#Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού

laconialive.gr
Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εκδόθηκε σήμερα από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα δυτικά που θα επηρεάσουν μέχρι την Τετάρτη τη βόρεια Ελλάδα καθώς και την ανατολική και νότια νησιωτική χώρα. Πιο αναλυτικά, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν: […] Το άρθρο Ραγδαία επιδείνωση του καιρού εμφανίστηκε πρώτα στο Laconialive.gr - Η ενημερωτική ιστοσελίδα της Λακωνίας, Νέα και ειδήσεις.
10:53 22/04/2024

Εκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Ποιες περιοχές θα επηρεάσει η ξαφνική κακοκαιρία

euro2day.gr
Επιδείνωση του καιρού από αύριο με καταιγίδες, κεραυνούς, τοπικές χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
13:09 18/04/2024

Καιρός: Γενικά αίθριος με υψηλές θερμοκρασίες – Σε ποιες περιοχές ο υδράργυρος θα φτάσει τους 27 βαθμούς;

neolaia.gr
Καιρός: Αίθριος με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας - Αναλυτικά η πρόγνωση από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)
08:46 10/04/2024

Ο καιρός της 25ης Μαρτίου: Σε ποιες περιοχές θα βρέξει

Gazzetta
Η πρόγνωση του καιρού για αύριο Δευτέρα 25η Μαρτίου από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
22:00 24/03/2024

ΕΜΥ: Τι καιρό θα κάνει αυτό το τριήμερο (23 – 25/3)

neolaia.gr
Η πρόγνωση του καιρού για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου - Αναλυτικά η πρόγνωση από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)
11:46 23/03/2024

Βροχερός ο καιρός την Κυριακή της Αποκριάς με τοπικές καταιγίδες

tilegrafimanews.gr
Τι προβλέπει το Meteo για τον καιρό της Κυριακής της Αποκριάς Σύμφωνα με την πρόγνωση του Meteo, τοπικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως το μεσημέρι και απόγευμα, αναμένονται την Κυριακή της Αποκριάς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 5 μποφόρ στα πελάγη. Πιο αναλυτικά, αρχικά αναμένονται σποραδικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά των ηπειρωτικών και της Κρήτης. Από το μεσημέρι βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν κατά κύριο λόγο στα ηπειρωτικά και στην Κρήτη ενώ εξασθένηση αναμένεται από τις πρώτες βραδινές ώρες. «Ταβάνι» οι 18 βαθμοί Κελσίου την Κυριακή της Αποκριάς Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 1 έως 13
08:46 17/03/2024

ΕΜΥ: Τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο (9 – 10/3)

neolaia.gr
Γενικά αίθριος ο καιρός μέσα στο Σαββατοκύριακο - Αναλυτικά η πρόγνωση από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)
12:46 09/03/2024

Καιρός σήμερα: Τσικνοπέμπτη με λίγα σύννεφα στην Αττική – Πού θα πέσουν βροχές και καταιγίδες

Newsit
Ο καιρός σήμερα Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου θα είναι άστατος. Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν σε αρκετές περιοχές της χώρας. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, ωστόσο, θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα για την εποχή. Ο καιρός σήμερα Τσικνοπέμπτη σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ): Στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, ... Περισσότερα To άρθρο Καιρός σήμερα: Τσικνοπέμπτη με λίγα σύννεφα στην Αττική – Πού θα πέσουν βροχές και καταιγίδες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
05:00 07/03/2024

Ποιες περιοχές θα χτυπήσει η Κακοκαιρια Εμίλ

olympia.gr
Σε εξέλιξη βρίσκεται το κύμα κακοκαιρίας «Εμίλ» που πλήττει την χώρα με βροχές, καταιγίδες, χαλάζι, κεραυνούς και θυελλώδεις ανέμους. Το έκτακτο δελτίο που είχε εκδώσει χθες η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) επικαιροποιήθηκε σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία. Σύμφωνα με τις προβλέψεις, τα έντονα φαινόμενα θα συνεχιστούν μέχρι αύριο το πρωί. Ολόκληρο το επικαιροποιημένο δελτίο: […] Ποιες περιοχές θα χτυπήσει η Κακοκαιρια Εμίλ - olympia
18:28 01/03/2024

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης – Έρχονται βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

aek1924.gr
Αλλάζει το σκηνικό του καιρού από σήμερα, Πέμπτη (29/02). Το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ. Πότε εξασθενούν τα φαινόμενα. Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία το μεσημέρι της Πέμπτης (29/02), προειδοποιώντας για έντονα φαινόμενα που θα κρατήσουν περίπου 48 ώρες. Πιο συγκεκριμένα, πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από τις […] The post Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης – Έρχονται βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις appeared first on AEK1924.gr.
13:37 29/02/2024

Καιρός: Στους 19 βαθμούς ο υδράργυρος – Ισχυρές βροχές και καταιγίδες από τις βραδινές ώρες

empisteutiko.gr
Με την θερμοκρασία να φτάνει μέχρι και τους 19  βαθμούς, αλλά με αυξημένες νεφώσεις και κάποιες τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες θα κυλήσει ο καιρός σήμερα Κυριακή (25/2) σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Ωστόσο, επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπεται στο μεγαλύτερο μέρος τη χώρας από το βράδυ της Κυριακής μέχρι και τα ξημερώματα […] The post Καιρός: Στους 19 βαθμούς ο υδράργυρος – Ισχυρές βροχές και καταιγίδες από τις βραδινές ώρες appeared first on Empisteutiko.gr.
09:58 25/02/2024

