#Δέσποινα Μοιραράκη

«Είμαι η Βικτώρια Χαλκίτη.. και εννοείται ότι θα πάω ακόμα περισσότερες φορές στη Eurovision»

happytv.gr
Το Πάμε Δανάη εγκαινιάσε μια καινούργια του στήλη με το challenge του Tik Tok «Φυσικά και…» Στο βίντεο βλέπουμε, τη Δέσποινα Μοιραράκη, τον Θανάση Πάτρα, την Νανά Παλαιτσάκη, τον Τίμο Ζαχαράτο, την Έλενα Κρίτα και τη Βικτώρια Χαλκίτη. Δέσποινα Μοιραράκη: «Είμαι πολλά χρόνια επιχειρηματίας.. και φυσικά μέχρι και σήμερα μου κάνουν παζάρια, άλλα εγώ δε […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ «Είμαι η Βικτώρια Χαλκίτη.. και εννοείται ότι θα πάω ακόμα περισσότερες φορές στη Eurovision»
13:37 19/04/2024

Cash or Trash – Τα ‘χασαν οι αγοραστές με την λειψανοθήκη: «Δεν έχω σκοπό να μπω εκεί μέσα»

zappit.gr
Στο νέο επεισόδιο του Cash or Trash με την Δέσποινα Μοιραράκη επέλεξε να βρεθεί ο Αλέξανδρος, το απόγευμα της Παρασκευής, με […] The post Cash or Trash – Τα ‘χασαν οι αγοραστές με την λειψανοθήκη: «Δεν έχω σκοπό να μπω εκεί μέσα» appeared first on Zappit.
19:00 12/04/2024

Ο Γιώργος Καράμπελας απαντά στην Δέσποινα Μοιραράκη: «Αν ήθελα να κάνω «δουλίτσα», θα καθόμουν στο Cash or Trash έως το 2090″

zappit.gr
Ο Γιώργος Καράμπελας έκανε δηλώσεις στο Happy Day και στην Χριστιάνα Κοχλατζή και απάντησε στις αιχμές που άφησε η Δέσποινα […] The post Ο Γιώργος Καράμπελας απαντά στην Δέσποινα Μοιραράκη: «Αν ήθελα να κάνω «δουλίτσα», θα καθόμουν στο Cash or Trash έως το 2090″ appeared first on Zappit.
09:00 21/03/2024

Δέσποινα Μοιραράκη: Αυτός που θα έρθει στη ζωή μου πρέπει να με αρπάξει, να με διεκδικήσει

thebest.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα ήταν η Δέσποινα Μοιραράκη. Η επιχειρηματίας μίλησε και για τον θάνατο του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη, αλλά και για το φλερτ που δέχεται.
11:00 20/03/2024

Δέσποινα Μοιραράκη: «Με φλερτάρουν οι άντρες – Τα παιδιά μου θέλουν να ξαναφτιάξω τη ζωή μου»

tlife.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» βρέθηκε η Δέσποινα Μοιραράκη την Παρασκευή 15/3. Η γνωστή επιχειρηματίας, μεταξύ άλλων, To άρθρο Δέσποινα Μοιραράκη: «Με φλερτάρουν οι άντρες – Τα παιδιά μου θέλουν να ξαναφτιάξω τη ζωή μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 15/03/2024

«Cash or Trash»: Ήρθαν από το Μεσολόγγι και συγκίνησαν (εικόνες & βίντεο)

sinidisi.gr
«Cash or Trash», η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη....Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: «Cash or Trash»: Ήρθαν από το Μεσολόγγι και συγκίνησαν (εικόνες & βίντεο)
02:09 09/02/2024

Δέσποινα Μοιραράκη: «Έφαγα πολλά γλυκά και είπα ότι θα με βλέπουν και θα λένε… μια παχουλή κυρία»

thecaller.gr
Στο Πρωινό έκανε δηλώσεις σήμερα (06/12) η Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία απάντησε και για τη μάχη της με τα κιλά.Στο Πρωινό έκανε δηλώσεις σήμερα (06/12) η Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία απάντησε και για τη μάχη της με τα κιλά.Σε πρώτο χρόνο ανέφερε τα εξής στις δηλώσεις του: «Ήμουν σίγουρη για την εκπομπή, θα μας βλέπετε για πολλά χρόνια ακόμα. Δεν ασχολούμαι με τα νούμερα τηλεθέασης. Από τον σφυγμό του κόσμου αντιλαμβάνομαι ότι η εκπομπή […]
15:00 06/12/2023

