιστρέφει στην περιοχή των 3.500 δολαρίων, το ενδιαφέρον για τα κρυπτονομίσματα φαίνεται πως έχει αναθερμανθεί. Το οικονομικό επιτελείο βλέποντας το ελληνικό ενδιαφέρον για τα crypto προχώρησε στη σύσταση επιτροπής για τη φορολόγηση αλλά και τον έλεγχο […] The post Στο στόχαστρο της Εφορίας τα crypto – Συστήνεται επιτροπή για τα «αόρατα» νομίσματα appeared first on Empisteutiko.gr.
13:58 02/03/2024

Κρυπτονομίσματα: Στη φορολόγηση των crypto προχωρά η ΑΑΔΕ. Πώς ετοιμάζει ντου

fimes.gr
Στη φορολόγηση των κρυπτονομισμάτων προχωρεί η κυβέρνηση, αναθέτοντας σε ειδική επιτροπή να διερευνήσει τρόπους και τη διαδικασία. Με το halving του bitcoin να είναι προ των πυλών, τα κέρδη από τα κρυπτονομίσματα είναι τεράστια. Μέχρι και σήμερα, τα κρυπτονομίσματα, είναι σαν να μην υφίστανται για την Εφορία, καθώς δεν τα αναγνωρίζει, αλλά οι συναλλασσόμενοι με […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Κρυπτονομίσματα: Στη φορολόγηση των crypto προχωρά η ΑΑΔΕ. Πώς ετοιμάζει ντου.
13:37 02/03/2024

Κρυπτοκοκκίαση: Συμπτώματα, επιπλοκές και αντιμετώπιση

onmed.gr
Η κρυπτοκοκκίαση είναι μια ασθένεια που προκαλείται από μόλυνση με μύκητες Cryptococcus στον εγκέφαλο ή στους πνεύμονες. Μπορεί επίσης να…Περισσότερα...
19:09 14/02/2024

Hackers έκλεψαν 290 εκατομμύρια σε crypto από το PlayDapp

secnews.gr
Hackers έκλεψαν πάνω από 290 εκατομμύρια δολάρια σε crypto PLA, ένα κρυπτονόμισμα που χρησιμοποιείται μέσα στο οικοσύστημα PlayDapp.
13:09 14/02/2024

Mariah Carey: Παραλίγο να χάσει την τελετή των βραβείων Grammy – Τι συνέβη

instyle.gr
H Mariah Carey έδωσε το παρών στην 66η τελετή των Grammy δίνοντας μάλιστα το πρώτο βραβείο της βραδιάς. Ωστόσο, οι έντονες καταιγίδες στο Λος ‘Αντζελες παραλίγο να μην επιτρέψουν στη διάσημη τραγουδίστρια να βρεθεί στη εντυπωσιακή γιορτή της μουσικής που πραγματοποιήθηκε στο Crypto.com Arena, με παρουσιαστή τον κωμικό Τρέβορ Νόα. «Ήταν περίπου 16:45 και θα βγαίναμε ζωντανά […] The post Mariah Carey: Παραλίγο να χάσει την τελετή των βραβείων Grammy – Τι συνέβη appeared first on InStyle.
20:46 08/02/2024

Με αμάξι του… γκολφ λόγω απίστευτης κίνησης και έντονης καταιγίδας στα Grammy η Μαράια Κάρεϊ

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά H Μαράια Κάρεϊ έδωσε το παρών στην 66η τελετή των Grammy δίνοντας μάλιστα το πρώτο βραβείο της βραδιάς. Ωστόσο, οι έντονες καταιγίδες στο Λος ‘Αντζελες παραλίγο να μην επιτρέψουν στη διάσημη τραγουδίστρια να βρεθεί στη εντυπωσιακή γιορτή της μουσικής που πραγματοποιήθηκε στο Crypto.com Arena, με παρουσιαστή τον κωμικό Τρέβορ Νόα. «Ήταν περίπου 16:45 και θα […] Το άρθρο Με αμάξι του… γκολφ λόγω απίστευτης κίνησης και έντονης καταιγίδας στα Grammy η Μαράια Κάρεϊ εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
17:00 08/02/2024

Billie Eilish, Olivia Rodrigo και Dua Lipa θα τραγουδήσουν στην τελετή των βραβείων Grammy 2024

Skai.gr
Η 66η τελετή απονομής των μουσικών βραβείων θα πραγματοποιηθεί στις 4 Φεβρουαρίου στο Crypto.com Arena, στο Λος Άντζελες και θα μεταδοθεί από το CBS. Θα είναι επίσης διαθέσιμη για streaming στο Paramount+.
09:37 17/01/2024

