#Εγκυμοσύνη

Η Γη της Ελιάς: Εγκυμοσύνη βόμβα στα επόμενα επεισόδια

youfly.com
Μια εγκυμοσύνη βόμβα έρχεται στη συνέχεια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς. The post Η Γη της Ελιάς: Εγκυμοσύνη βόμβα στα επόμενα επεισόδια appeared first on Youfly.
15:58 02/04/2024

Εγκυμοσύνη: Πόσα χρόνια αυξάνει τη βιολογική ηλικία της γυναίκας – Τι λέει νέα μελέτη

instyle.gr
Μία νέα μελέτη, η οποία δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό «Cell Metabolism» διαπίστωσε ότι η εγκυμοσύνη μπορεί να προκαλέσει αύξηση της βιολογικής ηλικίας. Ωστόσο αυτό, μπορεί να αντιστραφεί τους επόμενους μήνες. Η μελέτη έδειξε επίσης ότι η αντιστροφή της βιολογικής γήρανσης ήταν ισχυρότερη στις γυναίκες που θήλαζαν αποκλειστικά τα μωρά τους ή είχαν χαμηλότερο δείκτη μάζας σώματος. Τα ευρήματα επιβεβαιώνουν […] The post Εγκυμοσύνη: Πόσα χρόνια αυξάνει τη βιολογική ηλικία της γυναίκας – Τι λέει νέα μελέτη appeared first on InStyle.
16:46 27/03/2024

Εγκυμοσύνη: Οι κίνδυνοι από την πέτρα στο νεφρό

iatropedia.gr
Πόσο συχνή είναι, με ποια συμπτώματα εκδηλώνεται και τι είδους θεραπείες μπορούν να εφαρμοστούν. The post Εγκυμοσύνη: Οι κίνδυνοι από την πέτρα στο νεφρό appeared first on Iatropedia.
16:09 24/02/2024

Τεστ Εγκυμοσύνης: 4 σημάδια ότι το χρειάζεσαι

mothersblog.gr
«Κόλπο για να δω αν είμαι έγκυος» - Ερώτηση που κάνουν συχνά γυναίκες στη μηχανή αναζήτησης της Google.Περισσότερα...
08:37 07/11/2023

Έρωτας Φυγάς: «Θα σε σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια, δεν θα υπολογίσω τίποτα» – Εγκυμοσύνη “σκάνδαλο” μετά τη δολοφονία της Μαργέτας

eleftherostypos.gr
Όλοι αγωνιούν για την τύχη της Μαργέτας, αλλά οι ελπίδες λιγοστεύουν. Στέφανος και Ιάσονας είναι απαρηγόρητοι και ορκίζονται να βρουν τον φονιά της, ενώ η Αλεξάνδρα γίνεται η πρώτη κυρία στο Κιάρι. Αυτά είναι μόνο λίγα από όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα στον Έρωτα Φυγά… Διαβάστε περισσότερα στο Youweekly.gr Ειδήσεις σήμερα «Ένα ευχέλαιο θέλω […] Το άρθρο Έρωτας Φυγάς: «Θα σε σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια, δεν θα υπολογίσω τίποτα» – Εγκυμοσύνη “σκάνδαλο” μετά τη δολοφονία της Μαργέτας εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
13:00 04/11/2023

Εγκυμοσύνη: Τι προσφέρει στα μωρά ο εμβολιασμός των μητέρων κατά του κορωνοϊού

iatropedia.gr
Τι δείχνει νέα μελέτη για τις γυναίκες που εμβολιάζονται κατά την εγκυμοσύνη. Τα οφέλη για τα μωρά τους. The post Εγκυμοσύνη: Τι προσφέρει στα μωρά ο εμβολιασμός των μητέρων κατά του κορωνοϊού appeared first on Iatropedia.
10:09 24/10/2023

