#Δημήτρης Μοθωναίος

Δημήτρης Μοθωναίος: Η τολμηρή ερωτική σκηνή του με τη Μαρία Ναυπλιώτου στη σειρά «Παραλία»

agrinionews.gr
Μία έντονη ερωτική σκηνή είχε ο Δημήτρης Μοθωναίος με τη Μαρία Ναυπλιώτου στο 121ο επεισόδιο της σειράς «Παραλία». Ο πρωταγωνιστής της σειράς του Ertflix δημοσίευσε μάλιστα, τη συγκεκριμένη σκηνή και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Η συγκεκριμένη σκηνή διαδραματίζεται μέσα στο μυαλό του Χάρι, ο οποίος το προηγούμενο βράδυ έχει χτυπήσει το κεφάλι του και βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της χήρας. Εκείνη τον περιποιείται και τον φιλοξενεί στο σπίτι της. Εκείνος ονειρεύεται στον ύπνο του ότι έρχονται πιο κοντά. Παραδομένοι στο πάθος τους και αφού έχουν χάσει κι οι δύο τους αγαπημένους τους, βρίσκουν παρηγοριά ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Δείτε το βίντεο Δείτε αυτή τη
21:46 10/04/2024

Ελένη Μενεγάκη: Άφωνη με την ατάκα του προσκεκλημένου της – «Δεν αισθάνομαι καλά»

tlife.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» βρέθηκε ο Δημήτρης Μοθωναίος την Δευτέρα 18/12. Ο γνωστός ηθοποιός αντίκρισε για To άρθρο Ελένη Μενεγάκη: Άφωνη με την ατάκα του προσκεκλημένου της – «Δεν αισθάνομαι καλά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 18/12/2023

Προβολή ταινίας "Μια Μέρα στη Σαγκάη" στα Options Cinemas

patrasevents.gr
Options CinemasΔευτέρα, 11 Δεκ 2023 19:00ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΣΑΓΚΑΗ - A DAY IN THE LIFE OF A TEDDY BEAR • Σκηνοθεσία-Σενάριο: Βασίλης Ξηρός• Ηθοποιοί: Δημήτρης Μοθωναίος, Του Χούα, Φενγκ Ζιάγκι, Ζανγκ Ζεν.• Φωτογραφία: Παν Ξουέ Ξουέ• Μοντάζ: Λάμπης Χαραλαμπίδης• Μουσική: Νίκος Πλατύραχος• Χώρα: Κίνα, Ελλάδα• Διάρκεια: 105΄Ατελείωτο, γοητευτικό φλερτ ανάμεσα σε νεαρό Ελληνα τουρίστα και μια μικροσκοπική, εύθραυστη αλλά «κουμπωμένη» Κινέζα που μόλις πριν από λίγη ώρα είχε δώσει τα παπούτσια στο αγόρι της—Γοητευτικό (Δανίκας)Το «Πριν το Ξημέρωμα» του Ρίτσαρντ Λ...
16:53 05/12/2023

Δ. Μοθωναίος: «Με όλους τους συντρόφους ήμουν κρατημένος»

thebest.gr
Ο Δημήτρης Μοθωναίος βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Ζαμπέτογλου.
04:00 16/11/2023

Δημήτρης Μοθωναίος: «Στα 26 μου με χτύπησε αυτοκίνητο. Έκανα εγχείρηση στο πρόσωπο»

govastileto.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» ήταν ο Δημήτρης Μοθωναίος, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων, για το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που σε ηλικία 26 ετών, αλλά και για τη συνεργασία του με τη Φαίη Σκορδά. «Στα 26 μου με χτύπησε αυτοκίνητο. Ήταν βράδυ. Δεν το κατάλαβα πώς έγινα. Ξύπνησα στον νοσοκομείο το πρωί. Έκανα εγχείρηση στο […]
17:00 15/11/2023

Δημήτρης Μοθωναίος: «Με όλους τους συντρόφους ήμουν κρατημένος, υπάρχει η αίσθηση ενός βάρους»

zappit.gr
Ο Δημήτρης Μοθωναίος βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Ζαμπέτογλου. Ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε […] The post Δημήτρης Μοθωναίος: «Με όλους τους συντρόφους ήμουν κρατημένος, υπάρχει η αίσθηση ενός βάρους» appeared first on Zappit.
19:00 14/11/2023

Δημήτρης Μοθωναίος: Mιλά για τον ρόλο του στη νέα σειρά «Παραλία» – «Δεν έχω κάνει χίπικη ζωή, ήμουν φλώρος»

okmag.gr
Ο Δημήτρης Μοθωναίος μίλησε για τον ρόλο του στη νέα σειρά «Παραλία» που έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου. Ο ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και ανέφερε: «Έχω βάλει τρέσες στα μαλλιά, ανά δύο μήνες χρειαζόταν ανανέωση. Από φυσικό μαλλί, με ζέσταινε τον χειμώνα. Εγώ δεν είχα μαλλιά λόγω μιας παράστασης και έτσι μου έβαλαν. […] The post Δημήτρης Μοθωναίος: Mιλά για τον ρόλο του στη νέα σειρά «Παραλία» – «Δεν έχω κάνει χίπικη ζωή, ήμουν φλώρος» appeared first on OK! Magazine.
18:58 06/09/2023

