#Δημήτρης Κωνσταντινίδης

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός & Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός (Game 1) | LIVE post game εκπομπή του Gazzetta

Gazzetta
Οι Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Γιάννης Σερέτης, Θάνος Σαρρής, Γιώργος Τσακίρης, Νίκος Αθανασίου, Κωνσταντίνος Μελάγιες και Αντώνης Καλκαβούρας σχολιάζουν τις αναμετρήσεις ΑΕΚ - Παναθηναϊκός για τα play-offs της Super League και Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός για τα play-offs της Euroleague.
21:02 24/04/2024

Να περιφρουρήσει τους ανθρώπους των επιτυχιών

Gazzetta
Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στην Youth League γράφει για το παράδειγμα που είχαν οι Ερυθρόλευκοι μέσα στο σπίτι τους και μαζί με το κουμπί που γύρισε ο Μεντιλίμπαρ μπορεί να φέρει στον Πειραιά “κανονικότητα” και εξαιρετκό μέλλον.
16:01 23/04/2024

Αυτοί έπαιζαν πέρσι στη Super League 1 και τώρα είναι ελεύθεροι

filathlos.gr
Αυτοί έπαιζαν πέρσι στη Super League 1 και τώρα είναι ελεύθεροι 12/09/2023 Η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (11/9). Πλέον η αγορά θα είναι ανοικτή από την Τρίτη (12/9) έως και τις 30/9 μόνο για ποδοσφαιριστές που έχουν μείνει ελεύθεροι από τις ομάδες τους σε Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Αρκετοί παίκτες στο εξωτερικό κυκλοφορούν ελεύθεροι και δεν αποκλείεται κάποιοι εξ αυτών να απασχολήσουν τις επόμενες μέρες τους ελληνικούς συλλόγους που θα θελήσουν να κλείσουν κάποιες τρύπες στο ρόστερ τους. Υπάρχουν όμως και ποδοσφαιριστές που τη σεζόν 2022-2023 έπαιξαν στη Super League 1 και έχουν μείνει ελεύθεροι και αναζητούν το
00:46 12/09/2023

Η εθνική μας μπορεί να είναι πιο σκληρή από τη Νέα Ζηλανδία

Gazzetta
Μπροστά στον πρώτο τελικό της η εθνική ομάδα μπάσκετ και ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης γράφει για το πόσο σκληρή είναι τελικά η Νέα Ζηλανδία, συγκρίνει στατιστικά τις δύο ομάδες, βλέπει την «αχίλλειο πτέρνα» και δηλώνει αισιόδοξος για την πρόκριση.
12:00 29/08/2023

Η ΑΕΚ απίστευτα σκληρή σε κάθε συνθήκη

Gazzetta
Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης γράφει για το εμφατικό νταμπλ της ΑΕΚ, την εικόνα που έβγαζε ακόμα και μετά την αποβολή του Ρότα, την κατηφόρα του ΠΑΟΚ που δεν εμπνέει σιγουριά σε κανέναν τομέα και τον κόσμο που δεν (του) έλειψε από τον τελικό.
13:08 25/05/2023

Να έρθω με μια παρέα να σε βρίζουμε στη δουλειά σου;

Gazzetta
Το θέμα Βινίσιους έχει ξεσηκώσει μεγάλο θόρυβο. Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης γράφει για την ανεπάρκεια στην αντιμετώπιση του ρατσισμού (και) στα γήπεδα και αναρωτιέται πόσο ψύχραιμοι θα είμαστε στη θέση του Βραζιλιάνου.
16:02 24/05/2023

Η εξαιρετική ΑΕΚ και η ίωση της τοξικότητας

Gazzetta
Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης γράφει για τα «δώρα» στα οποία αναφέρθηκε ο Ματίας Αλμέιδα, την υποτονική εμφάνιση του Παναθηναϊκού και το πλεονέκτημα για τον τίτλο που παραμένει πράσινο.
23:22 01/05/2023

Ο δολοφόνος Γιαμπουσέλε και το «φταίνε πάντα οι Ισπανοί»

Gazzetta
Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης γράφει, για τον Γιαμπουσέλε που έπρεπε να είναι πίσω από τα κάγκελα, την πρόκληση του Γιούλ, την βλακεία του Πάντερ και το μόνιμο μπασκετικό μας κόμπλεξ με τους Ισπανούς.
13:16 28/04/2023

Εκλογές 2023: «Τα φούμαρα και οι μεταξωτές κορδέλες»- Δημήτρης Κωνσταντινίδης

militaire.gr
Και τώρα έχουμε Εκλογές Γράφει ο Δημήτριος Κωνσταντινίδης* Περπατώντας στους βρώμικους δρόμους των Ελληνικών πόλεων, διαβάζει κανείς διάφορα συνθήματα. Μερικά από αυτά είναι έξυπνα, και κάποια άλλα ανόητα. Ένα από τα έξυπνα που πρόσφατα διάβασα λέει ότι εάν με τις εκλογές άλλαζε κάτι, θα ήταν παράνομες. Τώρα όμως που και επίσημα μπήκαμε στην προεκλογική περίοδο, […] The post Εκλογές 2023: «Τα φούμαρα και οι μεταξωτές κορδέλες»- Δημήτρης Κωνσταντινίδης appeared first on Militaire.gr.
06:16 07/04/2023

