#Ryan Gosling

Η Eva Mendes απάντησε με τον δικό της τρόπο στα σχόλια περί πλαστικών

queen.gr
Ο τρόπος που η Eva Mendes γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της με τον Ryan Gosling, η νέα επαγγελματική της προσπάθεια και η απάντηση στα σχόλια για το πρόσωπό της.Περισσότερα...
23:17 23/04/2024

Eva Mendes: Έγινε 50 ετών και ο Ryan Gosling έκανε «ξεχωριστά» τα γενέθλιά της…

Skai.gr
Το αγαπημένο ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο κόρες, την 9χρονη Εσμεράλντα Αμάντα και την 8χρονη Αμάντα Λι
11:40 23/04/2024

Γυναίκες: Είναι ο ιδανικός άνδρας προϊόν μυθοπλασίας;

vita.gr
Hint: Οι περισσότερες γυναίκες συμφωνούν ότι ο τέλειος άνδρας είναι «βγαλμένος» από βιβλίο και... μοιάζει με τον Ryan Gosling!
08:29 23/04/2024

Eva Mendes: Υιοθέτησε το απόλυτο Barbiecore μανικιούρ

tlife.gr
Η Eva Mendes είναι σύζυγος του… Ken- Ryan Gosling και δεν θα μπορούσε να αποφύγει το To άρθρο Eva Mendes: Υιοθέτησε το απόλυτο Barbiecore μανικιούρ δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 02/04/2024

H TAG Heuer ανακοινώνει συνεργασία με την ταινία Fall Guy του πρεσβευτή του brand Ryan Gosling

instyle.gr
Η TAG Heuer, ελβετική μάρκα πολυτελών ρολογιών, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την ταινία The Fall Guy της Universal Pictures, το νέο, κορυφαίο θρίλερ δράσης από τον σκηνοθέτη David Leitch, που θα προβληθεί στις αίθουσες στις 3 Μαΐου 2024. Στην ταινία, από την 87North, πρωταγωνιστεί ο πρεσβευτής του brand TAG Heuer και υποψήφιος για Όσκαρ, […] The post H TAG Heuer ανακοινώνει συνεργασία με την ταινία Fall Guy του πρεσβευτή του brand Ryan Gosling appeared first on InStyle.
09:47 29/03/2024

Ryan Gosling: Η συμφωνία με την Eva Mendes για τους ρόλους στο σπίτι τους

instyle.gr
Η Eva Mendes και ο Ryan Gosling είχαν μια αμοιβαία συμφωνία ότι εκείνη θα εγκατέλειπε την καριέρα της ηθοποιού για να μείνει στο σπίτι με τα παιδιά τους. “Ήταν σχεδόν σαν μια μη λεκτική συμφωνία που έλεγε: Εντάξει, αυτός θα δουλέψει και εγώ θα δουλέψω, εγώ θα δουλέψω εδώ’“, δήλωσε η Mendes στην εκπομπή “Today” […] The post Ryan Gosling: Η συμφωνία με την Eva Mendes για τους ρόλους στο σπίτι τους appeared first on InStyle.
12:46 27/03/2024

Ryan Gosling: Η τρυφερή αφιέρωση στη γυναίκα της ζωής του

instyle.gr
Ο Ryan Gosling έκανε μια γλυκιά αφιέρωση στην επί χρόνια σύντροφό του Eva Mendes στην επερχόμενη ταινία του The Fall Guy. Προωθώντας την τελευταία του ταινία στο South by Southwest Film Festival στο Όστιν του Τέξας, ο Ryan αποκάλυψε ότι έδειξε την αγάπη του σε ένα από τα αείμνηστα κατοικίδια της Eva στην ταινία. Μιλώντας […] The post Ryan Gosling: Η τρυφερή αφιέρωση στη γυναίκα της ζωής του appeared first on InStyle.
17:46 14/03/2024

Ο Ryan Gosling μετά τον Ken γίνεται κασκαντέρ στην ταινία «The Fall Guy»: Ο ρόλος της Emily Blunt

queen.gr
Μετά το Barbenheimer ο Ryan Gosling και η Emily Blunt πρωταγωνιστούν στο «The Fall Guy».Περισσότερα...
17:09 12/03/2024

