#Δημήτρης Σταρόβας

Παύλος Σταματόπουλος σε Νίκο Συρίγο: «Αν είχε πει ναι ο Σταρόβας, τώρα δεν θα ήσουν στον καναπέ»

zappit.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ήταν σήμερα ο Δημήτρης Σταρόβας. Στην αρχή, ωστόσο, ο Παύλος Σταματόπουλος θέλησε να κάνει […] The post Παύλος Σταματόπουλος σε Νίκο Συρίγο: «Αν είχε πει ναι ο Σταρόβας, τώρα δεν θα ήσουν στον καναπέ» appeared first on Zappit.
14:00 21/04/2024

Δημήτρης Σταρόβας: «Το lockdown για μένα ήταν μια καταστροφή ολική»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Σταρόβας αυτή τη βδομάδα στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Μάλιστα, […] The post Δημήτρης Σταρόβας: «Το lockdown για μένα ήταν μια καταστροφή ολική» appeared first on Zappit.
01:00 21/04/2024

Δημήτρης Σταρόβας: H άγνωστη φωτογράφιση στο Playboy

govastileto.gr
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν παραχώρησε ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη διάθεση που έχει να επιτύχει μια αλλαγή στην εξωτερική του εικόνα αλλά και στην άγνωστη φωτογράφιση που είχε κάνει για το Playboy! Πλέον έχετε συμφιλιωθεί με την εικόνα σας; Αισθάνομαι χειρότερα από ό,τι είμαι. Άλλο να είσαι 40 ετών […]
21:00 19/04/2024

Δημήτρης Σταρόβας: Τώρα που έγινα 60 ετών, θέλω να αλλάξω την εικόνα μου

lamianow.gr
“Πρέπει να μπω σε μια άλλη κατηγορία αναγκαστικά, γιατί στενεύουν τα περιθώρια” εξηγεί, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Σταρόβας. Στα παραπανίσια του κιλά και γενικότερα την εξωτερική του εικόνα αναφέρθηκε ο Δημήτρης Σταρόβας, στη συνέντευξη που έδωσε αυτή την εβδομάδα στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου, ενώ θυμήθηκε και τη φωτογράφιση που είχε κάνει στο παρελθόν για πολύ γνωστό ανδρικό περιοδικό. Πλέον έχετε συμφιλιωθεί με την εικόνα σας; Αισθάνομαι χειρότερα από ό,τι είμαι. Άλλο να είσαι 40 ετών με παραπάνω κιλά, άλλο 50, άλλο 60. Τώρα λοιπόν που έγινα 60 ετών, θέλω να αλλάξω την εικόνα μου. Πρέπει να μπω σε μια άλλη κατηγορία αναγκαστικά, γιατί στενεύουν τα περιθώρια
10:37 19/04/2024

Δημήτρης Σταρόβας: «Με την κόρη μου δεν μιλάμε όσο θα ήθελα»

govastileto.gr
Ο Δημήτρης Σταρόβας έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη!» και μίλησε για την τηλεόραση, την μουσική και την σχέση του με την κόρη του. Αρχικά, ο Δημήτρης Σταρόβας είπε: «Έχει ένα κόστος η πλάκα, ο κόσμος νομίζει ότι κάνω πλάκα ενώ είναι μέσο αντίδρασης από τα νεύρα μου. Το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου […]
21:00 26/03/2024

Δημήτρης Σταρόβας για Μαρίνα Σάττι: «Δεν μου αρέσει το τραγούδι Zari, δεν είναι στα δικά μου γούστα»

tlife.gr
Ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε στην κάμερα του ΣΚΑΪ και στο Fay’s Time σχολιάζοντας το τραγούδι «Ζari» To άρθρο Δημήτρης Σταρόβας για Μαρίνα Σάττι: «Δεν μου αρέσει το τραγούδι Zari, δεν είναι στα δικά μου γούστα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 20/03/2024

Σταρόβας για το Ζάρι της Μαρίνας Σάττι: Αχταρμάς που βαπτίζεται ως κάτι ελληνικό - Αισθητικά απαράδεκτο το κλιπ [βίντεο]

thetoc.gr
Απροσδιόριστο χαρακτήρισε το στιλ του τραγουδιού της Μαρίνας Σάττι ο Δημήτρης Σταρόβας.
21:09 11/03/2024