Εγκυμοσύνη: Η έκθεση σε χημικά σχετίζεται με διαταραχές ανάπτυξης στο μωρό

iatropedia.gr
Τα ευρήματα από δύο ξεχωριστές μελέτες για τους ενδοκρινικούς διαταράκτες. Τι προκαλούν οι φθαλικές ενώσεις. The post Εγκυμοσύνη: Η έκθεση σε χημικά σχετίζεται με διαταραχές ανάπτυξης στο μωρό appeared first on Iatropedia.
11:09 18/10/2023

Εγκυμοσύνη: “Η υπογονιμότητα έχει πολλή μοναξιά”, λέει η Έλενα Συλλιγνάκη

instyle.gr
Η Έλενα Συλλιγνάκη, δημιουργός της διαδικτυακής κοινότητας «No baby news», προσφέρει στήριγμα και ελπίδα σε γυναίκες που προσπαθούν να γίνουν μητέρες. H ίδια τα κατάφερε μετά από δέκα χρόνια να γίνει μητέρα και μιλάει στην εκπομπή «Ελένη» για τον τρόπο που το αντιμετώπισε αλλά και ποια ήταν τα σχόλια που την ενοχλούσαν σε όλη αυτή […] The post Εγκυμοσύνη: “Η υπογονιμότητα έχει πολλή μοναξιά”, λέει η Έλενα Συλλιγνάκη appeared first on InStyle.
21:46 17/10/2023

Εγκυμοσύνη – έκπληξη για πασίγνωστη τραγουδίστρια: «Τα νέα μου δεν σας τα ‘πα, αλλά χωριό που φαίνεται…»

zappit.gr
Σε πελάγη ευτυχίας φαίνεται πως πλέει πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια, αφού σε λίγους μόλις μήνες αναμένεται να φέρει στον κόσμο το […] The post Εγκυμοσύνη – έκπληξη για πασίγνωστη τραγουδίστρια: «Τα νέα μου δεν σας τα ‘πα, αλλά χωριό που φαίνεται…» appeared first on Zappit.
19:00 03/07/2023

ΣΑΣΜΟΣ – Spoiler: Αυτό είναι το τέλος των ζευγαριών της σειράς – Γάμοι, Εγκυμοσύνη και χωρισμοί

logiastarata.gr
Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της δραματικής σειράς του Alpha ΣΑΣΜΟΣ  Πίκρες, στενοχώριες, χαρές, αγωνίες και όμορφες στιγμές θα μοιραστούν τα ζευγάρια του «Σασμού» μέχρι το τέλος της σεζόν. Το TV24 έμαθε το τέλος που θα έχουν οι αγαπημένοι ήρωες της Άνω Ποριάς και το μοιράζεται μαζί σας. Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου ΑΣΤΕΡΗΣ & ΑΡΓΥΡΩ Σε […] The post ΣΑΣΜΟΣ – Spoiler: Αυτό είναι το τέλος των ζευγαριών της σειράς – Γάμοι, Εγκυμοσύνη και χωρισμοί appeared first on Λόγια-Σταράτα.
11:00 29/06/2023

Σασμός: Εγκυμοσύνη βόμβα – Ποια μαθαίνει τα ευχάριστα;

youfly.com
Η εγκυμοσύνη της θα σκάσει σαν βόμβα και όλοι θα τρελαθούν από τη χαρά τους, στη σειρά Σασμός. Ποια είναι αυτή; The post Σασμός: Εγκυμοσύνη βόμβα – Ποια μαθαίνει τα ευχάριστα; appeared first on Youfly.
08:58 14/06/2023

