#Margot Robbie

Summer Νails 2024: Oι 5 κορυφαίες τάσεις για να δοκιμάσετε

instyle.gr
Η μανικιουρίστα της Margot Robbie αποκαλύπτει τις 5 τάσεις στα νύχια που θα κυριαρχήσουν το καλοκαίρι. Εντάξει, τυπικά είμαστε στην καρδιά της άνοιξης, το Πάσχα είναι θέμα λίγων ημερών αλλά ο καιρός θυμίζει περισσότερο καλοκαίρι. Και το καλοκαίρι είναι η εποχή που δοκιμάζουμε νέα look στο μανικιούρ. Γιατί; Γιατί κατά τη διάρκεια του υπόλοιπου έτους, […] The post Summer Νails 2024: Oι 5 κορυφαίες τάσεις για να δοκιμάσετε appeared first on InStyle.
09:48 24/04/2024

Η Margot Robbie κόβει τα μαλλιά της και υιοθετεί την ιδανική κουπ για το καλοκαίρι

instyle.gr
Γιατί το μακρύ καρέ της Robbie είναι η καλύτερη πρόταση για τους καλοκαιρινούς μήνες. Παρόλο που δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η Margot Robbie σταμάτησε τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, σίγουρα μας είχε λείψει. Πρόσφατα λοιπόν μας έκανε μια έκπληξη. Παρόλο που περιμέναμε να ανανεώσει την εικόνα της και να αλλάξει το […] The post Η Margot Robbie κόβει τα μαλλιά της και υιοθετεί την ιδανική κουπ για το καλοκαίρι appeared first on InStyle.
18:48 22/04/2024

Margot Robbie: Αποχαιρετά το look της Barbie και επίσημα

instyle.gr
Η Margot Robbie δείχνει πως αποχαιρέτησε την Barbie με μια σημαντική αλλαγή στα μαλλιά της. Η σταρ χάρισε στους θαυμαστές -και τους φωτογράφους- πολλές αξέχαστες στιγμές στιλ και ομορφιάς με την Barbie. Από την γκαρνταρόμπα της στην οθόνη μέχρι τις λαμπερές εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί που ήταν εμπνευσμένες από την εμβληματική κούκλα, η 33χρονη […] The post Margot Robbie: Αποχαιρετά το look της Barbie και επίσημα appeared first on InStyle.
17:46 17/04/2024

Margot Robbie: Η νέα της ταινία βασισμένη στη «Monopoly»

instyle.gr
Η Margot Robbie πρόκειται να συνεργαστεί με τη Hasbro Entertainment για μια νέα ταινία βασισμένη στο επιτραπέζιο παιχνίδι «Monopoly». Η πρωταγωνίστρια της υποψήφιας για Όσκαρ ταινίας «Barbie» πρόκειται να αναλάβει την παραγωγή μέσω της LuckyChap σε συνεργασία με την Lionsgate. Η είδηση αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του φετινού CinemaCon, στο Λας Βέγκας. Σε ανακοίνωσή της, […] The post Margot Robbie: Η νέα της ταινία βασισμένη στη «Monopoly» appeared first on InStyle.
08:46 12/04/2024

Margot Robbie: Το νέο χρώμα στα μαλλιά της είναι η μεγαλύτερη τάση της χρονιάς

tlife.gr
Η Margot Robbie μένει πιστή και σταθερή στο λαμπερό, ξανθό χρώμα στα μαλλιά. Για χάρη του To άρθρο Margot Robbie: Το νέο χρώμα στα μαλλιά της είναι η μεγαλύτερη τάση της χρονιάς δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:09 10/04/2024

Margot Robbie: Τέλος στο Barbie look – Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

instyle.gr
Η Margot Robbie υιοθετεί νέο look αποχαιρετώντας οριστικά το χαρακτηριστικό ξανθό της Barbie. Η Robbie, 33 ετών, εθεάθη στα γυρίσματα της ταινίας A Big Bold Beautiful Journey με μακριά μαλλιά σε απόχρωση ξανθό-μελί και αφέλειες που φθάνουν κάτω από τα φρύδια της. Η επερχόμενη ταινία σηματοδοτεί την πρώτη της κινηματογραφική δουλειά μετά το Barbie ενώ […] The post Margot Robbie: Τέλος στο Barbie look – Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της appeared first on InStyle.
11:46 09/04/2024