Δημήτρης Σταρόβας για τη σύντροφό του: «Όταν με ρωτούν τι κάνει, απαντάω ότι “έχει δίκιο”»

tlife.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Δημήτρης Σταρόβας το βράδυ της Τρίτης To άρθρο Δημήτρης Σταρόβας για τη σύντροφό του: «Όταν με ρωτούν τι κάνει, απαντάω ότι “έχει δίκιο”» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 31/01/2024

Δημήτρης Σταρόβας: «Το Fame Story δεν είναι μουσικό talent show»

neolaia.gr
Ο Δημήτρης Σταρόβας σχολιάζει τα talent show και απαντάει για το αν θα επιστρέψει στην τηλεόραση.
17:46 17/12/2023

Δημήτρης Σταρόβας: «Στο Fame Story η μουσική είναι πρόσχημα, έρχεται σε πολύ δεύτερη μοίρα»

zappit.gr
Για τα μουσικά talent shows και το ενδεχόμενο να τον δούμε να επιστρέψει στην τηλεόραση μιλά ο Δημήτρης Σταρόβας. Τον […] The post Δημήτρης Σταρόβας: «Στο Fame Story η μουσική είναι πρόσχημα, έρχεται σε πολύ δεύτερη μοίρα» appeared first on Zappit.
13:00 17/12/2023

Δημήτρης Σταρόβας: «Το να αλλάζεις τον στίχο το θεωρώ λίγο υποκριτικό»

okmag.gr
Ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και σχολίασε την κίνηση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι «Άδωνις». Συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε ότι: «Καταλαβαίνω ότι κάποιοι μπορεί να ενοχλούνται, γιατί είναι και μια μερίδα του κόσμου που έχει παγιδευτεί σε αυτό το political correct και ζητάει πράγματα που δεν χρειάζονται […] The post Δημήτρης Σταρόβας: «Το να αλλάζεις τον στίχο το θεωρώ λίγο υποκριτικό» appeared first on OK! Magazine.
11:58 19/11/2023

Δημήτρης Σταρόβας για Πρωτοψάλτη: «Θεωρώ λίγο υποκριτικό το ότι άλλαξε τον στίχο»

zappit.gr
Για την Άλκηστη Πρωτοψάλτη που αφαίρεσε τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι «Άδωνις» μίλησε ο Δημήτρης Σταρόβας. Ο γνωστός καλλιτέχνης […] The post Δημήτρης Σταρόβας για Πρωτοψάλτη: «Θεωρώ λίγο υποκριτικό το ότι άλλαξε τον στίχο» appeared first on Zappit.
11:00 19/11/2023

Δημήτρης Σταρόβας: Μάζευαν υπογραφές για να διώξουν τη μητέρα μου, έλεγαν «η π…νη με το εξώγαμο»

empisteutiko.gr
Ησχέση με την μητέρα του, η έλλειψη του πατέρα του, η σχέση με την κόρη του αλλά και η τηλεόραση στην οποία ποτέ δεν θέλησε να κάνει πρωταθλητισμό ήταν ορισμένα από τα θέματα στα οποία αναφέρθηκε ο Δημήτρης Σταρόβας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» του Mega και τη δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Δημοπούλου. «Για όλο […] The post Δημήτρης Σταρόβας: Μάζευαν υπογραφές για να διώξουν τη μητέρα μου, έλεγαν «η π…νη με το εξώγαμο» appeared first on Empisteutiko.gr.
23:58 15/11/2023

«Θα γίνω γκόμενος και θα διεκδικήσω την Ελένη Μενεγάκη» - Ο Δημήτρης Σταρόβας αποκάλυψε τον... στόχο του

Newsit
To άρθρο «Θα γίνω γκόμενος και θα διεκδικήσω την Ελένη Μενεγάκη» - Ο Δημήτρης Σταρόβας αποκάλυψε τον... στόχο του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:00 15/11/2023

Δημήτρης Σταρόβας: «Δεν ξέρω αν έχω σκεφτεί να αλλάξω σεξουαλικό προσανατολισμό!»