Εγκυμοσύνη: Φρούτα και λαχανικά μειώνουν τον κίνδυνο αποβολής

tromaktiko.gr
Μια διατροφή πλούσια σε φρούτα, λαχανικά, θαλασσινά, γαλακτοκομικά, αυγά και δημητριακά πριν από τη σύλληψη αλλά και στην εγκυμοσύνη, μειώνει τον κίνδυνο αποβολής. Αυτό έδειξε μια νέα έρευνα Βρετανών επιστημόνων. Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ, ανέλυσαν 20 μελέτες που διερεύνησαν τις διατροφικές συνήθειες γυναικών πριν και λίγο μετά τη σύλληψη για να διαπιστώσουν συσχέτιση με […] The post Εγκυμοσύνη: Φρούτα και λαχανικά μειώνουν τον κίνδυνο αποβολής appeared first on Tromaktiko.gr.
17:06 26/05/2023

Εγκυμοσύνη: Οι επιπλοκές είναι επικίνδυνες για τη μελλοντική υγεία της μητέρας

tromaktiko.gr
Συχνά λέμε πόσο ευαίσθητη περίοδος είναι η εγκυμοσύνη για την γυναίκα. Και αυτή η νέα έρευνα Φινλανδών επιστημόνων το επιβεβαιώνει. Η έρευνα έγινε σε 144.000 γυναίκες και συσχετίζει ορισμένες επιπλοκές της εγκυμοσύνης με τα εγκεφαλικά επεισόδια. Οι επιπλοκές στην εγκυμοσύνη δεν είναι αθώες, αλλά θέτουν σε αυξημένο κίνδυνο την μελλοντική υγεία των γυναικών – και […] The post Εγκυμοσύνη: Οι επιπλοκές είναι επικίνδυνες για τη μελλοντική υγεία της μητέρας appeared first on Tromaktiko.gr.
13:06 24/05/2023

Εγκυμοσύνη: Ποιούς κινδύνους κρύβει για την γυναίκα η υπέρταση πριν την κύηση

tromaktiko.gr
Η εγκυμοσύνη επηρεάζει τον οργανισμό μας γυναίκας με αμέτρητους τρόπους. Για μια γυναίκα που έχει ήδη υπέρταση αυτές οι αλλαγές στην κύηση μπορούν να γίνουν ακόμα πιο επικίνδυνες. Τουλάχιστον 9% των γυναικών αναπαραγωγικής ηλικίας έχουν υπέρταση. Από αυτές, το 17% αγνοούν το πρόβλημα, ενώ το 41% δεν λαμβάνουν μέτρα αντιμετώπισης. Πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι […] The post Εγκυμοσύνη: Ποιούς κινδύνους κρύβει για την γυναίκα η υπέρταση πριν την κύηση appeared first on Tromaktiko.gr.
08:08 16/05/2023

Εγκυμοσύνη: Πώς θα αυξήσω την πιθανότητα σύλληψης φυσικά

tromaktiko.gr
Δεν είναι εύκολο για όλες τις γυναίκες να φτάσουν στην εγκυμοσύνη. Πριν καταφύγετε στις ορμονοθεραπίες και την εξωσωματική, μπορείτε να αυξήσετε τις πιθανότητες σύλληψης με άλλους τρόπους. Σεξ Η εγκυμοσύνη είναι δυνατή εάν κάνετε σεξ κατά τη διάρκεια των πέντε ημερών πριν από την ωορρηξία ή την ημέρα της ωορρηξίας. Πώς καταλαβαίνετε πότε έχετε ωορρηξία; Εξαρτάται από τη […] The post Εγκυμοσύνη: Πώς θα αυξήσω την πιθανότητα σύλληψης φυσικά appeared first on Tromaktiko.gr.
08:06 14/05/2023

Εγκυμοσύνη: Τι πρέπει να προσέξετε με τα αλμυρά φαγητά

tromaktiko.gr
Εάν δεν έχετε θέμα με την υπέρταση, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε τόσο για το αλάτι στην εγκυμοσύνη. Μάλιστα, το αλάτι είναι απαραίτητο για εσάς και το έμβρυο. Το πρόβλημα είναι ότι είναι πολύ εύκολο να φάτε πολύ μεγάλη ποσότητα για αυτό και το μέτρο και η ισορροπία είναι το παν. Γιατί το αλάτι είναι απαραίτητο […] The post Εγκυμοσύνη: Τι πρέπει να προσέξετε με τα αλμυρά φαγητά appeared first on Tromaktiko.gr.
17:07 04/05/2023

