#Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Odysseus: Η πολυβραβευμένη υπερπαραγωγή του Δραματικού Θεάτρου Φιλιππούπολης στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

monopoli.gr
Το Δραματικό Θέατρο της Φιλιππούπολης, ο σημαντικότερος και ιστορικότερος θεατρικός θεσμός της Βουλγαρίας, παρουσιάζει, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, την πολυβραβευμένη και πολυταξιδεμένη υπερπαραγωγή «Odysseus», σε σκηνοθεσία της Diana Dobreva.
15:53 15/04/2024

Γιάννης Νταλιάνης: «Ήταν αδιανόητο να μπω στα παπούτσια του Τσέντσι»

tovima
Ο καταξιωμένος ηθοποιός υποδύεται έναν αδίστακτο και παντελώς διεφθαρμένο πατέρα αφέντη στην παράσταση «Οι Τσέντσι», που ανεβαίνει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά σε σκηνοθεσία Μαριλίτας Λαμπροπούλου, και μιλά στο Βήμα για το θέατρο, τη δικαιοσύνη και την ηθική.
15:00 14/04/2024

Παναγιώτα Βλαντή: Η αποκάλυψη για τον γάμο της με τον Γιάννη Βλάχο

irafina.gr
Η Παναγιώτα Βλαντή βρέθηκε καλεσμένη στο «Πάμε Δανάη» και μίλησε για τη ζωή της, τα επαγγελματικά της, και για την παράσταση που πρωταγωνιστεί. Ο κορυφαίος Ρώσος σκηνοθέτης Adolf Shapiro συνεργάζεται για πρώτη φορά με το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, σκηνοθετώντας έναν από τους σπουδαιότερους θεατρικούς συγγραφείς, τον Άντον Τσέχωφ. Στο πρώιμο αυτό έργο που βρέθηκε λίγα […]
01:46 01/03/2024

Πλατόνοφ, σε σκηνοθεσία Adolf Shapiro στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

monopoli.gr
Τον «Πλατόνοφ» του Άντον Τσέχωφ παρουσιάζει ο πολυβραβευμένος Ρώσος σκηνοθέτης Adolf Shapiro στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.
16:53 23/02/2024

Η Αγγελίνα, της Ξένιας Καλογεροπούλου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

monopoli.gr
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει την «Αγγελίνα» της πολυαγαπημένης συγγραφέως για παιδιά Ξένιας Καλογεροπούλου, που ανεβαίνει για πρώτη φορά στο θέατρο σε μορφή αφήγησης με στοιχεία θεατρικού διαλόγου.
14:53 19/02/2024

Στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά η τελική διάσκεψη του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Depart»

tovima
Ο Δήμος Πειραιά συμμετέχει ως εταίρος στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα "Depart", με στόχο τη διευκόλυνση της ένταξης προσφύγων και μεταναστών στην κοινότητα.
17:00 14/02/2024

«Η Θεία Λένα στον Πειραιά»: Η θεατρική δράση του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά για τους κοινωνικούς φορείς της πόλης

instyle.gr
Η επιτυχημένη θεατρική δράση του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά «Η Θεία Λένα», μετά το ταξίδι της στις παιδιατρικές κλινικές της Αττικής, επιστρέφει στην πόλη του Πειραιά. Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά στο πλαίσιο της κοινωνικής του ευθύνης, παρουσιάζει την θεατρική δράση «Η Θεία Λένα στον Πειραιά», βασισμένη σε επιλογές παραμυθιών της Αντιγόνης Μεταξά. Η ηθοποιός Αγγελική Φράγκου […] The post «Η Θεία Λένα στον Πειραιά»: Η θεατρική δράση του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά για τους κοινωνικούς φορείς της πόλης appeared first on InStyle.
23:46 05/02/2024

Στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τη Μαρέβα - Παρακολούθησαν την παράσταση 'Τρεις Ψηλές Γυναίκες'

thetoc.gr
Κυριάκος Μητσοτάκης και Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη συνεχάρησαν τις πρωταγωνίστριες του έργου, Ρένη Πιττακή, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και Λουκία Μιχαλοπούλου.
12:09 04/02/2024

Ο Μητσοτάκης με τη σύζυγό του στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά για την παράσταση «Τρεις Ψηλές Γυναίκες»

lykavitos.gr
Στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Ο πρωθυπουργός παρακολούθησε με τη σύζυγό του την παράσταση «Τρεις Ψηλές Γυναίκες» σε σκηνοθεσία Μπομπ Γουίλσον.
22:17 03/02/2024

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά: Εγκαινιάστηκε το καμαρίνι του Παπαμιχαήλ

youfly.com
Σε κλίμα συγκίνησης εγκαινιάστηκε, το μόνιμο καμαρίνι του μεγάλου Πειραιώτη ηθοποιού Δημήτρη Παπαμιχαήλ, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. The post Δημοτικό Θέατρο Πειραιά: Εγκαινιάστηκε το καμαρίνι του Παπαμιχαήλ appeared first on Youfly.
13:58 31/01/2024

Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Εγκαινιάστηκε το μόνιμο Καμαρίνι του στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

instyle.gr
Σε κλίμα συγκίνησης και νοσταλγίας εγκαινιάστηκε τη Δευτέρα το βράδυ (29/1/2024) το μόνιμο Καμαρίνι του μεγάλου Πειραιώτη ηθοποιού Δημήτρη Παπαμιχαήλ, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και το Δημοτικό ραδιόφωνο της πόλης, το ιστορικό «Κανάλι Ένα 90,4» υλοποίησαν μία από τις τελευταίες επιθυμίες του κορυφαίου Πειραιώτη καλλιτέχνη, δημιουργώντας ένα Καμαρίνι με πολλά […] The post Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Εγκαινιάστηκε το μόνιμο Καμαρίνι του στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά appeared first on InStyle.
23:46 30/01/2024

Άσπα, Joanne, Κώστας Ορφανίδης και Nicole σε ένα μοναδικό live στον Πειραιά - Χριστουγεννιάτικο Street Party by ΣΚΡΑΤΣ από τον 104,6 My Radio

lykavitos.gr
Η βόλτα για shopping στα μαγαζιά του Πειραιά εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο Street Party για όσους βρέθηκαν, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, έξω από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.
15:17 19/12/2023

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά: Το Foyer Café Bistrot μεταμορφώνεται σε μουσική σκηνή

instyle.gr
Όπερα, τζαζ, μέχρι ρεμπέτικο και σύγχρονη ελληνική μουσική. Το Foyer Café Bistrot του εμβληματικού Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά μεταμορφώνεται σε μουσική σκηνή. Και σας καλεί κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή για να περάσετε μοναδικές γιορτινές στιγμές, γεμάτες μουσικές μελωδίες και απρόσμενες συναντήσεις μουσικών και κόσμου. «Μουσικοί Αντικατοπτρισμοί», «Εξερευνήσεις», «Duende», οι τρεις μουσικές ενότητες του Foyer Café […] The post Δημοτικό Θέατρο Πειραιά: Το Foyer Café Bistrot μεταμορφώνεται σε μουσική σκηνή appeared first on InStyle.
23:46 13/12/2023

Πειραιάς: Φαντασμαγορική βραδιά με τη φωταγώγηση του δέντρου

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό Με λάμψη, φως και πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα ο Πειραιάς υποδέχτηκε τα Χριστούγεννα. Το μεγάλο δέντρο, το οποίο ταξίδεψε από τον Ταξιάρχη Χαλκιδικής, φωταγωγήθηκε έξω από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο έχει ύψος 16 μέτρα και πάνω του 150.000 λαμπιόνια LED. Η εκδήλωση ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα με ζωντανή μουσική από τον ραδιοφωνικό σταθμό […] Το άρθρο Πειραιάς: Φαντασμαγορική βραδιά με τη φωταγώγηση του δέντρου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
23:00 08/12/2023