tlife.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» και την Αθηναΐδα Νέγκα παραχώρησε ο Δημήτρης Σταρόβας. Ο Δημήτρης Σταρόβας και To άρθρο Δημήτρης Σταρόβας: «Δεν ξέρω αν έχω σκεφτεί να αλλάξω σεξουαλικό προσανατολισμό!» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 29/06/2023

Δημήτρης Σταρόβας: «Yπήρξαν φορές που έκανα εκπτώσεις στην τηλεόραση»

zappit.gr
Καλεσμένος της Αθηναϊδας Νέγκα βρέθηκε ο Δημήτρης Σταρόβας στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα αργά» στο Action 24. Μεταξύ άλλων, δε, ο […] The post Δημήτρης Σταρόβας: «Yπήρξαν φορές που έκανα εκπτώσεις στην τηλεόραση» appeared first on Zappit.
18:00 28/06/2023

Δημήτρης Σταρόβας: «Μέχρι τα 35 ήμουν πιο αδύνατος από τον κύριο Ξένο»

govastileto.gr
Ο Δημήτρης Σταρόβας, το μεσημέρι της Δευτέρας, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς» και μίλησε με την Σοφία Αλιμπέρτη και τον Δημήτρη Ξένο για τις διατροφικές του συνήθειες και αποκάλυψε αν έχει χοληστερίνη. «Παραδόξως δεν έχω χοληστερίνη. Έχει πολύ πλάκα, γιατί η γυναίκα μου είναι γυμνάστρια, μου λέει: “έχεις μεγαλώσει, έχεις παχύνει, να πάμε να […]
08:36 09/05/2023

Δημήτρης Σταρόβας: «Παίρνουμε τις εξετάσεις και μου λέει η παθολόγος…»

okmag.gr
Ο Δημήτρης Σταρόβας βρέθηκε τη Δευτέρα 8 Μαΐου καλεσμένος στην εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς» και μίλησε για τις διατροφικές του συνήθειες. «Παραδόξως δεν έχω χοληστερίνη. Έχει πολύ πλάκα, γιατί η γυναίκα μου είναι γυμνάστρια, μου λέει: “έχεις μεγαλώσει, έχεις παχύνει, να πάμε να κάνουμε εξετάσεις”. Πάμε, κάνουμε, παίρνουμε τις εξετάσεις και της λέει η παθολόγος μας […] The post Δημήτρης Σταρόβας: «Παίρνουμε τις εξετάσεις και μου λέει η παθολόγος…» appeared first on OK! Magazine.
20:12 08/05/2023

Δημήτρης Σταρόβας: «Η γυναίκα μου είναι γυμνάστρια και μου λέει συνέχεια ότι μεγάλωσα και πάχυνα»

tlife.gr
O Δημήτρης Σταρόβας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς» με αφορμή τη συζήτηση για την χοληστερίνη To άρθρο Δημήτρης Σταρόβας: «Η γυναίκα μου είναι γυμνάστρια και μου λέει συνέχεια ότι μεγάλωσα και πάχυνα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:04 08/05/2023

Δημήτρης Σταρόβας: Αν μου πέσει το τζόκερ θα σωθεί πολύς κόσμος

ieidiseis.gr
Ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε για τη ζωή του και τις εμπειρίες του, καλές ή κακές που δεν του στέρησαν σε καμία περίπτωση την αισιοδοξία.Ο Δημήτρης Σταρόβας ήταν ο σημερινός καλεσμένος στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ και εξομολογήθηκε στιγμές από τη ζωή του και συμπεριφορές που έχει χρειαστεί να αντιμετωπίσει στο παρελθόν. Αρχικά ο Δημήτρης Σταρόβας αναφέρθηκε στις δηλώσεις που είχε κάνει για το ελληνικό #metoo, μέρος των οποίων είχε απομονωθεί και σχολιαστεί έντονα: «Σοκαρίστηκα λίγο με το #metoo, με αυτό που είχα πει, που δεν είπα και τίποτα. Δεν θα άλλαζα κάτι από την πλευρά μου. Το πιο εύκολο πράγμα είναι να απομονώσεις κάτι από μία δήλωση. Θυμάμαι κάποιος πολύ γνωστός μου έλεγε: όταν δίνεις συνεντεύξει
18:34 02/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load