Ο Δημήτρης Μοθωναίος για την εξομολόγησή του για την κακοποίηση: «Δεν ήξερα πού θα με οδηγούσε»

zappit.gr
Ο Δημήτρης Μοθωναίος έδωσε συνέντευξη στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου και το ένθετο «Τύπος TV» που κυκλοφορεί με τον Ελεύθερο Τύπο της […] The post Ο Δημήτρης Μοθωναίος για την εξομολόγησή του για την κακοποίηση: «Δεν ήξερα πού θα με οδηγούσε» appeared first on Zappit.
11:00 13/08/2023

Δημήτρης Μοθωναίος: Το τρολάρισμα με αφορμή τα γαλλικά του Μιχάλη Δημητρακόπουλου

okmag.gr
Η προφορά της γαλλικής γλώσσας δεν θα έλεγε κανείς ότι είναι και ιδιαίτερα εύκολη και σίγουρα δεν θα μπορούσε να το πει ο δικηγόρος της Εύας Καΐλη Μιχάλης Δημητρακόπουλος που είδε τις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους να γίνονται viral. «Η Εύα Καϊλή δεν υπήρξε ποτέ corrompue (διεφθαρμένη)», ήθελε να πει ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ωστόσο η […] The post Δημήτρης Μοθωναίος: Το τρολάρισμα με αφορμή τα γαλλικά του Μιχάλη Δημητρακόπουλου appeared first on OK! Magazine.
15:02 23/12/2022

Η εξομολόγηση του Δημήτρη Μοθωναίου: «Οι γιατροί μού έλεγαν ότι μπορεί να μου κόψουν το πόδι»

Zougla
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! παραχώρησε ο Δημήτρης Μοθωναίος, ο οποίος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σοκαριστική εμπειρία...
02:16 19/09/2022

Δημήτρης Μοθωναίος: Μιλάει για τη σεξουαλική κακοποίηση που είχε δεχθεί – «Μέχρι τότε νόμιζα ότι είμαι ο μόνος»

neolaia.gr
Ο Δημήτρης Μοθωναίος μιλάει για την αποκάλυψή του πως έχει δεχθεί σεξουαλική κακοποίηση.
14:46 18/09/2022

Δημήτρης Μοθωναίος: «Υποδυόμουν έναν ανάπηρο και ήμουν όντως ανάπηρος»

okmag.gr
Στην τελική ευθεία για τα γυρίσματα της νέας σειράς «Η παραλία» της ΕΡΤ1 όπου θα πρωταγωνιστεί, ο 39χρονος ηθοποιός μιλάει στο ΟΚ! για το τροχαίο ατύχημά που τον καθήλωσε. Το πάθημα που έγινε μάθημα «Ήταν 22 Ιουλίου το 2009, όταν έφυγα από ένα πάρτι και ήμουν στον δρόμο χωρίς να ξέρω πού θέλω να πάω. […] The post Δημήτρης Μοθωναίος: «Υποδυόμουν έναν ανάπηρο και ήμουν όντως ανάπηρος» appeared first on OK.
12:46 18/09/2022

Δημήτρης Μοθωναίος: Είχα μεγάλη ταραχή, τη συνέντευξη την είδα πρώτη φορά πριν από τρεις μήνες

Newsit
“Μέχρι τότε νόμιζα ότι είμαι ο μόνος. Δεν είχα εξομολογηθεί την ιστορία μου στη Φαίη πριν κάνουμε τη συνέντευξη” δήλωσε ο Δημήτρης Μοθωναίος. Ο Δημήτρης Μοθωναίος μίλησε στο ΟΚ και και στην Μαρία Παπαϊωάννου για την εξομολόγηση που έκανε σε συνέντευξή του στην Φαίη Σκορδά για την σεξουαλική κακοποίηση που είχε υποστεί.  Πιο συγκεκριμένα, ο ... Περισσότερα To άρθρο Δημήτρης Μοθωναίος: Είχα μεγάλη ταραχή, τη συνέντευξη την είδα πρώτη φορά πριν από τρεις μήνες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
09:34 18/09/2022

Δημήτρης Μοθωναίος: «Νόμιζα ότι είμαι ο μόνος, ήταν πολύ έντονο και είχα μεγάλη ταραχή»

zappit.gr
Ο Δημήτρης Μοθωναίος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και την δημοσιογράφο Μαρία Παπαϊωάννου. Μέσα σε […] The post Δημήτρης Μοθωναίος: «Νόμιζα ότι είμαι ο μόνος, ήταν πολύ έντονο και είχα μεγάλη ταραχή» appeared first on Zappit.
21:30 17/09/2022

