#Δύτης

Καβάλα: Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι - Δύτης ψάχνει για επιβαίνοντες

NewsBomb
Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα στο λιμάνι της ΚαβάλαςΠερισσότερα...
08:00 26/03/2024

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι - Δύτης στις έρευνες για τον εντοπισμό του

Skai.gr
Ο ιδιώτης δύτης συμμετέχει στις έρευνες έπειτα από αίτημα της μητέρας του 31χρονου αγνοούμενου
12:37 13/01/2024

Συγκλονιστικό βίντεο – Δύτης κολυμπά δίπλα στον μεγαλύτερο λευκό καρχαρία του κόσμου

NewsBomb
Το βίντεο με μία γυναίκα να κολυμπά… παρέα με τον μεγαλύτερο λευκό καρχαρία του κόσμου, «κόβει» την ανάσα.Περισσότερα...
17:00 08/12/2023

Αντιτορπιλικό «Βέλος»: Δύτης καταγράφει τις ζημιές – Μάχη να μην βυθιστεί το πλοίο

eleftherostypos.gr
Ρήγμα στην πρύμνη του υπέστη χθες (18/11) το αντιτορπιλικό «Βέλος», που βρίσκεται αγκυροβολημένο στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης. Το ιστορικό πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού, που λειτουργεί ως πλωτό μουσείο του αντιδικτατορικού αγώνα, αναμετρήθηκε με τις δυνατές ριπές ανέμου και τα κύματα αλλά δεν τα κατάφερε.  Οι άνεμοι που έσπασαν τους κάβους του το έριξαν πάνω στο ντόκο […] Το άρθρο Αντιτορπιλικό «Βέλος»: Δύτης καταγράφει τις ζημιές – Μάχη να μην βυθιστεί το πλοίο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
12:00 19/11/2023

Φωτογραφίες: Τιτάνιες προσπάθειες να μη βυθιστεί το αντιτορπιλικό «Βέλος» – Δύτες καταγράφουν τις ζημίες

lamianow.gr
Ισχυροί άνεμοι συνεχίζουν να πνέουν και σήμερα, Κυριακή (19/11) στη Θεσσαλονίκη, και χθες καταγράφηκαν αρκετές πτώσεις δέντρων, ενώ το ιστορικό αντιτορπιλικό «Βέλος» που βρίσκεται από τον Σεπτέμβριο του 2019 στη Νέα Παραλία της πόλης, υπέστη ζημίες, λόγω των μποφόρ. Στην πρύμνη του αντιτορπιλικού έχει σημειωθεί ρήγμα και σήμερα γίνονται προσπάθειες από τους αρμόδιους μηχανικούς να αποκαταστήσουν ό,τι μπορούν, καταγράφοντας το μέγεθος των φθορών που έχει υποστεί το ιστορικό πλοίο, που αποτελεί ένα πλωτό μουσείο. Στο σημείο που έχει αγκυροβολήσει το αντιτορπιλικό βρίσκεται και ένα φορτηγό-ρυμουλκό που βοηθά ουσιαστικά να συγκρατηθεί το «Βέλος» από τους ισχυρούς ανέμους και να το
11:37 19/11/2023

Δύτης έγινε φίλος με ένα ψάρι και το συναντά κάθε καλοκαίρι – «Έχει απόλυτη εμμονή μαζί μου. Με ακολουθεί παντού» [Βίντεο]

eleftherostypos.gr
Αυτή κι αν είναι μια παράξενη φιλία… Ένας άνδρας υποστηρίζει ότι έγινε φίλος με ένα μικρό ψάρι του γλυκού νερού και τώρα συναντιούνται κάθε καλοκαίρι. Ο Rex Colubra έκανε κατάδυση τον Σεπτέμβριο του 2021, όταν «γνώρισε» τον νέο του φίλο. Ισχυρίζεται ότι έγιναν γρήγορα φίλοι και ο Colubra έδωσε στο ψάρι το παρατσούκλι Elvis.   […] Το άρθρο Δύτης έγινε φίλος με ένα ψάρι και το συναντά κάθε καλοκαίρι – «Έχει απόλυτη εμμονή μαζί μου. Με ακολουθεί παντού» [Βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
10:00 20/06/2023

