#Έγκυος

Έγκυος η Nina Agdal

instyle.gr
H Nina Agdal θα γίνει μητέρα για πρώτη φορά. Το μοντέλο και ο αρραβωνιαστικός της, ο YouTuber, Logan Paul, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας ενώ ανακοίνωσαν τη χαρούμενη είδησή τους με αναρτήσεις στους λογαριασμούς τους στα social media. “Άλλος ένας Paul έρχεται αυτό το φθινόπωρο” έγραψαν στη λεζάντα της κοινής ανάρτησής τους. Η Agdal έδωσε μια […] The post Έγκυος η Nina Agdal appeared first on InStyle.
12:46 16/04/2024

Το Ναυάγιο: Έγκυος στο παιδί του αδίστακτου Παντελίδη

youfly.com
Δραματικές οι στιγμές που θα βιώσει η Αλίκη στο "Ναυάγιο", καθώς μαθαίνει πως είναι έγκυος στο παιδί του αδίστακτου Παντελίδη. The post Το Ναυάγιο: Έγκυος στο παιδί του αδίστακτου Παντελίδη appeared first on Youfly.
06:58 11/04/2024

Αγιοι Ανάργυροι: Έγκυος στο παρελθόν η 28χρονη από τον δολοφόνο

tovima
Η 28χρονη είχε μείνει έγκυος στο παρελθόν από τον 39χρονο και είχε αποβάλει μετά από επίθεση του
13:00 03/04/2024

Έγκυος η Vanessa Hudgens – Το ανακοίνωσε στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ

instyle.gr
H Vanessa Hudgens περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Cole Tucker και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Τη χαρμόσυνη είδηση επιβεβαίωσε η παρουσιάστρια της εκπομπής The Oscars Red Carpet Show του ABC στις 10 Μαρτίου, όταν η σταρ έκανε την εμφάνισή της στο Dolby Theatre του Λος Άντζελες φορώντας ένας φόρεμα που αγκάλιαζε […] The post Έγκυος η Vanessa Hudgens – Το ανακοίνωσε στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ appeared first on InStyle.
09:46 11/03/2024

Έλενα Τσαγκρινού: Έγκυος για πρώτη φορά η τραγουδίστρια

thecaller.gr
Ευτυχισμένη είναι η Έλενα Τσαγκρινού...Ευτυχισμένη είναι η Έλενα Τσαγκρινού...Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η ίδια, είναι για πρώτη φορά έγκυος αναμένοντας τον καρπό του έρωτα της με τον Dj Stephan. Η Έλενα Τσαγκρινού, μάλιστα, δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο από τον υπερηχογράφημα του μωρού. «Ήρθε η στιγμή που τόσο πολύ περιμέναμε να μοιραστούμε μαζί σας. Που με πολύ προσπάθεια και […]
22:00 24/02/2024

Famagusta: Έγκυος ηθοποιός της σειράς – Αλλαγές στον ρόλο της

youfly.com
Έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι μια από τις ηθοποιούς της σειράς Famagusta και έτσι αναγκαστικά ο ρόλος της θα αλλάξει και θα προσαρμοστεί αναλόγως. The post Famagusta: Έγκυος ηθοποιός της σειράς – Αλλαγές στον ρόλο της appeared first on Youfly.
09:58 19/02/2024

Έγκυος η Αραβανή: Η πρόταση γάμου και το φύλο του μωρού της!

sinidisi.gr
Ευχάριστα νέα για την Ευαγγελία Αραβανή και τον σύντροφό της Σπύρο Λάζαρη που περιμένουν τον Μάρτιο να κρατήσουν αγκαλιά το πρώτο τους παιδί. Πότε και πότε θα γίνει ο θρησκευτικός γάμος και η βάπτιση; Διαβάστε...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Έγκυος η Αραβανή: Η πρόταση γάμου και το φύλο του μωρού της!
00:09 01/02/2024

Elisabeth Moss: Έγκυος για πρώτη φορά στα 41 της η σταρ τoυ “The Handmaid’s Tale” – Δεν αποκαλύπτει τον πατέρα

instyle.gr
Η Elisabeth Moss επιβεβαίωσε ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, στα 41 της. Η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός εμφανίστηκε στο Jimmy Kimmel Live! με φουσκωμένη κοιλίτσα. Ο 56χρονος παρουσιαστής του chat show μπήκε γρήγορα στο θέμα, καθώς η πρώτη του ερώτηση ήταν: “Είστε έγκυος ή απλά μια απίστευτα αφοσιωμένη μεθοδική ηθοποιός;”. Η Elisabeth απάντησε: […] The post Elisabeth Moss: Έγκυος για πρώτη φορά στα 41 της η σταρ τoυ “The Handmaid’s Tale” – Δεν αποκαλύπτει τον πατέρα appeared first on InStyle.
20:46 31/01/2024

Έγκυος η Ευαγγελία Αραβανή

tlife.gr
Το πρώτο τους παιδί περιμένουν η Ευαγγελία Αραβανή και ο Σπύρος Λάζαρης. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες To άρθρο Έγκυος η Ευαγγελία Αραβανή δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:09 31/01/2024

Έγκυος η Sofia Richie: «Ενθουσιασμένος» ο μέλλοντας παππούς Lionel Richie

instyle.gr
Το πρώτο της παιδί περιμένει η Sofia Richie, με τον σύζυγό της, Elliot Grainge. Η 25χρονη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στις 25 Ιανουαρίου, αποκαλύπτοντας ότι περιμένει κορίτσι. Ο Lionel Richie λοιπόν δηλώνει ενθουσιασμένος που θα γίνει ξανά παππούς. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Richie Grainge (@sofiarichiegrainge) Δείτε […] The post Έγκυος η Sofia Richie: «Ενθουσιασμένος» ο μέλλοντας παππούς Lionel Richie appeared first on InStyle.
16:46 27/01/2024

