#Selena Gomez

Selena Gomez: Μοιράζεται ένα τρυφερό φιλί με τον σύντροφό της Benny Blanco

koolnews.gr
Η Selena Gomez δεν διστάζει να δείξει τον έρωτά της για τον σύντροφό της, Benny Blanco, δημοσιεύοντας μια σειρά από τρυφερές φωτογραφίες μαζί του στο Instagram την Παρασκευή. Στην πρώτη φωτογραφία, η 31χρονη pop star, η οποία κυκλοφόρησε πρόσφατα το νέο της ρουζ της Rare Beauty, φιλάει με πάθος τον 35χρονο μουσικό παραγωγό. Η φωτογραφία […] The post Selena Gomez: Μοιράζεται ένα τρυφερό φιλί με τον σύντροφό της Benny Blanco appeared first on Koolnews.gr.
11:58 13/04/2024

Η Selena Gomez είναι κοκέτα και η τελευταία της εμφάνιση το αποδεικνύει

instyle.gr
Η Selena Gomez είναι μια εκ των πιο εντυπωσιακών προσωπικοτήτων στον κόσμο της μόδας και της ψυχαγωγίας. Και πρόσφατα, μας έδωσε ένα ακόμα λόγο να την αγαπήσουμε λίγο παραπάνω για το στιλ της. Στην πρόσφατη εμφάνισή της στη Νέα Υόρκη, η Gomez απέδειξε για μία ακόμη φορά τον λόγο για τον οποίο είναι ένα από […] The post Η Selena Gomez είναι κοκέτα και η τελευταία της εμφάνιση το αποδεικνύει appeared first on InStyle.
21:46 31/03/2024

Selena Gomez: Υιοθέτησε ήδη το ωραιότερο Πασχαλινό μανικιούρ

tlife.gr
Η Selena Gomez δεν κάνει βήμα χωρίς τον προσωπικό της celebrity nail artist Tom Bachik. Είναι To άρθρο Selena Gomez: Υιοθέτησε ήδη το ωραιότερο Πασχαλινό μανικιούρ δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 30/03/2024

Μία διαγραμμένη φωτογραφία της Selena Gomez έγινε viral για όλους τους λάθος λόγους

queen.gr
Σε άρθρο της η Daily Mail αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η Selena Gomez «επιδεικνύει το στήθος της», ενώ χαρακτηρίζει «προκλητικές» τις φωτογραφίες της.Περισσότερα...
22:09 25/03/2024

Selena Gomez: Υποδέχεται την άνοιξη με το πιο φωτεινό μανικιούρ

tlife.gr
Η αδυναμία της Selena Gomez στις έντονες αποχρώσεις στα νύχια είναι γνωστή. Ζητά συχνά από τον To άρθρο Selena Gomez: Υποδέχεται την άνοιξη με το πιο φωτεινό μανικιούρ δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 20/03/2024

Selena Gomez: Η μάχη με τη διπολική διαταραχή και τον λύκο και η σημασία της αυτοαποδοχής

iatropedia.gr
Μιλώντας στη σκηνή στο φεστιβάλ SXSW, η Gomez συνειδητοποίησε ότι το να μιλήσει ανοιχτά για τα προβλήματά της ήταν αυτό που έπρεπε να κάνει The post Selena Gomez: Η μάχη με τη διπολική διαταραχή και τον λύκο και η σημασία της αυτοαποδοχής appeared first on Iatropedia.
15:09 18/03/2024

«Φωτιά» στα κόκκινα η Selena Gomez – To δείπνο για τα γενέθλια του Benny Blanco με διάσημους φίλους

instyle.gr
Γενέθλια είχε πριν από λίγες μέρες ο Benny Blanco και το γιόρτασε μαζί με τη Selena Gomez και διάσημους φίλους. Η τραγουδίστρια και ηθοποιός για την περίσταση επέλεξε ένα σέξι κόκκινο μίνι φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ το οποίο συνδύασε με κόκκινο μακρύ γούνινο παλτό και κατακόκκινα πέδιλα. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η ίδια φωτογραφήθηκε […] The post «Φωτιά» στα κόκκινα η Selena Gomez – To δείπνο για τα γενέθλια του Benny Blanco με διάσημους φίλους appeared first on InStyle.
08:47 13/03/2024

