#Εγκληματική Οργάνωση

«Να πάει να γ… ο νεκρός, τώρα ας κάνουν δείπνο με Φιλόπουλο, Μιχάλη και Άλκη» - Ξεπερνάει και τα όρια του σοκ η συνομιλία που κατέγραψαν οι Αρχές

filathlos.gr
«Να πάει να γ… ο νεκρός, τώρα ας κάνουν δείπνο με Φιλόπουλο, Μιχάλη και Άλκη» - Ξεπερνάει και τα όρια του σοκ η συνομιλία που κατέγραψαν οι Αρχές 24/04/2024 Οι αποκαλύψεις από τα όσα συνέβησαν στο Ρέντη το μοιραίο βράδυ δεν έχουν τελειωμό. Σειρά παίρνει ο κατηγορούμενος με τον αριθμό 99 στο διαβιβαστικό της Αστυνομίας για την Εγκληματική Οργάνωση της Θύρας 7. Μεταξύ άλλων έχει καταγράφει ο ρόλος ενός βασικού στελέχους στα επεισόδια αλλά και τα όσα έλεγε μετά τη δολοφονία. Μια συνομιλία που δείχνει πως η επίθεση και ο φόνος ήταν μια πράξη προμελετημένη και διόλου τυχαία.  Αναλυτικά η συνομιλία:  Ο Οπαδός 1 εξήλθε του Κ.Γ. Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», μαζί με τ
09:48 24/04/2024

5 το πρωί: Επιστροφή στα θρανία με μέτρα – Πρώτη δίκη στην υπόθεση του Κολωνού – Αλλοίωση αποτελέσματος στο «Γ.Καραϊσκάκης»

tovima
Για «Εγκληματική Οργάνωση» στο ποδόσφαιρο κάνει λόγο επισήμως ο Ολυμπιακός μετά τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και η πολιτική ηγεσία της χώρας καλείται πλέον να λάβει γενναίες αποφάσεις, πριν επέλθει περαιτέρω απαξίωση στο πιο δημοφιλές σπορ.
06:00 08/01/2024

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Όποιος δεν ασχοληθεί με την εξαφάνιση της Εγκληματικής Οργάνωσης τότε την υποθάλπτει»

tovima
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τη διαιτησία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ κάνοντας λόγο για «Εγκληματική Οργάνωση» η οποία πρέπει να εξαφανιστεί από το ελληνικό ποδόσφαιρο.
01:00 08/01/2024

Δολοφονία Μιχάλη: Ισόβια σε 104 γίνεται; ΝΑΙ γίνεται – ΔΕΣ για τι κατηγορούνται. ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ολοι με ΙΣΟΒΙΑ

koolnews.gr
Ποινική δίωξη για 4 κακουργήματα και 7 πλημμελήματα σε βάρος των 104 συλληφθέντων Συνολικά διώκονται 104 άτομα, καθώς ένας απ’ αυτούς νοσηλεύεται φρουρούμενος για βαρύτατα αδικήματα, ανάμεσα στα οποία είναι: Δολοφονία: Δεν έχει ταυτοποιηθεί ο δράστης ή οι δράστες, αλλά το αδίκημα περιλαμβάνεται στο κατηγορητήριο. Συμμετοχή σε Εγκληματική Οργάνωση: Η κατηγορία αυτή αναφέρεται στη συμμετοχή […] The post Δολοφονία Μιχάλη: Ισόβια σε 104 γίνεται; ΝΑΙ γίνεται – ΔΕΣ για τι κατηγορούνται. ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ολοι με ΙΣΟΒΙΑ appeared first on Koolnews.gr.
18:58 09/08/2023

Ληστείες Aχαΐα: Ο κακοποιός οδηγούσε με ένα χέρι και ένα πόδι

thebest.gr
Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης μετά από πολύμηνη και συστηματική έρευνα εξάρθρωσαν Εγκληματική Οργάνωση αποτελούμενη από ομάδα με διαρκή και δομημένη πανελλαδική δράση από τον Αύγουστο του 2022.
02:00 31/01/2023

