#Wind Media

Τεχνητή νοημοσύνη – Έφτιαξαν τον ιδανικό «007»

eleftherostypos.gr
Χείρα βοηθείας από την Τεχνητή Νοημοσύνη προτείνεται στους παραγωγούς των ταινιών του Τζέιμς Μποντ στην αναζήτηση του νέου προσώπου του φημισμένου πράκτορα. Και το πρόγραμμα δεν έπεσε και πολύ έξω από εκείνους που η παραγωγή έχει ήδη σημειωμένους στο καρνέ της. Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι μια εταιρία video games, η Unwind Media, χρησιμοποίησε το λογισμικό […] Το άρθρο Τεχνητή νοημοσύνη – Έφτιαξαν τον ιδανικό «007» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
14:32 24/04/2023

Νέα διαδικτυακή απάτη αλά Wind Media

ProtoThema.gr
Αποκαλύπτεται ακόμη μία παγίδα στην οποία έπεφτε κανείς με το πάτημα ενός κουμπιού 
12:44 02/06/2022

Wind Media: Βροχή οι καταγγελίες για την απάτη με τα… likes

eleftherostypos.gr
Τουλάχιστον 70 καταγγελίες στις Αρχές από εξαπατημένους χρήστες του Διαδικτύου. Περισσότερα από 50.000 ευρώ που «έκαναν φτερά» στο βωμό του εύκολου χρήματος από πληρωμένα «likes». Οι παραπάνω αριθμοί συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία που έχει ανοίξει η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την καλοστημένη διαδικτυακή «πυραμίδα»-απάτη της Wind Media. Γράφουν οι ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ Το πραγματικό μέγεθος […] Το άρθρο Wind Media: Βροχή οι καταγγελίες για την απάτη με τα… likes εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
08:41 02/06/2022

Πόσο εύκολο είναι να βρεις κορόιδα

protagon.gr
Στην πυραμίδα της Wind Media συμμετείχαν δέκα χιλιάδες εξαπατηθέντες συμπολίτες μας. Είναι μία στατιστική σπουδή πάνω στην ανθρώπινη βουλιμία όταν ζευγαρώνει με τη βλακεία. Ισως πάλι να είναι το γέννημα της ανάγκης για λίγο καλύτερη ζωή, η απελπισία που οδηγεί το θύμα στην παγίδα. Και σου θυμίζει πόσο εύκολο είναι να εξαπατήσεις τους ανθρώπους The post Πόσο εύκολο είναι να βρεις κορόιδα appeared first on Protagon.gr.
20:02 31/05/2022

Wind Media: H κομπίνα με τα likes «φέσωσε» 10.000 αφελείς

empisteutiko.gr
Τους «αντιπροσώπους» της Wind Media στην Ελλάδα, τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια που χρησιμοποιούσαν για να παίρνουν τις συνδρομές σε κρυπτονόμισμα από τους αφελείς πελάτες, ακόμη και τους πασίγνωστους στη χώρα μας influencers που αγόραζαν likes από τη συγκεκριμένη «διαδικτυακή πυραμίδα» ψάχνουν οι αναλυτές της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ. Οι αξιωματικοί, μετά την κατάρρευση της «πυραμίδας των πληρωμένων likes» με έδρα τη Σιγκαπούρη, έλαβαν καταγγελίες από Eλληνες […] The post Wind Media: H κομπίνα με τα likes «φέσωσε» 10.000 αφελείς appeared first on Empisteutiko.gr.
13:22 30/05/2022

Wind Media: "Εσύ ακόμα δουλεύεις για 560 ευρώ;" - Πώς η εταιρεία - απάτη έβρισκε τα θύματά της [Βίντεο]

thetoc.gr
Τα χρήματα που τους υποσχόταν η Wind Media ήταν πολλά και το μόνο που τους ζητούσε ήταν να κάνουν like σε μια σειρά από προϊόντα που τους υποδεικνύονταν.
19:12 27/05/2022

Διαδικτυακή «πυραμίδα»: Χιλιάδες τα θύματα της Wind Media στην Ελλάδα – Πώς τα στόχευαν και τους απομυζούσαν χρήματα

in.gr
Οι καταγγελίες μετά την κατάρρευση της «πυραμίδας» συνεχίζονται, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η Wind Media κατέβασε ρολά αφού συγκέντρωσε δεκάδες εκατομμύρια από τα ανυποψίαστα θύματά της.
18:16 27/05/2022

Τεράστια απάτη με την διαδικτυακή επενδυτική πυραμίδα “Wind Media”

aek1924.gr
Απάτη της εταιρείας “Wind Media” με χιλιάδες θύματα που πρόσφατα έπαυσε τη λειτουργία της ερευνούν οι Αρχές. Πίστεψαν ότι κάνοντας στοχευμένα likes στα social media θα μπορούσαν να πλουτίσουν εύκολα και γρήγορα. Τεράστιες διαστάσεις έχει πάρει η απάτη που στήθηκε διεθνώς και άφησε τις συνέπειές της και σε χρήστες του διαδικτύου στην Ελλάδα, με την […] The post Τεράστια απάτη με την διαδικτυακή επενδυτική πυραμίδα “Wind Media” appeared first on AEK1924.gr.
14:06 27/05/2022