Εγκυμοσύνη «βόμβα» στον Σασμό – Μετά την Αργυρώ θα γίνει μάνα και η…

eleftherostypos.gr
Ο Σασμός είναι ίσως η πιο αγαπητή σειρά των τελευταίων ετών και αυτό αποδεικνύεται εύκολα από τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει καθημερινά. Όσο περνάει ο καιρός, όμως, τόσο πλησιάζει και το τέλος και δεν θα είναι καθόλου βαρετό ή συνηθισμένο για τους τηλεθεατές. Αντιθέτως, θα μείνουν όλοι με το στόμα ανοιχτό! Σύμφωνα με τα spoilers […] Το άρθρο Εγκυμοσύνη «βόμβα» στον Σασμό – Μετά την Αργυρώ θα γίνει μάνα και η… εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
14:42 29/04/2023

Εγκυμοσύνη: Η διατροφή πριν την κύηση που μειώνει τον κίνδυνο αποβολής

tromaktiko.gr
Η διατροφή δεν είναι μόνο σημαντική στην εγκυμοσύνη. Είναι εξίσου σημαντική για την πορεία της κύησης και πριν από την σύλληψη. Νέα έρευνα δείχνει πως οι έγκυες που τρώνε πολλά φρούτα, λαχανικά, θαλασσινά, γαλακτοκομικά, αυγά και δημητριακά, έχουν μικρότερο κίνδυνο αποβολής. Οι ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ, ανέλυσαν 20 μελέτες που εξέτασαν τις διατροφικές συνήθειες […] The post Εγκυμοσύνη: Η διατροφή πριν την κύηση που μειώνει τον κίνδυνο αποβολής appeared first on Tromaktiko.gr.
17:05 26/04/2023

Εγκυμοσύνη: Οι πιθανότητες να μείνετε έγκυος αν είστε άνω των 35 ετών

tromaktiko.gr
Τις τελευταίες δεκαετίες, η εγκυμοσύνη αφορά όλο και μεγαλύτερες γυναίκες. Οι περισσότερες αποκτούν παιδί μετά τα 35 χρόνια. Αυτό όμως δεν είναι κι εύκολο. Η γυναικεία γονιμότητα αρχίζει να φθίνει μετά τα 25. Συγκεκριμένα, οι γυναίκες κάτω των 25 ετών έχουν 25% πιθανότητα σύλληψης ανά κύκλο σε σύγκριση με 15% μεταξύ των γυναικών ηλικίας 35 και 39 […] The post Εγκυμοσύνη: Οι πιθανότητες να μείνετε έγκυος αν είστε άνω των 35 ετών appeared first on Tromaktiko.gr.
13:05 24/04/2023

Εγκυμοσύνη: Μπορεί η νηστεία να επηρεάσει τις πιθανότητες σύλληψης;

tromaktiko.gr
Οι πιθανότητες για εγκυμοσύνη επηρεάζονται από πολλούς παράγοντες. Ένας από αυτούς… από τους πιο σημαντικούς, είναι και η διατροφή. Τι γίνεται στις ημέρες πριν από το Πάσχα που κάνουμε νηστεία; Μπορεί, λοιπόν, η νηστεία να επηρεάσει την ορμονική ισορροπία του οργανισμού και να έχει συνέπειες στις πιθανότητες σύλληψης; Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ εξέτασαν εάν ο […] The post Εγκυμοσύνη: Μπορεί η νηστεία να επηρεάσει τις πιθανότητες σύλληψης; appeared first on Tromaktiko.gr.
17:12 17/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load