Shakira κατά “Barbie”: “Οι γιοι μου μίσησαν την ταινία – Ήταν ευνουχιστική”

instyle.gr
Κάποιες, βλέπε Margot Robbie και Greta Gerwig, δεν θα χαρούν καθόλου με τις δηλώσεις της Shakira σχετικά με την ταινία τους που έσπασε ταμεία την περασμένη χρονιά. Ο λόγος φυσικά για την Barbie. Η Κολομβιανή σουπερστάρ, σε συνέντευξή της στο περιοδικό Allure, τόνισε ότι οι γιοι της “μίσησαν εντελώς” την ταινία “Barbie” επειδή τη θεώρησαν […] The post Shakira κατά “Barbie”: “Οι γιοι μου μίσησαν την ταινία – Ήταν ευνουχιστική” appeared first on InStyle.
16:46 02/04/2024

Margot Robbie: Εκπλήσσει με το επόμενο πρότζεκτ της μετά την επιτυχία-ρεκόρ της Barbie

instyle.gr
Η Margot Robbie αναλαμβάνει νέο πρότζεκτ και προκαλεί μεγάλη έκπληξη. Μετά την πρωτοφανή επιτυχία της ταινίας Barbie που έσπασε ρεκόρ, η Robbie αναλαμβάνει μια ταινία δράσης. Η ηθοποιός, 33 ετών, πρωταγωνίστησε στην ταινία με τα υψηλότερα έσοδα του 2023 καθώς υποδύθηκε τη διάσημη κούκλα της Mattel. Τώρα πρόκειται να αναλάβει άλλο ένα live-action project, καθώς […] The post Margot Robbie: Εκπλήσσει με το επόμενο πρότζεκτ της μετά την επιτυχία-ρεκόρ της Barbie appeared first on InStyle.
15:46 21/03/2024

Margot Robbie: Φήμες για αισθητική επέμβαση μετά τη μεταμόρφωσή της στο πέρασμα των χρόνων

instyle.gr
Η Margot Robbie δεν είναι μόνο μια περιζήτητη ηθοποιός, αλλά είναι και μία από τις πιο λαμπερές και όμορφες γυναίκες του Χόλιγουντ. Σίγουρα από την εποχή που ήταν μια άγνωστη ηθοποιός σαπουνόπερας, υποδυόμενη την Donna Freedman στο Neighbours, μέχρι σήμερα που θεωρείται κορυφαία σταρ κλέβοντας τις εντυπώσεις στα Όσκαρ, η Margot έχει υποστεί μια πολύ […] The post Margot Robbie: Φήμες για αισθητική επέμβαση μετά τη μεταμόρφωσή της στο πέρασμα των χρόνων appeared first on InStyle.
19:46 13/03/2024

Adam Sandler: Ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός του Χόλιγουντ – H Margot Robbie η νεότερη στη λίστα

instyle.gr
O Adam Sandler βρέθηκε στην κορυφή της λίστας με τους 10 καλύτερα αμειβόμενους ηθοποιούς του Χόλιγουντ το 2023, σύμφωνα με το οικονομικό περιοδικό Forbes. Ο Sandler, διάσημος για τους ρόλους του στις ταινίες “Ο νερο-κουβαλητής” και “Ένας τραγουδιστής για τον γάμο μου”, συγκέντρωσε συνολικά 73 εκατ. δολάρια χάρη στην επιτυχία της περιοδείας του stand-up κωμωδίας […] The post Adam Sandler: Ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός του Χόλιγουντ – H Margot Robbie η νεότερη στη λίστα appeared first on InStyle.
22:46 09/03/2024

