#Pete Davidson

Pete Davidson: Αποχαιρετά τους συναδέλφους του με μια συγκινητική κίνηση

instyle.gr
Ο Pete Davidson πρωταγωνιστούσε στην τηλεοπτική σειρά “Bupkis”, η οποία ήταν βασισμένη στη ζωή του. Αποφάσισε να αποχωρήσει, διακόπτοντας την παραγωγή. Σύμφωνα με το TMZ, χάρισε μεγάλα χρηματικά ποσά στους δημιουργούς. Μοίρασε “εκατοντάδες χιλιάδες” δολάρια στους δημιουργούς της 1ης σεζόν, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη σκληρή δουλειά τους. “Πάντα έβλεπα το ‘Bupkis’ ως ένα παράθυρο […] The post Pete Davidson: Αποχαιρετά τους συναδέλφους του με μια συγκινητική κίνηση appeared first on InStyle.
20:46 07/04/2024

Kim Kardashian: Αναζητεί έναν ηλικιακά… κατάλληλο έρωτα μετά τη διαφορά των 13 ετών με τον Pete Davidson

instyle.gr
Η Kim Kardashian δεν είναι ακόμη έτοιμη να μπει στο παιχνίδι του έρωτα, αλλά όταν θα επιστρέψει, ξέρει πλέον ακριβώς τι θέλει. Στο επεισόδιο των Kardashians, η 42χρονη reality star μίλησε για τα ραντεβού και για το τι θα συνεπάγεται αυτό όταν βρει το κατάλληλο άτομο. Η τελευταία σχέση της Kim ήταν με τον Pete […] The post Kim Kardashian: Αναζητεί έναν ηλικιακά… κατάλληλο έρωτα μετά τη διαφορά των 13 ετών με τον Pete Davidson appeared first on InStyle.
12:46 19/10/2023

Pete Davidson: H συγκινητική αφιέρωση της μητέρας του για τον πυροσβέστη πατέρα του που σκοτώθηκε την 11η Σεπτεμβρίου

instyle.gr
Η μητέρα του Pete Davidson, Amy, θυμάται τον αείμνηστο σύζυγό της Scott, ο οποίος σκοτώθηκε στις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου. Η μητέρα του σταρ μοιράστηκε αρκετές throwback φωτογραφίες του Scott, πυροσβέστη της Νέας Υόρκης που έχασε τη ζωή του στις τρομοκρατικές επιθέσεις του 2001, με αφορμή την 22η επέτειο της τραγωδίας. “Οι πιο ευτυχισμένες […] The post Pete Davidson: H συγκινητική αφιέρωση της μητέρας του για τον πυροσβέστη πατέρα του που σκοτώθηκε την 11η Σεπτεμβρίου appeared first on InStyle.
10:46 12/09/2023

Pete Davidson: Κάνει χρήση κεταμίνης ως θεραπεία για την κατάθλιψη

govastileto.gr
Ο Pete Davidson λέγεται πως δοκιμάζει τη χρήση κεταμίνης, για τη θεραπεία της κατάθλιψης. Ο πρώτος που μίλησε για αυτή τη «μέθοδο» ήταν ο Elon Musk, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι η λήψη μικρών δόσεων κεταμίνης βοηθά στη θεραπεία ανθρώπων που πάσχουν από κατάθλιψη. Ο κωμικός ηθοποιός και πρώην σύντροφος της Kim Kardashian ταλαιπωρείται από την […]
23:00 30/08/2023

Pete Davidson: Χώρισε από την Chase Sui Wonders έπειτα από λίγους μήνες σχέσης

instyle.gr
Ο Pete Davidson και η Chase Sui Wonders φέρεται να έθεσαν τέλος στη σχέση τους που διήρκεσε κάτι λιγότερο από έναν χρόνο, όπως αναφέρει πηγή στο PEOPLE. “Είναι και πάλι ελεύθερος”, λέει η πηγή. “Βγαίνει και κυκλοφορεί και τα πάει πολύ καλά.” Μετά τη σχέση με την Kim Kardashian και το πρόσκαιρο ειδύλλιο με την […] The post Pete Davidson: Χώρισε από την Chase Sui Wonders έπειτα από λίγους μήνες σχέσης appeared first on InStyle.
12:46 25/08/2023