Και δεύτερη διαδικτυακή πυραμίδα με θύματα και στην Ελλάδα

alexpolisonline.com
Δεκάδες καταγγελίες έχει δεχτεί τις τελευταίες ημέρες η Ανοιχτή Γραμμή για το παράνομο περιεχόμενο στο διαδίκτυο SafeLine.gr από πολίτες οι οποίοι είδαν τα χρήματά τους που είχαν «επενδύσει» σε διαδικτυακές πυραμίδες να κάνουν φτερά. Προς το παρόν υπάρχουν καταγγελίες εκτός από τη Wind Media και για μια ακόμα εταιρεία που δρούσε με σχεδόν τον ίδιο τρόπο. Η πυραμίδα είχε ως στόχο να αυξήσει - επί πληρωμή - τον αριθμό των likes και των ακολούθων επιχειρήσεων και ιδιωτών στα social media. Οι εταιρείες που τη δημιούργησαν υπόσχονταν ότι θα παρείχαν έξτρα εισόδημα στους χρήστες που θα έκαναν “like”, σε συγκεκριμένες διαφημίσεις, λογαριασμούς, βιντεάκια και ιστορίες που ανεβαίνουν στα social media. Γι
12:30 27/05/2022

Wind Media: Ντόμινο αποκαλύψεων για διαδικτυακές πυραμίδες

naftemporiki.gr
Σε ντόμινο αποκαλύψεων για διαδικτυακές πυραμίδες στην ελληνική αγορά οδηγεί η κα- τάρρευση της Wind Media. Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που δημοσιοποίησε η Ανοιχτή Γραμμή για το παράνομο περιεχόμενο στο διαδίκτυο Safeline.gr, δεκάδες καταγγελίες έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες από πολίτες οι οποίοι είδαν τα χρήματά τους που είχαν «επενδύσει» σε διαδικτυακές πυραμίδες να κάνουν φτερά.
10:16 27/05/2022

Wind Media: Μια διαδικτυακή απάτη με θύματα πάνω από 10.00 χρήστες στην Ελλάδα - Πως δρούσε και τι έταζε

Newsit
Το γύρο των social media κάνει τις τελευταίες ημέρες η διαδικτυακή απάτη της Wind Media, μιας «εταιρείας» που υποσχόταν γρήγορα και εύκολα χρήματα μέσω κάποιων… like και follow. Σύμφωνα με πληροφορίες πάνω από 10.000 άνθρωποι στην Ελλάδα έπεσαν θύματα, με την πλατφόρμα να τίθεται τελικά εκτός λειτουργίας στις 23 Μαΐου. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πραγματοποιεί ... Περισσότερα To άρθρο Wind Media: Μια διαδικτυακή απάτη με θύματα πάνω από 10.00 χρήστες στην Ελλάδα - Πως δρούσε και τι έταζε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
09:14 27/05/2022

Χιλιάδες θύματα στην Ελλάδα από την κατάρρευση διαδικτυακής «πυραμίδας»

ProtoThema.gr
Η εταιρεία Wind Media υποσχόταν εύκολο κέρδος, κάνοντας απλώς «like» σε βίντεο - Υποσχόταν προμήθεια σε όσους έφερναν νέα μέλη - Σε κρυπτονομίσματα οι πληρωμές
22:40 25/05/2022

Wind Media: Ένας ειδικός περιγράφει σε βίντεο πώς στήθηκε η κομπίνα με την πυραμίδα

mononews.gr
Ένας ειδικός, ο Γιάννης Ανδρέου, περιγράφει σε βίντεο 17 λεπτών, πώς ακριβώς στήθηκε η κομπίνα της Wind Media. Στο βίντεο, το οποίο παρουσιάζει το mononews.gr, ο κ. Ανδρέου, εξηγεί με σαφήνεια ότι η κομπίνα της Wind Media θα καταρρεύσει εντός των επόμενων μηνών. Επίσης εξηγεί πώς αντίστοιχες κομπίνες στο εξωτερικό κατέρρευσαν μέσα σε πολύ λίγες […]
19:42 25/05/2022

Έσκασε η πυραμίδα της Wind Media – Εμπλέκονται παιδιά πολιτικών;

mononews.gr
Ένα ακόμα πυραμιδικό σύστημα έφτασε στο τέλος του, με τα θύματά του να είναι οι άνθρωποι που το εμπιστεύθηκαν.
19:28 25/05/2022

Μετά την Wind Media, κανόνι βάρεσε και η πυραμίδα Rapid Minerals

empisteutiko.gr
Mετά την πολύκροτη κατάρευση της πυραμίδας της Wind Media που αριθμούσε στην Ελλάδα περί τα 10.000  μέλη, σειρά είχε μία ημέρα μετά η πλατφόρμα «εξόρυξης» Rapid Minerals. Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία ενημέρωνε με μύνημα στο Telegram οτι οι αναλήψεις δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν μέχρι χθες στις 09:00 το πρωί, ενώ υποσχόταν και αύξηση στα […] The post Μετά την Wind Media, κανόνι βάρεσε και η πυραμίδα Rapid Minerals appeared first on Empisteutiko.gr.
11:08 25/05/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load