#Serena Williams

Zendaya: Εντυπωσιάζει την Serena Williams με τις ικανότητές της στο τένις στο “Challengers”

instyle.gr
Η Zendaya αποκαλύπτει τη γνώμη της σούπερ σταρ του τένις Serena Williams, για την τελευταία της ερμηνεία στην ταινία “Challengers”. Η ηθοποιός, που υποδύεται την τενίστρια στην ταινία, μίλησε πρόσφατα στο Entertainment Tonight για τη συζήτησή της με την θρυλική αθλήτρια. Η ηθοποιός του “Dune: Part Two” αποκάλυψε ότι η Williams της είπε πολύ όμορφα […] The post Zendaya: Εντυπωσιάζει την Serena Williams με τις ικανότητές της στο τένις στο “Challengers” appeared first on InStyle.
18:46 21/04/2024

H Serena Williams χάρισε το μητρικό γάλα που της περίσσεψε

mothersblog.gr
Μάλιστα αστειεύτηκε λέγοντας ότι δημιουργεί μελλοντικούς σούπερ σταρ τενίστες.Περισσότερα...
10:37 22/12/2023

Serena Williams: Δώρισε το μητρικό γάλα της – “Κάποιος εκεί έξω θα πάρει σούπερ στρατιωτικό γάλα”

instyle.gr
Η Serena Williams δείχνει την ενσυναισθησή της και προσφέρει βοήθεια σε γυναίκες που έχουν ανάγκη. Η βασίλισσα του τένις αποκάλυψε ότι δώρισε μητρικό γάλα που της περίσσεψε, από ένα πρόσφατο ταξίδι της στη Νέα Υόρκη. “Αφού πέρασα από έλεγχο, μπόρεσα να το δωρίσω αντί να πάρω το γάλα στο σπίτι”, έγραψε η Williams στη λεζάντα […] The post Serena Williams: Δώρισε το μητρικό γάλα της – “Κάποιος εκεί έξω θα πάρει σούπερ στρατιωτικό γάλα” appeared first on InStyle.
11:46 21/12/2023

Γιατί η Serena Williams βάζει μητρικό γάλα κάτω από τα μάτια – Το βίντεο στο TikTok

instyle.gr
Η Serena Williams με βίντεο που ανάρτησε στο TikTok αποκάλυψε πως έβαλε μητρικό γάλα στην περιοχή των ματιών της. Η κορυφαία τενίστρια έπαθε ηλιακό έγκαυμα κάτω από τα μάτια και αντί για κρέμες δοκίμασε να το “θεραπεύσει” με το μητρικό της γάλα. Μάλιστα ζήτησε από τους followers της να σχολιάσουν την κίνησή της για να […] The post Γιατί η Serena Williams βάζει μητρικό γάλα κάτω από τα μάτια – Το βίντεο στο TikTok appeared first on InStyle.
13:46 06/12/2023

Serena Williams: Η ζωή της ως μαμά – “Δεν είναι τόσο λαμπερή όσο νομίζετε”

instyle.gr
Η Serena Williams μιλάει με ειλικρίνεια για το γεγονός ότι είναι μαμά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει. Ο θρυλική τενίστρια ανέβασε ένα χιουμοριστικό βίντεο στο TikTok όπου παρουσιάζει την αλήθεια για της ζωή της ως μαμάς. Η ίδια στην αρχή ποζάρει με μαύρο φόρεμα με παγιέτες, που φορούσε στα πρόσφατα βραβεία CFDA 2023. Η λαμπερή […] The post Serena Williams: Η ζωή της ως μαμά – “Δεν είναι τόσο λαμπερή όσο νομίζετε” appeared first on InStyle.
21:46 23/11/2023

Serena Williams: Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι – Το αξιολάτρευτο βίντεο με τη νεογέννητη

instyle.gr
Η Serena Williams έφερε στον κόσμο τη δεύτερη κόρη της με τη βασίλισσα του τένις και τον σύζυγό της Alexis Ohanian να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Η Serena μοιράστηκε ένα αξιολάτρευτο βίντεο με το νεογέννητο στο TikTok. Το είδωλο του τένις, 41 ετών, η οποία νωρίτερα αυτόν τον μήνα ανακοίνωσε το φύλο του μωρού της, […] The post Serena Williams: Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι – Το αξιολάτρευτο βίντεο με τη νεογέννητη appeared first on InStyle.
21:46 22/08/2023

