#Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian: Στην επίθεση έπειτα από σχόλιο hater για το σώμα της

instyle.gr
H Kourtney Kardashian αποδέχεται το σώμα της ακριβώς όπως είναι, ιδίως λίγους μήνες μετά τον τοκετό. Η μεγαλύτερη αδελφή των Kardashian γιόρτασε τα 45α της γενέθλια και οι αγαπημένοι της άνθρωποι της ευχήθηκαν ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Η Kim Kardashian θέλοντας να τιμήσει την αδελφή της ανέβασε ένα παλαιοτερο στιγμιότυπο όπου οι […] The post Kourtney Kardashian: Στην επίθεση έπειτα από σχόλιο hater για το σώμα της appeared first on InStyle.
22:46 19/04/2024

Kourtney Kardashian: Σπάνια ματιά στον νεογέννητο γιο της – Η τρυφερή φωτογραφία

instyle.gr
O Rocky Barker μπορεί να είναι μόλις πέντε μηνών αλλά είναι πολυταξιδεμένος. Ο μπέμπης της Kourtney Kardashian και του Travis Barker μόλις επέστρεψε από την Αυστραλία όπου ο μπαμπάς του ήτα σε περοδεία με τους Blink-182 και ήδη έφυγε για τα Τουρκς και Καΐκος με τη διάσημη οικογένειά του, που απολαμβάνει το ανοιξιάτικο διάλειμμα. Η […] The post Kourtney Kardashian: Σπάνια ματιά στον νεογέννητο γιο της – Η τρυφερή φωτογραφία appeared first on InStyle.
21:46 10/04/2024

Kourtney Kardashian: Η ανανέωση στο beauty look της είναι εντυπωσιακή και τέλεια ιδέα ενόψει του καλοκαιριού

tlife.gr
Η Kourtney Kardashian μόλις έγινε και πάλι ξανθιά. Λίγους μήνες μετά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού To άρθρο Kourtney Kardashian: Η ανανέωση στο beauty look της είναι εντυπωσιακή και τέλεια ιδέα ενόψει του καλοκαιριού δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 04/04/2024

Kourtney Kardashian: Της λείπει το… blondie της – Τα throwback στιγμιότυπα

instyle.gr
Η Kourtney Kardashian νοσταλγεί τα ξανθά της μαλλιά και εξέφρασε αυτήν τη νοσταλγία με την αντίστοιχη ανάρτηση στα social media. H 44χρονη σταρ των Kardashian ανέβασε σειρά throwback φωτογραφιών από την εποχή που είχε βάψει τα μαλλιά της ένα πλατινέ ξανθό χρώμα. “Γεια σας από τα αρχεία της χαμένης ξανθιάς“, έγραψε η Kourtney στη λεζάντα […] The post Kourtney Kardashian: Της λείπει το… blondie της – Τα throwback στιγμιότυπα appeared first on InStyle.
23:47 03/04/2024

Travis Barker: Ο γιος του πάσχει από σύνδρομο Τουρέτ – Η δημόσια εξομολόγηση

instyle.gr
Ο γιος του ντράμερ των Blink-182 και συζύγου της Kourtney Kardashian, Travis Barker, πάσχει από σύνδρομο Τουρέτ. Ο 20χρονος Landon Barker, με βίντεο που ανάρτησε στο TikTok μιλά ανοιχτά για την πάθηση με την οποία διαγνώστηκε. Όπως εξηγεί, μέχρι στιγμής έχει εμφανίσει μόνο λίγα συμπτώματα. «Γειά σας παιδιά. Δεν ήξερα αν θα μιλούσα για αυτό τελικά, […] The post Travis Barker: Ο γιος του πάσχει από σύνδρομο Τουρέτ – Η δημόσια εξομολόγηση appeared first on InStyle.
08:46 06/03/2024

Kourtney Kardashian – Travis Barker: Φωτογραφίζονται αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο τους

govastileto.gr
Η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker με μια κοινή ανάρτηση που έκαναν στα social media μοιράστηκαν για πρώτη φορά φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο τους. Πριν από 1,5 μήνα έγινε γνωστή η ευχάριστη είδηση ότι το ζευγάρι υποδέχτηκε το νέο τους παιδί, το οποίο είναι το τέταρτο κατά σειρά παιδί για την τηλεπερσόνα, αφού […]
10:00 24/12/2023

