#Δωροθέα Μερκούρη

Η Γκάια έγινε 20 ετών και η Δωροθέα Μερκούρη της ευχήθηκε με τρεις φωτογραφίες

queen.gr
«Χρόνια Πολλά Γκαία- άγγελε μου, η νέα δεκαετία θα είναι όλη δική σου. Να σε χαίρομαι αγγελούδι μου γλυκό», έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram η Δωροθέα Μερκούρη.Περισσότερα...
14:17 12/03/2024

Δωροθέα Μερκούρη: «Έχω δεχτεί στο παρελθόν άσχημα σχόλια και δεν υπερασπίστηκα τον εαυτό μου»

zappit.gr
Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Mega Καλημέρα» ήταν σήμερα η Δωροθέα Μερκούρη. Η ηθοποιός, έχοντας εξομολογητική διάθεση, μίλησε για όλα […] The post Δωροθέα Μερκούρη: «Έχω δεχτεί στο παρελθόν άσχημα σχόλια και δεν υπερασπίστηκα τον εαυτό μου» appeared first on Zappit.
11:00 14/02/2024

Δωροθέα Μερκούρη: Η throwback φωτογραφία και η αποκάλυψη για τις ατέλειες της

thetoc.gr
Μία φωτογραφία από τα παλιά θυμήθηκε η Δωροθέα Μερκούρη
16:09 28/01/2024

Δωροθέα Μερκούρη: H φωτογραφία από τα παλιά, η αποκάλυψη για τη ζωή της και η ομοιότητα με την Γαία

queen.gr
Η Δωροθέα Μερκούρη δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της από παλιά μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που είχε δεχθεί νεότερη, ενώ απέδειξε πως η ομοιότητα με τη μικρότερη κόρη της είναι αδιαμφισβήτητη.Περισσότερα...
14:09 27/01/2024

Η Δωροθέα Μερκούρη αποκάλυψε πώς αποκαλεί χαϊδευτικά την μικρή της κόρη, Γκάια

queen.gr
Η Δωροθέα και η Γκάια Μερκούρη μοιράζονται μία σχέση αλληλοϋποστήριξης που δείχνουν με κάθε τρόπο.Περισσότερα...
17:09 26/01/2024

Δωροθέα Μερκούρη: «Δεν με πειράζει που σχολίαζαν την προσωπική ζωή της κόρης μου»

govastileto.gr
Η Δωροθέα Μερκούρη το βράδυ της Δευτέρας έδωσε το παρών σε πρεμιέρα κινηματογραφικής ταινίας κι έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες. Μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε για την προσωπική ζωή της κόρη της, Γαίας Μερκούρη και για τον πρόσφατο χωρισμό της από τον Άγγελο Λάτσιο. «Είναι ωραίο να με ρωτάνε αν είμαι η μαμά της […]
16:00 23/01/2024

Η Γαία Μερκούρη μετά τον χωρισμό έκανε τη μεγαλύτερη αλλαγή στα μαλλιά της

queen.gr
Η Δωροθέα Μερκούρη έγραψε το πιο ωραίο σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία της κόρης της Γαία.Περισσότερα...
16:09 11/11/2023

«Μίλα ελληνικά μωρή ψωνάρα, βλάχαρα»: Η απάντηση της Μερκούρη

onsports.gr
Η Δωροθέα Μερκούρη είναι πάρα πολύ ενεργή στα social media…
18:17 21/08/2023

Δωροθέα Μερκούρη: Την είπαν ψωνάρα, βλάχα και χαζή. Έξαλλη με τα σχόλια στο instagram. Τι απαντά

koolnews.gr
Η Δωροθέα Μερκούρη απαντά στα σχόλια της κριτικής: “Θα είμαστε πάντα το αποτέλεσμα ενός ανδροκρατούμενου, πατριαρχικού συστήματος” Η πολυτάλαντη Ελληνίδα ηθοποιός και μοντέλο, Δωροθέα Μερκούρη, βρέθηκε στο επίκεντρο των σχολίων τον τελευταίο καιρό. Αιτία; Οι συνταγές που δημοσιεύει στο Instagram, και συγκεκριμένα η γλώσσα με την οποία τις εκφράζει. Εξαιτίας της διπλής της καταγωγής, από […] The post Δωροθέα Μερκούρη: Την είπαν ψωνάρα, βλάχα και χαζή. Έξαλλη με τα σχόλια στο instagram. Τι απαντά appeared first on Koolnews.gr.
13:58 21/08/2023