Eva Mendes: Απούσα από το κόκκινο χαλί των Όσκαρ αλλά πάντα στο πλευρό του Ryan Gosling

instyle.gr
Ο Ryan Gosling επέλεξε την αδελφή του για συνοδό του στη βραδιά των Όσκαρ. Ο σταρ έχει ορκιστεί ότι δεν θα περπατήσει ποτέ στο κόκκινο χαλί με τη γυναίκα της ζωής του, Eva Mendes. Και μπορεί η Eva να ήταν απούσα από τη λαμπερή στιγμή των Όσκαρ, αλλά παραμένει πάντα στο πλευρό του άνδρα της, […] The post Eva Mendes: Απούσα από το κόκκινο χαλί των Όσκαρ αλλά πάντα στο πλευρό του Ryan Gosling appeared first on InStyle.
22:46 11/03/2024

Ryan Gosling: Επική εμφάνιση στα Όσκαρ ως Ken – Τον χειροκρότησαν όρθιοι

instyle.gr
O Ryan Gosling μπορεί να μην πήρε Όσκαρ αλλά έκανε ένα θέατρο να σηκωθεί να τον χειροκροτήσει με την επική εμφάνισή του στην τελετή απονομής. Ο σταρ ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει το υποψήφιο για Όσκαρ τραγούδι από την ταινία Barbie στην οποία πρωταγωνιστεί, “I’m Just Ken”. Ο Ryan επέστρεψε στις… ροζ ρίζες του […] The post Ryan Gosling: Επική εμφάνιση στα Όσκαρ ως Ken – Τον χειροκρότησαν όρθιοι appeared first on InStyle.
10:46 11/03/2024

Margot Robbie: Έκανε την πρώτη της εμφάνιση μετά το σνομπάρισμα από τα Όσκαρ

instyle.gr
Η Margot Robbie έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον αποκλεισμό της από τα Όσκαρ. Η σταρ της Barbie παρακολούθησε μια ειδική προβολή της επιτυχημένης ταινίας της με τον συμπρωταγωνιστή της Ryan Gosling, λίγες ημέρες μετά το σνομπάρισμα από την Ακαδημία Κινηματογράφου. margot robbie at a #Barbie Q&A recently pic.twitter.com/jgFcE1V6nH — ໊ (@addictionmargot) January […] The post Margot Robbie: Έκανε την πρώτη της εμφάνιση μετά το σνομπάρισμα από τα Όσκαρ appeared first on InStyle.
21:48 31/01/2024

Ryan Gosling και Eva Mendes περιμέναμε στο κόκκινο χαλί αλλά τελικά τους είδαμε μαζί στις κούνιες

queen.gr
Ο Ryan Gosling και η Eva Mendes κρατούν τη ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η νέα οικογενειακή έξοδος με τις κόρες τους και οι σπάνιες φωτογραφίες.Περισσότερα...
19:10 29/01/2024

Eva Mendes: Απαντά στους haters του Ryan Gosling – “Τόσο περήφανη που είμαι η Barbie αυτού του Ken”

instyle.gr
Η Eva Mendes είναι μια απόλυτα υποστηρικτική όσο και ερωτευμένη σύζυγος. Η ηθοποιός στέκεται δίπλα στον Ryan Gosling σε κάθε στιγμή, στις επιτυχίες και στις δυσκολίες του, στηρίζοντάς τον κάθε φορά. Οπότε τώρα που είναι υποψήφιος για Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου δεν μπορεί παρά να εγκωμιάσει τον σύζυγό της και ταυτόχρονα να δώσει τις απαντήσεις […] The post Eva Mendes: Απαντά στους haters του Ryan Gosling – “Τόσο περήφανη που είμαι η Barbie αυτού του Ken” appeared first on InStyle.
22:46 25/01/2024

Ryan Gosling: Η απάντησή του στο σνομπάρισμα της Greta Gerwig και της Margot Robbie στα Όσκαρ

instyle.gr
Ο Ryan Gosling έχει ανάμεικτα συναισθήματα μετά την ανακοίνωση των φετινών υποψηφιοτήτων για Όσκαρ. Ενώ ο ίδιος απέσπασε μια υποψηφιότητα για Καλύτερο Β’ Ανδρικό Ρόλο ως Ken στην ταινία Barbie, οι σκέψεις του ήταν με την Greta Gerwig, η οποία δεν είναι υποψήφια στην κατηγορία καλύτερης σκηνοθεσίας, και τη Margot Robbie, η οποία έμεινε εκτός […] The post Ryan Gosling: Η απάντησή του στο σνομπάρισμα της Greta Gerwig και της Margot Robbie στα Όσκαρ appeared first on InStyle.
09:46 24/01/2024

