Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η σχέση με Ρωσίδα στα 23 και το δαχτυλίδι – «Η θρησκεία μου δεν μου επιτρέπει κάτι τέτοιο»

10:40 - 07/04/2025

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα στον ALPHA, σήμερα Δευτέρα 7/4. Το μοντέλο άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για όλα. Τόσο για την προσωπική της ζωή όσο και για τα επαγγελματικά της αλλά και για θέματα που αφορούν την κοινωνία μας. Πολλές φορές έχει μιλήσει για την πίστη της στο […] Το άρθρο Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η σχέση με Ρωσίδα στα 23 και το δαχτυλίδι – «Η θρησκεία μου δεν μου επιτρέπει κάτι τέτοιο» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]