#Δάφνη

National League 2: Στον τελικό γύρο Πικέρμι και Δάφνη Δαφνίου

fosonline.gr
Τα αποτελέσματα στα πλέι οφ και πλέι άουτ της National League 2
22:48 24/04/2024

«Το αγόρι μου είναι θρήσκος και τη Μεγάλη Εβδομάδα έχω σοβαρό πρόβλημα ... »

e-daily.gr
Ακου το νέο επεισόδιο από το podcast της Αναστασίας Παύλου και της Δάφνης Τσάρτσαρου
01:14 24/04/2024

Παγιδευμένοι: Αγώνας δρόμου για τη σωτηρία της Δάφνης

youfly.com
O Δημήτρης και η Άννα βρίσκονται σε πανικό όπως θα δούμε απόψε 22/4 στο νέο επεισόδιο της σειράς «Παγιδευμένοι», καθώς ο αγώνας δρόμου για τη σωτηρία της Δάφνης συνεχίζεται. The post Παγιδευμένοι: Αγώνας δρόμου για τη σωτηρία της Δάφνης appeared first on Youfly.
14:58 22/04/2024

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ – Spoiler: Δημήτρης κι Άννα μπροστά στο μεγάλο δίλημμα

logiastarata.gr
Εξελίξεις που καθηλώνουν στη συνέχεια του δεύτερου κύκλου της σειράς ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ του ΑΝΤ1. Αναλυτικά όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια αυτή την εβδομάδα: Στη σκιά της στυγερής δολοφονίας του Γιώργου, ο Δημήτρης, σε έναν αγώνα με τον χρόνο, βρίσκεται στην αναζήτηση της Δάφνης. Τα νέα στοιχεία που προκύπτουν και κυρίως τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην απαγωγή […] The post ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ – Spoiler: Δημήτρης κι Άννα μπροστά στο μεγάλο δίλημμα appeared first on Λόγια-Σταράτα.
00:00 22/04/2024

Στην Εβδομάδα Κριτικής του 77ου Φεστιβάλ Καννών η μικρού μήκους ταινία της Δάφνης Χαιρετάκη

instyle.gr
Στο διαγωνιστικό τμήμα των ταινιών μικρού μήκους της Εβδομάδας Κριτικής του 77ου Φεστιβάλ Καννών που φέτος διεξάγεται από τις 15 έως και τις 23 Μαΐου συμμετέχει η μικρού μήκους ταινία της Δάφνης Χαιρετάκη «Αυτό που Ζητάμε από ένα Αγαλμα είναι να μην Κινείται». Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας: «Στην Αθήνα τίποτα δεν φαίνεται […] The post Στην Εβδομάδα Κριτικής του 77ου Φεστιβάλ Καννών η μικρού μήκους ταινία της Δάφνης Χαιρετάκη appeared first on InStyle.
23:46 21/04/2024

Παγιδευμένοι – Spoiler: Θα προλάβουν να εντοπίσουν τη Δάφνη ζωντανή;

Newsbeast.gr
Στο επεισόδιο της Δευτέρας (15/04) στην σειρά «Παγιδευμένοι» του Ant1 είδαμε πως: Με το σοκαριστικό βίντεο της Δάφνης αιχμάλωτης, τα χρονικά περιθώρια για να την βρει ο Δημήτρης στενεύουν. Ένα απειλητικό τηλεφώνημα από τους απαγωγείς, φέρνει τον Δημήτρη ξανά μπροστά σε ένα ηθικό δίλημμα. Τι απόφαση θα πάρει ο εισαγγελέας Μαρκέτος; Τώρα, θα καταλάβει πολλά σε σχέση με την Άννα και ίσως ήρθε η ώρα για να της ζητήσει «συγγνώμη». Ενώ η έρευνα για την εύρεση της Δάφνης είναι σε εξέλιξη, οι ανακρίσεις των υπόπτων για τη δολοφονία της Μαριάννας συνεχίζονται, με τις κόντρες και τις αποκαλύψεις να φέρνουν τα πάνω – κάτω. Η κλεψύδρα φαίνεται να αδειάζει, όταν η Αστυνομία θα προχωρήσει στη σύλληψη δ
00:00 16/04/2024