Σε οικονομική εξαθλίωση πολύ γνωστή ηθοποιός – Πήγε στο Cash or Trash για να κερδίσει λεφτά

eleftherostypos.gr
Η γνωστή ηθοποιός, Μαρία Κωνσταντάρου, βρέθηκε στο αγαπημένο παιχνίδι, “Cash or trash”, το οποίο προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Star, και παρουσιάζει η δημοφιλής παρουσιάστρια Δέσποινα Μοιραράκη. Η ηθοποιός επισκέφθηκε την εκπομπή, προκειμένου να πουλήσει ένα αντικείμενο που είχε στην κατοχή της και μεταξύ άλλων μίλησε για την πορεία της στην υποκριτική. […] Το άρθρο Σε οικονομική εξαθλίωση πολύ γνωστή ηθοποιός – Πήγε στο Cash or Trash για να κερδίσει λεφτά εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
09:00 23/11/2023

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

okmag.gr
Στο επεισόδιο Cash or Trash της Τετάρτης 22/11 πήγε η ηθοποιός, Μαρία Κωνσταντάρου για να λάβει την καλύτερη δυνατή προσφορά για το προϊόν που παρουσίασε. Την αγαπημένη ηθοποιό του ελληνικού κινηματογράφου και θεάτρου, Μαρία Κωνσταντάρου έχει την τιμή να υποδεχθεί η Δέσποινα Μοιραράκη στο δωμάτιο εκτίμησης. Με τον χαρακτηριστικό της αέρα, η Μαρία Κωνσταντάρου φέρνει […] The post Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη appeared first on OK! Magazine.
00:58 23/11/2023

Δέσποινα Μοιραράκη: Βούρκωσε στο Cash or Trash αναφερόμενη στον σύζυγό της και την μεγάλη απώλεια

tlife.gr
Η Δέσποινα Μοιραράκη δεν έκρυψε για άλλη μια φορά τη συγκίνησή της όταν αναφέρθηκε στον σύζυγό To άρθρο Δέσποινα Μοιραράκη: Βούρκωσε στο Cash or Trash αναφερόμενη στον σύζυγό της και την μεγάλη απώλεια δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 09/11/2023

Δέσποινα Μοιραράκη: Η άγνωστη φιλία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη – Το κόσμημα που της έχει κάνει δώρο η αξέχαστη σταρ

okmag.gr
Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε η Δέσποινα Μοιραράκη. Η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια του Cash or Trash στο Star μίλησε για την απώλεια του συζύγου της ενώ τόνισε πω; για εκείνη η παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού είναι το φάρμακό της, η ψυχοθεραπεία της. Μάλιστα σε ερώτησή του δημοσιογράφου η Δέσποινα Μοιραράκη αναφέρθηκε και στο τσαντάκι της Αλίκης […] The post Δέσποινα Μοιραράκη: Η άγνωστη φιλία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη – Το κόσμημα που της έχει κάνει δώρο η αξέχαστη σταρ appeared first on OK! Magazine.
12:58 02/11/2023

Δέσποινα Μοιραράκη: «Παίκτρια στο Cash or Trash μου έφερε δώρο μία κούκλα, γιατί δεν είχα μικρή ποτέ»

zappit.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή Breakfast@Star βρέθηκε η Δέσποινα Μοιραράκη. Η γνωστή παρουσιάστρια και επιχειρηματίας φιλοξενήθηκε το πρωινό της Παρασκευής 20/10 και […] The post Δέσποινα Μοιραράκη: «Παίκτρια στο Cash or Trash μου έφερε δώρο μία κούκλα, γιατί δεν είχα μικρή ποτέ» appeared first on Zappit.
16:00 20/10/2023