Η αδερφή μου, του Σταύρου Ζουμπουλάκη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

monopoli.gr
«Η αδερφή μου», το έργο του Σταύρου Ζουμπουλάκη, παρουσιάζεται, για έξι μόνο παραστάσεις, στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.
12:53 08/12/2023

Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς: Συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στις 19 Δεκεμβρίου 2023

Newsique.gr
Ενόψει της Γιορτής των Χριστουγέννων η Ι.Μητρόπολη Πειραιώς, με την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά, διοργανώνει για μία ακόμη χρονιά μεγάλη Φιλανθρωπική Συναυλία κατά της φτώχειας. Η Φιλανθρωπική Συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 19 Δεκεμβρίου 2023 στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, όπου θα συμμετάσχουν οι καλλιτέχνες: Στέλλα Κονιτοπούλου, Βασιλική Καρακώστα, Μανώλης Κονταρός και Παναγιώτης Λάλεζας. Αντί εισιτηρίων θα […] Το άρθρο Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς: Συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στις 19 Δεκεμβρίου 2023 εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
23:58 29/11/2023

H σπάνια έξοδος της Γαλανοπούλου και η οικογένεια Σκιαδαρέση

queen.gr
Και ποιον δεν απαθανάτισε ο φακός του gossip-tv.gr στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, στη Σκηνή Ωμέγα και συγκεκριμένα στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Ο Ελέφας". Ήταν όλοι εκεί!Περισσότερα...
21:17 21/11/2023

Μπέσσυ Μάλφα: Πρεμιέρα με τις κόρες της στο πλευρό της

okmag.gr
Το τελευταίο έργο του Κώστα Μποσταντζόγλου, «Ο Ελέφας», που ακτινογραφεί ένα σκοτεινό αλλά υπαρκτό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, έκανε πρεμιέρα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, στη Σκηνή Ωμέγα με πρωταγωνιστές τους: Γιώργο Γιαννόπουλο, Μπέσυ Μάλφα, Βαγγέλη Δαούση και Στεφανία Ζώρα σε σκηνοθεσία Λευτέρη Γιοβανίδη. Η πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 8 Νοεμβρίου και από το […] The post Μπέσσυ Μάλφα: Πρεμιέρα με τις κόρες της στο πλευρό της appeared first on OK! Magazine.
12:58 09/11/2023

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: “Πώς ήρθα στον κόσμο;” – H αποστομωτική απάντηση σε δημοσιογράφο που τη ρώτησε αν έχει οικογένεια

instyle.gr
H Καρυοφυλλιά Καραμπέτη έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη!”. «Μεγάλο σχολείο» Η ηθοποιός περιγράφει προσωπικές ιστορίες και αναμνήσεις, μιλά για τη βία και τις διακρίσεις εις βάρος των γυναικών, τον γάμο, την οικογένεια, την απιστία αλλά και την παράσταση που πρωταγωνιστεί, «Τρεις ψηλές γυναίκες», σε σκηνοθεσία Μπομπ Γουίλσον στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, με τις […] The post Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: “Πώς ήρθα στον κόσμο;” – H αποστομωτική απάντηση σε δημοσιογράφο που τη ρώτησε αν έχει οικογένεια appeared first on InStyle.
14:46 03/11/2023

Τρεις Ψηλές Γυναίκες: Η νέα παράσταση του Robert Wilson στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά – Φωτογραφίες από τις πρόβες

monopoli.gr
Ο διεθνούς φήμης Αμερικανός σκηνοθετεί τις Ρένη Πιττακή, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και Λουκία Μιχαλοπούλου, στις «Τρεις Ψηλές Γυναίκες» του Edward Albee, από τις 24 Νοεμβρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.
13:53 31/10/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load