Oliver Stone: Κατακεραυνώνει τον Ryan Gosling για την Barbie – “Γελοίο, χάνει τον χρόνο του”

instyle.gr
Ο Oliver Stone κατακεραύνωσε τον Ryan Gosling που συμφώνησε να πρωταγωνιστήσει ως Ken στην ταινία Barbie. Παρά την τεράστια εισπρακτική επιτυχία της ταινία, ο θρυλικός σκηνοθέτης δεν φάνηκε να συγκινείται. Μάλιστα, δεν συγκράτησε τη γλώσσα του όταν ρωτήθηκε για το αστείο που έκανε στέλεχος της Mattel ότι αυτός θα έπρεπε να σκηνοθετήσει μια Barbie 2. […] The post Oliver Stone: Κατακεραυνώνει τον Ryan Gosling για την Barbie – “Γελοίο, χάνει τον χρόνο του” appeared first on InStyle.
14:46 23/01/2024

Eva Mendes: H δήλωση αγάπης στον Ryan Gosling σε μια σπάνια ανάρτηση

instyle.gr
Σε μια σπάνια κίνηση η Eva Mendes εξέφρασε τον έρωτά της για τον Ryan Gosling δημοσίως. Αφορμή ήταν η νίκη του τραγουδιού, που ο ίδιος ερμηνεύει στην Barbie, “I’m Just Ken” στα Critics Choice Awards. Ο Gosling έγινε viral στα social media όταν αιφνιδιάστηκε από τη νίκη και το έδειξε με μια έντρομη έκφραση που […] The post Eva Mendes: H δήλωση αγάπης στον Ryan Gosling σε μια σπάνια ανάρτηση appeared first on InStyle.
19:46 16/01/2024

Ο Ryan Gosling αποθέωσε την Eva Mendes με μια φράση

NewsBomb
Στην ομιλία του 43χρονου, στο φεστιβάλ κινηματογράφου της Santa Barbara, όταν ο ηθοποιός πήρε το βραβείο Kirk Douglas, ο Ryan…Περισσότερα...
00:00 16/01/2024

Viral o Ryan Gosling – Η ξεκαρδιστική αντίδραση στη… μουσική νίκη του

instyle.gr
Η αντίδραση του Ryan Gosling όταν το τραγούδι του “I’m Just Ken” από την Barbie κέρδισε Critics Choice Award έγινε viral και προκάλεσε γέλιο στα social media. O 43χρονος Ryan Gosling φάνηκε να ακούει με μια έκφραση γεμάτη σύγχυση ότι το τραγούδι, που ο ίδιος ερμήνευσε στην ταινία Barbie, κέρδισε το βραβείο για το καλύτερο […] The post Viral o Ryan Gosling – Η ξεκαρδιστική αντίδραση στη… μουσική νίκη του appeared first on InStyle.
20:47 15/01/2024

Ryan Gosling: Τα κρυφά… ταλέντα του και στην κουζίνα

instyle.gr
Ο Ryan Gosling δεν είναι μόνο ένας ταλαντούχος ηθοποιός. Ο Ken της Barbie έχει εκπληκτικό ταλέντο και στην αρτοποιία. Μάλιστα, φτιάχνει εξαιρετικές πίτες και γι’ αυτό μπορεί να ευγνωμονεί τη μαμά του. Οι πρωταγωνιστές της Barbie, Ryan Gosling και Margot Robbie αποκάλυψαν τα κρυφά τους ταλέντα σε συνέντευξή τους στο περιοδικό W Magazine. “Φτιάχνω μια […] The post Ryan Gosling: Τα κρυφά… ταλέντα του και στην κουζίνα appeared first on InStyle.
11:46 04/01/2024

«Barbie»: Συγκέντρωσε 775 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως

govastileto.gr
Για δεύτερη εβδομάδα συνεχίζεται στην Αμερική η μανία με την ταινία της «Barbie» που έκανε πριν λίγο καιρό πρεμιέρα στους κινηματογράφους. Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η ταινία της Greta Gerwig, με πρωταγωνιστές την Margot Robbie και τον Ryan Gosling κέρδισε 93 εκατομμύρια δολάρια στις αίθουσες της Βόρειας Αμερικής. Παρά το γεγονός ότι δεν επρόκειτο για το […]
00:00 01/08/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load