#Φανή Σπυριδάκη

Ντέμης Νικολαϊδης: Νέα αρχή για τον πρώην σύζυγό της Δέσποινας Βανδή

eleftherostypos.gr
Δεν είναι μόνο η Δέσποινα Βανδή που έχει αλλάξει ολοκληρωτικά κεφάλαιο στην ζωή της μετά το διαζύγιο από τον Ντέμη Νικολαϊδη, αλλά και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος φαίνεται πως έχει βρει ξανά τον έρωτα στα μάτια μιας νέας γυναίκας, λίγο μετά τον χωρισμό του από την Φανή Σπυριδάκη. Συγκεκριμένα, ο ίδιος βρέθηκε την Κυριακή […] Το άρθρο Ντέμης Νικολαϊδης: Νέα αρχή για τον πρώην σύζυγό της Δέσποινας Βανδή εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
12:54 17/05/2023

Χώρισε ο Ντέμης Νικολαΐδης

okmag.gr
Ο Ντέμης Νικολαΐδης χώρισε από τη Φανή Σπυριδάκη. Η σχέση τους είχε γίνει γνωστή τον περασμένο Μαϊο. Ο πρώην ποδοσφαιριστής είχε εντοπιστεί σε τρυφερά τετ α τετ με την εντυπωσιακή ξανθιά επιχειρηματία. Τη σύντροφό του, Φανή Σπυριδάκη την είχαμε γνωρίσει πριν από τέσσερα χρόνια και στο MasterChef. Δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης και είναι συνιδιοκτήτρια […] The post Χώρισε ο Ντέμης Νικολαΐδης appeared first on OK! Magazine.
12:42 20/12/2022

Ντέμης Νικολαΐδης: Χώρισε από την Φανή Σπυριδάκη

zappit.gr
Ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Φανή Σπυριδάκη χώρισαν, σύμφωνα με όσα είπε στο Πρωινό ο Γρηγόρης Μπάκας. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και […] The post Ντέμης Νικολαΐδης: Χώρισε από την Φανή Σπυριδάκη appeared first on Zappit.
12:00 20/12/2022

Σπάνια δημόσια εμφάνιση για τον Ντέμη Νικολαΐδη

okmag.gr
Η καθημερινότητα του Ντέμη Νικολαΐδη έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια. Στη ζωή του έχει μπει μία νέα γυναίκα που ακούει στο όνομα Φανή Σπυριδάκη. Η σύντροφος του πρώην αστέρα των γηπέδων δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης και η σχέση τους είδε το φως της δημοσιότητας τον περασμένο Μάιο. Υπάρχει βέβαια και κάτι που δεν έχει […] The post Σπάνια δημόσια εμφάνιση για τον Ντέμη Νικολαΐδη appeared first on OK.
13:20 31/10/2022

Ντέμης Νικολαΐδης: Γιορτάζει τα γενέθλιά του - Η έκπληξη που του έκανε η σύντροφός του

ProtoThema.gr
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έκλεισε τα 49 και η αγαπημένη του, Φανή Σπυριδάκη φρόντισε να του κάνει μια έκπληξη 
16:20 17/09/2022

Ντέμης Νικολαΐδης: Η έκπληξη από τη σύντροφό του, Φανή Σπυριδάκη για τα γενέθλιά του – Βίντεο

tlife.gr
Γενέθλια έχει σήμερα ο Ντέμης Νικολαΐδης και γίνεται 49 ετών. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος τα To άρθρο Ντέμης Νικολαΐδης: Η έκπληξη από τη σύντροφό του, Φανή Σπυριδάκη για τα γενέθλιά του – Βίντεο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:04 17/09/2022

Ντέμης Νικολαΐδης: Νέος έρωτας στην ζωή του

vita.gr
Νέος έρωτας έχει έρθει στη ζωή του Ντέμη Νικολαΐδη και ακούει στο όνομα Φανή Σπυριδάκη.
13:26 30/05/2022

Ντέμης Νικολαΐδης: Έτσι γνωρίστηκε με τη νέα του σύντροφο, Φανή Σπυριδάκη

tlife.gr
Λίγες ημέρες έχουν περάσει από την ημέρα που αποκαλύφθηκε το ειδύλλιο του Ντέμη Νικολαΐδη με την To άρθρο Ντέμης Νικολαΐδης: Έτσι γνωρίστηκε με τη νέα του σύντροφο, Φανή Σπυριδάκη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:10 29/05/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load