#Γιώργος Χειμωνέτος

Ξεσπά ο Τάσος Ξιαρχό στο Celebrity: «Μερικοί από εδώ δεν έχουν παντελόνια, φοράνε φουστάνια»

govastileto.gr
Ο Νίκος Βαμβακούλας, η Αγγελική Ηλιάδη και ο Γιώργος Χειμωνέτος έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο νέο επεισόδιο του Celebrity, το βράδυ της Πέμπτης, προκειμένου να μην αποχωρήσουν από το παιχνίδι. Ένα αποτέλεσμα υποψηφίων, ωστόσο, που κάθε άλλο παρά σύμφωνο βρήκε τον Τάσο Ξιαρχό ο οποίος και προχώρησε σε επικές καταγγελίες για ορισμένους συμπαίκτες του. […]
09:00 01/12/2023

Celebrity: Εξερράγη «για την πουσ…» και τα έκανε όλα μπάχαλο μετά τη νέα αποχώρηση

zappit.gr
Στον τάκο του Celebrity βρέθηκε η Στέλλα Γεωργιάδου, ο Νίκος Βαμβακούλας και ο Γιώργος Χειμωνέτος στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε το […] The post Celebrity: Εξερράγη «για την πουσ…» και τα έκανε όλα μπάχαλο μετά τη νέα αποχώρηση appeared first on Zappit.
02:00 27/10/2023

Τραυματίστηκε ο Νίκος Βαμβακούλας στο «Ι’m a celebrity get me out of here»: «Δεν μπορώ, ζαλίζομαι»

govastileto.gr
Στο νέο επεισόδιο του «Ι’m a celebrity get me out of here» που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, οι παίκτες κλήθηκαν να αναμετρηθούν σε μια νέα δοκιμασία. Πιο συγκεκριμένα, σε μια αναμέτρηση για δυο βρέθηκαν στο επεισόδιο της Τετάρτης, ο Νίκος Βαμβακούλας και ο Γιώργος Χειμωνέτος ως οι νέοι αρχηγοί των δυο ομάδων. Τα πράγματα όμως […]
09:00 19/10/2023

«Το νησί μας καίγεται»: Σπυροπούλου, Χειμωνέτος αλλά & Βαλάντης με Σεΐτη ζητούν βοήθεια για τη Ρόδο

queen.gr
Οι Ροδίτες ηθοποιοί, παρουσιαστές και αθλητές στέλνουν μηνύματα μέσω των social media και δείχνουν την κατάσταση που επικρατεί στο νησί τους. Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Γιώργος Χειμωνέτος, Βαλάντης και Μιχάλης Σεΐτης αγωνιούν για τον τόπο καταγωγής τους και οργανώνουν βοήθεια. Περισσότερα...
14:17 24/07/2023

Γιώργος Χειμωνέτος: «Η περιπέτεια με το σπίτι μου δεν έχει τελειώσει ακόμα»

zappit.gr
Στο «Πρωινό μας» και τον Αρτ έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Χειμωνέτος, ο οποίος μίλησε για τα παιδιά του, την πρόταση […] The post Γιώργος Χειμωνέτος: «Η περιπέτεια με το σπίτι μου δεν έχει τελειώσει ακόμα» appeared first on Zappit.
13:00 04/07/2023

Γιώργος Χειμωνέτος: O πλειστηριασμός του σπιτιού και η ανήθικη πρόταση. Έλα μαζί μου και θα…

koolnews.gr
Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησες ο Γιώργος Χειμωνέτος και αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που του έχει στοιχίσει την απώλεια του πατρικού του σπιτιού Συγκεκριμένα ο Γιώργος Χειμωνέτος έχασε το σπίτι του σε πλειστηριασμό το 2013 το οποίο σύμφωνα με το πρώην μοντέλο ήταν και η πρώτη του κατοικία και μοναδική. Δεν μπόρεσε να αποδείξει ότι […]
00:56 10/05/2023

Γιώργος Χειμωνέτος: Πήραν παράνομα το σπίτι κι εξαπάτησαν το δικαστήριο

Newsit
“Βρέθηκα να γίνεται ο πλειστηριασμός και να φεύγει το σπίτι” είπε ο Γιώργος Χειμωνέτος. Ο Γιώργος Χειμωνέτος έδωσε συνέντευξη στο Breakfast@star και στον Στέλιο Δρουμαλιά και μίλησε για τη χρυσή εποχή των σόου με την Ρούλα Κορομηλά και τη δικαστική διαμάχη που είχε για το πατρικό του σπίτι στην Ρόδο. «Εμείς ζήσαμε μία ιδιωτική τηλεόραση ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Χειμωνέτος: Πήραν παράνομα το σπίτι κι εξαπάτησαν το δικαστήριο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:56 13/12/2022