Τέλος η Barbie Era! Η Margot Robbie φτάνει στο αεροδρόμιο με ένα αναπάντεχο look

instyle.gr
Άραγε το φαινόμενο Barbie τελείωσε; Πιθανότατα! Μετά τα Oscars, υποθέτουμε πως η Μargot Robbie θα είναι ελεύθερη να επιστρέψει στις καθημερινές της συνήθειες, στον πραγματικό της εαυτό, στην αληθινή της γκαρνταρόμπα η οποία δεν είχε σχεδόν καθόλου ροζ. Με το τελευταίο της outfit αεροδρομίου μάλιστα, μας προϊδεάζει για το μέλλον, δείχνοντάς μας πως μια πιο […] The post Τέλος η Barbie Era! Η Margot Robbie φτάνει στο αεροδρόμιο με ένα αναπάντεχο look appeared first on InStyle.
10:46 06/02/2024

H Margot Robbie σπάει τη σιωπή της για το σνομπάρισμα στα Όσκαρ

instyle.gr
Η Margot Robbie έσπασε τη σιωπή της και μίλησε για το γεγονός ότι την απέρριψαν από τα Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία “Barbie”. “Δεν υπάρχει τρόπος να νιώθεις θλίψη όταν ξέρεις ότι είσαι τόσο ευλογημένη“, είπε απευθυνόμενη στο κοινό σε ειδική προβολή της ταινίας που έσπασε ρεκόρ από τη SAG-AFTRA, το βράδυ της […] The post H Margot Robbie σπάει τη σιωπή της για το σνομπάρισμα στα Όσκαρ appeared first on InStyle.
09:46 02/02/2024

Margot Robbie: Έκανε την πρώτη της εμφάνιση μετά το σνομπάρισμα από τα Όσκαρ

instyle.gr
Η Margot Robbie έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον αποκλεισμό της από τα Όσκαρ. Η σταρ της Barbie παρακολούθησε μια ειδική προβολή της επιτυχημένης ταινίας της με τον συμπρωταγωνιστή της Ryan Gosling, λίγες ημέρες μετά το σνομπάρισμα από την Ακαδημία Κινηματογράφου. margot robbie at a #Barbie Q&A recently pic.twitter.com/jgFcE1V6nH — ໊ (@addictionmargot) January […] The post Margot Robbie: Έκανε την πρώτη της εμφάνιση μετά το σνομπάρισμα από τα Όσκαρ appeared first on InStyle.
21:48 31/01/2024

Ταπεινωμένος ο Bradley Cooper – Πώς τον σνόμπαραν στα Όσκαρ

instyle.gr
H Greta Gerwig και η Margot Robbie δεν είναι οι μόνες αδικημένες από την Ακαδημία του Κινηματογράφου. Η σκηνοθέτις και η πρωταγωνίστρια της Barbie δεν απέσπασαν υποψηφιότητα για Όσκαρ για την αντίστοιχη κατηγορία η καθεμία. Γεγονός που σχολιάστηκε έντονα από τους καλλιτέχνες. Άλλος ένας όμως σταρ γνώρισε τον αποκλεισμό στα Όσκαρ στη βασική κατηγορία που […] The post Ταπεινωμένος ο Bradley Cooper – Πώς τον σνόμπαραν στα Όσκαρ appeared first on InStyle.
19:46 24/01/2024

America Ferrera: H απογοήτευσή της για τον αποκλεισμό της Margot Robbie και της Greta Gerwig από τα Όσκαρ

instyle.gr
H America Ferrera γιορτάζει την υποψηφιότητά της για Όσκαρ για τον ρόλο της στην ταινία “Barbie”. Ωστόσο, η ηθοπoιός δεν έκρυψε την απογοήτευσή της για το γεγονός ότι η συμπρωταγωνίστριά της Margot Robbie και η σκηνοθέτις Greta Gerwig δεν έλαβαν την ίδια τιμή. “Είμαι απίστευτα απογοητευμένη που δεν ήταν υποψήφιες“, δήλωσε η Ferrera, η οποία […] The post America Ferrera: H απογοήτευσή της για τον αποκλεισμό της Margot Robbie και της Greta Gerwig από τα Όσκαρ appeared first on InStyle.
14:46 24/01/2024