Δυτική Ελλάδα: Ο κακοποιός με το ένα χέρι και ένα πόδι μέλος της σπείρας που είχαν ρημάξει σπίτια

thebest.gr
Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης μετά από πολύμηνη και συστηματική έρευνα εξάρθρωσαν Εγκληματική Οργάνωση αποτελούμενη από ομάδα με διαρκή και δομημένη πανελλαδική δράση από τον Αύγουστο του 2022.
10:58 30/01/2023

Αχαϊα: Είχαν ρημάξει σπίτια σε Αθήνα και Αίγιο με λεία πάνω από 100 χιλιάδες ευρώ!

thebest.gr
Εξαρθρώθηκε Εγκληματική Οργάνωση που διέπραττε κλοπές από οικίες σε διάφορες περιοχές της Αττικής και της Αχαΐας.
09:14 24/01/2023

Λαμία : Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που εξαπατούσε πολίτες μέσω e-shops! (φώτο)

lamianow.gr
Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, μετά από πολύμηνη αστυνομική έρευνα, εξαρθρώθηκε Εγκληματική Οργάνωση, τα μέλη της οποίας διέπρατταν απάτες μέσω ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shops).  Έπειτα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες (06-07-2022) πρωινές ώρες σε διάφορες περιοχές της Αττικής, συνελήφθησαν τέσσερα (4) μέλη της οργάνωσης, ο «αρχηγός» και τρία ηγετικά μέλη της. Συγκεκριμένα συνελήφθησαν τρείς άνδρες και μια γυναίκα, ενώ κατηγορούνται δεκαέξι (16) ακόμη μέλη της και ειδικότερα δώδεκα άνδρες και τέσσερις γυναίκες. Η εγκληματική οργάνωση είχε ως σκοπό την αποκόμιση παράνομου οικονομικού οφέλους, με την κατ’ εξακολούθηση τέλεση των κακουργημάτων της πλασ
14:32 07/07/2022

Καταγγελία της ΚΑΕ ΑΕΚ για «Εγκληματική Οργάνωση»!

aek1924.gr
Με νέα ανακοίνωση της η ΚΑΕ ΑΕΚ, κάνει καταγγελία για “εγκληματική οργάνωση” στο ελληνικό μπάσκετ και κατονομάζει τους ανθρώπους που φρόντισαν να κοπεί η αδειοδότηση και απαιτεί να ανοιχτούν όλοι οι φάκελοι σε μια ανοιχτή διαδικασία και να επαναξιολογηθούν. Περισσότερα σε λίγο… Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ: H AEK BC με αίσθημα ευθύνης ανακοινώνει, […] The post Καταγγελία της ΚΑΕ ΑΕΚ για «Εγκληματική Οργάνωση»! appeared first on AEK1924.gr.
19:50 15/06/2022

Τα συγχαρητήρια της ΕΑΣΥΦ στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας

lamianow.gr
Τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας στέλνουν ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ                                                                                                                    Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας είναι ξανά στην ευχάριστη θέση να εκφράσει τα θερμά της συγχαρητήρια στους συναδέλφους – μέλης της που υπηρετούν σε μάχιμες υπηρεσίες όπως στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας και στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, καθότι την Τρίτη 24/05/2022 και πρωινές ώρες, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, στο πλαίσιο πολύμηνης και εμπεριστατωμένης έρευνας, εξαρθρώθηκε διεθνής Εγκληματική Οργάνωση, τα μέλη της οποίας διέπρατ
23:02 27/05/2022

Τα 10 πιο σημαντικά «Σαν Σήμερα»: Η επίσημη καταδίκη της Χρυσής Αυγής σε εγκληματική οργάνωση

Gazzetta
Σαν σήμερα το 2020 η Χρυσή Αυγή καταδικάστηκε και επίσημα ως «Εγκληματική Οργάνωση».
07:02 07/10/2021