Δύτης ανέσυρε πτώμα άντρα από τη θάλασσα στη Χαλκιδική - Σκηνές βγαλμένες από ταινία θρίλερ

Newsit
Ο 57χρονος άντρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα στη θάλασσα λιμανιού στη Χαλκιδική. Η σορός του, ανασύρθηκε με τη βοήθεια δύτη που κλήθηκε και έσπευσε στο σημείο… Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε 57χρονος, το βράδυ της Πρωτομαγιάς, μέσα στο εμπορικό λιμάνι Νέων Μουδανιών στη Χαλκιδική. Ο άτυχος άντρας εντοπίστηκε νεκρός στη θάλασσα και ειδοποιήθηκε δύτης, για να ... Περισσότερα To άρθρο Δύτης ανέσυρε πτώμα άντρα από τη θάλασσα στη Χαλκιδική - Σκηνές βγαλμένες από ταινία θρίλερ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
09:46 02/05/2023

Αιτωλοακαρνανία: Δύτης εντόπισε υποβρύχια νάρκη 100 μέτρα μακριά από την ακτή

NewsBomb
Μια νάρκη εντόπισε δύτης, ανοιχτά του Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας, απέναντι από τη Λευκάδα.Περισσότερα...
08:40 27/02/2023

Χανιά: Μυστήριο με ακυβέρνητο ιστιοφόρο στην Αγία Μαρίνα – Δύτης ψάχνει απαντήσεις στα ερωτήματα

Newsit
Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τετάρτης στο Λιμεναρχείο Χανίων, για ένα ιστιοφόρο που βρέθηκε σε παραλία στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας. Το σκάφος λέγεται “Elpida” και φέρει σημαία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.  Ωστόσο, μυστήριο αποτελεί το γεγονός πως δεν έχει εντοπιστεί ο κυβερνήτης του. Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr δύτης που βρίσκεται αυτή την ώρα ... Περισσότερα To άρθρο Χανιά: Μυστήριο με ακυβέρνητο ιστιοφόρο στην Αγία Μαρίνα – Δύτης ψάχνει απαντήσεις στα ερωτήματα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:06 21/12/2022

Μεξικό: Άκαρπες οι προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό των παγιδευμένων ανθρακωρύχων – Επιχείρησε δύτης

Newsit
Δέκα άνθρωποι αγνοούνται εδώ και μια εβδομάδα στο πλημμυρισμένο ανθρακωρυχείο στην πολιτεία Κοαουΐλα στο Μεξικό. Εικόνες από υποβρύχιο drone εξοπλισμένο έδειξαν ότι εμπόδια και ρεύματα καθιστούν ακόμη υπερβολικά επικίνδυνη την ανάπτυξη των δυτών στα βάθη των εγκαταστάσεων, με τις μέχρι τώρα προσπάθειες να παραμένουν άκαρπες.  Δύτης μπήκε για μερικές στιγμές σε πλημμυρισμένη στοά ορυχείου στο ... Περισσότερα To άρθρο Μεξικό: Άκαρπες οι προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό των παγιδευμένων ανθρακωρύχων – Επιχείρησε δύτης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
08:46 11/08/2022

Ρόδος: Δύτης έκανε... τεχνητή αναπνοή σε θαλάσσια χελώνα που μπλέχτηκε σε σχοινιά! - Δείτε βίντεο

ProtoThema.gr
Η επιχείρηση διάσωσης της χελώνας σημειώθηκε στην  παραλία Γεννάδι και διήρκεσε τέσσερις ολόκληρες ώρες
20:06 24/07/2022