Cash or Trash: Το χρυσό χειροποίητο κόσμημα από το Αϊβαλί που «πάει από χέρι σε χέρι» έλαβε την «μεγαλύτερη προσφορά που έχει ακουστεί στους δύο αυτούς κύκλους»

Newsbeast.gr
Στο Cash or Trash της Τρίτης (26/9), η παρουσιάστρια Δέσποινα Μοιραράκη και ο εκτιμητής Θάνος Λούδος υποδέχτηκαν την Δήμητρα Χρήστου από την Αθήνα, αγιογράφο στο επάγγελμα. «Μπαίνω στο δωμάτιο της δημοπρασίας και κρατώ στα χέρια μου ένα πολύ ισχυρό χαρτί…το αντικείμενό μου», είπε η παίκτρια ενώ κατευθυνόταν στην αίθουσα με τους buyers. Ο λόγος για ένα μοναδικό χειροποίητο χρυσό βραχιόλι, κειμήλιο από το Αϊβαλί, γεμάτο αναμνήσεις για την ίδια, το οποίο «πάει από χέρι σε χέρι» όπως ανέφερε. Ο εκτιμητής Θάνος Λούδος έδωσε τιμή για το κόσμημα αυτό, 5.200 ευρώ και πρόκειται για την υψηλότερη τιμή εκτίμησης στην ιστορία της εκπομπής. Οι αγοραστές βλέποντας ένα τετράγωνο πράγμα, με ένα πανί να τ
04:00 27/09/2023

Cash or Trash με ελληνοτουρκικό έρωτα: «Στην αρχή με… έτσουξε η καταγωγή του»

Newsbeast.gr
Μία ιδιαίτερη ιστορία ξεδιπλώθηκε στο πλατό της τηλεοπτικής εκπομπής του Star «Cash or Trash» όταν εμφανίστηκαν για να δοκιμάσουν την τύχη τους στο επεισόδιο της Τετάρτης (20/9) η Φανή κι ο Άσκιν – μια Ελληνίδα κι ένας Τούρκος που γνωρίστηκαν στη Γερμανία, αγαπήθηκαν, έφτιαξαν την οικογένειά τους και τώρα μένουν μόνιμα στη Σμύρνη. Πέραν του επίπλου που πήγε το ζευγάρι για να εκτιμήσουν οι ειδικοί, η παρουσιάστρια της εκπομπής Δέσποινα Μοιραράκη στάθηκε στην σχέση τους και στο πώς άνθισε ο έρωτάς τους και κυρίως πώς κατάφεραν να ξεπεράσουν τα εμπόδια που οι εθνικότητές τους θα μπορούσαν να ορθώσουν. «Θέλω πάρα πολύ να σας ευχαριστήσω, από όλη την ομάδα της εκπομπής, που είσαστε μαζί μας γι
05:00 21/09/2023

Cash or Trash: «Βάλτε κάτι κύριε Στέφανε παραπάνω» – Ενοχλημένη η παίκτρια με τους αγοραστές για το τσαντάκι της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Newsbeast.gr
Ένα αντικείμενο ιδιαίτερης αξίας, προϊόν της κινηματογραφικής μας… ιστορίας, έφερε προς πώληση στο επεισόδιο της Τρίτης (19/9) παίκτρια του Cash or Trash, με παρουσιάστρια την Δέσποινα Μοιραράκη. Η Μαίρη από τον Ωρωπό Αττικής, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής έχοντας στην κατοχή της το τσαντάκι που κρατούσε η Αλίκη Βουγιουκλάκη στην ταινία «Μοντέρνα Σταχτοπούτα». Η παίκτρια εργάζεται εδώ και 38 χρόνια ως μακιγιέζ στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο, έχοντας ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα της, βραβευμένου στο μακιγιάζ Γιώργου Σταυρακάκη, ο οποίος συνεργάστηκε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στη συγκεκριμένη ταινία. «Αυτό το υπέροχο και σικάτο τσαντάκι το κρατούσε η Αλίκη Βουγιουκλάκη στην
04:00 20/09/2023