«Εγκληματική Οργάνωση» Folli Follie: Πώς περιγράφει η Εισαγγελέας τις δράσεις της Ρένας και του καθηγητή Πανεπιστημίου

mononews.gr
Το πολυσέλιδο πόρισμα της Εισαγγελέως που προτείνει να παραπεμφθούν σε δίκη πάνω από 20 άτομα για το μεγάλο σκάνδαλο της Folli Follie είναι πράγματι συγκλονιστικό και απόλυτα τεκμηριωμένο.
00:07 09/04/2021

Στην Σλοβακία το Κομμουνιστικό κόμμα χαρακτηρίσθηκε ως Εγκληματική Οργάνωση και τίθεται εκτός νόμου από την 1η Δεκεμβρίου 2020

spoilers
       Με τροποποίηση του νόμου «περί Ανηθικότητας και Παρανομίας του Κομμουνιστικού Συστήματος», η οποία εγκρίθηκε στις 3 Νοεμβρίου 2020 από βουλευτές του Εθνικού Συμβουλίου της Σλοβακικής Δημοκρατίας, το κομμουνιστικό καθεστώς θα πρέπει να χαρακτηριστεί ως κατακριτέο, εγκληματικό και παράνομο, το οποίο παραβίαζε τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ελευθερίες. Η…  νέα νομοθεσία αναφέρει ότι το Κομμουνιστικό Κόμμα της Τσεχοσλοβακίας, καθώς και το Κομμουνιστικό Κόμμα της Σλοβακίας, ήταν μια εγκληματική οργάνωση, της οποίας οι δραστηριότητες είχαν ως στόχο την καταστολή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του δημοκρατικού συστήματος. Η τροπολογία απαγορεύει την τοποθέτηση μνημείων και αναμνηστικών ε
11:42 21/11/2020

Εγκληματική Οργάνωση Χρυσή Αυγή: Ο εισαγγελέας ζητά με έφεση μεγαλύτερες ποινές για την ηγετική πολιτική ομάδα

eleftherostypos.gr
Μεγαλύτερες ποινές για την ηγετική πολιτική ομάδα της Χρυσής Αυγής που καταδικάστηκαν σε 13 χρόνια κάθειρξη ζητά ο εισαγγελέας εφετών Στέλιος Κωσταρέλλος, που άσκησε σχετική έφεση. Tο ίδιο και για εκείνους που καταδικάστηκαν για την επίθεση στους Αιγύπτιους Ψαράδες. Για την περίπτωση των Νίκου Μιχαλολιάκου, Ηλία Κασιδιάρη, Χρήστο Παππά, Ιωάννη... The post Εγκληματική Οργάνωση Χρυσή Αυγή: Ο εισαγγελέας ζητά με έφεση μεγαλύτερες ποινές για την ηγετική πολιτική ομάδα appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
16:46 29/10/2020

Εγκληματική Οργάνωση Χρυσή Αυγή: Εντός συνόρων και σε παλιά κρυψώνα ο Παππάς

eleftherostypos.gr
Δύο τοποθεσίες και οικήματα στην Αλβανία, που είχε επαφές και ταξίδια ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, ερεύνησαν τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, μέσω των διαύλων συνεργασίας στη γειτονική χώρα, χωρίς όμως προς το παρόν θετικό αποτέλεσμα. Από την έρευνα των επικοινωνιών του διαπιστώνεται ότι για τουλάχιστον 20 ημέρες... The post Εγκληματική Οργάνωση Χρυσή Αυγή: Εντός συνόρων και σε παλιά κρυψώνα ο Παππάς appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
08:21 26/10/2020

