#Διονύσης Ζάχος

Απόστολος Τζιτζικώστας: Την βραδιά της νίκης του, στις εκλογές της ΕΝΠΕ, απόλαυσε τον Διονύση Ζάχο στο Κολωνάκι

Παραπολιτικά
Ο γνωστός performer Διονύσης Ζάχος, ανέβασε τον Απόστολο Τζιτζικώστα στην σκηνή, όπου τον συνεχάρει
19:00 14/02/2024

Διονύσης Ζάχος: «Έλεγα να κάνω τον καθένα μάγκα για να κάνει νούμερα;»

zappit.gr
Για τον αποχή του από τα τηλεοπτικά δρώμενα μίλησε ο Διονύσης Ζάχος καλεσμένος στο The 2night Show. «Νομίζω ότι είναι […] The post Διονύσης Ζάχος: «Έλεγα να κάνω τον καθένα μάγκα για να κάνει νούμερα;» appeared first on Zappit.
02:56 14/02/2023

Ελένη Βουλγαράκη, Διονύσης Ζάχος και Γιώργος Μανίκας απόψε στον Αρναούτογλου

Newsit
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται απόψε στο «The 2Night Show» την παρουσιάστρια Ελένη Βουλγαράκη, τον ταλαντούχο ηθοποιό Διονύση Ζάχο και τον Γιώργο Μανίκα. Απόψε στις 23:30, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» την Ελένη Βουλγαράκη. Η όμορφη παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός μιλάει για την πορεία της από τη Νοσηλευτική στην τηλεόραση, για την εμπειρία ... Περισσότερα To άρθρο Ελένη Βουλγαράκη, Διονύσης Ζάχος και Γιώργος Μανίκας απόψε στον Αρναούτογλου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:06 13/02/2023

Όλη η σόουμπιζ στον Διονύση Ζάχο! Νέα παράταση για τον γνωστό showman (εικόνες)

happytv.gr
Νέα παράταση πήρε ο Διονύσης Ζάχος αφού η παράσταση του είναι τόσο επιτυχημένη που αρκετός κόσμος θέλει να την παρακολουθήσει. Ο ταλαντούχος showman θα συνεχίσει να χαρίζει άφθονο γέλιο στους θαμώνες του Mayor στο Κολωνάκι τις Δευτέρες μέχρι τις 13 Μαρτίου. Την πετυχημένη παράσταση «Satiros» με τον Άκη Παππά να έχει τη μουσική επιμέλεια, παρακολούθησαν […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Όλη η σόουμπιζ στον Διονύση Ζάχο! Νέα παράταση για τον γνωστό showman (εικόνες)
21:38 08/02/2023

Διονύσης Ζάχος: «Η Άντζελα Δημητρίου μου φέρθηκε με πολύ άσχημο τρόπο»

zappit.gr
Ο Διονύσης Ζάχος έδωσε συνέντευξη στο Λοιπόν και στη Μαρία Σοφιανού και μίλησε για τη συνεργασία του με την Άντζελα […] The post Διονύσης Ζάχος: «Η Άντζελα Δημητρίου μου φέρθηκε με πολύ άσχημο τρόπο» appeared first on Zappit.
13:40 12/03/2022

Ο Δούκας προκαλεί τον Γρηγόρη Αρναούτογλου με αποκλειστικό

spoilers
Το νέο επεισόδιο της παρωδίας των «Άγριων μελισσών» που δημιούργησε με μεράκι ο Διονύσης Ζάχος, αναρτήθηκε ήδη στο διαδίκτυο και «σαρώνει» σε προβολές. Σε αυτό δημοφιλείς performer μιμείται απολαυστικά τρεις βασικούς ήρωες της δημοφιλής σειράς, φέρνοντας τους μάλιστα και στο ίδιο πλάνο που τράβηξε ο Αλκιβιαδης Γιωτόπουλος κ μόνταρε η Μαρία Χατζηγιάννη. Σύμφωνα με το story ο Δούκας Σεβαστός δέχεται διπλή επίσκεψη στο γραφείο του από τη μία είναι η αδελφή του, η Ανέτ, η οποία του λέει ότι αποκάλυψε στον Μελέτη ποιος είναι ο πατέρας του, και από την άλλη η γυναίκα του, η Μυρσινη, η οποία τον ενημερώνει ότι ο Κωνσταντής δήλωσε συμμετοχή στο «The Bachelor» και ο Νικηφόρος στο «GNTM» Και ότι δεν είνα
17:07 22/11/2020

Ο Διονύσης Ζάχος εμπνεύστηκε από τις Άγριες Μέλισσες – Μετάλλαξη σε Ανέτ και Μελέτη!

tromaktiko.gr
Το… κεντρί της σάτιρας τσίμπησε τις «Άγριες μέλισσες». Ο Διονύσης Ζάχος πραγματοποίησε τα γυρίσματα ενός βίντεο που είναι εμπνευσμένο από το δημοφιλέστατο σίριαλ του ΑΝΤ1. Σε αυτό υποδύεται τόσο την τηλεοπτική Ανέτ, που την υποδύεται η Κάτια Δανδουλάκη, όσο και τον σκληροτράχηλο γιο της, τον Μελέτη, στον ρόλο του οποίου κερδίζει τις εντυπώσεις από την […] The post Ο Διονύσης Ζάχος εμπνεύστηκε από τις Άγριες Μέλισσες – Μετάλλαξη σε Ανέτ και Μελέτη! appeared first on tromaktiko.
12:08 29/07/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load