Σοκάρει ο Δημήτρης Μοθωναίος: «Οι γιατροί μού έλεγαν ότι μπορεί να μου κόψουν το πόδι»

tlife.gr
Σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τη Μαρία Παπαϊωάννου, ο Δημήτρης To άρθρο Σοκάρει ο Δημήτρης Μοθωναίος: «Οι γιατροί μού έλεγαν ότι μπορεί να μου κόψουν το πόδι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:58 17/09/2022

Δημήτρης Μοθωναίος: Εξομολογείται τη δική του ιστορία παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης – «Νόμιζα ότι είμαι ο μόνος»

okmag.gr
Στην τελική ευθεία για τα γυρίσματα της νέας σειράς «Η παραλία» της ΕΡΤ1 όπου θα πρωταγωνιστεί, ο 39χρονος ηθοποιός αποκαλύπτει στο ΟΚ! πως μόλις πριν από τρεις μήνες κατάφερε να δει τηλεοπτική του συνέντευξη όπου εξομολογείται τη δική του ιστορία παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης. Το τραύμα της παιδικής σεξουαλικής του κακοποίησης «Εκείνη την περίοδο συνέβαιναν όλα […] The post Δημήτρης Μοθωναίος: Εξομολογείται τη δική του ιστορία παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης – «Νόμιζα ότι είμαι ο μόνος» appeared first on OK.
10:30 17/09/2022

Δημήτρης Μοθωναίος: Είναι ο συμπρωταγωνιστής της Δανάης Μιχαλάκη στη σειρά «Παραλία»

okmag.gr
Σε μια ακόμη σειρά βασισμένη σε βιβλίο πρωταγωνιστεί ο Δημήτρης Μοθωναίος. Μετά το μυθιστόρημα του Στρατή Μυριβήλη «Η ζωή εν τάφω» επιστρέφει στην ΕΡΤ για την «Παραλία». Είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα της Πηνελόπης Κουρτζή με τίτλο «Το κορίτσι με το σαλιγκάρι». Ο Δημήτρης Μοθωναίος, που αναλαμβάνει τον ρόλο του Χάρι, συμπρωταγωνιστεί με τη Δανάη Μιχαλάκη. Υποδύονται στη […] The post Δημήτρης Μοθωναίος: Είναι ο συμπρωταγωνιστής της Δανάης Μιχαλάκη στη σειρά «Παραλία» appeared first on OK.
18:32 12/08/2022

Δημήτρης Μοθωναίος: Ουδέποτε αναφέρθηκα καθ΄οποιονδήποτε τρόπο στον κύριο Λιγνάδη

Newsbeast.gr
Στον Δημήτρη Μοθωναίο αναφέρθηκε σήμερα ο Δημήτρης Λιγνάδης κατά την απολογία του στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. Ο προφυλακισμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης αναφέρθηκε στον Δημήτρη Μοθωναίο, σημειώνοντας πως έβαλε και εκείνος το «λιθαράκι» του στην υπόθεση του. Συγκεκριμένα, σε απόσπασμα της απολογίας του αφού αναφέρθηκε στον πώς ξεκίνησαν οι καταγγελίες εις βάρος του, ο Δημήτρης Λιγνάδης απέδωσε ευθύνες σε διάφορα πρόσωπα ενώ αναφερόμενος στον Δημήτρη Μοθωναίο ανέφερε πως: «Δεν ξέρω, εγώ είδα άτομα εντελώς διάτρητα που θα μπορούσαν να έχουν τα ταπεινά ελατήρια, να περιφέρουν τα δράματα τους γιατί αυτό έχει προσφέρει η συγκυρία, δείτε πόσους ακόλουθους έχει. Προσφέρθηκαν διαφημίσει
23:58 27/06/2022

Ο Δημήτρης Μοθωναίος απαντά στον Λιγνάδη: "Ουδέποτε αναφέρθηκα σε αυτόν..."

thetoc.gr
Ο Δημήτρης Λιγνάδης αναφέρθηκε στην απολογία του στον Δημήτρη Μοθωναίο, με τον ηθοποιό να απαντά με ανάρτησή του στα social media
23:32 27/06/2022

Δημήτρης Μοθωναίος: Ξέρουμε πώς απέκτησε τους εντυπωσιακούς κοιλιακούς του

okmag.gr
Το μεσημέρι της Τετάρτης ο Δημήτρης Μοθωναίος κατάφερε να μας κάνει να κολλήσουμε λίγο παραπάνω στην τελευταία του ανάρτηση στο Instagram. Ο λόγος δεν είναι το νέο του hair look αλλά οι εντυπωσιακοί κοιλιακοί του. Ο ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους το αποτέλεσμα της εντατικής προπόνησης που κάνει το τελευταίο διάστημα. Στα αμέτρητα […] The post Δημήτρης Μοθωναίος: Ξέρουμε πώς απέκτησε τους εντυπωσιακούς κοιλιακούς του appeared first on OK.
17:38 15/06/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load