Kim Kardashian: Μετάνιωσε για το “γρήγορο” ειδύλλιο με τον Pete Davidson

instyle.gr
Η Kim Kardashian σκέφτεται τον απόηχο του διαζυγίου της με τον Kanye West και ομολογεί ότι μετάνιωσε για το ειδύλλιο με τον Pete Davidson. Στο επεισόδιο της Πέμπτης των Kardashians, η 42χρονη σταρ του reality παραδέχτηκε, μιλώντας στις αδερφές της Kylie και Kendall Jenner, ότι “πήδηξε σε μια άλλη σχέση τόσο γρήγορα” με τον Pete […] The post Kim Kardashian: Μετάνιωσε για το “γρήγορο” ειδύλλιο με τον Pete Davidson appeared first on InStyle.
10:46 20/07/2023

O Pete Davidson μπήκε ξανά για αποτοξίνωση και δίνει μάχη με το μετατραυματικό στρες

queen.gr
Ο Pete Davidson έχει μιλήσει στο παρελθόν για τα προβλήματα ψυχικής υγείας που έχει αντιμετωπίσει ωστόσο όπως φαίνεται χρήζει άμεσης βοηθείας.Περισσότερα...
19:17 29/06/2023

Kim Kardashian: Νέος άνδρας στη ζωή της μετά τον χωρισμό από τον Pete Davidson

instyle.gr
Ένας νέος άνδρας έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Kim Kardashian, αλλά η τηλεπερσόνα προτιμά να κρατήσει κρυφή την ταυτότητά του. Η 42χρονη ιδρύτρια των SKIMS εξομολογήθηκε ότι έχει ένα νέο φλερτ, μιλώντας στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς της Hailey Bieber στο YouTube, “Who’s In My Bathroom?” Όταν ρωτήθηκε από το μοντέλο ποιος είναι ο σημερινός […] The post Kim Kardashian: Νέος άνδρας στη ζωή της μετά τον χωρισμό από τον Pete Davidson appeared first on InStyle.
13:46 22/06/2023

Emily Ratajkowski: Νέο ραντεβού με τον DJ Orazio Rispo μετά τα ειδύλλια με τους Harry Styles, Pete Davidson και Eric Andre

instyle.gr
Η Emily Ratajkowski απολαμβάνει στο έπακρο την εργένικη ζωή μετά τον χωρισμό, τον Σεπτέμβριο, από τον σύζυγό της, Sebastian Bear-McClard. Το μοντέλο όλους αυτούς τους μήνες βγαίνει ραντεβού με διάφορους συνοδούς προσπαθώντας να βρει τον κατάλληλο, ενώ έχει ζήσει αρκετά προβεβλημένα ειδύλλια με τους Harry Styles, Pete Davidson, Jack Greer και Eric Andre. Ωστόσο, υπάρχει […] The post Emily Ratajkowski: Νέο ραντεβού με τον DJ Orazio Rispo μετά τα ειδύλλια με τους Harry Styles, Pete Davidson και Eric Andre appeared first on InStyle.
13:46 15/06/2023

Kim Kardashian: Μιλάει πρώτη φορά για τη προσωπική της ζωή μετά τον χωρισμό της με τον Pete Davidson

govastileto.gr
Η Kim Kardashian μίλησε για την προσωπική της ζωή και το ενδεχόμενο να μπει ξανά σε μια σχέση, μετά τον χωρισμό της με τον Pete Davidson. Έχουν περάσει δύο χρόνια από το διαζύγιό της με τον Kanye West κι η διάσημη τηλεπερσόνα έχει βρεθεί σε μία μόνο σοβαρή σχέση, την οποία δημοσιοποίησε κιόλας. Αυτή με […]
22:06 23/05/2023

