#Taika Waititi

Αποκαλυπτική η Rita Ora – Φορά μικροσκοπικό μπικίνι και βάζει φωτιές

instyle.gr
Η Rita Ora απόλαυσε μια απόδραση σε καταφύγιο στη Νέα Ζηλανδία, με τον σύζυγό της, Taika Waititi. Η popstar επέδειξε την εκπληκτική σιλουέτα και τη φυσική της κατάσταση καθώς πόζαρε φορώντας ανύπαρκτο μπικίνι. Μάλιστα, επέδειξε τα οπίσθιά της ενώ ήταν στην άκρη πισίνας σε φωτογραφία όπου έγραψε “Παρακαλώ!” Η Rita Ora επέλεξε πιο ηλιόλουστο κλίμα […] The post Αποκαλυπτική η Rita Ora – Φορά μικροσκοπικό μπικίνι και βάζει φωτιές appeared first on InStyle.
19:46 18/12/2023

Ο Νεοζηλανδός Τάικα Γουαϊτίτι δεν θα είναι στη σκηνοθετική καρέκλα του «Thor 5» της Μάρβελ

thebest.gr
Ο 48χρονος Νεοζηλανδός σκηνοθέτης Τάικα Γουαϊτίτι (Taika Waititi) σε συνέντευξή του στο «Business Insider» με αφορμή τη νέα του ταινία, την αθλητική κωμωδία «Next Goal Wins» με πρωταγωνιστή τον Μάικλ Φασμπέντερ, δήλωσε ότι «δεν θα συμμετέχει» στην 5η ταινία «Thor» της Μάρβελ, αν αυτή γίνει μέσα στα επόμενα έξι χρόνια.
20:00 19/11/2023

Ο Taika Waititi δεν θα σκηνοθετήσει την 5η ταινία Thor

Newsit
Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Taika Waititi δεν θα σκηνοθετήσει την 5η ταινία «Thor», εάν αυτή γίνει τα επόμενα έξι χρόνια, απάντησε ο ίδιος σε σχετική ερώτηση.  Ο Νεοζηλανδός σκηνοθέτης Τάικα Γουαϊτίτι (Taika Waititi) σε συνέντευξή του στο «Business Insider» με αφορμή τη νέα του κωμωδία «Next Goal Wins» ρωτήθηκε σχετικά με τις φήμες στα ... Περισσότερα To άρθρο Ο Taika Waititi δεν θα σκηνοθετήσει την 5η ταινία Thor δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:00 15/11/2023

Rita Ora: “Θεός του σεξ” ο Taika Waititi – Η πικάντικη αποκάλυψη για τον σύζυγό της

instyle.gr
Η Rita Ora και ο Taika Waititi είναι παντρεμένοι κάτι περισσότερο από έναν χρόνο αλλά φαίνεται πως η σπίθα είναι ακόμη αναμμένη ανάμεσά τους. Τουλάχιστον αυτό αποκαλύπτουν τόσο το πλατύ χαμόγελο, όσο και οι δηλώσεις της Rita, η οποία δεν δίστασε σε τηλεοπτική της εμφάνιση να χαρακτηρίσει τον σύζυγό της “θεό του σεξ.” Καλεσμένη στην […] The post Rita Ora: “Θεός του σεξ” ο Taika Waititi – Η πικάντικη αποκάλυψη για τον σύζυγό της appeared first on InStyle.
14:46 21/09/2023

Rita Ora: Τρελά ερωτευμένη με τον Taika Waititi – “Σ’ ευχαριστώ που μου έδειξες τι είναι πραγματικά αγάπη”

instyle.gr
Μια παθιασμένη ανάρτηση έκανε η Rita Ora θέλοντας να τιμήσεο τον σύζυγό της Taika Waititi για τα 48α γενέθλιά του. Η Rita Ora φίλησε με πάθος τον Taika Waititi, καθώς μοιράστηκε μια σειρά από γλυκά στιγμιότυπα με αφορμή τα γενέθλια του σκηνοθέτη. Η τραγουδίστρια, 32 ετών, ευχαρίστησε τον σύζυγό της που της έδειξε “τι είναι […] The post Rita Ora: Τρελά ερωτευμένη με τον Taika Waititi – “Σ’ ευχαριστώ που μου έδειξες τι είναι πραγματικά αγάπη” appeared first on InStyle.
13:46 17/08/2023

Rita Ora: Το νυφικό που επέλεξε για τον γάμο της με τον Taika Waititi

govastileto.gr
Η Rita Ora πριν από λίγες ημέρες και με αφορμή την πρώτη επέτειο του γάμο της με τον Taika Waititi μοιράστηκε κάποιες αδημοσίευτες φωτογραφίες από την τελετή, όπου είχαμε την ευκαιρία να δούμε το bridal look της. Η Rita Ora και ο Taika Waititi παντρεύτηκαν στο Λονδίνο σε μια μικρή ιδιωτική τελετή κάτω από άκρα […]
16:00 08/08/2023

Ρίτα Όρα: Δείχνει για πρώτη φορά τις εντυπωσιακές φωτογραφίες του γάμου της

monopoli.gr
H Ρίτα Όρα μπορεί να είναι παντρεμένη εδώ και ένα χρόνο, αλλά τώρα αποφάσισε να μοιραστεί τις φωτογραφίες του γάμου της με τον αγαπημένο της, Taika Waititi.
15:53 05/08/2023