Κακοκαιρία 2 ημερών – Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Πότε χτυπά την Αττική

militaire.gr
Έρχεται διήμερη κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες ενημερώνει για τον καιρό το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ – Πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία την Αττική. Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού (ΕΔΕΚ) που εκδόθηκε το Σάββατο (24/2) από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), προειδοποιεί για επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα εκδηλωθούν στο μεγαλύτερο μέρος τη χώρας από τις βραδινές ώρες της Κυριακής (25/2) μέχρι και τα ξημερώματα της Τρίτης (27/2). Τα έντονα φαινόμενα που θα ξεκινήσουν από τα δυτικά, γρήγορα θα επεκταθούν στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη και βαθμιαία στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Τα φαινόμενα θα συ
14:00 24/02/2024

Διακοπή κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Πάρνηθος λόγω χιονόπτωσης!

irafina.gr
Σε διακοπή κυκλοφορίας στη Λ. Πάρνηθος έχει προχωρήσει εδώ και λίγη ώρα η Τροχαία, λόγω χιονόπτωσης στην περιοχή. Συγκεκριμένα, οι Αρχές έχουν απαγορεύσει την κυκλοφορία οχημάτων από το ύψος του Καζίνο και πάνω. Βροχερό θα είναι σήμερα, Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024, το σκηνικό του στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία […]
10:46 15/02/2024

Καιρός: Καταιγίδες και αφρικανική σκόνη – Σε ποιες περιοχές θα είναι έντονα τα φαινόμενα

neolaia.gr
Καιρός: Καταιγίδες, θυελλώδεις άνεμοι και αφρικανική σκόνη θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά - Αναλυτικά η πρόγνωση από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)
08:46 12/02/2024

Δυτική Ελλάδα: Η ανακοίνωση της Περιφέρειας για την κακοκαιρία

thebest.gr
Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης καιρού (4/2024) που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία σήμερα Σάββατο 10 Φεβρουαρίου  2024 και κοινοποιήθηκε από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες  προβλέπεται στο μεγαλύτερο μέρος τη χώρας από τις προμεσημβρινές ώρες της Κυριακής (11-02-24) μέχρι και τη νύχτα της Δευτέρας (12-02-24).
06:00 11/02/2024

ΕΜΥ: Εκτακτο δελτίο για καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους

protagon.gr
Ισχυρές βροχές και άνεμοι στα πελάγη που θα φτάσουν τα 7 με 8 και τοπικά στο Αιγαίο τα 9 μποφόρ προβλέπει για άυριο η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία The post ΕΜΥ: Εκτακτο δελτίο για καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους appeared first on Protagon.gr.
13:09 10/02/2024

Το ημερολόγιο της… Ελευθερίας #74#

mikrometoxos.gr
– Ο χιονιάς που δεν ήρθε: Σε αυξημένη επιφυλακή παραμένει ο κρατικός μηχανισμός για άλλες 24 ώρες καθώς η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία ανανέωσε εκ νέου το δελτίο επιδείνωσης του καιρού με το χιόνι να πέφτει πυκνό κυρίως στην Ευβοια, την Βοιωτία και την Φθιωτιδα. Τα γκρέιντερς παραμένουν στους δρόμους με στόχο να παραμείνουν οι κεντρικές […] The post Το ημερολόγιο της… Ελευθερίας #74# first appeared on Mikrometoxos.gr.
22:10 30/01/2024

Χιονοπτώσεις σήμερα ακόμα και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο: Πώς θα εξελιχθεί η κακοκαιρία

blueskytv.gr
Το έκτακτο Δελτίο επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε στις 27-01-2024 επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Υψηλές πιέσεις στα βορειοδυτικά Βαλκάνια συνδυάζονται με χαμηλές πιέσεις στην ανατολική Μεσόγειο και προκαλούν θυελλώδεις άνεμους, περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας το επόμενο διήμερο, τοπικά ισχυρές βροχοπτώσεις στα νότια τμήματα της χώρας και χιονοπτώσεις από […] Χιονοπτώσεις σήμερα ακόμα και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο: Πώς θα εξελιχθεί η κακοκαιρία on BLUE SKY.
10:46 30/01/2024

Καιρός: Δες στον χάρτη αν θα χιονίζει στον δρόμο σου

gocar.gr
Κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας, θυελλώδεις βοριάδες και χιονοπτώσεις ακόμη και σε πεδινές περιοχές αναμένονται τις επόμενες ώρες στην Ελλάδα. Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, το σκηνικό του καιρού αλλάζει άρδην, με τις χιονοπτώσεις να επεκτείνονται σε πολλές περιοχές της ...
21:09 29/01/2024

Επιδεινώνεται ο καιρός: Τα επικαιροποιημένα προγνωστικά στοιχεία

sinidisi.gr
Tο Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (3/2024) που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (27/01/24) και κοινοποιήθηκε από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία....Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Επιδεινώνεται ο καιρός: Τα επικαιροποιημένα προγνωστικά στοιχεία
17:09 29/01/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load