Αντρίγια Ζίβκοβιτς: Πέτυχε το... γκολ της καριέρας του - Έγκυος η εντυπωσιακή Ελληνίδα σύντροφός του - Φωτογραφίες

ProtoThema.gr
Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και η Ελισάβετ Οικονόμου ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί 
20:00 25/01/2024

Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Δύο ψυχές, ένα σώμα» έγραψε στο Instagram

happytv.gr
Μια συλλογή από φωτογραφίες της με φουσκωμένη την κοιλίτσα και λεζάντα «Δύο ψυχές, ένα σώμα! Τόσο τόσο χαρούμενη!» η Ντάνη Γιαννακοπούλου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Δύο ψυχές, ένα σώμα» έγραψε στο Instagram
15:37 24/01/2024

Ντάνη Γιαννακοπούλου: Έγκυος η ηθοποιός

thecaller.gr
Η Ντάνη Γιαννακοπούλου μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου. Η Ντάνη Γιαννακοπούλου μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου. Η πρωταγωνίστρια του «Έρωτα Φυγά», μέσω ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram, ανακοίνωσε πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. «Δύο ψυχές, ένα σώμα» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της και μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες […]
15:00 24/01/2024

Έγκυος η Ελισάβετ Σπανού: Πώς τα κατάφερε σε προχωρημένη ηλικία. Γιατί κρύβει τον πατέρα [video]

fimes.gr
Πώς κατάφερε η τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια Survivor, Ελισάβετ Σπανού να μείνει έγκυος; Η τραγουδίστρια Ελισάβετ Σπανού ανέφερε ότι οι πρώτοι μήνες της εγκυμοσύνης ήταν ιδιαίτερα δύσκολοι και ότι πέρασε στρες τον πρώτο καιρό. Το πρώτο της παιδί ανακοίνωσε ότι περιμένει η πρώην κοπέλα του Δημήτρη Αλεξάνδρου, Ελισάβετ Σπανού, αποκαλύπτοντας την εγκυμοσύνη της με μία […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Έγκυος η Ελισάβετ Σπανού: Πώς τα κατάφερε σε προχωρημένη ηλικία. Γιατί κρύβει τον πατέρα [video].
17:37 13/01/2024

Εγκυμοσύνη στην Καινούργιου-«Μην συγχυστείς γιατί είσαι και έγκυος»

onsports.gr
Super Κατερίνα: Έγκυος είναι μία από τις δημοσιογράφους της εκπομπής…
16:17 12/01/2024

Έγκυος δημοσιογράφος της Καινούργιου - Η αποκάλυψη

queen.gr
Super Κατερίνα: Έγκυος είναι μία από τις δημοσιογράφους της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου και σήμερα 12/1 έγινε η αποκάλυψη στον αέρα.Περισσότερα...
13:17 12/01/2024

Έγκυος πήρε 5.000 ευρώ και εξαφανίστηκε από το σπίτι της – Τα τελευταία μηνύματα που άφησε

lamianow.gr
Ώρες αγωνίας περνά η οικογένεια μίας 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη, η οποία εξαφανίστηκε μυστηριωδώς το απόγευμα της Τρίτης 2/1. Η έγκυος γυναίκα βρίσκεται στον τρίτο μήνα της κύησής της και σύμφωνα με τους συγγενείς της δεν έχει επικοινωνήσει ακόμα μαζί τους, παρά τις αμέτρητες προσπάθειές τους. Το χρονικό Όπως κατέθεσε ο σύντροφος της γυναίκας στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», η 41χρονη εξαφανίστηκε από το σπίτι του την Τρίτη το απόγευμα αφού πρώτα πήρε το μεγάλο χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ. Μάλιστα, όπως υποστήριξε, η 41χρονη είχε αφήσει μήνυμα τόσο στον ίδιο όσο και στη μητέρα της πριν εξαφανιστεί. «Ξύπνησα στις 9 το πρωί. Είδα ότι μου έχει στείλει μήνυμα ότι έφτασ
20:37 03/01/2024

Έγκυος η Hilary Duff – Πώς ανακοίνωσε ότι περιμένει το τέταρτο παιδί της

instyle.gr
Το τέταρτο παιδί της περιμένει η Hilary Duff η οποία έχει δύο κοριτσάκια με τον σύζυγό της Matthew Koma και έναν μεγαλύτερο γιο. Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε η ίδια στα social media αναρτώντας την χριστουγεννιάτικη κάρτα της οικογένειας στην οποία όλα τα μέλη ποζάρουν στην κρεβατοκάμαρα με πιτζάμες. Η Hilary Duff ακουμπά το χέρι της […] The post Έγκυος η Hilary Duff – Πώς ανακοίνωσε ότι περιμένει το τέταρτο παιδί της appeared first on InStyle.
18:46 13/12/2023

Έγκυος η Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Θεωρώ πως είμαι γεννημένη μαμά»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Αντιγόνη Κουλουκάκου στο περιοδικό Beaute και την δημοσιογράφο Χριστιάνα Σταματέλου με αφορμή την […] The post Έγκυος η Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Θεωρώ πως είμαι γεννημένη μαμά» appeared first on Zappit.
00:00 11/12/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load