Ryan Gosling: Η απάντησή του στο σνομπάρισμα της Greta Gerwig και της Margot Robbie στα Όσκαρ

instyle.gr
Ο Ryan Gosling έχει ανάμεικτα συναισθήματα μετά την ανακοίνωση των φετινών υποψηφιοτήτων για Όσκαρ. Ενώ ο ίδιος απέσπασε μια υποψηφιότητα για Καλύτερο Β’ Ανδρικό Ρόλο ως Ken στην ταινία Barbie, οι σκέψεις του ήταν με την Greta Gerwig, η οποία δεν είναι υποψήφια στην κατηγορία καλύτερης σκηνοθεσίας, και τη Margot Robbie, η οποία έμεινε εκτός […] The post Ryan Gosling: Η απάντησή του στο σνομπάρισμα της Greta Gerwig και της Margot Robbie στα Όσκαρ appeared first on InStyle.
09:46 24/01/2024

Margot Robbie: Εμφανίστηκε με vintage Chanel σύνολο που είχε φορέσει στην πασαρέλα η Claudia Schiffer

govastileto.gr
Η Margot Robbie μετά από μήνες όπου εμφανιζόταν με looks εμπνευσμένα από τη Barbie λόγω της ομώνυμης ταινίας στην οποία πρωταγωνίστησε, τώρα εμφανίστηκε με ένα look μιας άλλης εμβληματικής ξανθιάς. Την περασμένη Παρασκευή, η εντυπωσιακή ηθοποιός παρευρέθηκε στο γεύμα των βραβείων AFI 2024 στο Λος Άντζελες φορώντας ένα look που φορέθηκε για πρώτη φορά από […]
16:00 18/01/2024

Ο nail expert της Margot Robbie, της Selena Gomez και της JLO μας δείχνει τις 3 τάσεις στο manicure

queen.gr
Οι αποχρώσεις καλύπτουν κάθε γούστο τόσο τις λάτρεις της μίνιμαλ αισθητικής όσο και του μαξιμαλισμού.Περισσότερα...
21:09 17/01/2024

America Ferrera: Δάκρυα συγκίνησης με την παθιασμένη ομιλία της για τις γυναίκες στο Χόλιγουντ

instyle.gr
ΜΙα ξεχωριστή τιμή δέχθηκε η America Ferrera στα Critics Choice Awards 2024, όταν η Margot Robbie της απένειμε το βραβείο SeeHer. Η 33χρονη Robbie εκφώνησε έναν συγκινητικό λόγο για το πώς η 39χρονη Ferrera έχει επηρεάσει την κινηματογραφική και τηλεοπτική βιομηχανία, αφηγούμενη ιστορίες για πολύπλοκες γυναίκες. Σημείωσε επίσης τη διάκριση της Ferrera ως η “πρώτη […] The post America Ferrera: Δάκρυα συγκίνησης με την παθιασμένη ομιλία της για τις γυναίκες στο Χόλιγουντ appeared first on InStyle.
13:46 15/01/2024

Η Margot Robbie αναδημιούργησε το εμβληματικό look της Claudia Schiffer

instyle.gr
Τα τελευταία χρόνια, οι διάσημοι αγαπούν να παίζουν με τη μόδα, με το να αναβιώνουν εμβληματικά looks του παρελθόντος. Κάπως έτσι, μας ξυπνούν μνήμες. Ένα ακόμα παράδειγμα αυτής της τάσης ήταν η πρόσφατη εμφάνιση της Margot Robbie, η οποία αναδημιούργησε ένα εμβληματικό look της Claudia Schiffer. Margot Robbie as Claudia Schiffer Η Robbie μετά από […] The post Η Margot Robbie αναδημιούργησε το εμβληματικό look της Claudia Schiffer appeared first on InStyle.
15:46 14/01/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load