Δωροθέα Μερκούρη – Ξέσπασε με σχόλιο που έλαβε: «Θα είστε πάντα μια σκιά αφού ο φθόνος σας κυριεύει»

zappit.gr
Ένα προσβλητικό σχόλιο που έλαβε κάτω από μία ανάρτησή της αποφάσισε να δημοσιεύσει η Δωροθέα Μερκούρη στο Instagram. «Πολύ ψώνιο και […] The post Δωροθέα Μερκούρη – Ξέσπασε με σχόλιο που έλαβε: «Θα είστε πάντα μια σκιά αφού ο φθόνος σας κυριεύει» appeared first on Zappit.
14:00 20/08/2023

Δωροθέα Μερκούρη: «Εσείς που κάνετε like στο ΄ψώνιο’, θα είσαστε πάντα μια σκιά… αποτέλεσμα ενός πατριαρχικού συστήματος»

instyle.gr
Την οργή της Δωροθέας Μερκούρη προκάλεσε ένα αρνητικό σχόλιο που έλαβε από γυναίκα follower της, στην οποία απάντησε δημόσια. Η 49χρονη ηθοποιός, με αφορμή την δυσάρεστη αυτή διαδικτυακή αντίδραση, ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δίνοντας τη δική της απάντηση. «Εσείς κύριες που κάνετε και like στο ‘ψώνιο και χαζή’ θα έχετε […] The post Δωροθέα Μερκούρη: «Εσείς που κάνετε like στο ΄ψώνιο’, θα είσαστε πάντα μια σκιά… αποτέλεσμα ενός πατριαρχικού συστήματος» appeared first on InStyle.
12:46 20/08/2023

Δωροθέα Μερκούρη: Φωτογραφίζει τις κόρες της, Γαία και Ηλέκτρα στις καλοκαιρινές τους διακοπές

tlife.gr
Παρέα με τις δυο κόρες της Γαία και Ηλέκτρα θέλησε να περάσει ένα μέρος των καλοκαιρινών To άρθρο Δωροθέα Μερκούρη: Φωτογραφίζει τις κόρες της, Γαία και Ηλέκτρα στις καλοκαιρινές τους διακοπές δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 17/08/2023

Δωροθέα Μερκούρη: Χώρισε τη Γαία από τον Άγγελο Λάτσιο. Την πηρε και…

koolnews.gr
Η Δωροθέα Μερκούρη χώρισε για λίγο την κόρη της Γαία από τον Άγγελο Λάτσιο με τον οποίο είναι ζευγάρι και κυριολεκτικά αχώριστοι και την πήρε μαζί της στην Ιταλία να της δείξει τα… σόγια Τις τελευταίες ημέρες, η Δωροθέα Μερκούρη μαζί με την κόρη της Γαία, επισκέφτηκαν την αγαπημένη τους Ιταλία. Η γνωστή ηθοποιός και […] The post Δωροθέα Μερκούρη: Χώρισε τη Γαία από τον Άγγελο Λάτσιο. Την πηρε και… appeared first on Koolnews.gr.
12:58 18/07/2023

Δωροθέα Μερκούρη: Οι φωτογραφίες της εντυπωσιακής κόρης της Ηλέκτρας στην Άνδρο

instyle.gr
Στην Άνδρο βρίσκεται η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η Ηλέκτρα, είναι η μεγάλη κόρη της ηθοποιού και μοντέλου και δεν αγαπά την δημοσιότητα. Ωστόσο δημοσίευσε στιγμιότυπα από την επίσκεψή της στο όμορφο νησί της Άνδρου με φίλες της και τον αγαπημένο της. Η 23χρονη Ηλέκτρα Μερκούρη επισκέπτεται συχνά την […] The post Δωροθέα Μερκούρη: Οι φωτογραφίες της εντυπωσιακής κόρης της Ηλέκτρας στην Άνδρο appeared first on InStyle.
19:46 12/07/2023