Φθιώτιδα: Θλίψη στη Δάφνη για τον θάνατο του Γιάννη Φέρτη / “Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος. Βοηθούσε τους κατοίκους” – ΒΙΝΤΕΟ

lamianow.gr
Θλίψη στη Δάφνη του Δήμου Λαμιέων από τον θάνατο του ηθοποιού Γιάννη Φέρτη. Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Νίκος Σιαμπάνης, μίλησε στο αναλυτικό δελτίο ειδήσεων του Lamia Polis 87,7 για έναν απλό άνθρωπο ο οποίος ζούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα στην κοινότητα και καθημερινά επισκεπτόταν το καφενείο και είχε συνομιλίες με τους κατοίκους της περιοχής. "Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος ο οποίος βοηθούσε πολύ τους κατοίκους της περιοχής", υπογράμμισε, ενώ είχε κάνει και τον γάμο του στην κοινότητα με την Μαρίνα Ψάλτη. Δείτε το video: https://youtu.be/kD8mv43AVYI
17:37 15/04/2024

ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΙΙ – Spoiler: Ο Ίσσαρης έχει πάρει προσωπικά την παγίδα που του έστησε ο Δαμασκηνός

logiastarata.gr
Ο Ίσσαρης έχει πάρει προσωπικά την παγίδα που του έστησε ο Δαμασκηνός και συγκεντρώνει στοιχεία για κάθε παράνομη δραστηριότητά του, ζητώντας τη βοήθεια της Υπηρεσίας Πληροφοριών. Αργότερα θα ζητήσει μετάθεση, θέλοντας να απομακρυνθεί απ’ όλους και να αλλάξει τη ζωή του. Τι είναι αυτό που τον χωρίζει από τη Δάφνη; Οι εξελίξεις της ψυχολογικής σειράς […] The post ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΙΙ – Spoiler: Ο Ίσσαρης έχει πάρει προσωπικά την παγίδα που του έστησε ο Δαμασκηνός appeared first on Λόγια-Σταράτα.
23:00 14/04/2024

Γιάννης Φέρτης: Οι τρεις γάμοι χωρίς παιδιά και η τελευταία του σύζυγος, Μαρίνα Ψάλτη

irafina.gr
Θλίψη έχει σκορπίσει στον κόσμο του πολιτισμού, η είδηση του θανάτου του σπουδαίου Γιάννη Φέρτη σε ηλικία 86 ετών. Ο δημοφιλής ηθοποιός άφησε το στίγμα του στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο ενώ η ιδιαίτερα εκφραστική φωνή του, «έντυσε» πληθώρα διαφημίσεων στη τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Με καταγωγή από το χωριό Δάφνη του νομού […]
18:46 14/04/2024

Παγιδευμένοι – Spoiler: Η εν ψυχρώ δολοφονία ενός πολύ αγαπημένου προσώπου, θα δώσει άλλη τροπή στα γεγονότα

Newsbeast.gr
Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς του Ant1 «Παγιδευμένοι» είδαμε πως: Η απαγωγή της Δάφνης και η κατάσταση υγείας του Σπύρου έχουν συντρίψει τον Δημήτρη, ο οποίος προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία του με τη βοήθεια της Άννας. Το σκοτεινό πάζλ της δολοφονίας της Μαριάννας αρχίζει να συμπληρώνεται, αφού κάποιοι από τους ενόχους σπάνε κι αρχίζουν να ομολογούν. Η λύση του μυστηρίου κρύβει μια μεγάλη ανατροπή! Ο Δημήτρης, η Άννα και ο Ανδρέας ψάχνουν όλα τα στοιχεία για να βρουν εγκαίρως τη Δάφνη. Μία πληροφορία που θα μάθει ο Θοδωρής θα δείξει το φως στο βάθος του τούνελ. Παγιδευμένοι: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Ant1 Δευτέρα 15 Απριλίου – Επεισόδιο 50: Με τ
00:00 13/04/2024

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 49 (VIDEO)

logiastarata.gr
Δείτε τα νέα επεισόδια του β κύκλου της δραματικής σειράς ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1 ΕΠΕΙΣΟΔΙO 49 Η απαγωγή της Δάφνης και η κατάσταση υγείας του Σπύρου έχουν συντρίψει τον Δημήτρη, ο οποίος προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία του με τη βοήθεια της Άννας. Το σκοτεινό πάζλ της δολοφονίας της Μαριάννας αρχίζει να συμπληρώνεται, αφού κάποιοι από […] The post ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 49 (VIDEO) appeared first on Λόγια-Σταράτα.
03:00 10/04/2024