Love on: Τα looks της Selena Gomez στο Παρίσι είναι… σκέτος έρωτας

Newsbeast.gr
Η Selena Gomez εξέπληξε και ενθουσίασε τους θαυμαστές της με την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού «Love On». Και εφόσον το τραγούδι μιλά για το πόσο ερωτική νιώθει, η Gomez δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερο μέρος να γυρίσει το νέο της video clip από την πόλη του έρωτα, το Παρίσι. Όσο βρισκόταν στη γαλλική πρωτεύουσα, η Gomez έφαγε κρουασάν, ήπιε ζεστές σοκολάτες και έκανε βόλτες στα παριζιάνικα σοκάκια. Οι φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνουν πόσο απόλαυσε την παραμονή της στην πόλη του φωτός κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, αλλά αυτό στο οποίο σταθήκαμε εμείς ήταν τα υπέροχα looks της. Όταν είδα τα posts της στο Instagram, δεν ήξερα τι να πρωτοσχο
15:00 06/03/2024

Selena Gomez: “Είμαι επιτέλους ευτυχισμένη”

instyle.gr
Δύσκολη δήλωση και σίγουρα έπρεπε να περάσει από περισσότερες δυσκολίες για να νιώσει έτσι. Η Selena Gomez, σε συνέντευξή της στο Rolling Stone, αποκάλυψε ότι είναι επιτέλους ευτυχισμένη με το πού βρίσκεται στη ζωή της. “Ένα μέρος μου αισθάνεται ότι είμαι επιτέλους σε ένα καλό σημείο με τα πάντα στη ζωή μου”, δήλωσε η 31χρονη […] The post Selena Gomez: “Είμαι επιτέλους ευτυχισμένη” appeared first on InStyle.
00:46 06/03/2024

Το slick bun είναι το επόμενο it hairstyle

Newsbeast.gr
Ένα καλό hairstyle πρέπει να έχει 3 πράγματα: να είναι εύκολο, να κολακεύει και να πετυχαίνει ακόμα και αν τα μαλλιά δεν είναι φρεσκολουσμένα. Αν θεωρείτε πως αυτό το χτένισμα δεν υπάρχει, τότε ήρθε η ώρα να μάθετε για τον κότσο που κάνουν πλέον όλες οι celebrities: το slick bun. Sofia Richie και Hailey Bieber ήταν από τις πρώτες που υιοθέτησαν το hairstyle και αμέσως όλα τα κορίτσια του TikTok ξεκίνησαν να κάνουν τα μαλλιά τους κότσο, με τα tutorials για το πώς θα πετύχουμε το τέλειο slick bun να κατακλύζουν τα social media. Οι παρακάτω celebrities θα σας πείσουν πόσο κολακευτικό είναι το slick bun. Jennifer Lopez Selena Gomez Hailey Bieber Olivia Culpo Sofia Richie Grainge Rosie Hunting
13:00 05/03/2024

Η Selena Gomez φόρεσε τα παπούτσια που θα λάτρευε ο Justin Bieber

instyle.gr
Τι κι αν δεν είναι πια μαζί, τι κι αν ο Justin δείχνει να έχει βρει το στιλιστικό του ταίρι και η Selena τον έρωτα της ζωής της, οι δύο χολιγουντιανοί σταρ αποδεικνύουν πως ακόμα έχουν κάτι κοινό! Την τελευταία εμφάνιση της Selena Gomez θα μπορούσαμε να την έχουμε δει άνετα πάνω στον Justin. Και […] The post Η Selena Gomez φόρεσε τα παπούτσια που θα λάτρευε ο Justin Bieber appeared first on InStyle.
09:46 25/02/2024

Η Selena Gomez ψηφίζει Sarah Jessica Parker με τα ψηλοτάκουνά της

instyle.gr
Όχι μία, ούτε δύο αλλά τρεις φορές επέλεξε να φορέσει τα ψηλοτάκουνα που υπογράφει η Sarah Jessica Parker στο νέο της βίντεο κλιπ. Η Selena Gomez με outfits που «φωνάζουν» αριστοκρατία τραγουδά στη διαπασών “Love On”. Το νέο της single κυκλοφόρησε μόλις δύο μέρες πριν και αναμένεται να γίνει το hit της άνοιξης. Ωστόσο, εμείς […] The post Η Selena Gomez ψηφίζει Sarah Jessica Parker με τα ψηλοτάκουνά της appeared first on InStyle.
14:46 24/02/2024

Τι είναι το μασάζ λεμφικής παροχέτευσης και γιατί το αγαπούν οι celebrities

iatropedia.gr
Σταρ όπως η Selena Gomez, η Jennifer Aniston και ο Sean "Diddy" Combs ορκίζονται σε αυτό The post Τι είναι το μασάζ λεμφικής παροχέτευσης και γιατί το αγαπούν οι celebrities appeared first on Iatropedia.
21:09 22/02/2024

