#Ειρήνη Παπαδοπούλου

5×5: Ειρήνη Παπαδοπούλου και Κώστας Καραφώτης σε ένα απολαυστικό challenge

zappit.gr
Ο Θάνος Κιούσης την Κυριακή 17 Μαρτίου φοράει τα «βραδινά» του και μας υποδέχεται με σπέσιαλ διάθεση σε ένα ακόμα […] The post 5×5: Ειρήνη Παπαδοπούλου και Κώστας Καραφώτης σε ένα απολαυστικό challenge appeared first on Zappit.
18:00 17/03/2024

Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Ξαφνικά βγήκα να τραγουδήσω και με κοίταζε παράξενα ο κόσμος»

zappit.gr
Την Ειρήνη Παπαδοπούλου είδαμε το πρωινό της Κυριακής στο πλατό της εκπομπής «Όλα για τη ζωή μας» στο MEGA. Μεταξύ άλλων, […] The post Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Ξαφνικά βγήκα να τραγουδήσω και με κοίταζε παράξενα ο κόσμος» appeared first on Zappit.
17:00 11/02/2024

Φήμες για νέα σχέση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη με πρώην παίκτρια του Survivor

aek1924.gr
Ο τερματοφύλακας γύρισε σελίδα, έναν χρόνο μετά τον χωρισμό του από την Ειρήνη Παπαδοπούλου. ΟΑλέξανδρος Πασχαλάκης φαίνεται πως γύρισε οριστικά σελίδα στη ζωή του μετά τον χωρισμό με την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Φήμες θέλουν τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να είναι ζευγάρι με πρώην παίκτρια του Survivor. Ο ποδοσφαιριστής είχε χωρίσει με την τραγουδίστρια πέρυσι, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης. Ο ίδιος είχε αποστασιοποιηθεί […] The post Φήμες για νέα σχέση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη με πρώην παίκτρια του Survivor appeared first on AEK1924.gr.
14:37 02/02/2024

Νέο ειδύλλιο στη showbiz – Με ποια διάσημη έχει σχέση o Αλέξανδρος Πασχαλάκης μετά την Ειρήνη Παπαδοπούλου

instyle.gr
Οργιάζουν οι φήμες για νέο ειδύλλιο στη showbiz. Συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης φαίνεται πως είναι ερωτευμένος ξανά μετά τον χωρισμό του από την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο αθλητικογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός, Κώστας Ραπτόπουλος, ο γνωστός τερματοφύλακας είναι σε σχέση με την πρώην παίκτρια του Survivor, Σοφιάνα Αβραβάκη. O ένας έχει βρει στο πρόσωπο […] The post Νέο ειδύλλιο στη showbiz – Με ποια διάσημη έχει σχέση o Αλέξανδρος Πασχαλάκης μετά την Ειρήνη Παπαδοπούλου appeared first on InStyle.
13:46 02/02/2024

Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Ζευγάρι με τη Σοφιάννα Αβραμάκη μετά τον χωρισμό του με την Ειρήνη Παπαδοπούλου;

govastileto.gr
Ήταν πριν από έναν χρόνο όταν η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, τράβηξαν χωριστούς δρόμους μετά από 4 περίπου χρόνια κοινής πορείας. Την είδηση είχε φέρει στο φως τότε ο δημοσιογράφος Κωστής Ραπτόπουλος, ο οποίος ένα χρόνο μετά κάνει ακόμη μία αποκάλυψη για την προσωπική ζωή του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού. Πιο συγκεκριμένα, με βίντεο […]
12:00 02/02/2024

Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Πληγώθηκα πολύ με όσα γράφτηκαν για το χωρισμό μου γιατί δεν ήταν αλήθεια»

zappit.gr
Στην εκπομπή Happy Day και την Ευάννα Ζουμπούρογλου έδωσε συνέντευξη η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Η τραγουδίστρια απάντησε, μεταξύ άλλων, και για […] The post Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Πληγώθηκα πολύ με όσα γράφτηκαν για το χωρισμό μου γιατί δεν ήταν αλήθεια» appeared first on Zappit.
09:00 18/01/2024

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου στην Κατερίνα Ζαρίφη: Στις σχέσεις μου είμαι και λίγο τσαμπουκάς