Saturday Night Live: Η απεργία των σεναριογράφων ακυρώνει την επιστροφή του Πιτ Ντείβιντσον

Newsit
Η απεργία του Σωματείου Σεναριογράφων Αμερικής (Writers Guild of America) ακυρώνει το επερχόμενο επεισόδιο της θρυλικής σειράς του NBC, Saturday Night Live, στο οποίο ήταν να επιστρέψει ο Πιτ Ντέιβιντσον (Pete Davidson). Ο γνωστός κωμικός και ηθοποιός επρόκειτο να επιστρέψει στο Saturday Night Live το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (6-7/5) για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του ... Περισσότερα To άρθρο Saturday Night Live: Η απεργία των σεναριογράφων ακυρώνει την επιστροφή του Πιτ Ντείβιντσον δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:16 04/05/2023

Τροχαίο για τον ηθοποιό Pete Davidson και το μοντέλο Chase Sui Wonder στο Beverly Hills

govastileto.gr
Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκησαν ο Pete Davidson και το μοντέλο Chase Sui Wonder στο Beverly Hills. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο πρώην σύντροφος της Kim Kardashian έχασε τον έλεγχο του πολυτελούς αυτοκινήτου του και στη συνέχεια προσέκρουσε σε ένα σπίτι, μέσα στο οποίο βρισκόταν ένα 16χρονο κορίτσι. Η σύγκρουση ήταν τόσο έντονη που η νεαρή νόμιζε […]
11:04 10/03/2023

Pete Davidson: Τροχαίο για τον ηθοποιό – Βγήκε από τον δρόμο και έπεσε με το αυτοκίνητό του στην πλευρά ενός σπιτιού

instyle.gr
Ο Pete Davidson και η σύντροφός του, Chase Sui Wonders, ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα στο Λος Άντζελες το βράδυ του Σαββάτου, με το όχημά τους να πέφτει στην πλευρά ενός σπιτιού. O 29χρονος κωμικός ηθοποιός ήταν σε μια Mercedes και οδηγούσε σε γειτονιά του Μπέβερλι Χιλς σε υψηλή ταχύτητα όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, […] The post Pete Davidson: Τροχαίο για τον ηθοποιό – Βγήκε από τον δρόμο και έπεσε με το αυτοκίνητό του στην πλευρά ενός σπιτιού appeared first on InStyle.
13:00 06/03/2023

Kim Kardashian: Έτοιμη να… ερωτευτεί ξανά μετά τον χωρισμό από τον Pete Davidson

instyle.gr
Η Kim Kardashian φέρεται να είναι έτοιμη να βγει ξανά ραντεβού, αλλά αυτήν τη φορά ξέρει ακριβώς τι αναζητεί από έναν σύντροφο. Πηγή αποκάλυψε στο PEOPLE ότι η Kim ζητεί από φίλους να της κλείσουν ραντεβού και ότι “θα ήθελε πολύ να βγει με κάποιον που δεν είναι διάσημος στο Χόλιγουντ” “Η Kim δεν έχει […] The post Kim Kardashian: Έτοιμη να… ερωτευτεί ξανά μετά τον χωρισμό από τον Pete Davidson appeared first on InStyle.
10:32 04/03/2023

Αγνώριστη η Έμιλι Ρατακόφσκι – Με νέο μαλλί και… χωρίς σουτιέν σε ερασιτεχνικό ΒΙΝΤΕΟ

empisteutiko.gr
Από τότε που χώρισε έχει ζήσει τις μικρές περιπετειούλες της με τον Pete Davidson, τον καλλιτέχνη Jack Greer και τον DJ Orazio Rispo. Η Έμιλι Ρατακόφσκι έκοψε τις μακριές, μελαχρινές μπούκλες της για να δοκιμάσει ένα τολμηρό νέο χτένισμα. Το 31χρονο μοντέλο «ανέβασε» στο TikTok βίντεο με τη νέα της εμφάνιση, λίγο πριν την παρουσία […] The post Αγνώριστη η Έμιλι Ρατακόφσκι – Με νέο μαλλί και… χωρίς σουτιέν σε ερασιτεχνικό ΒΙΝΤΕΟ appeared first on Empisteutiko.gr.
23:02 03/02/2023