Παγιδευμένοι: Μία πληροφορία που θα μάθει ο Θοδωρής θα δείξει το φως στο βάθος του τούνελ

zappit.gr
Παγιδευμένοι: Η απαγωγή της Δάφνης και η κατάσταση υγείας του Σπύρου έχουν συντρίψει τον Δημήτρη, ο οποίος προσπαθεί να κρατήσει […] The post Παγιδευμένοι: Μία πληροφορία που θα μάθει ο Θοδωρής θα δείξει το φως στο βάθος του τούνελ appeared first on Zappit.
19:00 09/04/2024

Η λύση του γρίφου στις δολοφονίες των Παγιδευμένων είναι τελικά ο fake Ιάσονας και ο αδελφός του Άκη

queen.gr
Τι θα συμβεί με την απαγωγή της Δάφνης και τη δολοφονία του Γιώργου; Οι Παγιδευμένοι, είναι στην πιο κρίσιμη στιγμή τους. Περισσότερα...
18:10 09/04/2024

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ: Το σκοτεινό πάζλ της δολοφονίας της Μαριάννας αρχίζει να συμπληρώνεται

logiastarata.gr
Καταιγιστικές εξελίξεις  στο σημερινό επεισόδιο του β κύκλου της σειράς ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1 Η απαγωγή της Δάφνης και η κατάσταση υγείας του Σπύρου έχουν συντρίψει τον Δημήτρη, ο οποίος προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία του με τη βοήθεια της Άννας. Το σκοτεινό πάζλ της δολοφονίας της Μαριάννας αρχίζει να συμπληρώνεται, αφού κάποιοι από τους […] The post ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ: Το σκοτεινό πάζλ της δολοφονίας της Μαριάννας αρχίζει να συμπληρώνεται appeared first on Λόγια-Σταράτα.
13:00 09/04/2024

ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΙΙ: Τι θα κάνει η Άννα τώρα που ξέρει ποιος της έστειλε τις φωτογραφίες του Ίσσαρη;

logiastarata.gr
Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της σειράς  ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΙΙ Η Πέρσα αποκλείει την πρόταση να βάλει μυστικό αστυνομικό στο Κολλέγιο. Η Δάφνη θέλει να μιλήσει στην Αστυνομία για τις υποψίες της ότι ο Δαμασκηνός παγίδεψε τον βουλευτή της με το υλικό της παιδικής πoρvoγραφίας, αλλά φοβάται τις πολιτικές επιπτώσεις. Ο Χρήστος ζητάει […] The post ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΙΙ: Τι θα κάνει η Άννα τώρα που ξέρει ποιος της έστειλε τις φωτογραφίες του Ίσσαρη; appeared first on Λόγια-Σταράτα.
08:00 09/04/2024

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ – Spoiler: Εν ψυχρώ δολοφονία ενός πολύ αγαπημένου προσώπου

logiastarata.gr
Εξελίξεις που καθηλώνουν στη συνέχεια του δεύτερου κύκλου της σειράς ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ του ΑΝΤ1. Η απαγωγή της Δάφνης και η κατάσταση υγείας του Σπύρου έχουν συντρίψει τον Δημήτρη, ο οποίος προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία του με τη βοήθεια της Άννας. Το σκοτεινό πάζλ της δολοφονίας της Μαριάννας αρχίζει να συμπληρώνεται, αφού κάποιοι από τους ενόχους σπάνε κι […] The post ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ – Spoiler: Εν ψυχρώ δολοφονία ενός πολύ αγαπημένου προσώπου appeared first on Λόγια-Σταράτα.
00:00 09/04/2024

Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος βρίσκει ένα στοιχείο που οδηγεί τον Δημήτρη ένα βήμα πιο κοντά στον εντοπισμό της αδελφής του

zappit.gr
Παγιδευμένοι: Η ζωή της Δάφνης κρέμεται από μία κλωστή. Ο Δημήτρης παίρνει την απόφαση να ακολουθήσει τα σκοτεινά μονοπάτια του […] The post Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος βρίσκει ένα στοιχείο που οδηγεί τον Δημήτρη ένα βήμα πιο κοντά στον εντοπισμό της αδελφής του appeared first on Zappit.
19:00 08/04/2024

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Οι απαγωγείς στέλνουν video σοκ με τη Δάφνη

sportime.gr
Η Δάφνη κινδυνεύει και όλοι κάνουν ότι μπορούν για να τη σώσουν στη σειρά «Παγιδευμένοι». Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
14:46 08/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load