Rita Ora – Taika Waititi: Το ζευγάρι φωτογραφίζεται πρώτη φορά μαζί σε fashion editorial

tlife.gr
Η Rita Ora και ο Taika Waititi είναι από τα ζευγάρια που στις επίσημες εμφανίσεις του To άρθρο Rita Ora – Taika Waititi: Το ζευγάρι φωτογραφίζεται πρώτη φορά μαζί σε fashion editorial δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:09 04/06/2023

Rita Ora: Ο Taika Waititi είναι τρελά ερωτευμένος μαζί της – Έκανε τατουάζ το αρχικό γράμμα του ονόματός της

instyle.gr
Με ένα τατουάζ με το αρχικό γράμμα του ονόματός της θέλησε να δείξει την αγάπη του, ο Taika Waititi προς την Rita Ora. Το διάσημο ζευγάρι διανύει τον πρώτο χρόνο του γάμου του και απολαμβάνουν την ζωή ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RITA ORA (@ritaora) […] The post Rita Ora: Ο Taika Waititi είναι τρελά ερωτευμένος μαζί της – Έκανε τατουάζ το αρχικό γράμμα του ονόματός της appeared first on InStyle.
00:26 11/02/2023

Rita Ora: Έδειξε για πρώτη φορά το διαμαντένιο δαχτυλίδι του γάμου της

instyle.gr
Η Rita Ora επιδεικνύει με περηφάνια το διαμαντένιο δαχτυλίδι του γάμου της. Η τραγουδίστρια, που στις 27 Ιανουαρίου επιβεβαίωσε τον γάμο της με τον Taika Waititi λέγοντας ότι πλέον “είναι εκτός αγοράς”, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Jimmy Fallon και έδειξε στον παρουσιαστή και το κοινό για πρώτη φορά το δαχτυλίδι του γάμου της και […] The post Rita Ora: Έδειξε για πρώτη φορά το διαμαντένιο δαχτυλίδι του γάμου της appeared first on InStyle.
16:18 02/02/2023

Rita Ora: Eπιβεβαίωσε επίσημα ότι παντρεύτηκε τον Taika Waititi πέντε μήνες μετά τον γάμο

instyle.gr
H Rita Ora επιτέλους επιβεβαίωσε ότι παντρεύτηκε τον Taika Waititi, ενώ περιέγραψε τον γάμο της ως “τέλειο” και “μία ξεχωριστή ημέρα.” Η 32χρονη καλλιτέχνις ήταν καλεσμένη στο Heart Radio Breakfast για να προωθήσει το single της “You Only Love Me” που κυκλοφόρησε σήμερα, ενώ πόζαρε topless για να σηματοδοτήσει την κυκλοφορία του. Η Rita το […] The post Rita Ora: Eπιβεβαίωσε επίσημα ότι παντρεύτηκε τον Taika Waititi πέντε μήνες μετά τον γάμο appeared first on InStyle.
14:34 27/01/2023

Ρίτα Όρα: Ο ΟΡΙΣΜΟΣ του ανύπαρκρου στρινγκ – H φωτογραφία που διέλυσε το Instagram

koolnews.gr
Η Ρίτα Όρα είναι αλβανικής καταγωγής Βρετανίδα τραγουδίστρια που έχει κάνει παγκόσμια καριέρα, γεννήθηκε στο Κόσοβο από Αλβανούς γονείς και σε μικρή ηλικία μετανάστευσε στην Μεγάλη Βρετανία! Εδώ και αρκετά χρόνια απασχολεί της showbiz αφού τα δύο πρώτα άλμπουμ σημείωσαν τεράστια επιτυχία! Πριν από λίγες εβδομάδες παντρεύτηκε με τον Taika Waititi και δηλώνει πολύ ερωτευμένη! […]
10:02 10/10/2022

Rita Ora: Μετά τον γάμο, ανοίγει το σπίτι της στο Λονδίνο

instyle.gr
Η τραγουδίστρια Rita Ora και πρόσφατα παντρεμένη με τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Taika Waititi, κατοικεί σε μια γοητευτική κατοικία από τούβλα στη γειτονιά Primrose Hill του βόρειου Λονδίνου. Χτισμένο το 1877, υπήρξε το σπίτι του εικονογράφου Arthur Rackham, το έργο του οποίου περιλαμβάνει τις Περιπέτειες της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων (1907), τον Πήτερ Παν […] The post Rita Ora: Μετά τον γάμο, ανοίγει το σπίτι της στο Λονδίνο appeared first on InStyle.
14:52 07/10/2022

Rita Ora: Επιβεβαίωσε τον γάμο της με τον Taika Waititi – “Είμαι πολύ ερωτευμένη”

instyle.gr
Η Rita Ora έχει μιλήσει για τον γάμο της με τον Taika Waititi για πρώτη φορά, αφού παντρεύτηκαν κρυφά μέσα στο καλοκαίρι. Η Βρετανίδα popstar επιμένει ότι είναι τρελά ερωτευμένη με τον σκηνοθέτη και σχεδιάζει άλλον μεγάλο γάμο στο Λονδίνο για την οικογένεια και τους φίλους της. Η Rita λέει πως έμπνευσή της ήταν οι […] The post Rita Ora: Επιβεβαίωσε τον γάμο της με τον Taika Waititi – “Είμαι πολύ ερωτευμένη” appeared first on InStyle.
11:16 21/09/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load