Όταν σε βρει μπόσικο σου πίνει το αίμα

Gazzetta
Ο διπρόσωπος Ολυμπιακός που σε καταπίνει αν σε βρει «ανοιχτό» και δημιουργεί πλέον άγχος στους υπόλοιπους, ο τραγικά φοβικός ΠΑΟΚ του Καραϊσκάκης και οι «επαγγελματίες» ΑΕΚ και Παναθηναϊκός που ζουν πάνω σε τεντωμένο σχοινί. Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης γράφει για την 2η αγωνιστική των πλέϊ οφ.
16:32 06/04/2023

Oλυμπιακός: Ποιον θέλει αυτός στα play-offs ή… ποιος τον θέλει αντίπαλο;

Gazzetta
Η λάθος κουβέντα για τον αντίπαλο του Ολυμπιακού στα play-offs της Euroleague, η ανάγκη για αποφόρτιση, αλλά χωρίς να χαθεί η πνευματική προσήλωση μπροστά στην τελική ευθεία και μια κουβέντα για ντέρμπι. Γράφει ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης.
17:16 30/03/2023

Τα παραμύθια της «μοναδικότητας» και οι δράκοι της Καλίσι

Gazzetta
Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης γράφει για το Game of Thrones στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το «μόνοι μας και όλοι τους» στα μαρμαρένια αλώνια όπου μάχονται οι γίγαντες.
19:16 29/03/2023

Μόνο εμείς θα σώσουμε τα παιδιά μας

Gazzetta
Με αφορμή το νέο περιστατικό με βιαστή προπονητή, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης γράφει για τον ανοχύρωτο (και) σε αυτόν το τομέα ελληνικό αθλητισμό, τις ευθύνες των ομοσπονδιών και τους κράτους, αλλά και τον κομβικό ρόλο της οικογένειας ως πρώτης και δυστυχώς μοναδικής γραμμής άμυνας.
15:32 24/03/2023

Ποιος κινεί τους «διαιτητές- πιόνια»;

Gazzetta
O Δημήτρης Κωνσταντινίδης γράφει για την απάθεια των αρχών μετά τις καταγγελίες για «διαιτητές και Varίστες πιόνια» και «παραποδόσφαιρο».
16:56 22/03/2023

Πάρε τους βαθμούς και τρέχα!

Gazzetta
"Νικητής" Παναθηναϊκός, μούδιασμένη ΑΕΚ, ατελείωτα ματς με... ατελείωτα νεύρα, ξένοι διαιτητές για το μεροκάματο και play-offs με βαθμολογικό ενδιαφέρον και μάλλον, χωρίς ποδόσφαιρο της προκοπής. Γράφει ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης.
00:52 20/03/2023

Θα τους βόλευε και να μην το έπαιζαν

Gazzetta
Ακόμα μια αναμέτρηση Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού στο μπάσκετ, με ελάχιστο ενδιαφέρον πρακτικά και με το ερώτημα αν μπορούμε, πραγματικά, να την χαρακτηρίσουμε «ντέρμπι». Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης γράφει για το μεγάλο προβάδισμα των Ερυθρολεύκων και το ζητούμενο για τους πολλαπλώς πληγωμένους Πράσινους.
16:02 17/03/2023

Αφού στο τέλος… θα πέσουν χημικά

Gazzetta
Μετάθεση έναρξης στο ντέρμπι του μπάσκετ, ανύπαρκτος προγραμματισμός και οργάνωση που θα έλυναν το πρόβλημα, σχεδιασμός «κάνω τον σταυρό μου» και στο βάθος η λύση με…χημικά. Γράφει ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης
14:32 16/03/2023

Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις

Gazzetta
Το φαινομενικά απρόσμενο αποτέλεσμα του ντέρμπι, η ατομική ποιότητα του Ολυμπιακού, η κεραυνοβολημένη ΑΕΚ, ο σεβασμός και ποιος τελικά τον αμφισβητεί σε όλες τις ομάδες. Και μια πρώτη κουβέντα για τα play-offs σε σχέση με το τι μάθαμε(;) από την κανονική περίοδο . Γράφει ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης
15:50 13/03/2023

Ένα αποτέλεσμα που δεν αλλάζει τη ζωή τους

Gazzetta
Ο Παναθηναϊκός πήρε τον βαθμό αλλά προβλημάτισε πολύ, ενόψει πλέι οφ, ο Ολυμπιακός έμεινε με τις εντυπώσεις και την μόνιμη αμφιβολία για το τι ομάδα είναι. Γράφει ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης.
09:02 26/02/2023

ΟΠΑΠ Game Time> Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης αναλύει το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

kourdistoportocali.com
ΟΠΑΠ The post ΟΠΑΠ Game Time> Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης αναλύει το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
10:46 24/02/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load