Βαγγέλης Τσάπας: Στον Ευαγγελισμό ο «Έλληνας Crypto» – Ήπιε χλωρίνη και aqua forte

empisteutiko.gr
Διαγνώστηκε με σοβαρή οισοφαγίτιδα – Τον αναζητούσε η Αστυνομία – Σε βίντεο που τράβηξε ο ίδιος, ισχυριζόταν ότι τον κυνηγούσαν τοκογλύφοι και …άνθρωποι του νόμου και μιλούσε για αυτοκτονία Στον «Ευαγγελισμό» νοσηλεύεται ο «Έλληνας Crypto» Βαγγέλης Τσάπας ο οποίος κατανάλωσε χλωρίνη και aqua forte. Ο Βαγγέλης Τσάπας εισήχθη στο νοσοκομείο που εφημέρευε στις 9 Ιανουαρίου μετά από κατανάλωση χλωρίνης και aqua […] The post Βαγγέλης Τσάπας: Στον Ευαγγελισμό ο «Έλληνας Crypto» – Ήπιε χλωρίνη και aqua forte appeared first on Empisteutiko.gr.
15:58 13/01/2024

Βαγγέλης Τσάπας: Πώς βρέθηκε ο εξαφανισμένος «Έλληνας Crypto» στον Ευαγγελισμό. Παρασκήνιο, λεφτά

fimes.gr
Πώς βρέθηκε ο εξαφανισμένος «Έλληνας Crypto», Βαγγέλης Τσάπας στον Ευαγγελισμό; Στον «Ευαγγελισμό» νοσηλεύεται ο «Έλληνας Crypto» Βαγγέλης Τσάπας ο οποίος κατανάλωσε χλωρίνη και aqua forte. Ο Βαγγέλης Τσάπας εισήχθη στο νοσοκομείο που εφημέρευε στις 9 Ιανουαρίου μετά από κατανάλωση χλωρίνης και aqua forte. Ο «Έλληνας Crypto» ο οποίος διαγνώστηκε με σοβαρή οισοφαγίτιδα και δεν εμφάνισε […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Βαγγέλης Τσάπας: Πώς βρέθηκε ο εξαφανισμένος «Έλληνας Crypto» στον Ευαγγελισμό. Παρασκήνιο, λεφτά.
14:37 13/01/2024

Orbit Chain hacked: Κλάπηκαν crypto αξίας άνω των $ 80 εκατομμυρίων

secnews.gr
Crypto αξίας άνω των 80 εκατομμυρίων δολαρίων κλάπηκαν στα πλαίσια μιας κυβερνοεπίθεσης στο cross-chain bridge project Orbit Chain.
19:09 02/01/2024

Η Dr Crypto στην κεντρική τράπεζα της Τουρκίας

in.gr
Καθηγήτρια κρυπτογράφησης διορίστηκε στην κεντρική τράπεζα της Τουρκίας. Η Οζκούλ είναι λέκτορας στο Πανεπιστήμιο Μαρμαρά της Κωνσταντινούπολης
01:00 24/12/2023

Λαγκάρντ: Ο γιος μου δεν με άκουσε και έχασε χρήματα στα crypto

lykavitos.gr
Σε μία αποκάλυψη προχώρησε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Κριστίν Λαγκάρντ, καθώς είπε ότι ο γιος της έχασε «σχεδόν όλες» τις επενδύσεις του σε κρυπτονομίσματα, παρά τις αμέτρητες προειδοποιήσεις τη
22:17 24/11/2023

Binance> Καταδίκη-κόλαφος $4,3 δισ. για το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο Crypto στον κόσμο και τον Changpeng Zhao

kourdistoportocali.com
Γράφουν οι David Yaffe-Bellany, Emily Flitter, Matthew Goldstein και Glenn Thrush/New York Times The post Binance> Καταδίκη-κόλαφος $4,3 δισ. για το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο Crypto στον κόσμο και τον Changpeng Zhao appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
10:37 22/11/2023

Microsoft Store: Ψεύτικη εφαρμογή Ledger Live έκλεψε crypto αξίας 768.000 $

secnews.gr
Η Microsoft αφαίρεσε πρόσφατα από το κατάστημα εφαρμογών της μια ψεύτικη εφαρμογή Ledger Live για διαχείριση κτυπτονομισμάτων, αφού πολλοί χρήστες έχασαν crypto assets αξίας τουλάχιστον 768.000 $.
12:09 08/11/2023

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών της στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων

slpress.gr
Μετά την εξαιρετικά επιτυχή λειτουργία του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών υψηλού επιπέδου του Τμήματος Στρατιωτικών Επιστημών της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, στο θεματικό αντικείμενο “Κρυπτογραφία, Ασφάλεια και Συστήματα Πληροφοριών (Master of Cryptography, Security and Information Systems)”, δημοσιεύτηκε την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023 η νέα σχετική πρόσκληση ενδιαφέροντος για την υποβολή αιτήσεων όσων επιθυμούν να εγγραφούν στο εν […] The post Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών της στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων appeared first on slpress.gr.
22:28 24/10/2023

Σαμ Μπάνκμαν -Φριντ: Οι συνομιλίες που «έκαψαν» τον βασιλιά των crypto

tanea.gr
Τα μηνύματα του Μπάνκμαν-Φριντ χρησιμοποιούνται ως αποδεικτικά στοιχεία εναντίον του
15:00 14/10/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load