Γιώργος Χειμωνέτος: «Κατέβηκα στη Ρόδο και είδα να μένει άλλος μέσα στο σπίτι μου»

zappit.gr
Ο Γιώργος Χειμωνέτος μίλησε στον Στέλιο Δρουμαλιά και την κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star». Ο γνωστός πρωταθλητής ποδηλασίας και μοντέλο αναφέρθηκε […] The post Γιώργος Χειμωνέτος: «Κατέβηκα στη Ρόδο και είδα να μένει άλλος μέσα στο σπίτι μου» appeared first on Zappit.
10:50 13/12/2022

Γιώργος Χειμωνέτος: «Αποφάσισα να κάνω μεγάλος οικογένεια γιατί ήθελα να είμαι συνειδητοποιημένος»

tlife.gr
Ο Γιώργος Χειμωνέτος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και To άρθρο Γιώργος Χειμωνέτος: «Αποφάσισα να κάνω μεγάλος οικογένεια γιατί ήθελα να είμαι συνειδητοποιημένος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:40 28/11/2022

Γιώργος Χειμωνέτος: «Χρωστάω πολλά στη Ρούλα Κορομηλά, με ανέδειξε, ήταν φοβερό σχολείο»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Χειμωνέτος, ο οποίος μίλησε για όλα. Την οικογένειά του, […] The post Γιώργος Χειμωνέτος: «Χρωστάω πολλά στη Ρούλα Κορομηλά, με ανέδειξε, ήταν φοβερό σχολείο» appeared first on Zappit.
15:10 28/11/2022

Γιώργος Χειμωνέτος: «Στον χώρο της ομορφιάς είναι συνηθισμένη η σεξουαλική παρενόχληση»

zappit.gr
Ο Γιώργος Χειμωνέτος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μουλά. Μέσα σε όλα, […] The post Γιώργος Χειμωνέτος: «Στον χώρο της ομορφιάς είναι συνηθισμένη η σεξουαλική παρενόχληση» appeared first on Zappit.
21:18 16/09/2022

Συγκλονίζει ο Γιώργος Χειμωνέτος: «Παράνομα μου πήραν το σπίτι»

zappit.gr
Σε μια εξομολόγηση ψυχής προχώρησε ο Γιώργος Χειμωνέτος στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μουλά. […] The post Συγκλονίζει ο Γιώργος Χειμωνέτος: «Παράνομα μου πήραν το σπίτι» appeared first on Zappit.
19:38 15/09/2022

Γιώργος Χειμωνέτος: Ο πλειστηριασμός έγινε, το σπίτι μου το δώσανε αλλού και μένουνε άλλοι μέσα

Newsit
Ο Γιώργος Χειμωνέτος έδωσε συνέντευξη στο Mega Καλημέρα και στην Βασιλική Μπασιούρη και μίλησε για τη δικαστική διαμάχη που είχε τα τελευταία χρόνια με τον πλειστηριασμό του σπιτιού του. «Κέρδισα τον πλειστηριασμό του σπιτιού μου, που έχασα το 2013. Τελικά ο πλειστηριασμός έγινε, το σπίτι μου το δώσανε αλλού και μένουνε άλλοι μέσα. Όταν άκουσα ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Χειμωνέτος: Ο πλειστηριασμός έγινε, το σπίτι μου το δώσανε αλλού και μένουνε άλλοι μέσα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:34 12/09/2022

Γιώργος Χειμωνέτος: «Έκλαψα όταν έμαθα ότι κέρδισα το δικαστήριο»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη μίλησε ο Γιώργος Χειμωνέτος για τη δικαστική μάχη που έδινε τα τελευταία […] The post Γιώργος Χειμωνέτος: «Έκλαψα όταν έμαθα ότι κέρδισα το δικαστήριο» appeared first on Zappit.
14:32 12/09/2022

Δικαίωση για τον Γιώργο Χειμωνέτο – Στα χέρια του ξανά το σπίτι στη Ρόδο

in.gr
Ο Γιώργος Χειμωνέτος πέρασε δύσκολες στιγμές μέχρι να δικαιωθεί
10:38 09/07/2022