Εγκληματική Οργάνωση Χρυσή Αυγή: Ωρα αποζημιώσεων για τα θύματα της

eleftherostypos.gr
Με τη φυλάκιση των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής γράφτηκε ο επίλογος της ιστορικής δίκης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, μετά από πεντέμισι χρόνια και 466 συνεδριάσεις. Οι τρεις δικαστές αποφάσισαν να απορρίψουν τα αιτήματα αναστολής για την πλειοψηφία των μελών της εγκληματικής οργάνωσης, ρίχνοντας έτσι την αυλαία της δίκης, που... The post Εγκληματική Οργάνωση Χρυσή Αυγή: Ωρα αποζημιώσεων για τα θύματα της appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
08:09 25/10/2020

Έκτακτο: Στις Βρυξέλλες το αίτημα των ελληνικών αρχών για άρση ασυλίας του Ιωάννη Λαγού

eleftherostypos.gr
Το αίτημα των ελληνικών αρχών για άρση ασυλίας του ευρωβουλευτή Ιωάννη Λαγού έφτασε πριν από λίγο στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, όπως αναφέρουν πηγές του κοινοβουλίου. Περισσότερα σε λίγο… Ειδήσεις  Κορωνοϊός: «Φωτιά» σε Αττική, Θεσσαλονίκη – Αύξηση σοκ στις Σέρρες – Πού εντοπίστηκαν τα 882 κρούσματα Εγκληματική Οργάνωση Χρυσή Αυγή: Στην φυλακή... The post Έκτακτο: Στις Βρυξέλλες το αίτημα των ελληνικών αρχών για άρση ασυλίας του Ιωάννη Λαγού appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
20:30 23/10/2020

Ξένοι μεταξύ ξένων: Παγωμάρα ανάμεσα στους Χρυσαυγίτες – Πώς πέρασαν το βράδυ στη ΓΑΔΑ και ποια κελιά τους περιμένουν

eleftherostypos.gr
Σήμερα ολοκληρώνεται το σήριαλ με την Εγκληματική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής. Οι καταδικασθέντες θα οδηγηθούν στο Εφετείο Αθηνών για να εκτελεστεί η απόφαση που εξέδωσε σε βάρος τους, χθες, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων. Στο Εφετείο θα γίνει η ταυτοποίηση όσων κρίθηκε ότι πρέπει να οδηγηθούν στις φυλακές. Στη συνέχεια ο... The post Ξένοι μεταξύ ξένων: Παγωμάρα ανάμεσα στους Χρυσαυγίτες – Πώς πέρασαν το βράδυ στη ΓΑΔΑ και ποια κελιά τους περιμένουν appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
10:48 23/10/2020

Live – Εγκληματική Οργάνωση Χρυσή Αυγή: Συνεχίζεται η «μάχη» για τις αναστολές

eleftherostypos.gr
Πιθανότατα σήμερα είναι η μέρα που το δικαστήριο θα ανακοινώσει την απόφαση του ως προς το κρίσιμο θέμα που αφορά τις αποκαλούμενες “αναστολές” στις εφέσεις των καταδικασθέντων σε καθείρξεις για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Ο κύκλος των αγορεύσεων της υπεράσπισης μετά την πρόταση της εισαγγελέως Έδρας, που ζήτησε να... The post Live – Εγκληματική Οργάνωση Χρυσή Αυγή: Συνεχίζεται η «μάχη» για τις αναστολές appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
10:54 22/10/2020

Εκτακτο – Live Εγκληματική Οργάνωση Χρυσή Αυγή: Επιμένει η εισαγγελέας για αναστολή

eleftherostypos.gr
Στις 11 το πρωί ξεκίνησε για ακόμη μία μέρα η δίκη της Χρυσής Αυγής, που χθες είχε μία απρόσμενη εξέλιξη καθώς η πρόεδρος ουσιαστικά κάλεσε την εισαγγελέα Έδρας είτε να διευκρινίσει την ήδη υποβληθείσα πρόταση της για τις εκτίσεις των ποινών είτε να τη συμπληρώσει. Η εισαγγελέας της έδρας Αδαμαντία... The post Εκτακτο – Live Εγκληματική Οργάνωση Χρυσή Αυγή: Επιμένει η εισαγγελέας για αναστολή appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
12:03 21/10/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load