Η Selena Gomez ποζάρει γυμνή στην μπανιέρα της

govastileto.gr
Στο Παρίσι βρέθηκε η Selena Gomez, η οποία ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο single της «Love On», στο οποίο μοιράζεται στιγμές από τις 40 ώρες που πέρασε στη  πόλη του Φωτός. Η Selena Gomez απόλαυσε παιχνίδια στην μπανιέρα της και ανήρτησε στον πεοσωπικό της λογαριασμό στο Intagram μια γυμνή φωτογραφία, στην οποία είναι καλυμμένη με […]
00:00 21/02/2024

Selena Gomez: Ποζάρει γυμνή στην μπανιέρα της – Οι 40 καυτές ώρες της στο Παρίσι

instyle.gr
H Selena Gomez ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο single της “Love On” και μαζί μοιράζεται στιγμές από τις 40 ώρες που πέρασε στο Παρίσι. Η τραγουδίστρια και ηθοποιός απόλαυσε παιχνίδια στην μπανιέρα της ανεβάζοντας γυμνή φωτογραφία της καλυμμένη με σαπουνάδα, ενθουσιάζοντας τους θαυμαστές της. Επίσης, την είδαμε πιο σέξι από ποτέ προχωρώντας με φούστα μίνι […] The post Selena Gomez: Ποζάρει γυμνή στην μπανιέρα της – Οι 40 καυτές ώρες της στο Παρίσι appeared first on InStyle.
22:46 19/02/2024

H Selena Gomez με corset top στην πρεμιέρα της ταινίας Lola στο Λος Άντζελες

govastileto.gr
Τα corset tops είναι μια από τις κορυφαίες τάσεις της μόδας. Αν ρίξετε μια πιο προσεχτική ματιά στο Instagram θα δείτε Influencers, supermodels και It Girls να αποθεώνουν τα corset tops. Ένα corset top, συνδυασμένο με ένα skinny παντελόνι ή μια pencil φούστα είναι η ιδανική επιλογή για ραντεβού ή ακόμα και για ένα επαγγελματικό […]
16:00 06/02/2024

Selena Gomez: Με νέο κούρεμα και ανοιξιάτικο μανικιούρ είναι το inspo της ημέρας

tlife.gr
Η Selena Gomez στην τελευταία της εμφάνιση είναι άλλος άνθρωπος. Πιο συγκεκριμένα, παραβρέθηκε στην πρεμιέρα της To άρθρο Selena Gomez: Με νέο κούρεμα και ανοιξιάτικο μανικιούρ είναι το inspo της ημέρας δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:09 06/02/2024

Selena Gomez: Πρωινά στο κρεβάτι με τον Benny Blanco

instyle.gr
Η Selena Gomez είναι ερωτευμένη και δεν σταματά να το βροντοφωνάζει. Αυτήν τη φορά θέλησε να δώσει μια γεύση από τα πρωινά της με τον αγαπημένο της Benny Blanco. Η σταρ ανέβασε ένα Instagram Story όπου είναι αγκαλιά στο κρεβάτι με το κεφάλι της χωμένο στο πάπλωμα κάνοντας tag τον Blanco και έγραψε: “Τα πρωινά […] The post Selena Gomez: Πρωινά στο κρεβάτι με τον Benny Blanco appeared first on InStyle.
20:46 03/02/2024

Selena Gomez: Βρίσκεται στην εξοχή, ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και η επιδερμίδα της είναι άψογη

tlife.gr
Οι celebrities συχνά μοιράζονται με τους followers selfies χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Συνήθως χαλαρώνουν στο σπίτι τους To άρθρο Selena Gomez: Βρίσκεται στην εξοχή, ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και η επιδερμίδα της είναι άψογη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 01/02/2024

Η Selena Gomez στέλνει μήνυμα για το body positivity και δηλώνει περήφανη για το πριν και το τώρα

instyle.gr
Η Selena Gomez δεν διστάζει να μιλήσει ειλικρινά για την εικόνα του σώματός της. Η τραγουδίστρια ανέβασε Instagram Stories, όπου σε φωτογραφίες επέδειξε τις αλλαγές στο σώμα της στο πέρασμα των χρόνων. Αρχικά ανέβασε μια φωτογραφία από το παρελθόν, όπου φωτογραφίζεται φορώντας ζεβρέ μπικίνι. Στο Instagram Story, έγραψε: “Σήμερα συνειδητοποίησα ότι δεν θα ξαναείμαι ποτέ […] The post Η Selena Gomez στέλνει μήνυμα για το body positivity και δηλώνει περήφανη για το πριν και το τώρα appeared first on InStyle.
09:46 23/01/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load