Emily Ratajkowski: Τα βάζει με τους παπαράτσι – “Μου έχουν καταστρέψει τα ραντεβού”

instyle.gr
Αν και η Εmily Ratajkowski απολαμβάνει τα περιστασιακά ραντεβού της, αισθάνεται πως οι παπαράτσι την αγχώνουν καθώς κάνουν την εμπειρία αρκετά δύσκολη γι’ αυτήν. Από τη στιγμή που κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον άπιστο σύζυγό της Sebastian Bear-McClard τον περασμένο Σεπτέμβριο έχει φωτογραφηθεί σε ραντεβού με τους Pete Davidson, DJ Orazio Rispo, Jack Greer και […] The post Emily Ratajkowski: Τα βάζει με τους παπαράτσι – “Μου έχουν καταστρέψει τα ραντεβού” appeared first on InStyle.
13:46 27/01/2023

Pete Davidson: Αφαίρεσε τα αφιερωμένα στην Kim Kardashian τατουάζ του πέντε μήνες μετά τον χωρισμό – Νέος έρωτας στη ζωή του

instyle.gr
Μετά τον χωρισμό από την Kim Kardashian και έπειτα από ένα σύντομο ειδύλλιο με την Emily Ratajkowski ο Pete Davidson έχει νέο έρωτα στη ζωή του. Ο κωμικός απολαμβάνει μία απόδραση στη Χαβάη με τη φημολογούμενη νέα σύντροφό του, την Chase Sui Wonders, όπου ο φωτογραφικός φακός τους “συνέλαβε” να φιλιούνται παθιασμένα ενώ κάνουν ηλιοθεραπεία. […] The post Pete Davidson: Αφαίρεσε τα αφιερωμένα στην Kim Kardashian τατουάζ του πέντε μήνες μετά τον χωρισμό – Νέος έρωτας στη ζωή του appeared first on InStyle.
10:16 24/01/2023

Emily Ratajkowski: To παράπονό της με τους άνδρες – “Προσελκύω τους χειρότερους”

instyle.gr
Η Emily Ratajkowski θεωρεί ότι προσελκύει τους χειρότερους άνδρες, μετά τον χωρισμό από τον περιβόητο γυναικοκατακτητή Pete Davidson και τον άπιστο πρώην σύζυγό της Sebastian Bear-McClard. Η σταρ είπε ότι είναι “διαταραγμένο” αυτό που λένε οι άνδρες ότι θέλουν μια δυνατή γυναίκα, αλλά στην ουσία δεν ξέρουν πώς να τη διαχειριστούν με αποτέλεσμα να τη […] The post Emily Ratajkowski: To παράπονό της με τους άνδρες – “Προσελκύω τους χειρότερους” appeared first on InStyle.
11:46 05/01/2023

Πότε τα έφτιαξαν, πότε χώρισαν – Τίτλοι τέλους στη σχέση του Pete Davidson και της Emily Ratajkowski

queen.gr
Το σύντομο ειδύλλιο ανάμεσα σε Emily Ratajkowski και Pete Davidson τελείωσε και τώρα οι δυο τους έχουν βάλει τη σχέση τους σε friendzone.Περισσότερα...
23:04 28/12/2022

Emily Ratajkowski: Χώρισε με τον πρώην της Kim Kardashian σε χρόνο ρεκόρ

govastileto.gr
Τίτλοι τέλους έπεσαν στη σχέση Emily Ratajkowski-Pete Davidson. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six, το ζευγάρι τελείωσε τη σχέση του με συνοπτικές διαδικασίες. Ο Davidson και η Ratajkowski έγιναν ζευγάρι τον Νοέμβριο και φωτογραφήθηκαν μαζί σε αγώνα των Knicks τον ίδιο μήνα. Τα δημοσιεύματα μάλιστα αναφέρουν ότι ίσως και οι δύο να έχουν ήδη βρει […]
22:06 28/12/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load