Kourtney Kardashian-Travis Barker: To ντεμπούτο του γιου τους Rocky στα social media

instyle.gr
Η Kourtney Kardashian και ο σύζυγός της Travis Barker πλέουν σε πελάγη ευτυχίας αφού τον Νοέμβριο απέκτησαν έναν γιο. Η τηλεπερσόνα τώρα ανέβασε γλυκές, οικογενειακές φωτογραφίες στις οποίες το μωρό της κάνει το ντεμπούτο του στα social media. H 44χρονη Kourtney ετών έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: “ROCKY”, προσθέτοντας ένα μαύρο emoji καρδιάς. Δείτε αυτή […] The post Kourtney Kardashian-Travis Barker: To ντεμπούτο του γιου τους Rocky στα social media appeared first on InStyle.
16:46 23/12/2023

Kourtney Kardashian: Για πρώτη φορά στο γυμναστήριο μετά τη γέννηση του γιου της – “Δεν είναι αγώνας δρόμου”

instyle.gr
Η Kourtney Kardashian επέστρεψε στο γυμναστήριο σχεδόν δύο μήνες μετά τη γέννηση του γιου της. “7 εβδομάδες μετά τον τοκετό”, έγραψε η 44χρονη Kardashians σε Instagram Story. Η Kardashian, η οποία συμπεριέλαβε ένα ασπρόμαυρο κλιπ με την ίδια να περπατάει στον διάδρομο, εξήγησε ότι ήταν η “πρώτη της μέρα στο γυμναστήριο” μετά τη γέννηση του […] The post Kourtney Kardashian: Για πρώτη φορά στο γυμναστήριο μετά τη γέννηση του γιου της – “Δεν είναι αγώνας δρόμου” appeared first on InStyle.
22:46 21/12/2023

Η διαμάχη της Kim και της Kourtney Kardashian είναι πραγματική και ο λόγος είναι αυτός

instyle.gr
Για όσους βλέπουν το reality της οικογένειας Kardashian, οι συνεχείς διαμάχες είναι κάτι καθημερινό. Ειδικά μεταξύ των αδερφών Kourtney και Kim. Η τελευταία τους διαφωνία λοιπόν λέγεται ότι αφορά τον νέο σύζυγο της μεγαλύτερης αδερφής, Travis Barker. Γιατί έχουν διαμάχη η Kim και η Kourtney Kardashian; Η αλήθεια είναι πως οι δυο γυναίκες συνήθιζαν να […] The post Η διαμάχη της Kim και της Kourtney Kardashian είναι πραγματική και ο λόγος είναι αυτός appeared first on InStyle.
09:47 16/12/2023

Το πρώτο ποστ της Kourtney Kardashian μετά τη γέννα δεν αφορούσε το μωρό αλλά τον Travis Barker

queen.gr
H Kourtney Kardashian μοιράστηκε στο Instagram μερικές φωτογραφίες με τον σύζυγό της για έναν πολύ ξεχωριστό λόγο.Περισσότερα...
11:09 15/11/2023

Η Kourtney Kardashian γέννησε και έβαλε «αυστηρό νόμο» για το ποιος θα δει το μωρό

queen.gr
Θα βλέπουν το μωρό της Kourtney μόνο όσοι έχουν λάβει ειδική πρόκληση.Περισσότερα...
22:09 11/11/2023

Kourtney Kardashian:Ο Travis Barker είναι (ήδη) πολύ δεμένος με το μωρό τους

instyle.gr
Ο ντράμερ των Blink-182 απέδειξε ότι έχει ήδη δεθεί με τον γιο του Rocky Thirteen μέσω της μουσικής. O Travis Parker μοιράστηκε ένα βίντεο όπου χτυπούσε ένα drum pad κατά τη διάρκεια ενός ραντεβού με τον γιατρό. Στη λεζάντα, ο Travis σημείωσε ότι «έκανε εξάσκηση με τους χτύπους της καρδιάς του μωρού του». Ο μουσικός […] The post Kourtney Kardashian:Ο Travis Barker είναι (ήδη) πολύ δεμένος με το μωρό τους appeared first on InStyle.
10:46 11/11/2023

H 10χρονη North West είναι κοριτσάκι του μπαμπά και προτιμά να μένει με τον Kanye West

queen.gr
H Kim Kardashian μίλησε για τη σχέση με την κόρη της και αποκάλυψε το μεγάλο παράπονο της North. Η πολύτιμη συμβουλή που έδωσε η Kourtney Kardashian στην αδερφή της.Περισσότερα...
14:09 05/11/2023