Serena Williams: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού της με εντυπωσιακό τρόπο

queen.gr
Μέσα από ένα απίθανο βίντεο μάθαμε και εμείς ότι η Serena Williams περιμένει...Περισσότερα...
20:17 03/08/2023

Serena Williams: Aποκάλυψε μ’ ένα φαντασμαγορικό σόου το φύλο του δεύτερου παιδιού της

Zougla
H Serena Williams και ο Alexis Ohanian διοργάνωσαν ένα φαντασμαγορικό πάρτι για την αποκάλυψη του φύλου του δεύτερου παιδιού τους...
04:00 03/08/2023

Η Serena Williams αποκάλυψε το φύλο του 2ου μωρού και ο σύζυγός της έκανε τη σωστή πρόβλεψη

queen.gr
Με εντυπωσιακό τρόπο έμαθε η Serena Williams το φύλο του δεύτερου παιδιού που κυοφορεί.Περισσότερα...
12:17 01/08/2023

Η Serena Williams ξανά έγκυος - Πώς αντέδρασε η κόρη της

queen.gr
Η κόρη της Serena Williams είχε την πιο ξεκαρδιστική αντίδραση βλέποντας την κοιλίτσα της μαμάς της!Περισσότερα...
20:17 03/06/2023

Serena Williams: Η αντίδραση της κόρης της όταν έμαθε ότι θα αποκτήσει αδερφάκι (βίντεο)

mothersblog.gr
Η κόρη της Serena Williams είχε την πιο ξεκαρδιστική αντίδραση βλέποντας την κοιλίτσα της μαμάς της!Περισσότερα...
14:37 03/06/2023

Serena Williams: H γλυκιά στιγμή που ανακοινώνει στην 5χρονη Olympia ότι θα αποκτήσει αδελφάκι

instyle.gr
Η Serena Williams ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος στο δεύτερο το παιδί της στο κόκκινο χαλί του Μet Gala, όταν εμφανίστηκε με φόρεμα που αναδείκνυε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της και πόζαρε για τους φωτογράφους. Τώρα, η σταρ του τένις αποκάλυψε ότι κρατούσε μυστική την εγκυμοσύνη και από την πεντάχρονη κόρη της και της το ανακοίνωσε λίγο […] The post Serena Williams: H γλυκιά στιγμή που ανακοινώνει στην 5χρονη Olympia ότι θα αποκτήσει αδελφάκι appeared first on InStyle.
10:24 07/05/2023

Η Serena Williams είναι έγκυος δεύτερη φορά - Η εμφάνιση στο Met Gala με φουσκωμένη κοιλίτσα

queen.gr
Η Serena Williams με την εμφάνισή της στο Met Gala αποκάλυψε πως διανύει για δεύτερη φορά την πιο ευτυχισμένη περίoδο στην ζωή τηςΠερισσότερα...
09:20 03/05/2023

Serena Williams: Έγκυος στο δεύτερο παιδί της

instyle.gr
Η Serena Williams ετοιμάζεται να γίνει μητέρα για δεύτερη φορά και δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό της. Η σούπερσταρ του τένις, που είναι 41 ετών, είναι έγκυος και περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον συνιδρυτή του Reddit, Alexis Ohanian. Tο ζευγάρι παντρεύτηκε τον Νοέμβριο του 2017 και ήδη έχουν μία κορούλα, την 5χρονη […] The post Serena Williams: Έγκυος στο δεύτερο παιδί της appeared first on InStyle.
09:32 02/05/2023

Μισέλ Ομπάμα: «Δεν θέλω να φτάσεις στα 58 σαν εμένα και να αναρωτιέσαι αν είσαι αρκετά καλή»

okmag.gr
Στο podcast με τίτλο The Light Podcast η Μισέλ Ομπάμα μίλησε για τη σημασία της εκπροσώπησης και τα role models στέλνοντας το δικό της μήνυμα στα κορίτσια όλου του κόσμου. «Έχουμε πλέον τόσες πολλές γυναίκες. Η Serena Williams, για παράδειγμα. Εγώ δεν είχα μεγαλώνοντας μία Serena για να ταυτιστώ. Κάποια που να είναι όμορφη, δυνατή, […] The post Μισέλ Ομπάμα: «Δεν θέλω να φτάσεις στα 58 σαν εμένα και να αναρωτιέσαι αν είσαι αρκετά καλή» appeared first on OK! Magazine.
20:46 21/03/2023