Γιώργος Χειμωνέτος: Κέρδισε πίσω το πατρικό του σπίτι μετά από εννέα χρόνια – Όσα είπε στο TLIFE

tlife.gr
Αίσιο τέλος είχε έπειτα από εννέα χρόνια ο δικαστικός αγώνας που έδινε ο Γιώργος Χειμωνέτος προκειμένου To άρθρο Γιώργος Χειμωνέτος: Κέρδισε πίσω το πατρικό του σπίτι μετά από εννέα χρόνια – Όσα είπε στο TLIFE δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:44 09/07/2022

Τέλος ο «Γολγοθάς» για τον Γιώργο Χειμωνέτο – Έσωσε το σπίτι του από κατάσχεση

irafina.gr
Δικαστικό αγώνα για να πάρει πίσω το σπίτι που έχασε σε πλειστηριασμό στη Ρόδο έδινε από το 2013 ο Γιώργος Χειμωνέτος. Με απόφαση που εξέδωσε την Πέμπτη το Μονομελές Εφετείο Δωδεκανήσου έγινε δεκτή η ανακοπή που άσκησε ο ολυμπιονίκης της ποδηλασίας και μοντέλο και ακυρώθηκαν οι με αριθμό 226/9-5-2013 έκθεση αναγκαστικής κατάσχεσης δικαστικής επιμελήτριας του […]
22:32 08/07/2022

Γιώργος Χειμωνέτος: Έσωσε το σπίτι του από κατάσχεση – Η περιπέτεια και τα λόγια του Ολυμπιονίκη

Newsit
Με απόφαση που εξέδωσε χθες (07-07-2022) το Μονομελές Εφετείο Δωδεκανήσου έγινε δεκτή η ανακοπή που άσκησε ο Ροδίτης ολυμπιονίκης της ποδηλασίας και μοντέλο Γιώργος Χειμωνέτος και ακυρώθηκαν οι αποφάσεις, με τις οποίες είχε βγει σε πλειστηριασμό από ισπανικό fund το σπίτι του στη Ρόδο. «Είμαι πολύ ταλαιπωρημένος, ηθικά και οικονομικά, και περιμένω επιτέλους να δικαιωθώ ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Χειμωνέτος: Έσωσε το σπίτι του από κατάσχεση – Η περιπέτεια και τα λόγια του Ολυμπιονίκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:40 08/07/2022

Ο Γιώργος Χειμωνέτος κέρδισε τη δικαστική μάχη για το σπίτι του και το έσωσε από την κατάσχεση

thecaller.gr
Με απόφαση που εξέδωσε χθες το Μονομελές Εφετείο Δωδεκανήσου έγινε δεκτή η ανακοπή που άσκησε ο ολυμπιονίκης της ποδηλασίας και μοντέλο Γιώργος Χειμωνέτος και ακυρώθηκε η αναγκαστική κατασχετήρια έκθεση ακίνητης περιουσίας με τις οποίες είχε βγει σε πλειστηριασμό από ισπανικό fund το σπίτι του στη Ρόδο.Με απόφαση που εξέδωσε χθες το Μονομελές Εφετείο Δωδεκανήσου έγινε δεκτή η ανακοπή που άσκησε ο ολυμπιονίκης της ποδηλασίας και μοντέλο Γιώργος Χειμωνέτος και ακυρώθηκε η αναγκαστική κατασχετήρια έκθεση ακίνητης περιουσίας με τις οποίες είχε βγει σε πλειστηριασμό από ισπανικό fund το σπίτι του στη Ρόδο.«Είμαι πολύ ταλαιπωρημένος, ηθικά και οικονομικά, και περιμένω επιτέλους να […]
10:30 08/07/2022

Γιώργος Χειμωνέτος: Η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας μού είπε να βάψουμε τον τοίχο, μου έγραφαν συνθήματα οι θαυμάστριες

Newsit
“Εκείνη την εποχή των 90s που ζήσαμε, που ήμουν με την Ρούλα Κορομηλά στο «Μπράβο Ρούλα», πήρε άλλη ομορφιά το πράγμα” σημείωσε ο Γιώργος Χειμωνέτος. Ο Γιώργος Χειμωνέτος μίλησε στο Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη για την πατρότητα και τις εκφράσεις θαυμασμού που έζησε σε όλη την πορεία του. «Είμαι φουλ έξτρα μπαμπάς! Ταϊζω, ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Χειμωνέτος: Η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας μού είπε να βάψουμε τον τοίχο, μου έγραφαν συνθήματα οι θαυμάστριες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:34 07/06/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load