Cash or Trash: Έφερε προς πώληση καλούπι για προφυλακτικά – «Θα το κάνω προκλητικό σετ ποτηριών για πάρτι» είπε ενθουσιασμένος ο Μαρίνης

Newsbeast.gr
Επέστρεψε τη Δευτέρα (18/9) στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το αγαπημένο πρόγραμμα του Star, το Cash or Trash, με τη Δέσποινα Μοιραράκη στην παρουσίαση, τον Θάνο Λούδο ως εκτιμητή των αντικειμένων και τη γνωστή ομάδα αγοραστών. Ο λόγος για τον αντικέρ Γιώργο Τσαγκαράκη, την επενδύτρια νέων τεχνολογιών Ελομίδα Βισβίκη, την interion designer Ιόλη Χιώτινη, τον παλαιοπώλη Δημήτρη Δεμερτζή, τον concept maker Γεώργιο Καράμπελα, τον επιχειρηματία Θάνο Μαρίνη, τον δικηγόρο Φοίβο Στρουγγάρη, την παλαιοπώλισσα Άντα Πανά και την αντικέρ Έρμα Στυλιανίδου. Νέες είσοδοι για φέτος ο επιχειρηματίας Ρίτσαρντ Κοσκινάς και η έμπορος κοσμημάτων Ειρήνη Πλευράκη. Το πρώτο επεισόδιο της 3ης σεζόν ξεκίνησε με ένα&
06:00 19/09/2023

Δέσποινα Μοιραράκη: Ένας χρόνος από τον θάνατο του συζύγου της – Συγκινημένη στο μνημόσυνο η επιχειρηματίας

okmag.gr
Ένας χρόνος συμπληρώθηκε σήμερα από τον θάνατο του συζύγου της Δέσποινας Μοιραράκη, Γιάννη Κοντούλη. Ο Ναύαρχος εν αποστρατεία του Πολεμικού Ναυτικού, Γιάννης Κοντούλης πάλευε τρία χρόνια με τον καρκίνο, ωστόσο δεν κατάφερε να βγει νικητής από τη μάχη αυτή και στις 24 Ιουνίου 2022 έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του. «Έχασα […] The post Δέσποινα Μοιραράκη: Ένας χρόνος από τον θάνατο του συζύγου της – Συγκινημένη στο μνημόσυνο η επιχειρηματίας appeared first on OK! Magazine.
14:58 24/06/2023

Δέσποινα Μοιραράκη: Συγκινημένη δίπλα στον γιο της στο ετήσιο μνημόσυνο του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη

tlife.gr
Στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου στη Γλυφάδα το ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη του ναυάρχου, Γιάννη Κοντούλη. To άρθρο Δέσποινα Μοιραράκη: Συγκινημένη δίπλα στον γιο της στο ετήσιο μνημόσυνο του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 24/06/2023

Δέσποινα Μοιραράκη για τον γάμο στα 16 της χρόνια: «Με περνούσε 17 χρόνια, ήταν σκανδαλώδες»

govastileto.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή, «Στούντιο 4» της ΕΡΤ ήταν η Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προσωπική της ζωή και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον πρώτο της γάμο. «Εγώ παντρεύτηκα πολύ μικρή, 16 στα 17 ήμουν, από πολύ μεγάλο έρωτα την εποχή εκείνη και επειδή είχα μείνει ορφανή από 6 ετών, είδα τον πρώτο […]
10:00 22/06/2023

Μοιραράκη: «Παντρεύτηκα 16, στον πρώτο μου γάμο υπέστην ξυλοδαρμό και βωμολοχίες»

thecaller.gr
Καλεσμένη στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ1 βρέθηκε η Δέσποινα Μοιραράκη, και μίλησε στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την ζωή της.Καλεσμένη στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ1 βρέθηκε η Δέσποινα Μοιραράκη, και μίλησε στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την ζωή της.Μέσα σε άλλα, η παρουσιάστρια του Cash or Trash μίλησε για την κακοποιητική σχέση που βίωσε στο παρελθόν και τους τρόπους με τους οποίους κατόρθωσε να σταθεί και πάλι στα πόδια της. Η […]
21:00 21/06/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load