Δωροθέα Μερκούρη: 10 φωτογραφίες από την κουζίνα της ωραιότερης «MasterChef» της showbiz

queen.gr
H Δωροθέα Μερκούρη έχει το πιο yummy κανάλι με συνταγές και τις πιο cool φωτογραφίες μέσα στην κουζίνα της.Περισσότερα...
21:17 01/07/2023

Δωροθέα Μερκούρη: Απόλαυσε την κόρη της Γαία Μερκούρη στην AXDW 2023

tlife.gr
Η 32η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας επέστρεψε για μια ακόμη φορά και οι σχεδιαστές μόδας παρουσιάζουν To άρθρο Δωροθέα Μερκούρη: Απόλαυσε την κόρη της Γαία Μερκούρη στην AXDW 2023 δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 10/06/2023

Δωροθέα Μερκούρη για τις κόρες της: «Έβλεπα πως δεν με άντεχαν άλλο και πήγαν να μείνουν αλλού»

govastileto.gr
Η ηθοποιός Δωροθέα Μερκούρη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» και μίλησε για τη σχέση μητέρας-κόρης και για τις προϋποθέσεις ώστε η σχέση αυτή να είναι αρμονική. Η ηθοποιός, Δωροθέα Μερκούρη, μίλησε για τη σχέση της με τις κόρες της, αλλά και για τη σχέση που είχε με τη μητέρα της. «Με […]
19:00 03/06/2023

Δωροθέα Μερκούρη: Μας δείχνει πώς να φορέσουμε την τζιν φούστα στις καθημερινές μας εμφανίσεις

okmag.gr
Σε μια βόλτα της απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τη Δωροθέα Μερκούρη. Η ηθοποιός βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τον Χρήστο Ζαμπούνη. Μάλιστα η ίδια επέλεξε ένα casual chic σύνολο ε βάση μια τζιν φούστα. Φέτος η denim φούστα κάνει δυναμικό comeback. Η Δωροθέα Μερκούρη μάλιστα τη συνδύασε με ριγέ masculine πουκάμισο με σταυρωτό […] The post Δωροθέα Μερκούρη: Μας δείχνει πώς να φορέσουμε την τζιν φούστα στις καθημερινές μας εμφανίσεις appeared first on OK! Magazine.
13:44 19/05/2023

Δωροθέα Μερκούρη: Έχω δοκιμάσει μήπως βρω τον έρωτα της ζωής μου με έναν άγνωστο

Newsit
“Να μην ξέρω γιατί το κάνω – μήπως γιατί απλώς χρειάζομαι μια αγάπη; Χρειάζομαι μια αγκαλιά;” τόνισε η Δωροθέα Μερκούρη. Η Δωροθέα Μερκούρη έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Marie Claire και στην δημοσιογράφο Μία Κόλλια, με αφορμή την συμμετοχή της στην θεατρική παράσταση «Πεταλούδες στο στομάχι» και μίλησε για την γυναικεία δύναμη και την σπουδαιότητά της. ... Περισσότερα To άρθρο Δωροθέα Μερκούρη: Έχω δοκιμάσει μήπως βρω τον έρωτα της ζωής μου με έναν άγνωστο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:34 09/04/2023

Δωροθέα Μερκούρη: «Μου έχει συμβεί να κάνω σεξ και να μην ξέρω γιατί το κάνω»

zappit.gr
Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Δωροθέα Μερκούρη. Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στη θεατρική παράσταση «Πεταλούδες […] The post Δωροθέα Μερκούρη: «Μου έχει συμβεί να κάνω σεξ και να μην ξέρω γιατί το κάνω» appeared first on Zappit.
08:46 09/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load