Όλα όσα θέλεις να μάθεις για το μηλόξυδο στο οποίο ορκίζονται οι celebrities

govastileto.gr
Η Victoria Beckham, η Hailey Bieber και η Kourtney Kardashian είναι στη λίστα των celebrities που ορκίζονται στο μηλόξυδο (ACV).  Το ACV είναι πλέον ένας όρος που ακούμε όλο και πιο συχνά και διαφημίζεται για την ικανότητά του να βοηθά στην επανεκκίνηση του μεταβολισμού και στην πέψη. Τι είναι το μηλόξυδο; Το ACV είναι ένας […]
20:00 02/11/2023

Kourtney Kardashian: «Μόλις σταμάτησα τις εξωσωματικές, τότε έμεινα έγκυος»

tlife.gr
Η Kourtney Kardashian επιθυμούσε για μεγάλο διάστημα να μείνει έγκυος στο παιδί του συζύγου της Travis To άρθρο Kourtney Kardashian: «Μόλις σταμάτησα τις εξωσωματικές, τότε έμεινα έγκυος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 14/10/2023

Kourtney Kardashian: Απαιτεί από την οικογένειά της να σταματήσει να μιλάει με τον πρώην της, Scott Disick

govastileto.gr
Η Kourtney Kardashian φέρεται να θέλει η διάσημη οικογένειά της να σταματήσει να μιλάει με τον πρώην της, Scott Disick, σύμφωνα με πηγές. Η τηλεπερσόνα μοιράζεται τρία παιδιά με τον 40χρονο Scott Disick: τον 13χρονο Μέισον, την 11χρονη Πενέλοπε και τον 8χρονο Ρέιν. «Τώρα που δημιουργεί οικογένεια με τον Travis, δεν υπάρχει χώρος για τον […]
01:00 06/10/2023

Kim & Kourtney Kardashian είναι σε διαμάχη & ο πραγματικός λόγος δεν είναι άλλος από μια συνεργασία

queen.gr
Kim Kardashian και Kourtney Kardashian έχουν εχθρική διάθεση η μία προς την άλλη και το χάσμα ανάμεσά τους μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο πραγματικός λόγους του καυγά και τα συναισθήματα της εγκυμονούσας.Περισσότερα...
19:17 02/10/2023

H αυγοσαλάτα της Kourtney Kardashian θα γίνει το αγαπημένο σου γεύμα

queen.gr
Η αγαπημένη σαλάτα της Kourtney Kardashian είναι η τέλεια επιλογή για το γραφείο ή το βραδινό σου γεύμα.Περισσότερα...
19:17 12/09/2023

Αυτή είναι η αγαπημένη DIY μάσκα της Kourtney Kardashian για βαθιά ενυδάτωση

govastileto.gr
Αυτή την περίοδο, μετά το τέλος των καλοκαιρινών διακοπών και την έκθεση της επιδερμίδας μας στον ήλιο, το πρόσωπό μας σίγουρα χρειάζεται βαθιά ενυδάτωση για να δείχνει λαμπερό και φρέσκο. Παρακάτω θα δείτε την αγαπημένη DIY μάσκα της Kourtney Kardashian για βαθιά ενυδάτωση. Oatmeal Mask από την Kourtney Kardashian: Υλικά 1/4 φλιτζάνι βρώμη 3 κουταλιές […]
12:00 03/09/2023

Kourtney Kardashian: Ανησυχία για την έγκυο σταρ μετά τη νοσηλεία της

instyle.gr
Ανησυχία προκλήθηκε για την κατάσταση της υγείας της Kourtney Kardashian αφού ο Travis Barker έφυγε εσπευσμένα για τις ΗΠΑ έπειτα από “επείγον οικογενειακό θέμα” με το συγκρότημά του Blink-182 να αναβάλει την περιοδεία του στην Ευρώπη. Το Σάββατο ο μουσικός και η έγκυος Kourtney Kardashian, εθεάθησαν να φεύγουν από νοσοκομείο του Λος Άντζελες και να […] The post Kourtney Kardashian: Ανησυχία για την έγκυο σταρ μετά τη νοσηλεία της appeared first on InStyle.
11:46 03/09/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load