Δύτης σώζει εγκλωβισμένη χελώνα και της δίνει το φιλί της ζωής

lamianow.gr
Μία εγκλωβισμένη χελώνα σε σχοινιά στην παραλία Γεννάδι της Ρόδου, κατάφερε να σώσει ο έμπειρος δύτης, Γιώργος Μακρύλλος κάνοντάς της τεχνητή αναπνοή. Αρχικά, πραγματοποίησε κατάδυση για να της κόψει τα σχοινιά που ήταν μπλεγμένη, ενώ στη συνέχεια τη μετέφερε στη στεριά, προκειμένου να της δώσει το φιλί της ζωής. Όπως αναφέρει με ανάρτησή του στο Facebook, ο κοινοτάρχης Γενναδίου, Σταύρος Ακκούρης, τη χελώνα περιποιήθηκαν λουόμενοι που βρίσκονταν στην παραλία, αλλά και πολλοί άλλοι. Η διάσωση της χελώνας διήρκησε περίπου τέσσερις ώρες. Ύστερα έφυγε κολυμπώντας ελεύθερη στη θάλασσα. Ολόκληρη η ανάρτησή του «Η διάσωση της χελώνας που βρέθηκε μπλεγμένη με σχοινιά σε σίδερα στον πυθμένα της θάλασσα
19:24 23/07/2022

Ρόδος: Συγκινητική διάσωση εγκλωβισμένης χελώνας - Δύτης της έκανε τεχνητή αναπνοή [Βίντεο]

thetoc.gr
Ο έμπειρος δύτης της έδωσε το φιλί της ζωής - Η διάσωση της χελώνας διήρκησε περίπου τέσσερις ώρες.
11:32 23/07/2022

Κεφαλονιά: ΙΧ έπεσε στο λιμάνι του Πόρου - Έρευνες για τον εντοπισμό επιζώντων

fosonline.gr
Μαρτυρίες ανέφεραν πως αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα στον Πόρο της Κεφαλονιάς. Δύτης βούτηξε στα νερά, χωρίς να καταφέρει να εντοπίσει κάτι. Άγνωστος ο αριθμός των επιβατών.
07:26 25/01/2022

Χανιά: Δύτης σε θάλαμο αποσυμπίεσης του Ναυτικού Νοσοκομείου – Το θρίλερ της ζωής του

Newsit
Ο δύτης φαίνεται να μην ακολούθησε τους σωστούς χρόνους κατά τη διάρκεια της ανάδυσης. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ναυτικό Νοσοκομείο στα Χανιά, με τους γιατρούς να προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του… Στο θάλαμο αποσυμπίεσης του Ναυτικού Νοσοκομείου Χανίων νοσηλεύεται από χθες το βράδυ (11-12-2021) αυτοδύτης από τον Άγιο Νικόλαο, με συμπτώματα της νόσου ... Περισσότερα To άρθρο Χανιά: Δύτης σε θάλαμο αποσυμπίεσης του Ναυτικού Νοσοκομείου – Το θρίλερ της ζωής του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:52 12/12/2021

Νότια Κορέα: Δύτης ντυμένος Αη-βασίλης «υποδέχεται» τα Χριστούγεννα μαζί με τα...ψάρια ενυδρείου

NewsBomb
Μαγικές είναι οι εικόνες απο την παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργανώνεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή σε μεγάλο ενυδρείο της Νότιας…Περισσότερα...
10:34 05/12/2021

Ισραήλ: Δύτης ανακαλύπτει σπαθί εννιακοσίων ετών από τη Γ’ Σταυροφορία

monopoli.gr
Πρόκειται για το σπαθί ενός σταυροφόρου την περίοδο της προσπάθειας ανακατάληψης της Ιερουσαλήμ από τη Χριστιανική Δύση, το οποίο βρέθηκε στο βυθό της θάλασσας σε εξαιρετική κατάσταση και παραδόθηκε στις ισραηλινές αρχές.
16:26 20/10/2021

Ισραήλ: Δύτης βρήκε τυχαία μεσαιωνικό σπαθί των Πρώτων Σταυροφοριών- Ηλικίας 900 ετών [εικόνες - βίντεο]

thetoc.gr
Ένα από τα παλαιότερα μεσαιωνικά σπαθιά στον κόσμο, ηλικίας τουλάχιστον 900 ετών, ανακάλυψε τυχαία ένας αυτοδύτης σ΄ έναν κοραλιογενή ύφαλο, στο Ισραήλ.
14:26 19/10/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load