Newsit
«Είναι εμπειρίες από το παρελθόν που μου έχουν μείνει», εξομολογείται η Ειρήνη Παπαδοπούλου για την προσωπική της ζωή. Η γνωστή τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη της Κατερίνας Ζαρίφη στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη». Η Ειρήνη Παπαδοπούλου μίλησε στην Κατερίνα Ζαρίφη για την πορεία της στο τραγούδι, τη συμμετοχή της στο Survivor αλλά και τις σχέσεις της με το ... Περισσότερα To άρθρο Η Ειρήνη Παπαδοπούλου στην Κατερίνα Ζαρίφη: Στις σχέσεις μου είμαι και λίγο τσαμπουκάς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
00:00 09/01/2024

Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Όταν το δέχτηκα με έπεισαν ότι το κομμάτι αυτό είναι ένα 25%»

zappit.gr
Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ήταν καλεσμένη το απόγευμα της Δευτέρας στην Οδό Ζαρίφη 2 και μίλησε για το Survivor και το […] The post Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Όταν το δέχτηκα με έπεισαν ότι το κομμάτι αυτό είναι ένα 25%» appeared first on Zappit.
20:00 08/01/2024

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποκαλύπτει: «Μπήκα να βρω κάτι στο κινητό συντρόφου μου και με πήγε σε άλλα πράγματα»

govastileto.gr
Στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» μίλησε η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, ενώ αποκάλυψε αν έχει ψάξει ποτέ κινητό συντρόφου της. «Είμαι σε μια φάση πολλών αλλαγών, πρόσφατα κυκλοφόρησα το νέο μου τραγούδι με τίτλο Προσοχή», είπε αρχικά η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Παλαιότερα αν με ρωτούσαν, υπήρχαν τραγουδιστές που […]
12:00 05/01/2024

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Τι ανακάλυψε όταν έψαξε το κινητό πρώην συντρόφου της;

zappit.gr
Συνέντευξη στο Breakfast@Star και τον ρεπόρτερ Στέλιο Δρουμαλιά παραχώρησε η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην πρόσφατη συνεργασία της […] The post Ειρήνη Παπαδοπούλου: Τι ανακάλυψε όταν έψαξε το κινητό πρώην συντρόφου της; appeared first on Zappit.
16:00 04/01/2024

O Κωνστανίνος Βασάλος και η Ειρήνη Παπαδοπούλου έχουν πλέον κάτι να τους ενώνει στο Μπαλί

queen.gr
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έδειξε προβληματισμένος για τη σύμπτωση που το επιφύλασσε το ταξίδι στο Μπαλί.Περισσότερα...
19:09 31/12/2023

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Δακρυσμένη στο χωριό του Βασίλη Καρρά για την κηδεία του – Το βίντεο από το αυτοκίνητο

tlife.gr
Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο ύστατο χαίρε για τον Βασίλη Καρρά. Ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής έφυγε από τη To άρθρο Ειρήνη Παπαδοπούλου: Δακρυσμένη στο χωριό του Βασίλη Καρρά για την κηδεία του – Το βίντεο από το αυτοκίνητο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 27/12/2023

Βασίλης Καρράς: Απαρηγόρητη η Ειρήνη Παπαδοπούλου στο τελευταίο αντίο

govastileto.gr
Τη θλίψη στο Πανελλήνιο έχει σκορπίσει η είδηση πως ο Βασίλης Καρράς δεν βρίσκεται πια στη ζωή. Ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής «έσβησε» λίγο πριν τις 5 το απόγευμα την Παραμονή των Χριστουγέννων έπειτα από μία σκληρή μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 70 ετών. Η σορός του αείμνηστου ερμηνευτή τέθηκε την Τρίτη (26/12) από το […]
10:00 27/12/2023