Serena Williams: Φοράει τις ίδιες πιτζάμες με τη mini me κόρη της

instyle.gr
Η Serena Williams και η κόρη της Olympia τρελαίνουν τα social media με τις χαριτωμένες πόζες τους. Μαμά και κόρη “χτύπησαν” και πάλι φορώντας τις ίδιες πιτζάμες και ποζάροντας μαζί, λίγο πριν πέσουν για ύπνο. Οι χρήστες του instagram λιώνουν από τη γλυκύτητα της μικρής Olympia που ποζάρει με χάρη στο πλευρό της μαμάς της. […] The post Serena Williams: Φοράει τις ίδιες πιτζάμες με τη mini me κόρη της appeared first on InStyle.
12:54 17/01/2023

Forbes: Aυτές είναι οι 10 πιο ακριβοπληρωμένες αθλήτριες στον κόσμο για το 2022

instyle.gr
Η Naomi Osaka βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Forbes με τις πιο ακριβοπληρωμένες αθλήτριες για το 2022, έχοντας πίσω της την Serena Williams, όμως μια ομάδα ανερχόμενων «αστέρων» μειώνει τη διαφορά που τις χωρίζει με τις δύο κορυφαίες τενίστριες. Οκτώ γυναίκες κερδίζουν τουλάχιστον 10 εκατομμύρια δολάρια για πρώτη φορά. Όταν η Serena Williams ανακοίνωσε […] The post Forbes: Aυτές είναι οι 10 πιο ακριβοπληρωμένες αθλήτριες στον κόσμο για το 2022 appeared first on InStyle.
18:43 22/12/2022

Serena Williams: Έκανε διακοπές με οικογένεια και φίλους στο Μεξικό

instyle.gr
Η Serena Wiliams… συνταξιοδοτήθηκε επίσημα φέτος και τώρα απολαμβάνει όλα όσα έχει να προσφέρει ο κόσμος, συμπεριλαμβανομένου των παραδόσεων, της γαστρονομίας και της φύσης του Γιουκατάν. Η star του τένις ταξίδεψε στο Μεξικό με φίλους και οικογένεια και γύρισαν εκτενώς την πολιτεία του Γιουκατάν, έχοντας ως έδρα τους τη Μέριδα, γνωστή και ως «Λευκή Πόλη». […] The post Serena Williams: Έκανε διακοπές με οικογένεια και φίλους στο Μεξικό appeared first on InStyle.
15:04 14/10/2022

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιείτε προστατευτικά θερμότητας στη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σας

Newsbeast.gr
Όσο κι αν σας αρέσουν τα λαμπερά και υγιή μαλλιά, γνωρίζετε πολύ καλά ότι τα αγαθά κόποις κτώνται και ότι χρειάζεται προσπάθεια για να τα διατηρήσετε όπως ακριβώς επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να τα φροντίζετε και να τα περιποιείστε και να χρησιμοποιείτε προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε πιο εύκολα τον στόχο σας. Όπως και τα προστατευτικά θερμότητας, που πρέπει να συμπεριλάβετε στη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σας. Τα οφέλη των προστατευτικών προϊόντων κατά της θερμότητας Όταν χρησιμοποιείτε, λοιπόν, καυτά εργαλεία για να φτιάξετε τα μαλλιά σας, είναι σημαντικό να έχετε το καλύτερο σπρέι προστασίας από τη θερμότητα, ανεξάρτητα από τον τύπο των μαλλιών σας. «Θα συνιστ
13:26 14/09/2022

Bella και Gigi Hadid με casual στιλ στο US Open

govastileto.gr
  Η Bella και η Gigi Hadid  παρακολούθησαν τον αγώνα της Serena Williams στο US Open του 2022 στη Νέα Υόρκη.Τα δύο μοντέλα είχαν casual στιλ...
08:38 05/09/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load