ΕΚΤΑΚΤΟ- SURVIVOR 2024- TI ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ

tilegrafimanews.gr
SURVIVOR SKAI: Στην τελική ευθεία για το νέο « Survivor» βρίσκονται ο Ατζούν Ιλιτζαλί και τα στελέχη του ΣΚΑΪ. Στην Ελλάδα, μάλιστα, βρίσκεται ο Τούρκος παραγωγός καθώς σήμερα θα γίνει η τελική επιλογή των μαχητών στην οποία ήθελε να είναι παρών. Δίπλα του βρίσκεται τόσο ο Γιώργος Λιανός όσο και άνθρωποι της παραγωγής. Από τα 60 άτομα θα διαλέξουν τους 13, που θα πάρουν το εισιτήριο για Άγιο Δομίνικο. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί μίλησε στην εκπομπή «Fay’s Time», αναφέροντας: «Θα βγούμε στον αέρα στις 7 Ιανουαρίου. Θα επιστρέψουν κάποιοι παίκτες από προηγούμενες σεζόν, γιατί θεωρώ πως ο κόσμος θέλει να δει λίγο περισσότερο κάποια άτομα. Πρέπει να δώσουμε παραπάνω ευκαιρίες σε κάποιους παίκτες και θα το
13:46 15/12/2023

Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Από αυτά που έλεγαν τα media για μένα είναι το 30% αλήθεια και το 70% ψέματα»

tlife.gr
Η Ειρήνη Παπαδοπούλου παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Mega Καλημέρα και στον Σαράντη To άρθρο Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Από αυτά που έλεγαν τα media για μένα είναι το 30% αλήθεια και το 70% ψέματα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 12/12/2023

Ξέσπασε σε κλάματα η Ειρήνη Παπαδοπούλου για τον Βασίλη Καρρά: «Προσεύχομαι για εκείνον»

govastileto.gr
Στην εκπομπή «Πρωινό» μίλησε η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Βασίλη Καρρά, ο οποίος δίνει τη δική του μάχη με σοβαρό πρόβλημα υγείας. «Δεν έχω καταφέρει να μιλήσω με τον Βασίλη Καρρά. Ερχόμενη εδώ σήμερα, η πρόθεσή μου είναι να πάω στο χωριό της Ειρήνης άμεσα και να τον δω από κοντά. […]
13:00 08/12/2023

Survivor: Ραντεβού με τον Ατζούν Ιλίτζαλι η ” μπουλντόζα” Ειρήνη Παπαδοπούλου για την επιστροφή της στο ριάλιτι

koolnews.gr
Την τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο X Factor πριν αρκετά χρόνια και από τότε ξεκίνησε την καριέρα της στο τραγούδι. Το 2017 ήταν μέλος του πρώτου Ελληνικού Survivor που Σημείωσε τεράστια επιτυχία όμως αποχώρησε οικειοθελώς ανοίγοντας το δρόμο στον Γιώργο Αγγελόπουλο αφού μέχρι τότε θεωρούνταν από τα φαβορί. Ιστορικές […] The post Survivor: Ραντεβού με τον Ατζούν Ιλίτζαλι η ” μπουλντόζα” Ειρήνη Παπαδοπούλου για την επιστροφή της στο ριάλιτι appeared first on Koolnews.gr.
21:58 16/11/2023

Γιώργος Λιάγκας: Βραδινή έξοδος στην Ειρήνη Παπαδοπούλου

govastileto.gr
Στο νυχτερινό κέντρο όπου και εμφανίζεται η Ειρήνη Παπαδοπούλου, διασκέδασε ο Γιώργος Λιάγκας το βράδυ του Σαββάτου. Ο γνωστός παρουσιαστής έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και πήγε στο Mercedes live club στη Γλυφάδα, όπου και εμφανίζεται η τραγουδίστρια με τον Αχιλλέα Αγγελόπουλο! Μάλιστα η Ειρήνη Παπαδοπούλου όταν τον αντίκρισε πήγε δίπλα του […]
16:00 12/11/2023

Αχιλλέας Αγγελόπουλος και Ειρήνη Παπαδοπούλου στο Mercedes Live Club

happytv.gr
Ο ιστορικός χώρος του Mercedes στη Γλυφάδα, ανοίγει ξανά τις πόρτες του και υπόσχεται να μας χαρίσει μοναδικές μουσικές βραδιές με τον Αχιλλέα Αγγελόπουλο και την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Από την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου, ο πλήρως ανανεωμένος χώρος του Mercedes είναι έτοιμος να υποδεχτεί το κοινό τόσο στον χώρο του live όσο και στον χώρο του […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Αχιλλέας Αγγελόπουλος και Ειρήνη Παπαδοπούλου στο Mercedes Live Club
13:37 24/10/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load